עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by J0n1,

אוף מאז שהתקנתי את הWIN יש לי את זה ואני לא מצליח להוריד איך מוחקים? תודה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by idan1836,

יש לי את הSP1 מותקן במחשב ואני מעוניין להתקין את הUSB2 ונכנסתי למנהל התקנים, ועשיתי "עדכון מנהל התקן..." והוא רשם שלא ניתן להתקין את החומרה בגלל שלא מצא את הדרייבר כנראה! איך אני אמור להתקין את הUSB2? ד"א: הדיסק של הלוח אם היה בכונן בזמן ניסוי ההתקנה אבל ההתקנה בכל זאת לא הצליחה. תודה מראש! ;D

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  3. קניתי לפטופ של HP שזכאי לשדרוג ל7 בחינם אבל שאני הולך לHP אני רואה שאפשר לשלם על המשלוח רק בכרטיס אשראי באינטרנט ואני לא רוצה לעשות את זה יש דרך אחרת? גם אם זה כרטיס אשראי לא באינטרנט **מצטער אם זה לא שייך לפה אני לא הייתי בטוח אם זה לפה או לפורום מחשבים ניידים אם טעיתי תעבירו בבקשה**

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by dsane,

סליחה על שאלת התם אבל מה ההבדל המהותי בין windows xp pro ו home adition?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by eranmor,

מישהו מכיר גדג'ט של מילון עברי - אנגלי אנגלי - עברי ?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  6. Started by Hakiru,

התקנתי את מערכת ההפעלה של וינדוס 7 בכונן שונה מהכונן שבו מותקן וינדוס XP ,במהלך ההתקנה המחשב עשה הפעלה מחדש וכן הייתה אפשרות לבחור בין שני מערכות ההפעלה, כשהוינדוס 7 סיים להתקין והפעיל מחדש בפעם האחרונה לא הייתה אפשרות בחירה בין שני המערכות ואחרי דיי הרבה זמן בבוט המחשב הפעיל את וינדוס אקספי,ניסיתי להתקין מחדש ועדיין יש אותה בעיה שאני לא יכול לבחור את וינדוס 7 שמותקן במחשב,משהו יודע איך לפתור את הבעיה?... אולי היא נובעת בגלל שהתקנתי את הוינדוס דרך usb ולא דרך ה-boot? אבל עדיין ההתקנה בוצעה כראוי.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  7. אני מעוניין בקרוב להתקין VISTA על המחשב (רק לראות איך זה). לכן אני מעוניין תוכנה כזאת שאוכל להחליף בין שני המערכות... אני מבקש משהו פשוט לא הכי מסובך... ואם זה כן מסובך, אז איזה מדריך או משהו יהיה נחמד תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  8. שלום בווינדוס 7 התקנה חדשה כל פעם שאני כותב את האותיות הראשונות זה פתאום פותח את הסרגל חיפוש וממשיך לכתוב שם.. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by ohmega,

יש לי בעיה מעצבנת: כל פעם שהמע' הפעלה עולה - מוצג מסך פתיחה עם שם המשתמש ורק אחרי שאני בוחר בו - אני נכנס למערכת. אותו דבר קורה כשאני יוצא ממצב שומר מסך - רק אחרי שאני לוחץ על השם משתמש אני יכול לחזור לשולחן עבודה. איך אני מבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by tnt studios,

אוקיי, אני מדליק את המחשב הכל עולה כרגיל כעבור דקה אחרי שהמערכת וכל התוכנות עלו עולה הודעה כזאת: A critical Error has been prevented אחרי עשר שניות שהעודעה לא נסגרת או נעלמת, המחשב נכבה! זה לא וירוס, אד,רוגלה או כל שטויות אחרות... לפי דעתי זו בעיה במחשב עצמו או בדרייברים שלו

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by -iTaY-,

התאריך שWindows7 יוצא זה בסוף חודש ה10 נכון? כי ראיתי שמלא באתרי הורדות שכתוב הורדה windows7 גרסא סופית וזה, מה זה יצא כבר? הוא שזה סתם?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  12. אני רוצה לעשות למשל שמקש F12 שאף פעם גם ככה לא בשימוש תמידי ......אני רוצה לעשות שכל פעם שאני אלחץ עליו הוא ישים לי כ 12 ספרות ......שכל פעם אני מכניס ידנית ..... נראה לי קוראים לזה STICKEY KEYS .......לא מצליח למצוא את זה ב SP2 ....... איפה זה נמצא ? תודה.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by BloodyW,

היי, בטעות לחצתי על מצב שינה בויסטה וכשאני רוצה להדליק את המחשב, המסך נשאר כבוי. אין לי דבר לעשות חוץ מלכבות אותו שוב ע"י לחיצה ארוכה בכפתור הכבוי, ועדיין הויסטה פשוט לא עולה. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  14. http://img242.imageshack.us/img242/8981/memoryerrorby2.jpg העברתי מבט בתהליכים ואין איזשהו תהליך שגומר לי את כל הזיכרון .. יכול להיות שהויסטה שומר זיכרון או משהו כזה? ואגב שאלה, יש לי אפשרות להקצות את הגיגה זיכרון שלא מנוצל במערכת(מתוך ה-4 זיכרון במערכת 32 ביט) לטובה הזיכרון גרפי ייעודי? אם כן איך?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by Matan22494,

שלום! יש לי ווינדוס ויסטה ונזכרתי שיש בו את הפונקצייה הזאת שאפשר להעביר מחלון לחלון בתלת מימד כזה... איך אני עושה את זה ?

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by contA-,

אהלן אנשים! הרבה זמן התעניינתי בדבר הזה,הזכרון הוירטואלי הזה שאפשר לשלוט בו ולקבוע את גודלו.. אז ספרו לי בבקשה,מהו הזיכרון הוירטואלי?,האם אני צריך שיהיה קובץ החלפה כזה גם בכונן D? (אצלי ב-C נמצא הווינדוס וב-D התוכנות והמשחקים),כיצד אני קובע את גודלו של קובץ ההחלפה ומהם הגדלים המומלצים? תודה רבה לעוזרים.. (!!)

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by Nosh,

איזה גרסאת Windows אתה משתמש? (במידה ויש יותר מאחת בחר את העיקרית)

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  18. שלום, יש דרך למחוק וינדוסים בלבד? איני מעוניין בפירמוט הדיסק הקשיח אלא ספציפית למחוק את הוינדוס, יש דרך לעשות זאת?

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  19. אוקי, אני כותב את ההודעה הנ"ל ביאוש כבד אחרי שמשעה 7 בערב עד 4 בלילה אתמול ניסיתי לתקן את הבעיה אך בלי כל התקדמות, אני מקווה שאחד משופעי הידע שפה יצליח לעזור לי כי המידע שנמצא במחשב חשוב לי כמעט כמו פרטי כרטיס האשראי שלי. אז ככה אתמול התקנתי את Vista Transformation Pack 4 (התקנתי גם IE7 אבל לא נראה לי שזה קשור.) התקנתי במצב בטוח והכל היה מצויין... עכשיו נכנסתי למשתמש שלי אחרי ההתקנה במצב רגיל והכל פעל לי כמו שצריך...סתם ראיתי את "יופייה העילאי" של מערכת ההפעלה החדשה ולפתע בוםםםםםם explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר, אנו מצטערים על אי הנוחות. מרגע זה ידעתי שזה הולך להיות לילה ארוךך ארוך ומיגע.. אגב אולי זה מידע חיוני : AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModNa…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  20. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by eladbu,

יש איזו פעולה משורת הRUN שבודקת אם מקוריות הקבים של XP וגו דורשת את הדיסק וממש ברח לי הצירוף משהו זוכר?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  22. היו לי שני כוננים , באחד היה 50 GB בשני 450 GB. רציתי לעשות עוד כונן אבל הסתבכתי ובסוף מחקתי את שניהם. אח"כ ניסזיתי להתקין VISTA מדיסק מקורי שרכשתי ואחרי שהתקנתי הוא לא הצליח לעלות למחשב, הוא הראה מסך כחול ועשה רסטרט, אז התקנתי XP, ולא הצלחתי לעשות מספר כוננים, יותר נכון לא הצלחתי להגדיר אותם בנפח המקורי המלא שלהם. יש לי רק C: עכשיו והוא 60 GB .. =\ תודה בכל מקרה. יום טוב.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  23. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח.....(מפרט בצד) עכשיו אני לא מצליח להתקין את הכרטיס על הויסטה, איך אני מתקין אותו?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by roeesnir,

אני יודע את הסיסמא, אני מצליח להיכנס. ב-User Accounts, אני לא מצליח להסיר את הסיסמא או לשנות אותה. למה???

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by Sweet_Tooth,

אני לא יודע למה ואיך אבל זה ממש מעצבן אותי אז איך אני יכול להחזיר אותו! (יש לי XP PRO)

• 3 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.