Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי פנטיום 4 1.7, 320 MB SDRAM ו WIN XP PRO שמעולם לא עשה בעיות כמו אלה. לפעמים אני עוזב אותו לקצת זמן, וכשאני חוזר אני מגלה שהוא מתפקד ממש לאט. הרצתי אנטיוירוס וAd-Aware וזה לא מצא כלום. שמתי לב שבזמן פעולה רגיל ה Commit Charge הוא משהו כמו 130 מגה (מצורפת תמונה), ובזמן התפקוד האיטי הוא מגיע ל730!! למה זה? תראו בתמונה גם אם יש שם תוכניות זרות שלא צריכות להיות שם.....הHTPATCH הזה הוא משהו שקשור ללוח אם, של SiS.... הLucoms הוא חלק מהאנטיוירוס. תודה! למי שרואה תמונה חצויה שייכנס דרך הלינק http://server5.uploadit.org/files/Shayks-patch.jpg
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כמעט כמעט כל תמונה שאני שומר במחשב נשמרת לי כ-BMP אני יודע שאפשר לבחור אם לשמור כ-JPEG או BMP אבל פשוט אין את האפשרות של של לשמור כ-JPEG !!! וזה תמונות שהם במקור JPG באתר שבו הם נמצאות שאני בא לשמור אותם אפשר רק BMP! זה ממש מעצבן, יש לי תמונות של 11 מגה! אגב אני על 64ביט כרגע אם זה משנה משהו... תודה!!
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם המעבד הזה ורוצה לדעת איזו מערכת הפעלה להתקין. האם כדאי להתקין 32 או 64 ביט? תודה.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני כניראה קונה מחשב נייד, יש לי שאלה קטנה, אני תמיד התעסקתי עם מחשב נייח ואף פעם לא התקנתי על מחשב נייד Windows... יש לי ניסיון בהתקנה של ה-Windows על מחשב נייח, השאלה היא האם ההתקנה של מערכת הפעלה על מחשב נייד לא מערכת הפעלה קודמת שונה מהתקנה של מחשב נייח רגיל? אם לא, האם אתם יכולים להסביר בקצרה במה היא שונה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברישום שלא נתנת למחיקה משום מה.שתי התוכנות החינמיות שלי מזהות אותה,מציעות תיקון אבל בסריקה הבאה היא מופיעה שוב. האם איפוס עוזר או יש פתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי פתאום לא עלה. פשוט ככה. אחרי המסך של הפוסט, כלומר לפני טעינת הלוגו של הווינדוס, המחשב עשה ריסטראט. זה בגלל שהתקנתי דרייברים לווינדוס - למרות שהם היו רשמיים - לא יודע מה קרה. ניסיתי שיחזור, ניסיתי תיקון - לא עבד. לא היה לי Ghost. לכן פירמטתי, אבל לצערי היו לי כמה תמונות שהייתי רוצה לשחזר. יש מצב לעשות את זה? אולי בכל זאת משהו נשמר אחרי האסון? תודה רבה מראש מאור
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להתקין IIS על אקס פי הום?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
תמיד שאני מתקין מחדש אני צריך להתקין מחדש כמה דרייברים כי הxp לא מזהה אותם.. ונמאס לי : אז אולי יש אפשרות כמו שמעדכנים את הxp לsp2 וצורבים אז אם אפשר לעשות משהו דומה רק לדרייברים
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ניסיתי היום להתקין את windows7 ויש לי כמה בעיות עם ההתקנה אחרי שזה נכנס לחלון ההתקנה, מגיע לשלב האחרון (finishing installation) המחשב מאתחל את עצמו בחזרה, ופשוט לא עולה, כל המסך נשאר שחור ניסיתי שוב להתקין מחדש, ניסיתי גם גם להתקין על כונן אחר, שום דבר לא עזר ניסיתי גם לעלות ב safe mode זה נכנס לחלון בו כתוב: windows is preparing for first use ואז מופיע חלון בו כתוב שאי אפשר לעלות במצב בטוח, ואז שוב, המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה רבה לעונים!!
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
Hello there after rebooting my computer the quick launch bar is disappearing any idea what to do :-[
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני משתגע הורדתי סרט ב EDONKEY בסוף הוא יצא CORRUPTED. אני מנסה למחוק אותו ואני לא מצליח.. מה לעשות ? שמוליק
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
למשל אני מעוניין למחוק משהו ואז הווינדוס מודיע לי שהתיקיה שאני מעוניין למחוק בשימוש ואיני יכול למחוק אותה איך אני יכול לבטל את השימוש בתיקיה הזאת ואיך אני בכלל יכול לדעת מי משתמש בה??? זאת תעלומה שכל פעם אני ניפגש בה מחדש...???
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
שלום, יש דרך למחוק וינדוסים בלבד? איני מעוניין בפירמוט הדיסק הקשיח אלא ספציפית למחוק את הוינדוס, יש דרך לעשות זאת?
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שמתם לב להבדל? למה מאחורי אייקון אחד יש צל חזק ולאחר צל חלש? איך לתקן את הבאג הזה?
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
http://www.betanews.com/article/Microsoft_Reminds_No_Vista_SP1_This_Year/1184861572 תראו מה זה!, אני כבר פיתחתי ציפיות :-[. מה מסתבר?, הכתבת שאמרה ש-SP1 הבטא תצא השבוע,והגירסה המלאה בנובמבר, - סתם אמרה,לא שהיה לה מקור אמין או משהוא.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשים שתי מערכות הפעלות להתקנה בלבד בתוך USB, אני מחפש תוכנה שמאפשר לבחור את מערכת הפעלה שברצוני להתקין לאחר עליית ביוס. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם יש מחשב עם VISTA ברגע שאני מחבר הרד דיסק חיצוני עם USB המערכת מבקשת דרייבר (אין שום דרייבר לכונן ולא מצאתי שום דרייבר) מה ניתן לעשות ? זה כונן גיבויחיצוני של WD 160 GB תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, מצאתי שרשורים באתר עם בעיות בקשר לאייקונים אבל לא כזו כמו שלי: כאשר אני פותח תיקיה כלשהי אני שם לב שה-desktop "קופץ" - ז"א כאילו הדברים נעלמים ל1/1000 השניה וחוזרים- זה כל כך מהר שזה פשוט נראה כמו הבהוב מהיר, וכשאני נכנס לתת תיקיה, או כשאני פותח קובץ כלשהוא (בדר"כ של אופיס, אבל לא בהכרח) אז כל האייקונים של הקיצורי דרך שעל desktop הופכים לאייקון default של xp והמחשב מתנהג כאילו חישמלתי אותו, כולו בשוק, ותוך כמה שניות חוזרים האייקונים המקוריים של קיצורי הדרך- מה זו התופעה המרגיזה הזו? מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
במאמר של http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35805 מתואר שNFORCE 2 לא יתמוך בחלונות VISTA באסה אז לא תהיה ברירה וכל מי שאיתנו מחזיק מחשב AMD עם לוח אם קצת "מיושן" יאלץ להחליף כנראה לפחות לוח אם (וכנראה שאם כבר אז גם זכרון להרחיב ומעבד) כדי להיות מסוגל להריץ את חלונות VISTA
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי מחשב חדש והכל טוב, אולם כאשר הכנסתי את הדיסק של Windows 7 לכונן הוא עשה את ה-Windows Loading ואז את האנימציה, ומאז המסך שחור לגמרי. ניסיתי להחליף כונן דיסקים, לא עזר. ניסיתי להחליף את כבל ה-IDE וגם לא שינה כלום. שמתי את הדיסק במחשב אחר, והוא עובד כמו שצריך ומציג את המסך הכחול שממנו מתחילה ההתקנה. אז אם כך מה הבעיה? כששמתי דיסק של XP הוא הגיע עד למסך הכחול שבו הוא מבקש ללחוץ ENTER, משם עצרתי כי אני מניח שהוא עובד. מעבד: Intel E5200 2.6GHz לוח אם: Gygabyte G41M-ES2L זיכרונות: G. Skill 2GB כ. מסך מובנה בלוח-אם תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חייב בדחיפות להסתיר או לשים סיסמא לסיפרייה שלי של קבצים שאני לא רוצה שמשתמשים אחרים יוכלו לראות. איך עושים את זה? האם אפשר דרך הווינדוס? (XP) ההארדיסק שלי מפורמט FAT32 אמרו לי שזה לא טוב לזה...אם אי אפשר דרך ווינדוס אז בבקשה תגידו איזו תוכנה עושה את זה הכי טוב? (ואם אפשר אז שלא יכווץ את החומר) תודה מראש!!!!
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני קובע משתמשים שונים האם המועדפים יהיו שונים, חשבונות האאוטלוק אקספרס יהיו שונים והאם הדסקטופ יהיה שונה? תודה, אורן. Windows 2000
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום ברשותי חלונות 2000 סרבר - SP4 יש לי בעיה מוזרה בהעתק הדבק. כשהמחשב מייד לאחר ההדלקה אין כל בעיה להשתמש בהעתק הדבק. לאחר מספר שעות עבודה אני מנסה להעתיק משהו ואז כשאני באה להדביק זאת הכפתור הדבק אפור (כבוי) - כלומר לא ניתן להדביק התופעה קוראת בכל סוגי העתק הדבק: צילום מסך, העתקת טקסט ועוד... זה ממש מוזר והתקלה הזאת משגעת אותי כבר כמה חודשים. מה לדעתכם ניתן לעשות? :-[
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
בגרסה החדשה של Windows 11, מיקרוסופט תסיר את התמיכה בקודק AC-3, מהלך שעשוי להשפיע על משתמשים שצורכים מדיה בפורמט זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-