Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שעומד בדרישות. https://www.youtube.com/watch?v=PMPrykl_W8Y והנה כל מה שיש בחלונות 11 - https://www.youtube.com/watch?v=ZCioJLyjdlA והורדה למי שרוצה ... https://www.youtube.com/watch?v=NFOGCbC5c_A
-
-
- 26 תגובות
- 3.7k צפיות
- 3 followers
-
-
win xp pro sp2 יש לי קספרסקי אנטי וירוס מעודכן . כל איזה שעה ,שעתיים הקספרסקי נותן הודעה שפרצו לי למחשב מip מסוים וככה זה חוזר על עצמו כל הזמן שאני באינטרנט כבר במשך איזה חודש. עד עכשיו לא קרה טפו טפו למחשב כלום (לא מחקו כלום ואין וירוסים וכדומה) . יש לי רק פירוול של וינדוס מופעל וזהו. אני לא יודע אם להתייחס להודעות האלה ברצינות או שהקספרסקי השתגע כי עד עכשיו לא קרה כלום אבל מצד שני אולי עדיף להוריד איזה פירוול נוסף לזה של וינדוס?? מה אתם אומרים??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתם 64 ביט? זה מה שמצפה לכם גרוע מכך, אורן המתוסכל יתחיל להיתקל בהודעות שגיאה מוזרות בדבר מחסור חמו?ר בזיכרון. "איך זה ייתכן?" ישאל את עצמו, "הרי אני לא מריץ שום תוכנות חדשות". מה שאורן לא יודע (משום שמיקרוסופט לא טורחת לספר לו) הוא שה-XP החדשה בזבזנית מאד בכל הקשור לצריכת זיכרון. למעשה, כל תוכנה שצרכה 10 מגה זיכרון ב-XP הישנה, תצרוך כ-17 מגה בחדשה. הבדל של כ-70%. האבסורד הוא, שבכדי להגיע לביצועים של מערכת ההפעלה הישנה שלו, אורן יאלץ להגדיל את הזיכרון של המחשב שלו, וכל זאת רק בכדי להתחמק ממגבלת ה-4 ג'יגה של ה-32 ביט, שמעולם לא ממש הטרידה אותו, בעצם. מנענע:http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183994&sid=127
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זה נכון של VISTA יש בעיה במשחקים ישנים? כמו למשל Red Alert 2 או אפילו משחק יותק מתקדם כמו אנרגיל 2004 או far cry ??
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שמייקרוסופט מודים בכישלון של ויסטה ויפסיקו אולי למכור אותה ולעשות לה עידכונים.. האם זה נכון??
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המחשב שלי הכל טוב ויפה בו רק מה יש תיקיה אחת שאני נכנס אליה במחשב תיקיה שאני פתחתי שאני נכנס אליה אחריי שנייה זה עושה לי שלח ואל תשלח ולא משנה מה אני עושה זה סוגר לי את האקספלורר
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
רק רוצה לראות מה אחרים חושבים.. חשבתי שאני אתרגל אליו אבל ככול שאני משתמש בו יותר כך הוא נהיה יותר מעצבן
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בכותרת ^^
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא E6600,X1950XT,אודיג'י 2,ZS,2 X1024 ST 800 MHZ,ASUS P5B DLX. כרגע מותקנת לי גירסת ה-32 ביט. פה ושם יש לי עדיין מסכים כחולים אז הורדתי את ה-OC מ-3600MHZ ל-2400MHZ הצנועים של המעבד שלי. ב-HL2 למשל (לפני הורדת ה-OC) המשחק קרס לי כמה פעמים לאחר 2-3 דק' של משחק ולאחר שהורדתי את ה-OC במסך הראשי של האפשרויות יש לי מין מעין הפרעות תצוגה קשות (ניסיתי להפעיל את המשחק פעמיים רצוף ויש לי את אותה הבעיה). יש לי גם מסך רחב עם רזולוציה של 1680X1050 ואחרי ריסטרטים לפעמים הרזולוציה משתנה לי וצריך לסדר אותה כל פעם מחדש ובנוסף מידי פעם שוב לאחר ריסטרטים ה-CCC לא עולה (מופיעה הודעה שיש בעיה והתוכנה צריכה להיסגר) ואז אם אני רוצה לפתוח אותה אני צריך לעשות שוב ריסט. אגב הדרייבר של ה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוצאתי מהבויידם את החלקים הבאים: Amd 486 Dx4 120Mhz Epox Board /w SiS chipest including PCI Slots C.logic 1MB PCI Creative SB16 HDD בקרוב ימצא איזה זבל יד שנייה של שני ג'יגה. Modem 33600 32 מגה של ראם. המחשב הזה שירת אותי חמש שנים בעבר הדי רחוק, ועכשיו שמתי לי למטרה להתקין עליו חלונות XP או לפחות 2000 בגרסאות הPRO. Wish me luck
-
היי לכולם. איך נאמר באימרה ? " את הגיבן רק הקבר יישר ! " למרבה הצער, זה המצב עם החברה שמבטיחה חדשות לבקרים ניסים ונפלאות עם מערכת ההפעלה שכבר חמש שנים איתנו, רק שכדרכה בקודש, מתפלק לה איזה עדכון חצי אפוי שדופק את המשתמשים עד העצם ..... https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2020/03/07/microsoft-windows-10-warning-crashes-boot-audio-slowdown-problems-upgrade-windows-10-free/amp/ בסוף המאמר יש גם הצעות לתיקון המצב ( כשניתן בכלל ) ....
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שחלק מתיקוני פרצות האבטחה במעבדים עשו יותר נזק מתועלת - מיקרוסופט מאפשרת לבטל את השפעתם בעדכון חדש למערכות ההפעלה שלה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב, נתחיל בכל שיש לי בעיה עם תיבת הבחירה, זו שגוררים כדי לבחור קבוצה של אייקונים. התיבה כרגע כחולה, וככל שבוחרים יותר עצמים, ומגדילים את התיבה, הכל נהיה איטי יותר. איך חוזרים לתיבת הבחירה הישנה שהיא היתה הרבה יותר מהירה בwin98? דבר שני, אני אוהב לצפות באייקונים ברשימה, ולא בthumbnails גדולים כאלה, משום מה שאני צריך להגדיר לכל ספריה להציג לי אותם ככה. אין אפשרות לקבוע זאת כברירת המחדל? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אז אני נכנסתי לשרתים ושיניתי שהRPC יאתחל את עצמו וזה עדין סוגר לי את המחשב אז מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מחשב ה-VivoBook W202NA מבטיח לשרוד בהצלחה גם את הסביבה העוינת של בית הספר, עם תג מחיר התחלתי של כ-1,000 שקלים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יש לי חשבון זום בכסף וחשבון פייסבוק, עברתי מחשב כשהזום אותו זום, הפייסבוק אותו דבר ולא יכול לשדר LIVE מה-ZOOM שידור חי ממצלמה לפייסבוק קורה, הוא מנסה להתחבר לפייסבור והדף מתחיל להיטען ושואל על איזה דף לשדר ואז נתקע. בדקתי בישן ועובד פיקס אז זה לא הגדרות זום או פייס אלא משהו במחשב WIN10 חוקי, אשמח לכיוונים מה עוצר את זה, בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של gigabyte דגם ga-945p-s3 גירסה f2 כאשר מותקן אליו win xp המחשב מזהה התקני usb (מקלדת, DOK , עכבר) בלי בעיה, כאשר אני מתקין עליו win7 המחשב מפסיק לזהות את יציאות הUSB גם בשלב עוד לפני עליית הwindows (כשלוחצים DEL כדי להיכנס לBIOS) כאשר פניתי בפורום לתמיכה של חברת gigabyte קיבלתי תשובה שלוח האם לא בהכרח אמור לעבוד מול WIN7 והפתרון הוא להתקין XP (מה שנראה לי קצת לא הגיוני) האם יש פתרון אחר כדי שאני יוכל להתקין win7 ועדיין המחשב יזהה את הUSB?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 4 מחשבים שמרושתים ע"י ראוטר אלחוטי. 3 מחשבים מרושתים ע"י WIRELESS ואחד מחובר עם כבל ישירות לראוטר. ב2 מחשבים מותקן WINDOWS 2000 וב2 WINDOWS XP. מה שקורה שכל פעם שאני רוצה לגשת לספריות רשת אני צריך להכניס שם וסיסמא של יוזר לוקאלי של אותו מחשב שבו נמצאת הסיפרייה. רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו בדומיין שיש שרת DC שהוא מזהה עפ"י היוזר שמבקש את הכניסה לספריית רשת - האם יש לו הרשאות ואם כן איזו הרשאות בדיוק. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי ויסטה חדשה בעברית ומתחשק לי לנסות את זיהוי הדיבור שלה. אני יודע שהתכונה תומכת בזיהוי באנגלית בלבד, אבל אני לא מצליח אפילו להפעיל את האפשרות, למרות שיש אייקון שכתוב בעברית "זיהוי דיבור" המערכת רושמת לי שהשפה לא נתמכת. איך עובדים עליה ומפעילים את הזיהוי (האנגלי) על מערכת בעברית?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום. ניסיתי לעזור לחבר להתקין את הווינדוס מחדש אבל למרות שבביוס הכל הוגדר נכון הדיסק לא איתחל את המחשב. מה שהביא אותי לשאול: איך אני יכול (ע"י סיור בתוך קבצי הדיסק) לזהות שהוא BOOTABLE ? בטח יש שם קובץ שנקרא BOOT או משהו דומה , לא ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ישנה בעיה ידועה שהWindows לא מזהה דיסקים מעל 128GB. הבעיה נפתרה בSP1 בXP, ואמרו לי שגם ב2000 עם SP4 הבעיה נפתרה. קניתי דיסק 160GB של WD. (שוה משהו?) ואני משתמש בWIN2000 עם SP4, את החלוקה למחיצות עשיתי עם Partition Magic בDOS, והכל זוהה. אחרי שבוע אני מנסה לפתוח קובץ מסוים והוא לא נפתח, קובץ נוסף, גם לא. בדקתי את הטקסט של הקובץ, ואני רואה קשקושים. למעלה מ100000 קבצים נדפקו. החלטתי שהדיסק דפוק, וקניתי מקסטור. התקנתי אותו ובניהול דיסקים הוא מזהה רק 128GB. יכול להיות שהWD לא דפוק פיזית אלא הWINDOWS גפק את הקידוד מכיון שהוא מסתבך עם הגודל? האם כדאי לי להשתמש בWIN2000 עם SP4? או לעבור לXP, יש לי עדיפות ל2000 מכיון שיש לי תוכנה שעובדת ב2000 פי 2 יותר מהר. מה לעשות? המקום שאמרו ל…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, קראתי פה פעם שויסטה בגרסת 32 ביט יכולה לזהות עד 4 ג'יגה וגם במיקרוסופט אמרו לי את זה, אבל אצלי עכשיו הויסטה מזהה רק 3.5 ג'יגה ולא 4, מה הבעיה? ה 32 לא יכול לזהות את כל ה 4? אני בטוח שאמרו לי ש 32 יכול לעבוד עם עד 4 ג'יגה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם כונן קשיח בעל חיבור SATA, לוח אם של חברת GIGABYTE GA-P35-DS3L ו- DVD בעל חיבור IDE עד היום עבדתי עם חלונות XP ולא היתה שום בעיה בהתקנה או זיהוי כונן כלשהו. החלטתי לעבור לחלונות 7 שם אני נתקל בבעיה שלא מאפשרת לי להתקדם בהתקנה. לאחר BOOT דרך ה CD ובחירת שפת ההתקנה והמקלדת. כאשר אני לוחץ על INSTALL NOW ומנסה להגיע לשלב בו אני בוחר את הכונן / מחיצה עולה לי הודעה של DRIVER LOAD "a required cd/dvd drive device driver is missin. if you have a driver floppy disk, cd, dvd, or usb flash drive, please insert now ברגע שאני לוחץ OK המחשב מבצע חיפוש נוסף ומקפיץ לי את ההודעה "no device drivers were found" אני נשאר עם חלון ריק בבחירת הכוננים להתקנה ולחיצה על br…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחיצה C עם 65.6 GB ומחיצה D עם 59.6 GB האם אני אוכל להבדיל למרות הסטיה שתיהיה בתהליך ההתקנה? הבנתי שיש סטיה בגודל הכוננים מהמציאות. תודה
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-