Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים יש לי מחשה חדש (מעבד Q8200, זיכרון 4 GB DDR3) רציתי לשאול איזה גירסא של ויסטה מומלצת להתקנה? עם SP1 או SP2 Microsoft Windows Vista x86 SP2 Integrated 2009 MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE WITH SP2 X64 RTM RETAIL ENGLISH DVD MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE WITH SP2 X86 RTM RETAIL ENGLISH DVD Microsoft Windows Vista ULTIMATE x86 SP1 Integrated March 2009 OEM DVD Microsoft Windows Vista ULTIMATE x64 SP1 Integrated March 2009 OEM DVD משהו מהם? אולי גרסא אחרת..זה די דחוף תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
בס"ד שבוע טוב ניסיתי להתקין את חלונות 10 דרך DOK וגם דרך השדרוג שיש בחלונות 8.1 וזה לא עבד כשעשיתי שדרוג הוא הפעיל את המחשב מחדש ביצע טעינת קבצים הגיע לסמל של חלונות ונתקע בלי אפשרות של ALT CTRL DEL אלה רק כיבוי בכח דרך DOK הוא לא ביצע טעינת קבצים אלה ישר הראה לי את הסמל של חלונות מדובר על מחשב נייד, המערכת המותקנת היא 32 ביט SAMSUNG RV511 2GB RAM מקום פנוי 17.4 GB ICORE 3
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חלונות 98 , ואני רוצה "לזרוק " את ה 98 ולעבור ל 2000 . קראתי בפורום שצריך לפרמט את המחיצה עליה מותקן 98 , ואז להתקין את ה 2000 אם אעשה זאת , המחשב לא יזהה את כונן ה cd ולא אוכל להתקין את 2000 . אז מה השלבים לעלי לבצע ? שמירת ה driver של ה cd על floppy ? ואז מה ? דבר נוסף :על המחשב מותקן גם לינוקס , ושהמחשב עולה יש תפריט בחירה בן שתי מערכות ההפעלה .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו ויסטה ואני רוצה לנסות את החלונות החדש.. איך מתקינים גם את 7 מבלי לפרמט את ויסטה (DUAL BOOT) בנוסף, אם אני עושה את זה ומשאיר את ויסטה אני אצטרך להתקין דרייברים מחדש גם ל-7? או לא? תודה
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה הנפח המומלץ לדיסק קשיח עבור חלונות 7 ? כיום אני מערכת הפעלה כולל כל התוכנות הנילוות צורכות נפח של 100 מגה וכל זה מותקן על דיסק של 500 מגה תמונות סרטים ומוזיקה נמצאים על כונן אחר חבל לי על כל הנפח של הכונן שלא בשימוש אני חושב להביא דיסק חדש ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן התחלתי התקנה חדשה של חלונות 7 ולפני כן עשיתי שני כוננים ברייד ס דרך בקר רייד, כשאני מגיע למסך ההתקנה אני לא רואה את הכוננים ברייד , התקנתי חלונות על כונן אחר ובחלונות פרמטתי את המחיצה של שני הכוננים ורואים אותו מופיע עכשיו מה אני לא עושה נכון ? למה לא רואים את הרייד בחלונות ההתקנה של חלונות . צריך להתקין דרך חלונות אולי ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את חלונות 7 במחיצה נפרדת. השאלה שלי עם אפשר לבחור בזמן הדלקת המחשב,עוד לפני שהמערכת הפעלה עולה באיזה מערכת הפעלה המחשב יעלה XP או 7 ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לעשות התקנה נקייה של חלונות על כונן חדש (בסופו של דבר אני רוצה להתקין את 8.1). הבעיה היא שקניתי בזמנו את העדכון ל-8 ואבד לי הדיסק של 7, בנוסף אין לי את ה-ISO של 8 (אבל יש לי את המפתח מוצר). כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן שאני רוצה להתקין עליו חלונות 98 , יש לי רק כמה שאלות לפני : 1) איך אני יוצר דיסקט איתחול למחשב (יש לי את ה98 רק על דיסק עדיין לא מותקן)? 2) איך אני יכול לדעת בוודאות שכשהמחשב עולה מהדיסקט איתחול אז הוא יזהה את הסידירום? 3) האם תהיה בעיה להתקין על 98 את אופיס XP ? 4) האם מישהו יכול לתת לי הוראות מדוייקות איך להתקין (עושים פורמט לפני שנכנסים לתכנית ההתקנה או שהיא כבר עושה בעצמה וכ"ו)?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows XP ורוצה להתקין בנוסף Windows 98 בלי לפגוע בקיים. האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה באמצע ההתקנה של הווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו מה הבעיה אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס מחדש ופתאום הוא עושה ריסטרט תעזרו לי ???
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש פנטיום 4 2.66 לבקרי ה- IDE הרגילים מחוברים סידי צורב ודי וי די. הלוח אם של ג'יגבייט GA-8IK1100 ואליו מחובר דיסק 120 ג'יגה SATA בביוס הדיסק מזוהה ללא בעיה. אני מנסה להתקין / לחלק את הדיסק עם WINDOWS XP? SP1 אך מיד לאחר קריאת הקבצים אני מקבל הודעה ממהתקנה שלא אותר שום דיסק וללחוץ F3 ליציאה. ניסיתי כל מיני אפשרויות בביוס ללא הצלחה. אודה למי שיכול לעזור.
-
בגדול השאלה בכותרת. זה אמנם משלב מערכות הפעלה וכונני אחסון, אבל אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מעוניין להתקין חלונות XP Pro על כונן SSD מסוג OCZ Agility 3. יש אפשרות כזו? יש איזשהן מגבלות שעשויות ליצור בעיה? (כמובן שנשאלת השאלה למה להתקין XP ולא 7, אבל פשוט נדרשת התקנת XP)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! יש לי חלונות 7 32 ביט עם 2 מחיצות, כאשר החלונות נדפק ולא עולה. האם אפשר להתקין שוב את מערכת ההפעלה בלי לפרמט? כפי שמתואר פה: אם כן - בפעם האחרונה שהתקנתי חלונות פרמטתי את המחשב מלא פעמים עד שקיבלתי את התוצאה הרצוייה. איך לוודא שבאמת החלונות יותקנו בכונן שאני רוצה? האם הסימון של הפס הכחול מעיד איפה החלונות יותקנו? האם כונן D יימחק(כמו שאחרי פרמוט הכונן השני צריך אתחול)? לסיכום: 1. האם אפשר להתקין שוב את מערכת ההפעלה בלי לפרמט? 2. איך לוודא שבאמת החלונות יותקנו בכונן שאני רוצה? 3. האם כונן D יימחק(כמו שאחרי פרמוט הכונן השני צריך אתחול)? תודה מראש!
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש בטוח שהשאלה הזאת קשורה לפה אבל לא מצאתי פורום שרתים ככה שלפה זה נראה הכי מתאים אם לא אני מתנצל, תעבירו ותגידו לי לאיפה ההודעה שלי עברה... שאני מתקין חלונות מסוג שרת אני נתקל בחלון הבא: http://www.melonportal.co.il/Images/mozar.JPG מה כדי לבחור כאן? מזה בעצם? תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, צריך רעיונות לפיתרון בעיית מציאת מדפסת אלחוטית ברשת כשהבעיה בוודאות היא מערכת ההפעלה. (WIN 7). המדפסת היא 6960 של HP הותקנה באותה הרשת ע"י 2 מחשבים עם WIN 10 ועוד אחד עם WIN7 אך באחד נוסף מסרבת להזדהות. עוד פרטים חשובים: 1. ה-IP של המדפסת ידוע ונקבע כ-Reserve בנתב. 2. יש פינג למדפסת מאותו מחשב שבו היא לא מזוהה. 3. ניסיון לזיהוי גם מהממשק של HP וגם מתוך מערכת ההפעלה כולל מתן IP ספציפי לא גורמים לזיהוי כלל. רעיונות? תודה למשתדלים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני יומיים התקנתי אתה הWIN הנ"ל. יש כמה בעיות פה ושם אבל זה משו שמזיז לי. הבעיה היחידה שאני לא יכול לפתור היא התקנת המדפסת. אני הורדתי את הדרייבר. התחלתי להתקין, במקום כלשהוא בהתקנה אני צריך לבחור אם זה LPT או USB. כשאני בוחר USB זה אומר שאני צריך לחבר את המדפסת. אני מחבר אותה והוא פשוט לא רואה אותה. קודם לכן הוא ראה אותה. איך אני יכול לגרום לו לראות אותה שוב? כי למשל ב"דוויס מנג'ר" אין אותה בכלל, וב"אד ניו הרדוייר" יש. דיי דחוף. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום , ניסיתי למצוא תשובות לכך פה בפורום ולא מצאתי (ואני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול). יש לי את המחשב שבמפרט/חתימה שעליו מותקן ויסטה אולטימייט 64 ביט. רציתי לדעת אם אני אתקים VMWARE או VPC ובו אתקין XP/ויסטה 32 ביט (כנראה XP 32 ביט) , האם אני יוכל לשחק ממנו? האם הביצועים יהיו כמו שצריך או שהVPC/VMWARE לא מאפשרים הרצה חלקה של ישומים שכאלה (משחקים) ? לפי מה שהבנתי , תהיה לי בעיה להתקין XP על מחיצה נפרדת ולהשתמש בDUAL BOOT (צריך להתקין קודם XP ואחר כך VISTA אם הבנתי נכון) בכל מקרה , אם יש למישהו תשובה/פתרון יעיל יותר , אני אשמח לשמוע.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב , ברשותי מ"ה win xp home בגירסה אנגלית. האם ניתן לשדרג למימשק עברית כפי שניתן לעשות למערכת win xp pro ? ואם כן - כיצד? :s05: מודה מראש על התשובות
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להתקין מע' הפעלה XP באנגלית על מחשב חדש. לא הצלחתי משום מה, ורק לאחר שהתקנתי WIN 98 התאפשר לי להתקין את ה-XP למה בעצם אני לא הצלחתי להתקין את ה-XP ישר מבלי לשדרג? (שמעתי שזה דבר די נפוץ ,ולא חדש.)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, במידה ואני מחליף חומרה במחשב..לוח, מעבד, זיכונות, המע' הפעלה תעבוד בלי בעיות? לפי חיפוש בגוגל וגם פה באתר, הבנתי שהמע' הפעלה אמורה לעבוד מגירסת ויסטה ומעלה, אבל... בעבר ביצעתי שינוי חומרה (לוח ומעבד בלבד), והיה מותקן אצלי WI8.1 ולצערי אחרי החלפת החומרה מע' ההפעלה לא עבדה ונאלצתי לבצע שוב התקנה. העניין הוא שיש לי סיריאל לWIN8, אבל אחרי ששידרגתי לWIN10 לא קבלתי סיריאל ואני מעדיף לא לבצע התקנה של WIN8 ואז שידרוג (סתאם טרטור). יש אפשרות ליראות\לקבל את הסיריאל של הWIN10? (על כל צרה שתבוא) פשוט היה לי ניסיון עם החלפת חומרה וזה קצת מרגיז היה להתקין שוב את המע' הפעלה, שלא נדבר על חלק מהתוכנות שהיו מותקנים אצלי והם לא עבדו וגם אותם נאלצתי להתקין שוב. תודה מראש לעוזרים. עריכה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לפטופ P4. אין פרטים נוספים מלבד סלרון ומעבד 1500 בערך... אם אני מתקין XP PRO ואח"כ גם מוסיף את החבילה בעברית צפויות לי בעיות או שהכל צריך ללכת חלק? האם יש דברים נוספים מיוחדים שמתעוררים בעניין הנישאים בתחום התקנות מע' ההפעלה?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WIN2000 מDOK אבל לא כ"כ הולך לי. בתחילת ההתקנה הוא רושם שהוא מעתיק קבצים ל"דיסק קשיח" כביכול אבל תכלס הוא "מעתיק" אותם ל DOK,ולכן כשהוא מנסה להמשיך את ההתקנה הוא נותן בלו סקרין כי הוא לא מזהה הארד דיסק.יש למישהו מושג איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-