עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by FlyBoy,

די אין לי כוח יותר לריב עם הדפדפן הזה בקשר לחלונות קופצים ועוד בעיות אחרות שיש לו. יש לכם המלצות לדפדפן אחר???? (לא חייב להיות חינמי..אבל שיהיה טוב)

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  2. הכותרת קצת מסובכת מה שהתכוונתי זה שאם אני כותב מילה באדרס בר באינטרנט אקספלורר ולוחץ קונטרול פלוס אינטר אז המילה נעשית בתור כתובת אינטרנט www.(המילה שרשמתי לפני שלחצתי קונטרול ואינטר).com . עשיתי ניקוי בתוכנה שמוחקת TRACKS וגם משנה הגדרות של ה IE והדבר כבר לא פועל..איך מחזירים ?

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by coorva,

האם מומלץ לסמן ב- וי את COMPRESS OLD FILES ב- DISKCLENUP? האם סימון וי משמעותו שהוא ימחק קבצים מכווצים או שהוא יכווץ קבצים ולא ימחק אותם?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. כל פעם שאני מקטין את החלון של המשחק בעזרת ALT TAB כל המחשב נתקע ומכבה את עצמו! יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 עם הדרייברים הכי חדשים וWINDOWS XP SP1 למישהו יש רעיון למה זה קורה??

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  5. Started by freakagnux,

מישהו יודע איך אני יכול להתקין IIS על אקס פי הום?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  6. למשכו כמו כחול כהה?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by Guy950,

שלום, אני רוצה להוסיף שני כוננים קשיחים למחשב שלי שאחד מהם הוא SSD 120GB. אני רוצה להעביר את המערכת הפעלה לSSD ולאפס את הכונן הקשיח הנוכחי שעליו נמצאת המערכת הפעלה. באופן כללי, את המחשב קניתי עם ויסטה ואז בהמשך "שידרגתי" ל7 עם החבילת הרחבה שהציעו לבעלי ויסטה או XP. השאלה שלי היא האם אני צריך להתקין עוד פעם את ויסטה על הSSD ואז להתקין את ההרחבה ל7 או שאפשר להתקין ישר מהדיסק את 7? אשמח לתשובה, גיא.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  8. במחשב שולחני מותקן חלונות 7 הום פרימיום.במחיצה כונן C. במחיצה כונן D ריק.האם אני יכול להתקין חלונות XP במחיצה כונן D או שצריך להתקין דבר ראשון חלונות XP ואח"כ להתקין חלונות 7? פעם קרה לי בעבר היתקנתי חלונות 2000 בכונן C ואח"כ חלונות XP בכונן D , והתקנה הייתה לא מוצלחת. כי היא רק התקינה חלונות XP ולא רואים חלונות 2000.אתם מבינים מה קורה? רציתי לדעת מה הדבר הראשון מתקינים חלונות 7 או חלונות XP? בתודה מראש מיכאל

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  9. שלום. חבר שלי העביר כל מיני תקיות מכונן c למחיצה אחרת. כעת יש לו הרבה הודעות שגיאה בכל מני תוכנות. כנראה על הדרך הזיז קבצים של תוכנות ושל מהערכת ההפעלה. יש דרך להחזיר את הקבצים אאו שצריך לאט לאט לזהות מה הועבר ולהחזירו? מנסה לחסוך את ההתקנה מחדש של כל התוכנות. למערכת הפעלה תיקון יעזור? תתודה

10. Started by BaR151,

שלום, יש לי בעיה שהוינדוס תקוע לי על המסך "Welcome". אני חושב שזה נגרם כתוצאה של עידכון הוינדוס לservice pack 1. ד"א: יש לי וינדוס 7. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by אריאל26,

מערכת xp פרופשנל. הצילום הראשון של הוא של ה nero 7 השני הוא של ה iTunes 10.5 אני מבין שכנראה חסר או נדפקו לי קבצי dll או משהו מקבצי המערכת. יש אפשרות לאתר אותם ברשת? [attachment deleted by admin]

12. Started by VodViews,

שלום חברים כמה כמה חודשים קרה משהו למחשב שלי ופשוט כל דבר שנפתח בחלון זה אומר שאני צריך להוריד אותו כקובץ html הנה לדוגמאה- כשאני פותח לאנצר של איזהשהו משחק זה נותן לי ככה- אבל ברגיל זה צריך להיות ככה(מה שמסומן באדום זה מה שאומר שאני צריך להוריד)- אגב זה לא קשור למשחק הזה , זה ככה ברוב התוכנות לדוגמה הורדתי לפני כמה חודשים נגן וזה עשה לי את אותו דבר הנה תמונה-

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  13. כבר 2 דיסקים של גרסאות שונות של ווינדאוס XP שאני מנסה להתקין ומשום מה זה לא מצליח אני עושה BOOT לדיסקים על המחשב הוא מתחיל את התהליך הראשוני ובאמצע מקבל מסך כחול משום מה. המחשב הוא חדש מחשב: MSI גרסה: PR601X תודה.

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by N0mad,

מעונין לדעת אם יש תוכנה או פקודה או תהליך דרת חלונות עצמה, שמאפשר לשנות בבת אחת את האייקון הצהוב של כל התיקיות לאיקון 1 שאגדיר מראש. בתודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by UV1,

אני מנסה להתקין גירסה 64ביט של WIN 7 כרגע מותקנת גירסה 32 ביט. משום מה המחשב מסרב לעשות בוט מהצורב DVD ועולה רגיל ... שיניתי כמובן בביוס שהבוט יהיה מה CDROM (אין הגדרה של DVD שם ) וזה לא עובד ..בביוס יש אפשרות גם של בחירה חד פעמית במקור לבוט בחרתי CDROM וזה גם לא עובד ... מה עושים? הלוח של גיגהבייט GAEP43-DS3

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  16. את הסיסמה כדי שתיהיה לי גישה לDATA בפנים

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  17. אני מצליח להכנס למצב HIBERNATE רק דרך גדג'ט שהורדתי

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  18. יש לי בעיה שכל הישומים מופיעים לי עם סמל לבן ולא פועלים בכלל כלומר מתיי שאני בא לפתוח אותם מופיע לי סמל פתח באמצעות למרות שזה ישום !!! הבעיה כ"כ חמורה שאני לא יכול לתת אפילו סקרין כי הצייר גם לא עובד לי מה לעשות? ד"א זה קרה לי אחרריי שהסרתי את התוכנה של נרו ובתוכה תוכנת העזר back it up שהשתלטה לי על הישומים

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  19. היי. לאחרונה התקנתי את וינדואז 7 גירסאת 64 ביט. כשאני מדפדף בכוננים הקשיחים שלי בין התיקיות האופן שבו אני אוהב שהפרטים מוצגים הוא LIST שלא כמו שאר האופציותDETAILS \ THUMBNAILS וכו... כשאני משנה את האופציה לאופציה בא אני חפץ הלו היא LIST המצב לא נשאר לי קבוע וכל פעם מחדש אני חייב לשנות את זה. מה הפתרון? אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  20. שלום לכם . מחשב עם XP HOME לאחר פרמוט והתקנת רוב הדברים . ההודעה הזו עם הודעה נוספת על מציאת חומרה לא ידועה . את ההודעה השניה הסרתי אבל אני חושב שתופיעה שוב. במחשב לא שיניתי חומרה .ליפני הפרמוט לא הופיעה הודעה זו. מישהו יודע היכן ניתן להשיג דרייבר כזה ? נדמה לי שמערכת ההפעלה היתה צריכה להתקין את החומרה הזו. המון תודה אדי

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by KillerGuy,

למה וויסטה לא מפעיל קבצי GIF על המחשב ורק על אקספלורר? אם אני פותח תמונה רגילה הוא מציג אותה, אני מעביר הלאה לתמונה של GIF והוא לא מריץ אותה (אם היא תמונה נעה)

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by efialon,

שלום לכולם.. הורדתי משחק מהאינטרנט, כשאני מחלץ את הקובץ מופיעה לי הודעה שאומרת שלא ניתן לחלץ את הקובץ כיוון שהוא שוקל יותר מ 4 GB ומערכת הקבצים FAT32 לא מאפשרת זאת, משהו כזה.. איך אני בכל זאת יכול לחלץ את הקובץ (ISO)? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by omfir,

אוקי נכנס לי וירוס, לפי דעתי מחקתי אותו אבל תראו למה שהוא גרם לי. איך אני מסדר את הדבר הזה ? http://img244.imageshack.us/my.php?image=6270lu9.jpg תודה מראש!.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  24. במה ווינדוס פרופשנלס יותר טוב מHOME אדישן?

25. קראתי את הבקורת שיש באתר הראשי על הMedia Center של Vista. ושם נראה שלפי המיקוד וינדוס נתנה למשתמש את האפשרות לבחור את שירות הTV GUIDE של YES. קישור: http://hwzone.co.il/articles/vista_mce/ עמוד 5 ו-6. עכשיו אני משתמש ב-XP + Media Center 2005 עם כל העדכונים. הגדרתי בכל מקום שמצאתי בוינדוס וגם בMC את ארץ ישראל כמקום שבו אני נמצא, וכשאני מנסה להפעיל את מדריך השידורים, הוא מראה לי הודעה שאין שירות כזה אשר זמין במקום בו אני גר. ניסיתי כל מיני מספרי מיקוד ושום דבר לא עבד. אני כ"כ רוצה להפעיל את האפשרות הזו! האם הדבר אפשר בMC 2005 או שזה דורש ממני להשתדרג לVISTA? משהו שאני לא ממש מעוניין בו בלשון המעטה. אודה למי שיענה תשובות לעיניין עם רעיונות לפתרון הבעיה. *ועוד שאלה כדרך אגב. …

• 2 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.