Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינדווס xp, ויש לי איתו בעיה מרגיזה שהוא פשוט מאתחל את עצמו, כשלפני זה הוא מודיע לי הודעה בה נאמר לעשות שמירה בכל תוכנה שהיא, ושהמחשב יסגר תוך דקה, ומופיע שם קאונטר של זמן. זה קרא לי לאחר שפירמתתי את המחשב... אני מודע לזה שהבעיה הזו אמורה להיפתר ע"י שידרוג winxp, אבל שידרגתי מהאתר של מיקרוסופט וזה עדיין קורה!
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם רק ויסטה יודע לנצל 4G של זיכרון ? או ש XP ידע לנצל אותו גם? ובכלל האם להתקין ויסטה על מחשב חדש או XP?
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
המפרט המלא הוא: מעבד פנטיום 3 850 MHZ 512MB RAM 20GB HDD לוח אם של AOPEN האם יוכל להריץ XP PRO בצורה סבירה...אני יודע ש98 הוא יריץ טוב..אבל השאלה היא על XP....אני יודע שמחשבים יותר גרועים מזה מפעילים XP בצורה סבירה מאוד ככה שזה ניראה לי יעשה עבודה דיי טובה... יוכל? השימוש היחיד במחשב הוא אופיס ICQ אינטרנט וכדומה....(המחשב של דוד שלי.)..
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש, ואיתו מערכת הפעלה של WINDOWS XP חוקית, מלאה, בסכום כסף מלא (וכואב) שאלתי היא- האם לאחר ההתקנה על המחשב החדש- אוכל להתקין את הוינדוס במחשב נוסף בביתי שפירמטתי לאחרונה? ובמידה וההתקנה על המחשב לא תפעל באופן תקין (הכוונה- ללא הודעות על "חוקיות המערכת")- האם בעיות יופיעו גם במחשב החדש עליו כבר התקנתי את הווינדוס? האם בעצם ההתקנה של גרסה חוקית אחת על שני מחשבים אני אדפוק את שניהם??
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש ואני לא יודע איזה וינדוס להתקין אאת הסרסיס טו פאק 2 או את ה64 ביט
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
החלפתי לכרטיס 4850 החדש של שפיר - והתוצאות במשחקים מדהימות!!!!!!! אבל כשאני מדליק את המחשב הוא עולה לאט בצורה משמעותית מאשר קודם לכן. למה? למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
רק בתמונות אני רואה בצבע צהוב למה זה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
חבריי המלומדים שלום. מאוד פשוט-כשאני נימצא בדף כונן c-אני לוחץ כפתור ימני לראות כמה זיכרון בשימוש וכמה פנוי.. הוא אומר לי ש120 גיגה בשימוש. לאחר מכו אני ניכנס לכונן c-בוחר את כל התיקיות ופלא יש רק 60 בשימוש.. בעצם אני לא מודע ל 60 שנעלמו. עשיתי מספר בדיקות בתוכנות שהתקנתי ועדיין לא מבין. בבקשה חברים..
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שאני לוחץ על החלון התחל מופיע לי הכל חוץ מהחמישה פריטים שמופעלים הכי הרבה בשחור ורק שאני עובר עלייהם עם העכבר הם מופיעים ואז נשארים ככה עד שאני סוגר ואז שאני פותח זה שוב שחור תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=AB99342F-5D1A-413D-8319-81DA479AB0D7&displaylang=en ויש גם את הגירסה בעברית 231.5MB http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d0e5dea7-ac26-4ad7-b68c-fe5076bba986&displaylang=he מה להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
הורדתי איזה קובץ (משחק) למחשב עם סיומת שלא מוכרת לי: xxxx.daa אין לי מוסג מה daa אומר בעצם (בדקתי שזה לא ווירוס) אז הייתי רוצה לדעת איך לפתוח את ההתקנה של המשחק הזה בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL על המחשב מתוקנות שני מערכות הפעלה דרך grub arch ,windows לא מצאתי פתרון הולם בגוגל , לא הותקן /שונתה שום חומרה על המחשב חייב עזרה , אני יכול להוציא את כל הדברים שלי מהמחשב דרך הלינוקס אבל אני מעוניין לשמור על הווינדוס עובד .
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
קצת נסחפתם הייתי אומר,בכל מצב מצאתי פתרון,אפשר למחוק תדיון
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הבעייה היא כזאת: ישנם אתרים קבועים שאני נכנס אליהם (חלק מהם פורומים), ויום אחד בהיר הם מפסיקים להתעדכן. הבעייה באה ליידי ביטוי בכל מיני סוגים של אתרים (לא בהכרח פורמים). מה שקורה זה שהאתר פתאום מפסיק להתעדכן: אני נכנס יום למחרת, והאתר נראה בדיוק כמו ביום הקודם. אני נכנס שבועות אחרי, ועדיין אין תגובה באתר. ולא מדובר באתר יחיד (כך שזה לא נראה כבעייה באתר עצמו). יש כמה וכמה אתרים בעייתיים. יש לציין כמה דברים כאן: 1. אלה אתרים מאוד דינמיים, כך שאין מצב שאני טועה והם לא אמורים להתעדכן. האם אמורים להשתנות כל הזמן... זה יעודם. 2. אחרי שאני מפרמט את המחשב ומתקין את ווינדוז מחדש, פתאום האתר מעודכן, נושם ואין שום בעייה. אחרי כמה זמן הבעייה חוזרת. 3. רוב האתרים הבעייתיים רשומים אצלי…
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום פתחתי את ה msconfig וראיתי שעם עליית הווינדוס עולה אצלי קובץ בשם BOKJA.exe שנמצא בספריה של הווינדוס, מישהו יודע מה הקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
במנהל המשימות מופיע תהליך לא פעיל שאני לא יכול לסגור, שלוקח המון משאבים מה-CPU. עשיתי סקירת spyware ווירוסים והמחשב נקי. איך אפשר לסגור את התהליך? תודה לכולם [attachment deleted by admin]
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה. נרשמתי לקורס שמציע מבחנים ופתרונות באינטרנט, לצערי הם מאפשרים כניסה לשירות רק מהמחשב בו ביצעתי את ההרשמה למחשב. זה מעצבן אותי כי לפעמים אני רוצה לעבוד מהנייד. איך הם יודעים מאיזה מחשב התחברתי? אולי דרך COOKIE?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אחרי הפירמוט,המחשב עשה ריסט(עוד לא התקין את קבצי ההתקנה של הוינדוס),נכנסתי שוב למסך הכחול,ולמטה יש את הדברים שהוא בודק:SCSI וכו'.. הוא עבר על כולם,גם על הSTARTING WINDOWS,ואחרי זה הוא רשם LOADING keyboard LAYOUT והמחשב נכבה.. מה עושים? גם אם אני לא נכנס למסך הכחול וישר לוינדוס הוא כבר לא קיים וישר עושה לי ריסט. תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שמתם לב להבדל? למה מאחורי אייקון אחד יש צל חזק ולאחר צל חלש? איך לתקן את הבאג הזה?
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן, אני מריץ XP PRO SP3 וchkdsk לא עולה. chkdsk רגיל עובד אבל אומר שיש שגיאות ועוצר, וchkdsk /f מבקש לקבוע בדיקה בזמן בוט אבל לא עושה אותה. ניסיתי כבר לבטל את הpagefile וגם לסגור את כל התוכנות והכל ללא הצלחה. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מישהו יודע איך עושים שאני לא יצתרך כל פעם לרשום את הסיסמא. אני רוצה להגיע למצב שאני שם את החייגן ב- Startup וכאשר ה- Windows עולה הוא פשוט יהיה Online אוטמטי כבר. פעם ידעתי איך לעשות את זה עכשיו שכחתי... יש לי ADSL ו- XP. תבורכו!
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מחפש ולא מצליח למצוא gadget לויסטה שמראה שימוש במעבד הגרפי (GPU Usage). למה אין כזה ??
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ערב טוב, השאלה היא כזו: כיצד ניתן לעשות שבעת כניסה למצב המתנה יכבו כל המווררים במארז בנוסף להרדיסקים והספק?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם פרימטתי את המחשב, התקנתי מחדש את win xp pro sp2, ועשיתי windows update, אולם לאחר שהעדכונים ירדו, מערכת ההפעלה נתנה לי הודעת שגיאה, שלא ניתן להתקין את העדכונים, אשמח לקבל פתרונות בהקדם האפשרי. ביי
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מעונין לדעת אם יש תוכנה או פקודה או תהליך דרת חלונות עצמה, שמאפשר לשנות בבת אחת את האייקון הצהוב של כל התיקיות לאיקון 1 שאגדיר מראש. בתודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-