Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בתוכנת דואר ובתוכנת מסרים הקישורים לא נפתחים כאשר מקליקים עליהם, יש צורך להעתיק ידנית את כתובת הקישור. בעבר היתה לי בעיה שכזו (עם הדפדפן) ולא זוכר את הפתרון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רכשתי ויסטה אולטימייט גירסת שידרוג מהמבצע של הסתדרות המורים. כאשר אני מנסה לשדרג את ה XP PRO הנוכחי שלי לויסטה הנ"ל, אחרי 2-3 שלבים אני מקבלת את הודדעת השגיאה הבאה: מה עושים? אינני יכולה (או רוצה לשם הדיון) להתקין מערכת הפעלה מחדש וזה קצת לא שפוי שהוא לא מאפשר שידרוג רק בגלל הבדלי שפות (ה XP PRO באנגלית והויסטה סופקה לי בעיברית). יש דרך לעקוף את זה - כמובן ללא התקנה מחודשת של ה XP PRO? :-[
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הגדרות של תוכנות שנשמרו שם לא מסוגלות להישמר, זה מגיב כאילו כל התיקייה היא לקריאה בלבד, וזה לא באמת ככה! מה עושים? מע' הפעלה ויסטה 64 כמובן
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי תוכנה של JAVA שרצה על WIN7 אני רוצה לנקות לה את כל הCACHE מבלי להרוג את התהליך האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, התקנתי היום מחדש את WINXP לאחר שפירמטתי אותו אתמול, ולמרבה הפליאה הוא לא קורא פונטים בעברית. כלומר, לכתוב בעברית אני יכול, וגם לראות עברית אני יכול, אבל אם למשל אני פותח מסמך ישן שנשמר לפני הפירמוט כקובץ TXT (למשל) אז כל העברית שלו נהיית ג'יבריש. כנ"ל לגבי תפריטים של תוכנות - למשל, כאשר אני מפעיל את אאוטלוק (בעברית) אז כל התפריטים מופיעים בג'יבריש. מה עושים? תודה מראש. נ.ב מצורפת תמונה להמחשת התופעה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! פירמטתי את המחשב, וכשהוא עלה מחדש אני רואה שהוא חילק את כוננים בצורה מוזרה. יש לי שני כוננים שמחולקים ל5 מחיצות. בהתחלה, הכונן הראשון קיבל את האותיות C,D והכונן השני קיבל E,F,G , ועכשיו, הכונן הראשון קיבל E,C והשני D,F,G . אני מעוניין להחזיר את זה למצב המקורי, אולם דרך הווינדוס אני לא יכול לשנות "אות כונן" של המחיצות על הכונן עליו מותקן הווינדוס. חשבתי לפרמט שוב, אבל זה לא יפתור את הבעיה מכיון שלא ניתן לשנות דרך ההתקנה את אותיות הכונן מבלי לחלק מחדש את הכוננים - דבר שיביא למחיקת כל החומר מהכוננים. יש דרך כלשהיא לשנות את האותיות של הכוננים, אפילו במחיר של התקנת הווינדוס מחדש?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נא עיזרו לי
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הכול התחיל אחרי שהסרתי התקנה של כמה תוכניות אנטיוירוס ופירוול, וניסיון לעשות שחזור למקום שבו המחשב היה בסדר, לפני כמה בעיות אחרות שהיו לי. בהתחלה שחזרתי לנקודה קרובה, ואחר כך ניסיתי לשחזר לנקודה של לפני חודש בערך, והשחזור לא הצליח. הבעיה הופיעה אחרי כמה זמן אחרי כל הבלגן הזה. בכל מקרה עד אז כבר היו לי בעיות עם החיבור, שהוא התנתק לי לפעמים. לפני שאני אקנה מודם חדש אני רוצה לבדוק איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאתי. כשאני מתחיל מחדש את המחשב ומתחבר לאינטרנט, האינטרנט עובד למשך כמה דקות, ואחר כך אני לא יכול לגלוש, לא עם פיירפוקס ולא עם אינטרנט אקספלורר. מה שמוזר זה שהמודם עצמו לא מראה בעיה (כמה שהוא יכול להראות, עם נורה מהבהבת בצד של ה ADSL), ושלפי האיקונים ליד השעון אני מחובר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. צרה צרורה. לפתע פתאום - אני לא יכול להיכנס כמעט לשום דבר שדורש שם משתמש או סיסמא. gmail, facebook, messenger, האתר של הבנק ... .כלום לא עולה. לכולם אני מקבל הודעת "The connection has timed out" ב-firefox או הודעת The page cannot be displayed בIE. מה עושים? סקייפ, אגב, כן עובד. גם רוב האתרים האחרים. עשיתי סריקה של וירוסים וגם של מזיקים אחרים. כלום לא עוזר. מישהו? משהו ?
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
התקנתי אצל חבר של אבא שלי שקנה מחשב חדש לפני כמה ימים אבל הוא לא מסתדר עם האנגלית... אני זוכר שהיה לי פעם פאץ' כזה אבל לא מוצא אותו... הישנו צדיק בHWZ0N3 ?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום בבוקר ניסיתי להתקין את ROXIO CD CREATOR2009 על WINDOWS 7 RTM 7600. אחרי שהקלדתי את S\N, קיבלתי הודעה שאין אפשרות להתקין את DOT NET FRAMEWORKS כי העדכון לא מתאים למע' הפעלה. הסתקלתי בתיקיות על הדיסק ובאמת היה שם עדכון רק ל XP וויסטה. אז הורדתי קובץ מאתר של מיקרוסופט של אותו עדכון ל WIN 7, אבל כשאני מתחיל להתקין אותו אז אני מקבל שגיעה שכתוב בה שאני צריך להפעיל א, DOT NET דרך TURN WINDOWS FEATURES ON OR OFF בלוח בקרה. עשיתי את זה, המחשב עושה ריסטרט ואז כותב FAILURE. אותו דבר דרך SAFE MOD. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה כי בלי DOT NET אני לא יכול להתקין תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1006406784&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק לאט ועד שסוףסוף הוא מגיע לשולחן העבודה לא רואים איכונים לא את הפריט ההתחל ולא כלום. רק את התמונת רקע שלי רואים. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני פתאום בא להכנס לאחד התיקיות שלי ב D ורשום לי דיסק D אינו מאותחל... איך זה קורה ומה אני אמור לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שהתגברתי על השריפה שהייתה אצלי במחשב, והתקנתי את הwin 98 מחדש והכל סוף סוף עבד (הכוונה לאינטרנט), נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה. אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (מדובר ב : Asus geforce 1 v6800) , אני תקוע ברזולוציה המעצבנת 640X480, וכאשר אני מנסה לשנות דרך הwin, אין לי אפשרות לשנות את הרזולוציה, וכאשר אני משנה דרך התוכנות של asus שהותקנו אצלי עם הדריברים, אני רואה את זה ממש מוזר (קטן ומכוער, הרבה שטח "ריק" על המסך..). לפני "השריפה" הייתי בכיף יכול להיות על 800X600, אך עכשיו, לצערי אני לא. מישהו יכול לעזור ? תודה.
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים עם קבל מוצלבואחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט... הדגרתי הכל לפי המדריך פה אבל במחשב עם האינטרנט הווינדוס בעיברית וב "חיבורי רשת" מופיע לי רק החייגן ולא "חיבורי רשת מקומיים" או משהו כזה...(תמונה מצורפת למטה) משהו יכול לעזור לי ??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בזמן האחרון לפני כל כניסה לונידווס נדלק אצלי המסך הכחול שעושה סקאנדיסק. אבל הבעיה שאני לא מבין למה זה קורה כי הכיבוי נעשה בצורה מסודרת וללא שום בעיות. עם יש למישהו דבר דומה או שיודע למה זה קורה מוזמן להגיב.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי הודעה שהמערכת שוחזרה עקב בעיה חמורה יכול להיות שיש לי איזה קובץ לא תקין רציתי לדעת איך אני מפעיל את האפשרות הזאת ב SETUP של WIN XP HE
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אז ככה יש לי: מעבד intel 3.0 ghz כרטיס מסך geforce 6200tc דיסק קשיח: wd16000js זיכרונות: 2 ג'יגה של קינגסטון 533 mhz cl4 האם כדאי.....ועוד שאלה האם אני יכול עלשות טרייד אין על הכרטיס מסך שברשותי?
-
- 12 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי היום ווינדוס 7 ויש לי שאלה: שאני נכנס לתיקיה כל השמות של התיקיות ושל הקבצים המצוגים נורא ארוכים, זה מציג כמעט את כל השם ויוצר תצוגה לא נוחה. האם אפשר לשנות את זה? [לשנות בעצם את מספר השורות שזה יציג בשם] תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
משום מה כשאני עושה ALT+SHIFT במסמך טקסט זה עובד לי מצויין אבל באינטרנט זה משום מה לא מחליף לי ואני צריך לעשות ידני מלמטה לבחור את השפה.. למה זה קורה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
כבר כמה זמן מופיע לי בTOOL BAR תוכנה נוספת בשם Search assistent. ניסיתי להעיף אותה בכל דרך אפשרית (msconfig, הסרה והוספה של תוכניות הכל) אבל כלום לא עזר בכל פעם שאני מדליק את המחשב זה מתקין לי אותו אוטומטית מישהו יודע איך מסירים את זה לצמיתות. תודה,גל.
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את ה- 7 בגרסאת 64 BIT והיא עובדת כמו חלום, למעט בעיה אחת: משום מה, ה- WINRAR תוקע לי את המחשב! וכשהוא לא תוקע לי את המחשב, הוא עובד פי 10 יותר לאט ממה שהוא היה עובד כשהייתי עם XP ב- 32 ביט. כמובן שהורדתי את הגרסא הכי מעודכנת של WINRAR וב- 64 ביט. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה המפרט שלי: Core i7 6 גיגה זיכרון DDR3 לוח אם גיגה בייט EX58
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-