עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lifewriter,

מכירים את הבעיה בויסטה וWIN 7 שיש עם זכרון רם שזה מראה רק בין 3 ל 4gb? ההסבר לזה הוא פשוט! מטעם בחירות כלכליות של אינטל ומיקרוסופט שהתחילו עוד בתקופת הpentium II החליטו ליצור שני סוגי מערכות הפעלה... 32 bit ו 64 bit, לא נכנס לזה עכשיו.. אבל חלק מהבחירה הזאת היתה ליצור חסימה בכל מערכות ה32 bit לזיכרון וירטואלי.. שכדי שאם המשתמש ירצה להשתשמש במעל לסכום הנ"ל הוא פשוט יצתרך להשתמש במ"ע הפעלה של 64 Bit... הסבר ארוך יותר לעניין (ובאנגלית) אפשר למצוא כאן:http://www.msfn.org/board/32bit-windows-not-using-seeing-all-4gb-ram-t130000.html יתרה מכך יש פתרון דיי פשוט שגובל בהתקנת פאץ' שמסדר את כל זה... אני עד עכשיו מצאתי פתרון רק לWindows 7 (x86) Build 7600 RTM, ו Windows Vista x86 S…

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by taschi,

אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל לכל המבינים ניסיתי להחליף דרך מנהל ההתקנים אות כונן של צורב בדיוידי שלי ולא הצלחתי וכך גם בהרד דיסק השני שלי כזכור לי זה היה אפשרי בחלונות 98 ??? אם מישהוא יודע מה לעשות אודה לו מאוד ... בתודה מראש!!!

3. Started by Dana_s,

שלום ברשותי חלונות 2000 סרבר - SP4 יש לי בעיה מוזרה בהעתק הדבק. כשהמחשב מייד לאחר ההדלקה אין כל בעיה להשתמש בהעתק הדבק. לאחר מספר שעות עבודה אני מנסה להעתיק משהו ואז כשאני באה להדביק זאת הכפתור הדבק אפור (כבוי) - כלומר לא ניתן להדביק התופעה קוראת בכל סוגי העתק הדבק: צילום מסך, העתקת טקסט ועוד... זה ממש מוזר והתקלה הזאת משגעת אותי כבר כמה חודשים. מה לדעתכם ניתן לעשות? :-[

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  4. Started by tulz,

קראתי בYNET את הדבר הבא: ''שינוי נוסף: הקוד בו כתובה ויסטה אינו מבוסס על הקוד של XP, אלא על וריאציה של Windows Server 2003 Service Pack 1. זהו קוד בעל אבטחה מוקשחת, הבנוי מרכיבים. מערכת ההפעלה תצא בו זמנית בגירסאות ל-32 ול-64'' ''היתרון הגדול ביותר במערכת הפעלה בת 64 ביט הוא התמיכה בכתובות בגודל של 2 בחזקת 64, כלומר 16 מיליון טרהבייט, במקום 4 גיגהבייט - מגבלה שמתחילה להיות אפקטיבית במחשבי קצה גבוה ובשרתים. לטענת מיקרוסופט, מערכת הפעלה בת 64 ביט מניבה שיפורים בביצועים גם בחלק מיישומי 32 ביט'' האם המערכת הפעלה של וינדוס ויסטה ה-32 ביט תהיה פחות טובה,פחות יפה,פחות אקטיבית? כי יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.0Ghz 32 BIT וזה מאוד חשוב בשבילי,יש איזשהו הבדל?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, יש לי אפליקציה שאני רוצה שהיא תרוץ כסרביס על Windows XP Pro. איך אני מוסיף סרביסים למערכת? תודה מראש, ליאור ישראלי

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by mazgan,

שלום קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה יש לי בבית XP כשאני מגיע להתקנה ומגיע לתווית ה- Paratition המחשב מזהה שיש לי 131 גי'גה , למרות שיש לי HD של 500 הוא מבקש ליצור paratition , אני יוצר והוא מראה לי בparatition size כ-131 ג'יגה וב-unparatition space מראה לי 8 מגה לאן נעלם כל שאר המקום? כאשר אני עולה בביוס המחשב מזהה שיש לי 500 ג'יגה בHD לדעתי זו איזושהי בעיה בביוס , אשמח לעזרה , המון תודה

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  7. שלום. חבר שלי העביר כל מיני תקיות מכונן c למחיצה אחרת. כעת יש לו הרבה הודעות שגיאה בכל מני תוכנות. כנראה על הדרך הזיז קבצים של תוכנות ושל מהערכת ההפעלה. יש דרך להחזיר את הקבצים אאו שצריך לאט לאט לזהות מה הועבר ולהחזירו? מנסה לחסוך את ההתקנה מחדש של כל התוכנות. למערכת הפעלה תיקון יעזור? תתודה

8. Started by dyn,

שלום, לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש: Intel q6600 geforc8800gtx ultra 4gb ram Windows Vista Ultimate 64 bit עכשיו לאחר כמה ימים שקניתי את המחשב היה לי BSOD(blue screen of death). לפי מה שאמרו לי הבעיה יכולה להיות או עם ההארד דיסק או עם מע' הפעלה, אני די סבור שהבעיה לא עם ההארד דיסק כי בזמן אתחול המחשב לא מוצגת לי שיש בעיה איתו, אז הבנתי שהבעיה עם המע' הפעלה. לפי מה שאני יודע יש פקודה שרושמים בהפעלה שמסדרת את הקבצים של מע' הפעלה, ובכללי מסדרת את המחשב. אני אודה מאוד למי שיוכל להשיג לי את הפקודה הזאת..!

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by efialon,

שלום לכולם.. הורדתי משחק מהאינטרנט, כשאני מחלץ את הקובץ מופיעה לי הודעה שאומרת שלא ניתן לחלץ את הקובץ כיוון שהוא שוקל יותר מ 4 GB ומערכת הקבצים FAT32 לא מאפשרת זאת, משהו כזה.. איך אני בכל זאת יכול לחלץ את הקובץ (ISO)? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by homo1,

הורדתי סקין של WINDOWS 7 ואני רוצה למחוק איך אני מוחק? תודה רבה לעוזרים ;D

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  11. שלום אחים שלי יש לי בעיה כשאני מכניס דיסק בעיברית המחשב מראה אותו והכל טוב אבל כשאני מעתיק ממנו משהו או מפעיל משהו הוא עושה את ההודעה הזאתי של מיקרוסופט אל תשלח או שלח דוח שגיאות עשיתי שהיוניקוד יהיה עברית ולא נפטרה הבעיה אני מכווה עזרה ותודה לכם

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by itzikcolt,

תעזרו לי בבקשה התהליך svchost.exe לוקח לי 2000MB מהזיכרון הוירטואלי והוא לוקח גם 50% מהמעבד ואז מופיעה לי אזהרה שאין לי מספיק זיכרון וירטואלי איך שאני סוגר את התהליך המחשב חוזר למצב נורמלי של 200MB זיכרון וירטואלי זה קורה בערך אחרי 6-10 שעות של עבודה בלי מאמץ תודה רבה לכל העוזרים את המפרט אפשר לראות בצד ימין

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  13. Started by Make_Party,

program c:/windows/system32/svchost.exe this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way please contact the applications support team for more information זה שגיעה שיש לי כול 5 דקות ואני לא מבין מה רוצים מימני מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  14. איך דוחסים 5 וינדוסים בדיסק אחד כמו שהרבה מפיצים winxp 5 in1

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  15. היי, קניתי וונדוס גרסאת סטודנטים מה שלא ידעתי זה שהיא 32 ביט , ואני צריך לעבודותיי את גרסאת ה 64 ביט. האם אני יכול להשתמש בסריאל שיש לי על דיסק התקנה של 64 ביט? אשמח לתשובה מהירה תודה רבה. איתי.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  16. Started by Natan_Rozen,

שלום, ישנה בעיה במחשב שפתאום קרתה לי ולא ידעתי איך לתקן אותה, המליצו לי לשאול על הפורום הזה. כשאני נכנס למחשב שלי אז מופיעים לי שם כמה כוננים. אחד מהם הוא כונן C והשני הוא כונן D. (כונני דיסקים קשיחים) הבעיה אצלי כרגע היא בכונן D, כשרואים מהמחשב שלי את כונן D הוא לא כמו שאר הכוננים אלא מופיע כקובץ לא מזוהה תמונה להמחשה- כשאני לחצתי עליה לפני כמה ימים זה רשם לי שגיאה ואני הצטרכתי לחפש קובץ של התקנה שהוא בעצם בשם install.exe. וכמובן שלא מצאתי ולא ידעתי איך לפתור את הבעיה. כשהדלקתי היום את המחשב הופיעה לי שגיאה האומרת שאני צריך לעבור ללוח בקרה לשם התקנה וקביעת תצורה של רכיבי המערכת, כדי להראות לכם את השגיאה אז הנה תמונה להמחשה- http://img215.exs.cx/img215/5293/wi…

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  17. Started by MODI,

קודם כל אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו. רוב המשחקים שאני משחק אחרי 5-1-5 דקות קופץ מסך המוות הכחול ושניה והמחשב עושה ריסט. זה קורה לי בGRWA2, BIOSHOCK, MOA AB,911 - First Responders וכו'... האם יש פיתרון? מפרט מחשב בצד. תודה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  18. Started by Nihility,

בXP יש משהו שנקרא double click sensitivity זה קובע מה המרחק המקסימלי בין שתי לחיצות (פיקסלים) שבו זה יחשב ללחיצה כפולה מישהו יודע איפה זה בויסטה?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  19. היי, יש לי שאלה, קניתי מתאם USB שניתן לחבר כל HDD. דרך המתאם (USB), אני יכול להפעיל את ה-HDD כפריימרי, שיעלה לי את הווינדוס אוטומוטי? משהו נוסף, אם אפשר מדריך להתקנת WIN דרך DISK ON KAY .. תודה רבה, אמיל.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by shimon23,

שלום פתחתי את ה msconfig וראיתי שעם עליית הווינדוס עולה אצלי קובץ בשם BOKJA.exe שנמצא בספריה של הווינדוס, מישהו יודע מה הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  21. Started by DAnT3,

מישהו יודע איך עושים שאני לא יצתרך כל פעם לרשום את הסיסמא. אני רוצה להגיע למצב שאני שם את החייגן ב- Startup וכאשר ה- Windows עולה הוא פשוט יהיה Online אוטמטי כבר. פעם ידעתי איך לעשות את זה עכשיו שכחתי... יש לי ADSL ו- XP. תבורכו!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by idan79,

האם וויסטה מגיע עם אופיס מובנה?אם כן אז מה מכיל האופיס? האם יכולה להיות בעיה בהתקנת גירסת אופיס ישנה על וויסטה? תודה

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by berner,

חברים שלום 8) רכשתי HD חדש ואני רוצה להתקין את WIN7 בנפרד ובנוסף למערכת XP שרצה עלHD נוסף איך אני מבצע התקנה כזו שאוכל להתרגל וללמוד על הפעלתה ללא פגיעה במערכת הקיימת ובבוא העת להעביר את החומרים והתוכנות שלי למערכת החדשה אשמח להדרכה וסיוע בברכה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  24. שלום הבעיה- כאשר אני פותח את המחשב ומנסה להיכנס לתיקיית המחשב שלי מופיע לי סמן של פנס זז מצד לצד. אני מצליח להיכנס רק אחרי שאני פותח את האקספלורר ואז זה מצליח להיכנס. למה זה ככה? מה זה קשור לדפדפן ? ועוד בעיה גדולה זה כשאני עושה ריסט והסורק הארד דיסק האוטומטי של הווינדאוז מסיים את הסריקה שלו עולה הסורק של המקום הפנוי ואז פשוט הוא נתקע לי כשהוא מגיע לאיזה 7 אחוז.. נתקע לגמרי והמחשב חושב כמו סוס ואני חיכיתי המון זמן חשבתי אולי הוא צריך לחשוב וזה לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ? :[ מערכת ההפעלה שלי היא XP HOME

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  25. הדפדפן דורש adobe flash 64-bit אך חברת ADOBE לא תומכת מאיפה כן ניתן להשיג flash Adobe Flash Player is not supported for playback in a 64-bit browser

• 8 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.