Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי IE7, ואני לא מצליח לבצע UPDATE לווינדוס אז חשבתי לחזור לגירסה של 6 הבעיה היא שאני לא מצליח, עשיתי REMOVE מהתפריט של הלוח בקרה (החלק של WINDOWS COMPONENTS) וניסיתי להתקין את הגירסה 6 אבל הוא כותב לי שהוא לא יכול כי גירסה חדשה יותר מותקנת על המחשב. מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב , משמע מחקתי כל מה שהיה עליו. התקנתי את הXP. ואז המחשב חושב שיש לי 2 מערכות הפעלה , אם לא הבנתם על מה אני מדבר אז זה נראה ככה : http://img238.imageshack.us/img238/7660/dsc0534qw7.jpg בקיצור , לא אכפת לי לעשות את האנטר המזערי הזה. הבעיה היא שמקלדת הUSB שלי לא תומכת בDOS , והחיבור PS2 שלי למקלדת גורם למחשב להשתגע , לכן עברתי לUSB והבעיה נפתרה. בכל אופן , גם לא אכפת לי שה30 שניות יעברו ו"לסבול בשקט" אבל הבעיה היא כשזה עובד לראשון התוצאה נראית כך : http://img367.imageshack.us/img367/1741/dsc0537bd1.jpg הקטע הוא שהוינדוס שבאמת עובד הוא השני. בקיצור , איך אני מעיף את הדבר הזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום חברים, במחשב שלי יש שני כוננים קשיחים של 500GB: האחד מחולק ל-C ו-D, השני חדש, Unallocated, טרם פורמט. האם כשאני מפרמט את הכונן השני, ותהיה, לפחות כעת, מחיצה אחת של 500BG, לבחור Primary Partition או Extended Partition? מה למעשה ההבדל? מה זו מחיצה לוגית? במה לבחור? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
אהלן. יש לי מחשב נוסף בבית עם מערכת הפעלה XP, ניסיתי להתקין בו XP מחדש והיו כמה בעיות. עכשיו, כשעזבתי את העניין ונשארתי עם אותה המערכת (בלי פירמוט), בעליית המחשב יש לי ככה: אני צריך לבחור בין שני אלה. הראשון הוא המערכת ההפעלה הנוכחית והשני זה ההתקנה של המערכת החדשה (שלצערי לא עובדת..) איך אני עושה שזה יבחר בראשון באופן אוטומטי ולא יתן לי את ההודעה הזאת כל פעם? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ויסטה על כוננן D כאשר את XP התקנתי בכונן C . אני מעוניין להסיר את ויסטה עקב בעיה של זיהוי דרייברים יש לוח אם של gigabyte ga-m55plus-s3g( כרטיס קול וחיבור לאניטרנט ). האם פירמוט של כונן D לשם הסרה יפגע בהתקנה של XP. תודה .
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם... הכנתי דיסק בעזרת NLITE עם התקנת UNATTEND. כאשר אני רוצה להיכנס עם שם משתמש סיסמא שפת ברירת המחדל יצא לי עברית. איך אני יכול לשנות את שפת ברירת המחדל של מסך הלוגין? אני מתאר לעצמי שזה שינוי של ערך ברג'יסטרי, אני ישמח אם מישהו יעזור לי ויגיד לי מה הערך, ומה הוא צריך להיות בשביל שברירת המחדל יהיה אנגלית. תודה רבה לכל מי שיעזור. צחי. עריכה: הכוונה היא לשפת ההקלדה, ולא שפת הממשק.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מנסה כבר במשך יומיים לפרמט את המחשב שלי , ניסיתי כבר כמה עצות מן הפורומים השונים , ואף אחת מהן לא צלחה לצערי. כאשר אני מאתחל את המחשב בעזרת דיסקט איתחול של WINDOWS 98 למשל (כמו שמוצע), כשאני כותב פקודת FORMAT C , הוא נותן לי הודעה שהכונן לא זמין (משהו INVALID ) , וכאשר אני מנסה להתקין WINDOWS XP , ומגיע לשלב שבו אני יכול למחוק את תוכן הכוננים , הוא לא מוכן למחוק את תוכן כונן C בטענה שיש לו מספר קבצים נחוצים לצורך ההתקנה, שנמצאים באותו כונן. מה לעשות? איך אפשר להיפתר מהמידע על הכונן?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מבחינת שאר התוכנות{ אנטי וירוס, אופייס .... } אני מבין את ההבדל בין שני הגרסאות בדרך כלל לגירסת ה PRO יש יותר אפשרויות אבל מה ההבדל בין שני הגרסאות ב WIN והאם הוספת עוד אפשרויות ב PRO הופכת את מערכת ההפעלה ליותר מסיבית וכבדה ואלו אפשרויות נוספות יש ב PRO שאין ב HOME אני יודע שהשאלה היא קצת מוזרה אבל זה משהו ששאלו אותי ולא ידעתי לענות עליו. הודה לכם אם תוכלו אתם לענות לי
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי XP, עם כמה users (שהם לא אדמין). כשאני נכנס בתור משתמש רגיל - לא ניתן להתקין תכנות חדשות. כשאני מתקין דרך דרך משתמש שיש לו הרשאות - זה לא מתקיו לשאר המשתמשים. איך אני יכול להתקין פעם אחת בשבילכל המשתמשים? איך אני יכול לעדכן תוכנות מותקנות (כמו למשל להתקין מילון חדש לבבילון, ככה שכולם יוכלו להשתמש בו) איך אני יכול להסיר תוכנה שהותקנה לכל המשתמשים?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ביטלתי פה את ה-V ב Device manager - האם יש דרך להשאר ב sleep mode ולהמשיך הורדות..? אולי לבטל כיבוי הרדיסק..?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
היי לכולם. נתקלתי בבעיה שלמרות שאני כמעט בטוחה שבעבר ראיתי לה הדים ברשת, בחיפוש לאחרונה לא ראיתי דבר ואשמח אם תעזו לי לפתרה. כדי לחסוך באנרגיה, והיות ויוצא ואני קמה ממחשב למס' דקות שפתע מתארכות, הגדרתי ל- windows להכנס למצב שינה לאחר זמן מה. הבעיה היא שהוא עושה זאת כל פעם שאין תנועה אצלי וזה כולל עיתות בהם איני אמורה להגיב כגון צפייה בסרטים או במצגות. לכן אני מוצאת עצמי מידי פעם נוגעת בעכבר כדי למנוע זאת. משום מה נדמה לי שבעבר שמעתי שקיימת אופציה להגדיר מצב סרט או משהו בסגנון בו ה- windows. לא יכנס למצב המתנה. חיפשתי ולא מצאתי דבר כזה. אני מעריכה שרבים מכם צופים בסרטים דרך המחשב, וסביר שלא מעט מכם עובדים עם מצב המתנה, כיצד אתם פותרים בעיה זו? אודה לעזרתם
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP בעל משתמש אחד..... אני רוצה שתיהיה לי תיקיה שבשביל להיכנס אליה צריך סיסמא... אתם יודעים...בשביל לשים שם דברים שאני לא רוצה שאף אחד אחר חוץ ממני יוכל לראות...
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
עם גיגבייט EX58-UD5 רואה רק 2G RAM (מאפייני המחשב שלי - כללי, אע"פ שב System Info הוא רואה 3G). ב Boot.ini יש: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /PAE /3G מה קורה כאן. נדמה לי שבבורד הקודם שהיה לי (UD4) הוא כן ראה 3G . תודה.
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
שמחשב עולה וניכנס למישתמש מקבלים שולחן עבודה רק לחלוטין רק תמונה ואפשרות ל ALT CONTROL DEL יש למישהוא פיתרון ?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בו מותקן הויסטה.. איך אני יכול למחוק את כל הכונן הזה? אני מנסה ללחוץ התחל על הכונן אבל איך שהוא מתחיל הוא אומר לסגור דברים אחרים שפועלים מהכונן ואני לא יודע איזה דבר פועל מישם ואני סוגר כל מה שאני יכול ועדיין זה לא נותן.. אז איזה עוד אפשרויות יש?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום חברים, כמו שמופיע פה בפוסטים שעולים מדי פעם, גם לי יש לאחרונה בעיה עם ה-svchost שטוחן לי את המחשב ויכול להגיע לגדלים של 1.5G... עצרתי לחלוטין את השירות של windows update אך המצב לא השתפר. משום מה אני לא מצליח להעלות תמונת מסך של רשימת השירותים הסוררים תחת אותו קובץ אז אני רושם מטה את רשימת השירותים: wuauserv winmgmt Themes SessionEnv SENS Schedule Profsvc LanmanServer iphlpsvc IKEEXT EapHost CertPropSvc Browser BITS AeLookupSvc יש לכם רעיון מי מהשירותים מעלה יכול לעשות לי את הצרות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתהליך של פירמוט המחשב,בהתקנת הווינדוס. אני מפרמט את המחשב בלי שום בעיות עד שאני מגיע לשלב שהמחשב מאתחל את עצמו כדאי להגיע להתקנת הווינדוס. לאחר האתחול, במקום להגיע להתקנת הווינדוס עצמו( ההתקנה עם השעון) זה מתחיל לי עוד פעם עם תהליך הפירמוט איפה שצריך ללחוץ על F8 וזה.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ullimate 64 bit עם המפרט הבא נמצא בצד והבעיה היא כשאני מתקין משחק זה לוכח לא הרבה זמן וגם כשאני מעתיק מדיסק למחשב אז לוקח לו זמן יותר מהרגיל
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, לאחר שאני מדליק את המחשב והXP עולה עוברות כ5 דקות עד שאני מצליח להפעיל תוכנה כלשהי, בין אם זה ללחוץ על החייגן של האינטרנט, מדייה פלייר או כל דבר אחר. כלומר, אני לוחץ על האייקון ולא קורה כלום, רק לאחר כ5 דקות החלונות הרלונטיים נפתחים. הבעיה חוזרת על עצמה בכל הפעלה של המחשב. אם צריך לתת פירוט נוסף תגידו לי, תודה על כל עזרה, אשר.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת ביותר כשאני מנסה להפעיל תוכנה/משחק קופצת לי הודעה שאומרת: {שגיאת ישום} אתחול תקין של הישום נכשל (0xc0000005). לחץ על אישור כדי לסגור את הישום. חשבתי לסרוק ספייווארים ווירוסים אבל גם האנטיוירוס לא עולה וממש לא מתאים לי לפרמט עכשיו את המחשב, יש דרך לפתור תבעיה ללא פרמוט? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל! אני רוצה להפוך דיסק של XP PRO שיעשה בוט מהדיסק בעלייה של המחשב! שמעתי שאפשר אבל אני לא בטוח???? בתודה ניבב
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מערכת xp פרופשנל. הצילום הראשון של הוא של ה nero 7 השני הוא של ה iTunes 10.5 אני מבין שכנראה חסר או נדפקו לי קבצי dll או משהו מקבצי המערכת. יש אפשרות לאתר אותם ברשת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום.. אני משתמש ב Windows XP Pro SP2/SP3 Corporate UWI התקנתי אותו בשבוע שעבר ולפני יומיים נתקלתי בבעיה - Windows Firewall is OFF נכנסתי מיד ל Control Panel -> Security Center -> Windows Firewall והופיעה לי ההודעה הבאה: "Due to an unidentified problam, windows cannot display windows firewall settings" איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-