Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היום קמתי בבוקר לבדוק מה מצב ההורדה של משהו וראיתי שהמחשב לא מגיב. הפעלתי מחדש ושוב פעם לא מגיב, הפעם אחרי דקה, ה- windows פשוט "קופא" ואי אפשר לעשות כלום. ניסיתי להכנס ל- safe mod לבדוק קבצים חשודים או דברים, גיליתי winlogon.exe בתייקית ה- windows מה שלא נראה הגיוני. הקובץ הזה הוא רק ב- system32 מה גם שהוא לקח 100 אחוז CPU וידעתי שמשהו לא בסדר, הצלחתי למחוק אותו, אבל עדין לא נפתרה הבעיה. רק ב- SAFE MOD ה-windows לא "קופא". היתה בעיה כזאת לחבר שלי גם לפני חודש וגם שם התיאשתי ופירמטתי. האם גם במקרה הזה אין מה לעשות ופשוט לפרמט? (ד"א אין בעיה חומרתית או משהו זה בטוח!) חשוב לציין שהכל היה כשורה במחשב ועבד מצויין והשארתי אותו דלוק כמו כל יום ופשוט פתאום הוא החליט "לקפוא".
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
האם מישהו מפה מכיר תוכנה במצב דוס, שתומכת ב-NTFS וניתן להעתיק ממנה קבצים בתווים בעברית, לכונן אחר, פשוט יש מלא תוכנות, אבל רובן לא תומכות בעברית.. ורק קבצים מסויימים ניתן להעביר... האם מישהו מכיר? שניתן ליצור דיסק בוט עם התוכנה שתעלה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד של חברת IBM וכיום היא לנובו(אגב, לא ממליץ לכם לקנות מחשבים שלהם) כעבור שנתיים החלה תופעה של NUMBER LOCK, לא היה אפשר לבטל זאת וגם החלו בעיות עם הכרטיס קול.. ניסימו המון דרייברים.. וכלום(לא יכולתי לשלוח לאחריות כי היא נגמרה) ואז גם הUSB לא עבד.. עשיתי שיחזור להתחלה.. יש מין כפתור כזה שמשחזר להגדרות יצרן.. גם לא עזר.. אפילו ניסיתי כמה פעמים. בסוף שלחתי לתיקון ואמרו שהלוח תקול.. אבל עולה כ1000 ש"ח. אז בסוף הוא שילמתי לו 600 ש"ח על כרטיס PCMCIA עם 4 USB וכ.קול חיצוני בUSB של CMEDIA וכשהוא חזר מהתיקון, היו בעיות עם הWIN.. אז ניסיתי לשחזר להגדות יצרן הלא הייתה אפשרות(זה נקרא ACCESS IBM) אז קניתי גם WIN PRO RETAIL בישביל לפרמט ולהתקין מחדש.. פי…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אז ככה ברגע שאני לוחץ ctrl + alt + del בשביל לפתוח את ה-task manager קופץ לפי חלון עם ההודעה הבאה : task manager has been disabled by your adminstartor . הנה תמונה להמחשה - http://img223.imageshack.us/img223/9258/untitledcu2.png חברה אני חייב את זה אז בבקשה מי שיעזור אני ממש יודה לו
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
משום מה העותק של הווינדוס שלי מזהה כלא עובר אקיווישן.. למרות שכאשר אני נכנס למאפיינים של המחשב שלי כתוב לי ש" WINDOWS IS ACTIVATIED"... אני לא יכול להפעיל שום דבר (משחקים,תוכנות)... משהו עודנתקל בזה? צריפתי תמונה שתסביר את המצב.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני צריך WINDOWS 98 מקורי אבל אני צריך את זה עכשיו אז אני יכול להתקין אותו מעותק לא מקורי ואז לקנות את המקורי אחרי יום או משהו?? זה חוקי?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אנשים ... מי יודע / מכיר אם יש איפושהו תוכנה דומה ל system restore של win xp אבל ל 2000 ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
התקנתי את xp pro בגרסה האנגלית ואחרי זה הלכתי למאפינים הוספתי שם את השפות האחרות עם העברית ועשיתי אדד לעברית ובכל זאת הוא מראה כל מיני סימנים אחרים במקום עברית בכל מיני מקומות ותוכנות ! מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי Win XP Pro SP 2 ויש לי בעיה שלפעמים ההתחל קופא או שהוא קופא וגם חלונות קופאים ואני תמיד מסדר את זה שאני לוחץ Ctrl+Esc שזה בעצם פותח את ההתחל. וגם לפעמים בלי קשר לזה הכפתורים Delete ו-End לא פועלים לי. איך אני מסדר את זה? אין וירוסים ואין ספייוור.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
I have a problem with my mp3 dir, i've messed around with the owner tab and now i can only run 2 folders from the vast amount of mp3 i have stored there, now the problem is when i log on under the"administrator" nick name they ALL work, but when i log on with my user name which has administrator capabilities, i can open and read the files but can't run them, media player tells me i don't have permission over them. Winamp opens them but immediately stops playing , doesn't even start. Any suggestions?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חצי שנה מחשב סוף AMD 2100 @ 2200 GHZ Hercules Redeon 9700 1 GB MEMORY SUMSUNG (512x2) Abit NF7 - S ועוד ... עכשיו אני לא יודע מה קרה הוא התחיל לעשות לי בעיות. פרמטתי ולאחר מכן הוא המשיך לעשות בעיות. הבעיות הם: 1. אני נכנס למחשב שלי לוקח לו שעה עד שהוא מפעיל אותו . או שאני נכנס לכל תקיה אחרת. וגם בווינאמפ לוקח לו שעה להעלות שיר 2. כשאני נכנס לMSCOFIG אז פתאום הוא יוצא לאחר 10 שניות. 3. אני התקנתי אנטי וירוס נורטון. יש את הרישום של החברה, אז אני מפעיל אותו ואז הוא עושה לי את אותה בעיה של הMSCONFIG הוא נסגר לי אחרי 10 שניות. מה עלי לעשות ?!?!?!?!? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מנסה כבר במשך יומיים לפרמט את המחשב שלי , ניסיתי כבר כמה עצות מן הפורומים השונים , ואף אחת מהן לא צלחה לצערי. כאשר אני מאתחל את המחשב בעזרת דיסקט איתחול של WINDOWS 98 למשל (כמו שמוצע), כשאני כותב פקודת FORMAT C , הוא נותן לי הודעה שהכונן לא זמין (משהו INVALID ) , וכאשר אני מנסה להתקין WINDOWS XP , ומגיע לשלב שבו אני יכול למחוק את תוכן הכוננים , הוא לא מוכן למחוק את תוכן כונן C בטענה שיש לו מספר קבצים נחוצים לצורך ההתקנה, שנמצאים באותו כונן. מה לעשות? איך אפשר להיפתר מהמידע על הכונן?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לפני הפורמט האחרון היתה לי מחיצת FAT32 והייתי מפרמט אותה דרך דיסקט פירמוט בדוס, אחרי זה שיניתי אותה לNTFS ועכשיו אני רוצה לעשות פורמט וזה לא נותן לי לפרמט את המחיצה בדוס. איך אני מפרמט NTFS?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה להוריד את עדכוני האבטחה הבאים: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=4a9e584f-a8af-43cb-b0c7-4fcbfebf85d3&displaylang=he http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=c24cac03-578d-49a2-a722-ea8903f4db82&displaylang=he כדי לעדכן מחשבים ברשת פנימית ללא גישה לאינטרנט. שאני לוחץ על המשך כדי לבצע את האימות אני מגיע לאתר Download Center של מיקרוסופט שם אני מחפש שוב את מה שאני רוצה להוריד (KB2633952) וברגע שאני משנה את השפה של מערכת ההפעלה לעברית אני שוב נתקל בעמוד הקודם שהייתי בו שמבקש ממני לעבור אימות, אני שוב לוחץ על אימות והוא שוב מפנה אותי ל Download Center וככה למעשה אני תקוע בלופ מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה היה לי וירוס על המחשב שגרם לאייקונים שלי להיעלם בהארד דיסק הנייד גם אחרי שהסרתי אותו, הקבצים שם רק אי אפשר לראות אותם. יש למישהו מושג איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב לכולם יש לי שלושה הרדיסקים של 1T כל אחד ואני מנסה לעשות RAID 0 אני בונה RAID דרך הביוס והביוס מזה את כל השלושה ונותן לי נפח של 2748 זאת אומר 2T ו748GB אבל כאשר אני מגיע להתקין את הוינדוס הוא לא מאפשר לי RAID0 של יותר מ 2T אם יש למשיהוא הסבר אני ישמח לשמוע כיצד ניתן לפתור את הבעיה אני מנסה להתקין וינדוס 7 פרופשנאל 64 ביט
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכם, האם יש אפשרות להבליט תיקייה מסויימת בצורה כלשהי? אם זה הבלטת הפונט של התיקייה או שינוי האייקון של תיקיה ספציפית. האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת? OS: windows 7 home premium heb 64 bit תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני סוף כל סוף הצלחתי לשדרג לחלונות 10 אבל התגלתו (מה הנקווה של התגלו והרבות של התגלתה?) בעיות: 3.11) אני לא מצליח לצאת מתוכניות לא פעילות במנהל משימות. 95) אני לא מצליח לתזמן 5 דקות של רקיעי שולחן עבודה מתחלפים. 98) המצביעים מXP לא נמצאים במסך הכניסה. 2000) כל הסמלילים (לוגו) של הקבצים והתיקיות מXP נמחקו. ME) אני לא מוצא איפה אני שם ערכות נושא למחשב. XP) אני לא מצליח לנקד פתאום. Vista) אני לא מצליח לשנות גופן, צבע גופן, צבע פס כותרת... בחלונות. 7) אני לא מצליח לחבר כונן רשת בחיבור USB עם DOK לD--Link VDSL N 6740U לפי הגדרות בחוברת. 8) אני לא מצליח להגן על הדפדפן Edge באמצאות האנטי וירוס שלי. 10) אני לא מצליח להוריד סרטונים ושאר קבצים בדפדפן Edge דרך I…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס הרחבה, PCI to USB מותקן באחד המחשבים בבית, אבל הכרטיס מופיע כלא מזוהה במנהל ההתקנים (סימן שאלה צהוב) אני לא מצליח למצוא דריבר מתאים לכרטיס, וגם חיפוש אוטומטי של Windows לא עוזר. פירקתי את הכרטיס ושמתי לב שרשום עליו: USB-VIA אבל אני עדיין לא מוצא לו דרייבר... ניסיתי להתקין VIA 4in1 כי זה מה שמופיע באתר הבית של הלוח אבל זה לא עזר. למישהו יש פתרון ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, פני כמה ימים הדקנתי את windows vista - מהדורת עסקים. ורציתי לחלוק פה את מה שהסקתי מהמערכת .. דבר ראשון אפשר לציין שהמעכת נראית טוב יותר- אבל עם השימוש ההתלהבות פוחתת ואני חייב לציין שהעיצוב המצועצע קצת מכביד. המערכת לא ממש יציבה- ובטח לא כמו xp, דבר שבולט בעיקר בside bar שנופלת כל שנייה- מספיק שאתה גורר את אחד הגדג'טים למקום לא נכון התוכנה נופלת... זה ממש מעצבן ומתסכן- אבל אני חייב להודות שהside bar הוא באמת שינוי מרנן שמוסיף לפעמים- אבל זה שהוא כל הזמן נופל ממש מרגיז. - כמו כן מה שבולט זה שבוויסטה הם באו עם גישה יותר ידידותית למשתמש- בצורה שמאות מזכירה את ההודעות בOSX אגב: למשל אם תוכנה נופלת- ההודעת מאוד דומה לזו שבפנטר. בכלל שאני משוטט בתפריטים של התצוגה וה…
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום מותקן אצלי java sun ועדיין בהרבה מאוד מקרים שאני מנסה להריץ javascript שומדבר לא עולה לי. יש למישהו פיתרון בשבילי?? תודה!
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להפוך את הוינדוס ברשותי לעיברית מאנגלית... הבנתי שאני צריך את הMUI הזה.. מישהו מוכן לתת לי קצת פרטים עליו..(אני צריך לגרסת:XP:PRO SP2) כמה MB זה בערך? משהו השתמש בזה? איך זה? תודה רבה..(חשוב לי בעיקר לדעת כמה MB זה לגרסה שאני מחפש..) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק Spider-Man Friend or Foe בגרסת דמו מופיעה השגיאה הבאה : יש לי Vista Ultimate 32bit בעברית.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אחרי העתקת הקבצים, המחשב עושה לעצמי ריסטרט, ואז כותב: Verifying DMI POLL DATA, והוא נתקע על המסך הזה ולא ממשיך לעבוד מה יכול להיות הביה? תודה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום! שמתי לב למשהו מאוד מוזר. אני פותח את ה"מחשב שלי", נכנס למחיצה C, ולתדהמתי אני רואה שהתיקייה של Windows נעלמה. יש במחיצה C את התיקייה "Documents and Settings" והתיקייה "Program Files", ושני קבצים: "DFIMB.DAT" ו-"ALCSetup.txt". נכנסתי ל-"Folder Options", ומסומן שם "Show hidden files and folders". לאן התיקייה של Windows נעלמה? זה וירוס או פיצ'ר של Windows שהותקן לי באחד העדכונים האחרונים ונועד להגן על התיקייה של Windows? אני משתמש ב-Windows XP Professional SP2.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-