Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מהי החנות שמוכרת את Vista ultimate 64Bit Retail במחיר הנמוך ביותר?וגם בחו"ל? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה זה קורה בזמן הגלישה אני מקבל את ההודעה הזו= איך נפתרים ממנה?וממה היא נובעת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אם מיקרוסופט מפתחת את דוט נט , C# והמטרה שאפיליקציות יעבדו על כל מחשב ועל כל מערכת הפעלה אז למה שאנשים בעתיד יעדיפו לרכוש את וידווס אם יש מערכות הפעלה בחינם שכל אפיליקציה חדשה תרוץ גם עליהם? היתרון היחיד שהיה לוידוס נמחק בעת פיתוח סביבות העבודה הנ"ל. אני טועה?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום.. שמעתי שיש אפשרות כזאת לשנות תמהירות מרגע שלוחצים קליק ימני על שולחן עבודה עד שניתפח החלון של מאפיינים וזה. כמו כן שלוחצים על התחל ועד שניפתח ההתחל..! והתכוניות ששם?! איך משנים תמהירות הזאת?! תודה
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רצתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבנות סקין לWIN XP (ראיתי בנעוץ תוכנה לעיצוב שלוחן עבודה אבל אני לא יודע אם זה עושה את מה שאני רוצה) אם יש תוכנה כזאת מה השם שלה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
לי יש בעיה עם PREY בויסטה... כשאני מפעיל אותו יש מסך שחור, אחרי כמה שניות הוא קורס לדסקטופ ואז בצד עולה מסך כחול קטן כזה... התקנתי פאטצ' 1.3 וזה עדיין לא עזר... אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. בכל זאת PREY זה לא משחק כזה ישן! http://img388.imageshack.us/img388/3990/preyprobmm9.jpg *תמונה של הבעיה. תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי למנהל ההתקנים ויש לי התקן שרשום עליו לא מוכר והוא גם לא מותקן אז איך אני ידע איך להתקין אותו? הכנסתי את כל הדיסקים של הדרייברים ועשיתי חיפוש והוא רשם שהוא לא מצא ... עם מישהו יודע איך להתקין אותו אז שיגיד ..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין מספר שומרי מסך ב Vista 64Bit (אקווריומים) ההתקנה עברה בסדר, בחרתי אחד מהם כברירת מחדל, אבל אח"כ כשרציתי לשנות, בהגדרות שומרי המסך בלוח הבקרה הם לא מופיעים ברשימת שומרי המסך ! מישהוא נתקל כבר בבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
תיראו זה מתחיל מכך שמתי שהוא אומר לי ליבחור לאן להתקין אני אומר לו C ולמטה בוחר לפרמט...עכשיוו..בימקום לפרמט לי ברגיל כמו שבוויסטה אצלי שהתקנתי זה פשוט מקפיא ת'מסך לשנייה ולא מגיב יעני אם היה פנוי 20 ג'יגה אז נישאר פנוי 20 ג'יגה...אני ממשיך להתקין וזה מתקין ווהכל סבבה...ואז בשלב האחרון של הפינישינג זה ניתקע למלא זמן ואיין מה לעשות חוץ מריסטרט...! בקשה עזרה......תןדה חברה
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איך אני מגיע לחלון הזה שאני מחליט בו לאיזה יוזר יכנס הWINDIWS כשהוא נדלק... אני זוכר שזה הועלה פה כבר, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי, אני זוכר שזה משהו דרך RUN.. תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מקודם היה לי מסך כחול ל XP וזה מאוד מעצבן זה פעם שנייה שזה קורה לי ואני לא יודע איך להיפתר מזה ???....
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם , הדלקתי היום את המחשב והופיעה לי הודעה : file is missing : c:/windows/system32/config/system (המחשב בכלל לא מגיע לשולחן עבודה) עשיתי כמה פעולות : 1)ניסיתי להפעיל את המחשב ב-SAFE MODE אבל אחרי שנטענים כל השורות עם הסלשים הוא שוב חוזר להודעה זו ונותן אפשרות לעשות REPAIR (לא עוזר) . 2)ניסיתי בתפריט F8 גם את האופציה של LAST KNOWN CONFIGURATION ..גם ללא הועיל . 3)חשבתי אולי בעית חומרה ועשיתי SELF FAIL DEFAULT SETTING בביוס וגם לא עזר... אני משתדלת להמנע מהתקנה מחדש של ה-XPPRO כי לא יכולה גם לגבות דברים משולחן עבודה . זכור לי שיש אופציית RECOVERY CONSOLE או העתקה דרך DOS של הקובץ מCDROM ל C: ...אם אני זוכרת נכון . עשיתי כאן חיפוש בפורום ומצאתי הודעות שג…
-
- 41 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהחלה מאז שקניתי את המחשב (06\08). הבעיה לא כל כך הפריע לי אבל עכשיו זה מתחיל לעצבן. אז ככה נכון למטה בשורת המשימות יש סמלים של תוכניות פועלות אז אצלי כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש חלק מהסמלים לא מופיעים וכאשר אני נכנס למנהל משימות אני רואה שהתוכנות פועלות (רק ב"תהליכים" ולא ב"יישומים") ולפעמים אני לא יכול לפתוח את אותם התוכניות כי הם עובדות ואני רק לא יכול להגיע אליהם. למשל ברגע זה יש לי שני סמלים ואמור להיות לפחות 5. מישהו יודע מה עושים??? (בדקתי שאין V בהסתר סמלים לא פעילים)
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני מפרמט מחשב חדש ורציתי לדעת האם זה משנה מבחינת ביצועי מערכת ההפעלה אם אתקין משחקים על כונן C ? הגודל של כונן C הוא 25 ג'יגה. תודה. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה, מדובר בבעיה שכבר קרתה לי לא פעם ומעולם לא מצאתי לה פיתרון. חיפוש ברשת העלה כל מיני פתרונות שקשורים ל-autoplay אבל לא פתרונות שקשורים לבעיה הספציפית שלי. עד היום רק התקנה מחדש פתרה את הבעיה. הבעיה היא כזו: הכנסת דיסק לכונן לא מעלה שום דיאלוג אוטומטי. רק refresh נותן לי מידע לגבי גודל דיסק בכונן אבל לא משנה את שם ה-DVD לדוגמא, נגיד שאני מכניס את המשחק Prey. הכונן לא מזהה אותו אוטומטית, refresh ייתן לי את הגודל של הדיסק (אם אני לא טועה) אבל שם הכונן לא ישתנה וכנ"ל לגבי ה-Icon. ההעתקה של קטע של הרג'יסטרי שקשור לכוננים, ממחשב אחר עם XP, פותרת את הבעיה עד לאיתחול הבא ואז התופעה היא שמה שהיה אחרון בכונן יהפוך להיות המזהה הקבוע שלו, אם אמשיך את הדוגמא, כעת הכונן ייקרא …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכלום התקנתי את ונדוס ויסטה גרסת Ultimate 32BIT והיא מותקנת על מחיצה E וניסית למחוק אותה דרך ה XP PRO שהוא מותקן על מחיצה D אבל ללא כל הצלחה אי אפשר למחוק אותו עכשו מי יכול לעזור לי ולהגיד מה לעשות כדי למחוק אותו לצמיתות כולל את "BOOTING " VISTA LOADER והנה תמונה למה שאני מתכוון
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה נכון של VISTA יש בעיה במשחקים ישנים? כמו למשל Red Alert 2 או אפילו משחק יותק מתקדם כמו אנרגיל 2004 או far cry ??
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP האתר של ווינדוס אפדייט נתקע ולא זז לאחר התקנה של אופיס 2003 זה קורה במסך שהוא בודק אם קיימים עדכונים חדשים למחשב ואז יש את הסמן הירוק שזז מצד שמאל לימין, והוא ממשיך לזוז כך במשך שעה ולא מתקדם לשום מקום נעשתה התקנה..הסרה..התקנה מגירסה אחרת של אופיס 2003 והסרה..והתקנה עוד פעם וזה קורה כל פעם מחדש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על קישורים לדוגמה קישורים של אימיול אז במקום להוריד אוטומטית אז אני מקבל הודעת שגיאה וכאשר אני חוזר ל XP אני מצליח להוריד מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי עשיתי התקנה חדשה (לא שדרוג) של ויסטה, על ידי הכנסת הדיסק של ויסטה כשהמחשב עולה. התקנתי על מחיצה נפרדת, בלי ליגוע במחיצה של XP. עכשיו, כשהמחשב עולה, אני רואה רק את התפריט של ויסטה. XP נעלם! ואני בצרות צרורות כי הויסטה לא מתפקד לי טוב. איך אני יכול לתקן את הבוט שייתן לי גישה לXP שוב? בתודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את כול הUPDATES שיצאו אחרי SP2 (Mcft wxp pro ) לצורך התקנת כמה תחנות ... תודנ מראש
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום ה-XP קרס לו לפתע, ומאז בכל הפעלה של המחשב מתקבלת ההודעה הבאה: Windows could not start because the folowing file is missing or corrupt \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair אני רוצה להעלות את ה-XP בשביל לעשות system restore או במקרה הפחות טוב לטעון קובץ IMG שעשיתי אחרי ההתקנה (אי אפשר בדוס). ניסיתי להיכנס ב-Safe Mode או בהגדרות אחרונות שעבדו - והתקבלה אותה הודעת שגיאה. ניסיתי להיכנס למצב repair דרך דיסק ההתקנה, אבל חוץ מלבדוק את ה-HD ב-chkdsk לא מצאתי שם משהו מועיל. רעיונות איך להציל את המערכת ייתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התקנתי VISTA לפני כמה ימים ואז מחקתי אותה, כלומר עשיתי FORMAT לכונן שבו היא נמצאת. כל פעם שהמחשב עולה אז ב BOOT יש גם את VISTA וגם את XP. אני רוצה שהוא ישר יעלה לי את XP בלי לשאול. בדקתי בקובץ boot.ini.backup אבל יש שם רק את XP...(לא מצאתי את BOOT.INI) אז איך אני פותר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את VISTA שנמצאת על כונן D ואיתה נמצאים עוד הרבה דברים חשובים שלי.. איך ניתן למחוק אותה ידנית? מבלי לפרמט..
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איך אני משנה את הנתיב ברג'יסטרי שהוא לא יגש לדיסק התקנה של win כשמוסיפים משהו למערכת אלא שיגש לתיקיה בכונן מסויים במחשב ששם נמצאת תיקיית ההתקנה של WIN??? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-