עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Kerberos,

טוב אחרי הרבה תרדים, ותשובות שלא קשורות ולא עובדות- החלטתי שננסה שוב ... אז ככה - יש לנו Windows 2000 SP3 ו MSN MESSENGER שמתעלק על האאוטלוק אקספרס. איך מעיפים אותו משם ? ואל תגידו לי באופציות של ה Outlook כי זה לא עובד שם ומדובר על ה Windows Messenger. אם למישהו יש פתרון מועיל ועובד - אשמח לשמוע חג שמח

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by ychig,

איך אפשר להחזיר את זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by shaithebest,

לילה טוב שאלה שמציקה לי המון שנים בקשר לכל הדברים שמיקרוסופט המציאו בקשר לחוקיות נתמקד בווינדוס אקספי פרו כמובן שעם קניית מחשב חדש אפשר לקנות ב500-600 שקל ווינדוס חוקי והכל טוב.... במקרה, לדודה שלי מחשב נייח ישן שכל השנים עבד עם אקספי לא חוקי ויש בעיות ואי רוצה לרכוש ווינדוס אקספי חוקי. הבנתי, או שלא הבנתי נכון, שלא מוכרים מערכת הפעלה למחשב ישן OEM יש אפשרות לקנות RETAIL אבל זה עולה יותר מ1000 שקל לא הבנתי מה הם רוצים מהחיים שלי....אז השאלה שלי היא ככה: מחשב ישן,אני צריך ווינדוס אקספי פרו בעברית במחיר הגיוני יש דבר כזה?ואיפה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by רועי וולדפוגל 29,

היום עשיתי עידכון לווינדוס 10 ואני רוצה לדעת אך יכול לגבות את המערכת ולהתקין חדש יכול להיות שיחליף ארדיסק ויהיה צריך לעשות התקנה לוינדוס 10 תודה לעוזרים

5. המחשב עושה ריסט במקום לכבות את המחשב. אני זוכר שיש הגדרות שקשורות לחשמל...אבל אני לא זוכר איפה זה.... מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם אני די מיואש, אני מפחד לעשות סלט עם כל האקטיבציות. התקנתי WIN 8.1, מישהו יכל לתת לי אקטיבציה נורמאלית שעובדת? מאמין שכבר הWIN התקין את העדכונים שלו.. אשמח מאוד לעזרה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ortapiero,

יש לי לנובו יוגה 3 יחסית חדש... אני מת על שדרוגים, התחדשות וכו'... אבל משהו בי לא נותן לי לשדרג לוינדוס 10... ההרגשה מוצדקת? פשוט קיבלתי רושם שהמערכת ממש לא יציבה... ושהשקיעו באיך לרגל אחרינו מאשר בתפקוד המערכת עצמה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by veredaniel,

מנסה להתקין xp על דיסק חדש והwindows לא מזהה את הדיסק הדיסק sata 2 הלוח GIGABYTE GA-8I915P DUO PRO ניסיתי כמה דריברים של sata גם כאילו שעבדו בעבר הדיסק מזדהה תקין בביוס כmaster ניסיתי שתי גירסאות שונות של xp אחת עם sp0 ואחת עם sp2 למישהו יש רעיון? [br]פורסם בתאריך: 17.05.2007 בשעה 22:17:05 לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by Unavoidable Encounter,

יש לי בעיה שהתחילה היום אז ככה כמעט כל פעם שאני לוחץ על משהו עם העכבר אז המחשב חושב שזה דאבל קליק וכשאני גורר דברים אז פתאום אחרי כמה שניות זה כאילו "עוזב" את זה.. כאילו המחשב עושה REFRESH או משהו יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אה וסרקתי ספייוורים וכל זה ומחקתי הכל אבל אין כלום וגם סגרתי את כל מה שפתוח עריכה: חח איזה דפוק אני זה העכבר נדפק החלפתי עכשיו והכל עובד מצויין

10. Started by rino,

נתקלתי בגרסת Windows XP Media Centre Edition MCE מישהו מכיר גרסה זו? מה מיוחד בה ולמה היא משמשת? ???

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by noodle,

שלום לכם, אני מעוניין להדפיס את הקלט של ה-batch לתוך קובץ טקסט. ניסיתי batch.bat > file.txt אבל זה לא עובד, רק יוצר קובץ טקסט ריק. כיצד ניתן לבצע זאת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by אוריפ,

מישהו יודע איך לעזאזל מעיפים את החלון של ה-WELCOME בכל פעם שמדליקים את המחשב בווינדוס XP? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by brum,

שלום. ניסיתי לעזור לחבר להתקין את הווינדוס מחדש אבל למרות שבביוס הכל הוגדר נכון הדיסק לא איתחל את המחשב. מה שהביא אותי לשאול: איך אני יכול (ע"י סיור בתוך קבצי הדיסק) לזהות שהוא BOOTABLE ? בטח יש שם קובץ שנקרא BOOT או משהו דומה , לא ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by euphoria,

שלום לכולם, כפי שאתם יודעים המחירים של DDR2 ירדו וסביר להניח שהם יעלו בעתיד שDDR3 יהפוך להיות MAINSTREAM בדומה להתנהגות של DDR1 השאלה הנשאלת היא האם כדאי לשדרג ל-4GB לעבודה כללית ב-WINDOWS (לא למשחקים - שם השיפור ברור מאליו) תודות למנגנון ה-CACHE של VISTA? אשמח לתשובתכם, Euphoria

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  15. שלום ! אני מעוניין לפרמט כונן קשיח חדש במחשב שלי תחת ויסטה ולמלאת אותו חומר לחבר שלי (גם לו יש ויסטה) כבר פעם היסתבכתי בכזה מצב שהכונן שהגיע אליו לא היה בבעלותו והוא לא יכל לשנות בו כלום ונאלצתי להגיע אליו הביתה ולבזבז זמן בלקבל בעלות ולשנות הרשאות . האם יש דרך להמנע מכך ושהכונן לא יהיה מוגבל תחת בעלות או הרשאות כלל ? בתודה מראש ! מחכה לתשובתכם !!!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by m4a1,

תקשיבו התקנתי ויסטה על הנייח שלי הכל טוב חח עכשיו היתענייתי לדעת:בלפטופים חדשים שמגיעים אם ויסטה,אין כרטיס מסך מספיר חזק לAERO או שיש חח? אז מזתומרת שברוב הלפטופים החדשים אין אופציה ל AERO?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yuraxp,

רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות? והאם יש ל HOME EDITION תמיכה מלאה בSIDE WINDER (הגה רוטט)? כיוון שב PRO הוא לא יכול להתקין את הדריבר. נ.ב ההגה בלי כניסת USB אלא GAME PORT.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by alons126,

היי אחרי כמה פעמים שהשתמשתי בבטא של WIN 8 קניתי את המערכת ממיקרוסופט בהתחלה עשיתי שדרוג מ-WIN 7 ל-WIN 8 ככה שישארו לי כול הקבצים שלי זמן קצר אחרי ההתקנה כל האפליקציות metro קרסו לי אז בחיפוש בגוגל הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אז עשיתי איפוס מלא לדיסק מערכת כדי למחוק את כל הדרייברים והשטויות ואחרי זה התקנתי את הכול על וינדוס נקי כמו חדש התקנתי את המערכת והתקנתי את כל הדרייברים של המערכת (לכרטיס מסך, לוח-אם ועוד..) אך המערכת לא מפסיקה לקרוס לי ואני רואה את מסך הקריסה הזה עם הסמיילי היא קורסת לי בעיקר כשאני מפעיל תוכנות של WIN 7 ולפעמים גם באפליקציות של WIN 8 המחשב שלי בן שנה ועם win 7 אף פעם הוא לא קרס לי בלית ברירה חזרתי כרגע לwin 7 עד שהיה פתרון לקריסות האלו מישהו יודע מה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by STRENGTH,

לא מזמן פירמטתי את המחשב ,אבל לפני שבוע בערך התחיל להיות לי בעיה שאני לפעמים פותח סרט עם ה-BSPLAYER או סתם פותח הרבה חלונות ב-FIREFOX ולפעמים אפילו סתם ככה בלי סיבה יש עומס על המעבד בדקתי ב-TASK MANAGER וראיתי ש EXPLORER.EXE לוקח ל-25 עד 30 % כוח עיבוד בלי שום סיבה זה כבר קרה יותר מ- 3 פעמים הדרך היחידה להפסיק את זה היא לעשות RESTART או LOG OFF וזה כמעט תמיד חוזר :-\ וזה עושה גם עוד בעיות שאני חושב שגם קשורות לזה הייתה כבר פעם אחת שה-AERO נסגר לי וגם פעם אחת הייתה קריסה של משהו שנקרא WINDOWS CONTROLLER ואז הייתי חייב לעשות ריסט זה וירוס?? אפשר לתקן את זה בלי פורמט?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Xstyle,

אז ככה יש לי וינדוס Xp pro והיום בטעות מחקתי תסמל של ה מחשב שלי עכשיו אם אני עוש ה קיצור דרך למחשב שלי אז יענו זה קיצור דרך ולא הסמל המקורי ועכשיו אם אני רוצה ליכנס לעשות מאפינם וליכנס ל מנהל התקים וכול זהה אין לי שם וזה בעיה ליכנס לשם מישהו אולי יודע איך ליצור סמל חדש ??

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. היו לי בעבר שתי גרסאות של XP מותקנות בו זמנית. לאחר מכן היה לי גם ויסטה. עכשיו אני רק עם גרסה אחת של XP, אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך לעבור שני תפריטי בחירה מיותרים: אחד של ויסטה, ואחד כדי לבחור את הגרסה של XP שעדיין מותקנת. באיזה קובץ בווינדוס אני מוחק את כל זה?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  22. Started by T-Better,

למישהו יש מושג למה ה-Windows לא מזהה את הצורבים שלי (באופן כללי - את שני הכוננים האופטיים המחוברים לי למחשב)? הלוח-אם כן מזהה אותם, ב-Device Manager הם מותקנים אבל לא מזוהים. דרך אגב, יש לי גם כונן ווירטואלי שגם הוא לא מזוהה. בבקשה עזרה, אני חייב לצרוב משהו עד הערב...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. 1) ה windows במחשב שלי נדפק והתקנתי בנוסף אליו עוד windows שכמובן עולה ב windows הישן היה microsoft outlook איך אפשר למצוא את ה emailים שהיו בו? היכן נמצא ה storage folder של microsoft oulook 2)כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל תפריט ובו אני יכול לבחור בין ה windows הישן לחדש איך אני יכול למחוק / לשנות שם וכו'?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  25. Started by was950,

שלום לכם יש לי נייד עם ויסטה HOME רוצה לשדרג ל UKTIMATE אני יודע שזה כמה לחצנים אתם יכולים לעזור לי

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.