עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום אני צריך לחבר אתר אינטרנט לשרת שלי כך שאתר האינטרנט יוכל להעביר נתוני SQL ביניהם איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by דובי770,

היי שמעתי שב WINDOWS 8 יהיה אפשרי לשחק במולטיפלייר בין שחקני ה PC לשחקני ה XBOX, האם יש בזה מן האמת? אני מקווה שכך, אם יש למישהו איזה מידע על כך, אשמח לשמוע/לקרוא. שבוע טוב, דובי.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by zilbermm,

שלום, רציתי לברר אם אפשר לחבר סמארטפון דרך RDP RemoteFX או שיש התקנים מסויימים שנתמכים. חיברתי ל-USB את ה-Galaxy S2 שלי וסימנתי אותו כשהתחברתי ל-RDP (הופיע תחת Other supported PnP devices), אבל אני לא רואה אותו אחרי שאני מתחבר ל-VM. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי שרת windows2003 בעבודה שהגדרתי בעבר לחיבור של יותר מ2 חיבורי שולחן עבודה מרחוק אני לא זוכר איך בדיוק עשיתי את זה אז אבל אני יודע בוודאות שלא שילמתי עבור CALs כלשהם... שבוע שעבר נאלצתי לפרמט את השרת הזה.. מאז הוא שוב מאפשר חיבור של 2 משמשים בלבד בו זמנית.. התקנתי את הTS שזה מה שאני זוכר שעשיתי פעם שעברה.. אבל זה לא ממש עזר אשמח אם מישהו יוכל להציע פתרון שלא ידרוש ממני לרכוש רישיונות נוספים כלשהם ממיקרוסופט בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום. אחרי העדכון ל-8.1 כל חיבורי ה-USB 3.0 שלי לא מתפקדים. מוזר, זה לא היה מיידי לאחר העדכון, אבל מנהל ההתקנים שם סימן קריאה ליד בקר ה-USB 3... אני קצת לא יכול לעבוד בלי החיבורים האלה, שמונה בסה"כ (6 מאחור 2 מקדימה) כי אין לי חיבורי 2.0 פנויים, 4 סה"כ (2+2) באתר MSI אין דרייבר אפילו לווינדוס 8 ובטח שלא ל-8.1. ניסיתי להתקין את הדרייבר של 7 ללא תוצאות. אשמח לתשובה מהירה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by harap,

היי, איך אני בודק היסטוריית חיבורים של USB? מה חובר? מתי? ואיזה קבצים הופעלו מהחיבור החיצוני? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by rotman,

שלום , אני משתמש בויסטה HOME BASIC בנייד שלי , הגדרתי בעבר חייגן ל ADSL שיש לי במקום העבודה ויום בהיר אחד כל החייגן הזה נעלם מרשימת האופציות של הרשתות שאפשר להתחבר אליהם. כרגע , גם החיבור הזה לא מופיע וגם אם אני מנסה להגדיר חייגן חדש הוא נותן לי שגיאה. מה שיותר מוזר זה , שמדיי פעם אני כן רואה את החייגן שהגדרתי ברשימה. (לא , הרשימה לא מסוננת שיראה רק חיבורים אלחוטיים אני סימנתי שם שיראה את כל אופצ' החיבור). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  8. שלום, אני משתמש בחלונות 7(ככל הידוע לי - איןזה משנה בעצם). רזולוצית טלוויזית ה-LCD שלי היא 1366X768 לפי הכתוב בחוברת הרשמית. בחוברת כתוב גם, תחת הקטגורי PC compatibility, רזולוציה 1360X768. ניסיתי את האחרונה והטלוויזיה עברה למוד 1080i50HZ והצג לא כיסה את כל התמונה - כלומר לא רואים את הקצוות(פספוס של 1-2 סימני עכבר בכל דופן). ניסיתי את 720P, אשר נחשב למומלץ בחלונות 7 בתפריט ויצא אותו דבר לגבי הקצצות, חות מהעובדה שהטלוויזיה עברה למוד של 720P50HZ. אני לא מבין את הקושי פה, מוע הטלוויזיה לא יולה להתנהג כמו מסך מחשב נורמלי וזהו, פשט להראות את התמונה pixel-to-pixel וזהו? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  9. תסתכלו בתמונה ,מה מוזר פה ? איך זה קורה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by vered,

אחרי שאני מתנתקת מהאינטרנט, האיסיקיו לא עובר ל-NDetect (האייקון הצהוב), ומתבצע חיוג אוטומטי לאינטרנט, :'( איך מבטלים את האוטומטיות הזו? ???

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by talt18,

שלום לכולם, אני קניתי מחשב נייד, וקיבלתי אותו עם windows xp home premium sp3 באנגלית, ואני צריך אותו בעברית (זה לא מחשב עבורי, ולכן ההתעקשות על העברית לא בשליטתי) ניסיתי להוריד מהאינטרנט כל מיני mui למיניהם אבל אף אחד מהם לא עבד. אנא תעזרו לי למצוא MUI נורמאלי שעובד, על מנת להפוך את הווינדוס לעברית, אשמח אם תוכלו לתת לי לינק עובד לתוכנה כזו. בתודה מראש, טל.

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  12. היי חברים! נדמה לי שוירוס רציני תקף את המחשב שלי - אני מבקש את עזרתכם! אז ככה, הכל התחיל מזה שגיליתי SPYWARE מעצבן ומציק במחשב שלי שהיה ללא אנטי וירוס עד אז. התקנתי KASPERSKY, ביצעתי סריקה, והעלמתי אותו. לאחר יומיים, שוב ה-SPYWARE חזר. KASPERSKY לא עזר הפעם... הורדיתי שלל תוכנות חינמיות נגד SPYWARE כמו AVG, SPYCATCH, AVAST... גם הם לא עזרו. לאחר שסיימתי להתקין את תוכנת AVAST, לאחר כל אתחול של המחשב, הייתה מופיע הודעת שגיאה של ווינדוס, הייתי לוחץ על "סגור" (ולא על שלח תגובה...) ואז לפתע היה עולה מסך כחול שבו רשום שאני חייב לאתחל את המחשב. עכשיו בכל פעם שווינדוס עולה לי, כעבור כמה דקות המסך (הכחול) הזה עולה ופשוט אין לי מה לעשות אלא לכבות את המחשב. במצב SAFE MODE הדבר הזה ל…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  13. פירמטתי את המחשב ובמקום לפרמט כונן, מחקתי אותו..כן טעות מוזרה...ואני צריך את עזרתכם להחזיר את הכונן הזה חזרה. ניסיתי לפרמט שוב ולהכניס את הכונן אבל לא היה אפשרות לעשות חדש בוסיטה. איך אני יכול להוסיף את הכונן הזה מחדש שהמערכת תזהה אותו? תודה[br]פורסם בתאריך: 18.09.2009 בשעה 16:52:59 יכול להיות שקניתי אז את המחשב אולי פיצלו לי את הכונן וחילקו לי אותו,אבל עכשיו יש לי כונן אחד פחות ולא הצלחתי בפירמוט לעשות "חדש" ולהחזיר אותו, למרות שבהתחלה זה נתן לי את האפשרות ושאישרתי , לא קרה כלום

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by or,

איך אני יכול לצאת לדוס (כי אני חייב לעשות copy שאי אפשר אם זה ב-windows( נ.ב אם שאלו אז בבקשה תתנו לי קישור (כי אני לא מצאתי)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בבקשה אני חייב דחוף דרייברים הכי עידכוניים לכרטיס מסך Voodoo 3 3000 למערכת הפעלה Windwos Xp תודה אנשים.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שני אלו עדכונים לבעיית המודמי-USB. מה ההבדל ביניהם ???? Q307271_WxP_SP1_x86_enu_MID57834.exe Q307271_WxP_SP1_x86_ENU_MID58293.exe

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  17. שלום לכם!!! יש לי מערכת הפעלה xp בעברית pro. אחי גולש באתרים של כדורגל וכל מיני אתרים אחרים. לפני בערך חצי שנה חסמתי לו את זה דרך הwindows עצמו יש איזה קובץ טקטס שאני רושם שם אתרים ושומר , ואחרי זה אפשר להכנס אליהם. אני לא זוכר איפה נמצא הקובץ הזה. אם תוכלו לעזור לי בעיניין הזה אני מאוד יודה לכם. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  18. באמת מגיע לו ציון לשבח חח האוטלוק אקספרס הידוע בשם ווינדוס מייל בויסטה עושה עבודה פשוט מהממת... באקס פי הייתי מקבל עשרות ספאמים.. ומאז לא קיבלתי אפילו אחד.. הוא מסנן לי אותם בצורה מעולה.. סוף סוף ניתן להישתמש בו כמו בן אדם.. יש עוד תכונות שמישהו אהב?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  19. אני חייב עזרתכם הדחופה !!!! היי , התקנתי אתמול WIN 10 מחדש , הגרסה היא גרסה : Windows 10 Pro RS2 v1703 Build 15063.332 ומפה והלאה הכל דפוק , אני לא מצליח להתקין דרייברים של הכרטיס מסך GEFORCE GTX 970 לא מצליח להתקין אופיס 2016 ! לא מצליח להתקין אפילו WINRAR מהאתר הרשמי , רשום לי כמעט על כל דבר לא נתמך במרכת הפעלה הזאת.. מה זה אמור להיות ? משהו בגרסה עצמה עדיין לא שוחרר לשוק או שזה אצלי במחשב ?

20. אני לא יוכל לעלות חלונות עשויים ב JAVA זה כותב לי error on page ניסיתי לשחק עם כל האופציות שיש ב advanced (ב interenet options) ועדין יש לי את זה לדוגמא אני הולך לאתר של oragnge ואני רוצה לשלוח sms וכדי לשלוח את זה צריך לקפוץ לי מין חלון קטן שאני שם בו סיסמה וזה לא פועל (ב מוזילה זה פועל הבעיה שם חוץ מזה שום דבר אחר לא פועל זאת אומרת האתרים הישראליים לא בנויים למוזילה דבר שמאוד מעצבן) וזהו ככה לא פועל מישהו בבקשה יכול לעזור לי?? :( :(

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by boogie,

אז ככה ...התקנתי Windows Xp Sp2 באנגלית.....ועשיתי 2 משתמשים עכשיו השאלה שלי היא....אם אפשר לעשות משתמש אחד שהמחשב שלו יהיה בעברית...שהתחל יהיה בעברית והמחשב שלי יהיה כתוב בעברית ושאר הדברים...... והמשתמש השני ישאר באנגלית......אפשרי דבר כזה ?! ואם כן איך אני עושה את זה ..

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by Bar1234,

אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 יש פה אתר שאני לא מצליח להתמצא בו כל כך: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 אני מודה לכל מי שיעזור לי.....!!!!

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  23. אז ככה פרסמתי פה ת'רד בעבר עם בעיה- שנפתץחיל לי ארבעה SESSIONIM של IEXPLORER (אפילו אם הדפדפן סגור בכלל) ואם גוזלים לי משאבי מערכת., הציעו לי כל מיני דרכים לנטרל אותם- אבל וואלה שום דבר לא עובד- אז חשבתי להסיר אותו להתקין פשוט מחדש. אבל מה, אני לא מצליח למצוא UNINSTALL שלו. נכנסתי לHELP וכתוב בפשטות רבה שההתקנה נמצאת ב"הוספה/הורדה של תוכניות" ומשם מסירים, ומה הפלא, אין - הוא לא מופיע כאפשרות להסרה. איך אני יכול להעיף לי את הIEXPLORER מהמחשב? (הסרה/התקנה של תוכניות לא עובד,למצוא אותו בPROGRAM FILES ולהסיר ידנית- גם לא) יש איזושהי פקודה שאני יכול להקליד בRUN ? או משהו כזה? בקיצור- הבנתם את השאלה- תודה רבה

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by asichen,

קניתי מדפסת משולבת ושאני עושה רסטרט כשהווינדוס עולה הוא נכנס לי לתפריט שאני צריך לבחור משתמש... עד עכשיו זה לא היה לי ואני רוצה שהווינדוס ישר יכנס לי למשתמש שלי בלי לשאול כלום...

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by KoDkOd,

אני יודע שהיו כבר הרבה דיונים על זה אבל ממש אני לא מצליח , אני חייב הדרכה אישית אם מישהו מוכן לעזור או אפילו לרשום פה אני ממש ישמח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.