Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בימים האחרונים רציתי לראות איזה סרט ב HD 720P שיש לי בפורמט קובץ MKV. שראיתי אותו כבר פעמיים על המחשב שלי בעבר.. בזמנו הורדתי והתקנתי תוכנה שנקראית Matroska_Pack_Full_v1.1.2.exe שהיא כוללת בתוכה את כל הקודקים שצריך בשביל קבצים מסוג זה וגם קודקים כלליים כמו - AC3 וכו'.. לפני כחודשיים בערך המחשב עבר פרמוט והתקנה מחדש של הכל ומאחר ולא הייתי צריך להפעיל קבצי MKV (עד אתמול..) לא התקנתי את התכנה הזאת. וכאן נכנסת הבעיה שלי : התקנתי את התכנה בדיוק כמו בעבר והכל עבר בהצלחה, אבל, כשאני מפעיל את הסרט (בכל נגן שהוא..) קופצת לי ההודעה שבתמונה ולאחר מכן רשום לי UNKNOWN FILE FORMAT . אותו הדבר כשאני מנסה להפעיל רק את התכנה עצמה .. טוען שחסר לו MSVCR71.DLL .. מה זה הקובץ הזה?…
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הכנתי קובץ תשובות להתקנה אוטומטית , עכשיו אני אמור לשם את הקובץ , בתקיית I386 או פשוט לצרוב אותו עם הווינדוס בתקייה הראשית .. ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור רשת אלחוטית בין הנייח לנייד ע"י כרטיס רשת אלחוטי. בניסיון לסמן בהגדרות הכרטיס את שיתוף האינטרנט מופיעה לי ההודעה הבאה: an error occured while internet sharing was being enable the specified service does not exist as an installed service בנוסף אין לי גישה לפיירוול-לחיצה עליו ממציאה את ההודעה הבאה: due to unidentified problem,windows cannot display windows firewall settings סרקתי וירוסים עם NOD32 וספייוור עם AD-AWERE וכלום לא משתנה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
שמעו יש לי 2 קבצים ששוקלים 1 ג'יגה והשני 1.5. hiberfil.sys - 1.0 GB pagefile.sys - 1.5 GB מה עושים? למה זה קשור? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני כנראה הולך לקנות את ה- G86 ומישהו אמר לי שלא כדאי כי אם יהיה לי ויסטה אז תיהיה בעיה בגלל ראם ואם יהיה לי XP אז אני לא אנצל את ה- DX10 ! עכשיו אני שואל אם יש אפשרות או שאני אהיה בויסטה והיא לא תדרוש הרבה זכרון , הכוונה זה אם יש אפשרות לבטל את כל האפקטים של ויסטה עד כדי כך ש- ג'יגה וחצי יספיקו כדי לשחק בכל משחק חדש . ערכתי !
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שאלתי לפני מיספר ימים בפורום לגבי השלבים בתהליך ההתקנה ובסופו של דבר היתברר שה DVD לא היה תקין ולכן הוחלף. בשבוע שעבר באחת התשובות ניכתב: "וגם תברר שהסאטא מופעל בביוס בכלל כי הלוחות החדשים צריכים לזהות את הכונן והוא אמור להופיע בהתקנה של הווינדוס בלי שימוש בדיסקט", תוכנת ההתקנה של חלונות זיהתה את הדיסק של SATA2 כדיסק שלא עבר עדיין PARTITION אבל זיהתה את קיומו ואת גודלו, האם אני צריך להתקין את הדרייברים מהדיסקט או שהדיסק מבחינת חלונות מזוהה ? עשיתי דיסקט איתחול באמצעות ה CD של לוח האם ובשלב הראשון של ההתקנה של חלונות לחצתי על F6 ולאחר מיספר שניות הועברתי למסך להתקנת דרייברים מדיסקט,מוצעות לי שתי אפשרויות ואין לי מושג במי אני צריך לבחור NVIDIA RAID CLASS DRIVER או NVIDIA N…
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מישהו כבר מריץ VISTA או שזה עדיין לא חוקי, ואם זה יצא אתם מתכוונים לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כלשהי לעלות קודם בBOOT לפני כל התוכנות?? זאת אומרת לקבוע סדר עדיפויות לתוכנות שעולות אצלי במחשב.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי חלונות XP PRO. כשאני מבצע את הפעולה DISK CLEAN UP , הבנתי שלא מומלץ לסמן את השורה COMPRESS OLD FILES. הבעיה היא ששמתי לב שהשורה מראה לי שבהדרגה כמות הקבצים בקטגוריה זו עולה בצורה משמעותית. כרגע זה כבר על 50 מגה ועולה כל הזמן. אשמח להבין מה משמעות השורה COMPRESS OLD FILES ומה יקרה אם כן אסמן את השורה כשאני מבצע את ניקוי הדיסק. תודה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שיכחת סיסמת כניסה ב XP, כולל סיסמת אדמיניסטרטור. מה עושים בלי הרס?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אצל סבא שלי במחשב בהדלקה שבוחרים יוזר פתאום הופיע FTPUSER שנעול על ידי סיסמא , מחקתי את המשתמש אבל לאחר כמה ימים שוב פעם הופיע מזה ואיך להיפתר מזה תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את מע' ההפעלה שלי win xp pro לפני חודשיים, מופיעים לי סימני שאלה ????? ????? בחלק מהיישומים וההתקנות שאני מריץ. מה הגורם ואיך אני יכול להתגבר על הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש במחשב שלי ב- winxp sp2 והגדרתי שני משתמשים: 1: מנהל ו- 2: poweruser. שאני נכנס כ- user אין לי אפשרות מחיקה קובץ בשום חלק במחשב כונן c ו- D. יש לציין שלכתוב וליצור קבצים חדשים אין לי בעיה, וזה למרות שלא הגדרתי שום איזור שלא נגישים לuser רגיל. כמובן שאני נכנס כמנהל אני יכול למחוק קבצים. איך אני מבטל את האיסור מחיקה.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז ככה פרמטתי ואני נכנס לכונן e ויש כמה תיקיות שאני בא להכנס אליהם וזה ההודעה שאני מקבל מה לעשות?!?!!? בבקשהההההה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח להתקין את חבילת השירות sp2 הווינדוס הוא ווינדוס חוקי לגמרי לא יודע מה הבעיה אני הורדתי את החבילה מהאתר של מיקרוסופט וזה נותן לי את השגיאה הבאה בעת ההתקנה מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי בעיה הזויה לחלוטין, יש לי 13GB [בחשבון של 1BYTE = 1024 BITS] של קבצים על כונן C, ו25.4GB בכללי, 25.4 מינוס 13 = 12.6, עד כאן יפה, נכון? אבל יש לי רק 5.4GB מקום פנויף איפה שאר ה6GB? תודה למי שעוזר,, -ג'ו
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום שלום לכולם! נכון יש את ה Volume Shadow Copy ב WINDOWS SERVERS וב VISTA... שאני יכול להחזיר גירסאות אחרונות של קובץ\תיקייה. יש מצב שאפשר לעשות את זה איכשהו עם XP רגיל או 64 BIT? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שיש אתר שבודק האים windows vista יפעל במחשב שלי אתם יכולים להביא לי אותו?תודה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה מיקרוסופט עשתה בכדי להגן על המוצר שלה...:! * נא לא להתייחס לנושא שלי כ WAREZ כי אני לא מתכוון בשום דרך לעשות במידע שאקבל שימוש ל WAREZ .. אני רוצה הסבר מדעי .. מה בדיוק מייחד את VISTA מ XP כך שהיא יותר קשיחה לפריצות ( לא פריצת וירוסים אני מתכוון לפרוץ אותה כלומר להשתמש בעותק לא חוקי באופן מלא כמו עותק חוקי ) אני רק רוצה מידע מה מיקרוסופט עושה בשביל להגן על המוצר שלה כי ישנם אנשים שאומרים לי שישנה אפשרות לפרוץ את הוינדוס אבל איך שקראתי מהרבה כתבות בנושא ... דבר כזה כמעט ואי אפשרי ( עם מחשב שמחובר לאינטרנט ) אפשר לקבל מידע ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נכנס למצב בטוח, בוחר NO בחלון הראשון שקופץ, בוחר תאריך לעשות אליו שיחזור, ואחרכך אחרי הריסט של המחשב כשהווינדוס עולה זה אומר לי שזה לא עשה שום דבר... מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני יודע שיש כזאת אפשרות בהגדרות לעשות שלחיצה על כפתור הכיבוי שעל המחשב עצמו לא בווינדוס לא תכבה את המחשב ישר ולא תעשה כלום מישהו יכול להזכיר לי איך לעשות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני סובל מבעיה דיי מטרידה כבר מספר שבועות. המחשב (נייד, לא שזה משנה), דולק בקביעות. תוכנות שרצות עליו באופן קבוע הן msn messenger, icq 5, nod32, utorrent, notebook hardware control ה XP כולל SP2 ועדכונים קריטיים לדצמבר 06' קורה כמעט על בסיס יומי שהוא נתקע, בדר"כ זה קורה בלילה. אני קם בבוקר, פותח ת'מסך והוא תקוע. זה ממש מטריד כי מידע נאבד לי, הודעות או דברים שונים שהתקבלו דרך המסנג'ר או האיסיקיו נמחקים... יש איזשהו לוג אולי של הפעולות האחרונות שהיו על המחשב, או דרך כלשהי לברר מה קרה בשניות שהוא נתקע? אולי זה נגרם מתוכנה כלשהי? ההתקנה של המערכת הפעלה סה"כ דיי טרייה...אולי חודשיים שלוש..המחשב עובד מצויין... אשמח לקבל עזרה! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-