עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by omri_ro,

יש לי בבית מחשב נייד די ישן (מעבד C3 700MHZ עם 256MB) שמשבש בעיקר לגלישה דרך כ.רשת אלחוטי. בזמנו היה עליו WIN2000 שדי טחן אותו וחיפשתי מע' הפעלה נורמלית אחרת(ניסיתי אובונטו ולא הסתדרתי איתה ו98 לא בא בחשבון) קיצר מצאתי באינטרנט גרסה די נחמדה בשם TINYXP שעובדת נהדר על המחשב הנ"ל חוצ מבעיה קטנה אני לא מצליח להוסיף את העיברית. בCONTROL PANEL כשאני מנסה להוסיף בINPUT LANGUAGE את העיברית אני מקבל הודעת שגיאה: WINDOWS COULD NOT PROPERLY LOAD THE HEBREW KEYBOARD LAYOUT עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by meital eliasko,

שלום, יש לי מחשב עליו מותקנת מערכת הפעלה WINXP PRO עם שתי מחיצות ( מע' ההפעלה מותקנת כמובן על C) כיצד אני מתקינה WIN 98 בנוסף - כלומר שיהיו מותקנות שתי מע' הפעלה ? האם ניתן להתקין באותה מחיצה או במחיצה נפרדת ?

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by guyby,

אתמול סוף סוף הצלחתי להתקין שתי מע' הפעלה - ויסטה 32BIT מותקנת ראשונה - XP PRO 32BIT במחיצה שניה. עבדתי לפי מדריכים שהוצעו כאן, בכל מקרה זה לא היה פשוט. אחרי ההתקנה של XP עלה רק XP, הייתי צריך שוב להכניס את ה-CD של ויסטה ולבצע תיקון. אח"כ עלה שוב רק ויסטה. רק ע"י EASYBCD הצלחתי להתקין... ככה זה אמור להיות?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by ^oz,

האם קיימת אפשרות להתקנת שתי מערכות הפעלה נאמר xp ו-98 על אותו מחשב , ושתינתן אפשרות בחירה מאיזה מהם להעלות??

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  5. האם אפשר להתקין WIN 7 יחד עם WIN XP המותקנת כבר ב-C? אם כן, איך עושים זאת ועל מה עלי להיזהר או להכין מראש מלבד גיבוי של המערכת הקיימת? תודה

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by erez1968,

יש לי שני הארד דיסקים, בנפח 320GB כל אחד, ושניהם מסוג SATA2. ברצוני להתקין שתי מערכות הפעלה: באחד WINDOWS XP, ובשני WINDOWS 7. השאלה שלי, האם זה לא יעשה לי בעיות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. אני חושב אולי להתקין שתי מערכות הפעלה..יש לי שני הארדיסקים של 500 וחשבתי להתקין win xp על 60 ג'יגה ואת כל השאר לתת לויסטה אולטימייט 64ביט, עכשיו השאלה היא כזו- חבר אמר לי שבשביל שלא יהיה בלבול בין המערכות אז כאשר אני מתקין אז כל פעם לנתק הארדיסק אחד כלומר כאשר אני מתקין את הויסטה לנתק אחד ואז לנתק את זה שעליו התקנתי את הויסטה ולחבר את השני (שהיה מנותק לפני כן) ולהתקין את האקספי, השאלה האם זה אכן נצרך ושנית האם כאשר אני מתקין את הויסטה ובעצם בזמן ההתקנה ההארדיסק השני מנותק ואח"כ מחליף בין ההארדיסקים זה לא יצור מצב שהויסטה לא תזהה את ההארדיסק השני שעליו מותקן האקספי (אבל תופס רק 60 ג'גיה) בגלל שהוא לא היה מחובר בזמן ההתקנה? מקווה שהבהרתי את עצמי..תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by peripushkin,

התקנתי וינדוז 7 64bit ובא לי להתקין משחק שהוא לא 64ביט בכונן אחר מהכונן של הוינדוז בגלל המקום בכונן האחר. האם אני יכול לעשות זאת? והאם אפשר סתם בתיקייה או שצריך לקרוא לה בשם של התיקייה של התוכנות בכונן של הווינדוז עם הX86?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by vali13,

שלום לכולם בשעה טובה קבלתי את הנייד החדש שלי מה שמצריך אותי לעבור לעבוד עם ויסטה אני לא מצליח להתקין שום תוכנה לא "חוקית", בכל פעם שאני מנסה להתקין נפתחת לי חלונית אזהרה ואני נאלץ להפסיק את ההתקנה איך מבטלים את ההגנה הזו???? (אפילו office אני לא מצליח להתקין) תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  10. חברה אני צריך לבצע כמה שינויים בתצורת מערכת במשתמש רגיל אצלי במחשב ואני לא מצליח להיכנס לקביעת תצורת מערכת כמנהל הוא אומר לי שאני צריך להיות administartor ויש לי משתמש admin במחשב איך זה הגיוני?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by raz002,

התקנתי ויסטה לפני כחודש והכל עובד טוב, הבעיה היא שכל הדיסקים של התוכנות הישנות שלי לא יכולות לבצע התקנה על הויסטה (בינהם גם נרו) מה אני יכול לעשות בנידון? בנוסף, גם הdisk on key שלי לא מזוהה בויסטה.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by alienboo,

שלום לכולם יש לי תוכנה סוררת שאני צריך להתקין ב 98 לבדיקה, אין גירסה שלה ל98 רק ל 2000 או NT לא זוכר איפה ואיך אבל יש אפשרות לעבוד על תוכנות כאלה כדי שיחשבו שהן מותקנות ב 2000 ולא ב 98. צריך לשנות משהו ב REGISTRY ... מי זוכר \ יודע ?? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  13. התקנתי win 7 ultimate 64bit ואני לא מצליחה להתקין תוכנות/דרייברים שמתאימים לגרסה הזו של הwin.אני מקבלת הודעת שגיאה שהגרסה לא תואמת. אפילו דרייבר של מדפסת לא הצלחתי להתקין :'( אני מצרפת את גרסת המערכת ואת הודעת השגיאה. בתודה מראש לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

אז ככה, קניתי רכיב חומרה שאני ממש צריך, telerecorder כזה שמתחבר לUSB של המחשב ולקו טלפון, הוא לא עובד בויסטה, ולכן חשבתי להתקין במקביל מערכת קלת משקל נוספת בשביל המטרה הזאת בלבד. אפשרי להתקין אחת מהן מבלי להתקין מחדש VISTA ? תודה

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by alia,

אני חושב שאני יודע את התשובה,אך רק כדי להיות בטוח,שהמומחים יאשרו שזה פתדון שעובד: win 7 ultimate כבר מותקן על המחשב,אני מתקיןxp על מחיצה אחרת,ובגמר ההתקנה אני חוזר לוינ7 ועושהboot repair מתוך נתפריט שלrepair my computter .ואז אמור להיות המסך של הדואל בוט. זה נכון או שפיספסתי\טעיתי במשהוא? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  16. צירפתי צילומי של כל השירותים אשמח לקבל את תגובתכם בנושא [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  17. האם אפשר להוריד את זה או להעלים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. פשוט ה7 הזה כל כך גרוע שזה מדהים.יש אפשרות לחזור אחורה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מנסה להבין מה הבעיה המוזרה הזו >>> זו לא ממש תקלה - סתם מפריע לעיין יש לי מערכת הפעלה חדשה XP על גבי HD SATA חדש שמרתי את הHD הישן + מערכת ההפעלה הישנה כמו שהוא האיתחול מסודר נכון > המחשב ניכנס למערכת ההפעלה החדשה הבעיה היא שהדיסק החדש מקבל את האות E והישן נישאר עם האות C איך פותרים את זה ? :s05: תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. לא מופיע אייקון ואני לא יודע איל להפעיל את זה, רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by G@L,

יש לי שני כוננים קשיחים: WD Caviar 10gb Maxtor D740X 40gb וחילקתי את ה MAXTOR לשני Partitions ככה: Partition 1: 37gb Partition 2: 3gb ואת ה WD השארתי שלם. רציתי להתקין Win98 SE על הפרטישן הקטן ו XP על הפרטישן הגדול. התקנתי קודם את ה SE וראיתי שהכל עובד ואז התקנתי XP. כשאני רוצה להפעיל את ה SE מהתפריט כשמעלים את המחשב פשוט מופיע מסך שחור עם הסמן המהבהב של ה DOS ולא קורה כלום. ה XP עובד מצוין. אני חושב שהבעיה היא בקובץ boot.ini שכתוב שם שה- SE נמצא בכונן C - מה שלא נכון, הוא נמצא ב E. תוכן הקובץ boot.ini : [boot loader] timeout=5 default=multi(0)disk(0)partition(1)\windows [operating systems] multi(0)disk(0)partition(1)\windows="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetec…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. החזרתי לערכת נושא של הAero ונשארו כביכול 'שאריות' מהSKIN בחלק מהתיקיות. איך אני מעיף את זה? ניסיתי לשנות בתיקייה מסויימת כמו שאתם רואים בתמונה להחזיר את הברירת מחדל וזה לא שינה. יש לציין שזה לא בכל התיקיות אלא בחלקן. התמונה תסביר... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  23. יש לי לוח עם USB2 בהתחלה התקנתי WINXP P ואז עידכנתי דרך האתר ל-SP1 ואז הופיע לי אופציה במנהל ההתקנים להתקין USB2 (באתר של מייקרוסופט) ואכן סימן השאלה הצהוב שהיה לי במנהל ההתקנים הפך לכתובית USB2. אבל... מאז פירמטתי את המחשב, התקנתי winxp p +SP1 והכל מהסי די רום. וכעת במנהל ההתקנים לא ידוע לי האם הותקנה התמיכה ב-USB2. כי מצד אחד אין שם סימן שאלה צהוב אבל מצד שני לא רשום בשום מקום USB2 (רשום USB). בוונדווס update לא ניתנת לי אופציה לעידכון מנהל התקן. השאלה: האם הותקנה אצלי התמיכה ל-USB2??

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  24. מישהו ער לתופעה הזאת? מדובר על הנייד שלי וינדוס היה עולה זריז וחלק אבל עכשיו צריך לחכות עריכה" מסתבר שאני לא היחיד הרבה מתלוננים בדיוק אותו דבר אחרי שהתקינו SP1 המחשב איטי בצורה ברורה http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/windows-7-service-pack-1-made-my-computer-slow/0d8d1373-4267-44ef-970d-39b0349748a9 לעזאזל זה באמת צריך לקרות לי על הנייד בגלל שהתקנתי SP1 ???? לעזאזל עם מיקרוסופט האלו

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.