עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by orkir,

היי, קניתי מחשב נייד חדש לפני חודשיים בארה"ב עם ויסטה ביזנס 32BIT עם זכאות לשדרוג "חינם" (בעלות דמי טיפול) לחלונות 7 החדש. הזמנתי את השדרוג דרך האינטרנט אבל הבעיה היא שבזמן ההזמנה לא הייתה לי אופציה להזמין את גרסת ה64 ביט. אני צפוי לקבל את החבילה בדואר בזמן הקרוב ורציתי לדעת אם אני אוכל לגשת למייקרוסופט ישראל ולבקש מהם להחליף את גרסאת ה32 ביט ל64 ביט על מנת לנצל טוב יותר את המחשב החדש שלי... האם למישהו יש נסיון בנושא? האם בגלל שהזמנתי לפני חודשיים את הויסטה 32 ביט אני אהיה תקוע עם מערכת 32 ביט גם לאחר השדרוג המיוחל ל-7? תודה מראש לעונים, אור

2. למחשב... אז כל פעם זה עושה לו ריסט. יש לכם מושג למה?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  3. Started by wrecker,

אני מקווה שזה מתאים לפה.. הייתה לי שיחה עם חבר על זכרונות וגם מערכות הפעלה והוא אמר לי שגם אם XP לא מראה שהוא מזהה יותר מ3.5 GB זכרון יש תוכנות שכן מנצלות את השאר ומשתמשות בזה כמו פוטושופ או פרימייר אני חושב ועוד כמה.. השאלה שלי אם זה יכול להיות נכון? ואם אני בכלל הראה הבדל? או שהזכרונות סתם ישכבו בתוך במחשב.. :s05: אני פשוט חושב לקנות עוד זוג זכרונות אבל אני לא רוצה לקנות עוד שני סטיקים של 1GB אלה 2 של 2GB שיהיה כבר 6GB

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by menyd1,

מה ההבדל בין הגירסאות Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.Integrated.October.2009 ל Microsoft.Windows.7.Ultimate.x86.October.2009.OEM.DVD-UP2DATE מזה אומר Integrated איזה מהם עדיף?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by roei7,

אם יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 10 PRO דיגיטלית והיא מקושרת לחשבון הMICROSOFT שלי אפשר לחבר את המערכת הפעלה למחשב חדש דרך החשבון של המיקרוסופט או שצריך לקנות מערכת הפעלה חדשה?

6. מישהו יודע מתי יצא וינדוס ויסטה ומהיכן ניתן לקנות / להשיג אותו?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. יש לי כבר שנה 80G שזה בעצם 75G ..........................המחשב עובד במהירות X אם אני אחלק תהראד דיסק למחיצות המהירות תקטן ?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by o.m.l,

מישהו יודע איך אפשר להוריד את המסך פתיחה שייש כשפותחים את הווינודס כלומר שאיך שאני מפעיל את המחשב והווינודס עולה אז ישר הוא יכנס בלי ללחוץ אנטר או לבחור משתמש :

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  9. אני מתקין win7 במחשב יחסית ישן, אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות לממשק פחות כבד

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by benor,

אני לא יודע איך לנסח את זה בכותרת אז אל תכעסו! טוב הדבר הוא כזה מתי שאני מוריד קובץ ZIPורק קובץ זיפ אז זה ישר מוריד אותו בלי לשאול אותי איפה להוריד אותו וזה פותח אותו לבד! יש דרך לנטרל את זה שזה יפתח אותו לבד ושזה ישאל אותי איפה להוריד אותו? בכל קובץ רגיל שאני מוריד EXE או SETUP אז אין את הבעיה הזאתי!

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by Thug Love,

שלום יש לי אנטי וירוס פיירוול ואני רוצה להוריד תsp2 אבל אני לא יודע אם כדאי לי אז רציתי לדעת מאנשים שיש להם האם הוא טוב ובמה תודה לכול העוזרים

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by eozeri,

אהלן, פתאום שמתי לב שהמחשב איטי מתמיד, אז מעבר לזה שרק ליבה אחת עובדת מתוך 2 (יודעים איך להפעיל את השנייה) החלטתי לבטל את הPaging. בכונן היחיד שהיה מופעל, שיניתי ל No paging file. אבל מסתבר שעדיין הוא משתמש בזיכרון וירטואלי... למרות שחצי מהזכרון הפיזי לא בשימוש (980M תפוסים מתוך 2G) אז איך מבטלים את הזכרון הוירטואלי לגמרי? תודה רבה, אייל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by nadavy11,

היי במקרה חיפשתי באחד מאתרי הטורנטים שאני חבר בהם הורדה של win xp sp2 ומצאתי את הדבר הבא - Win XP SP2 - Black Edition , ההורדה שוקלת כ 4.02 Gb , מה שאומר - התקנה רק באמצעות כונן / דיסק dvd . לפי מה שהבנתי זו גירסה שדיי מזכירה את הויסטה , לפחות לפי הסקינים (אבל זה לא מדד כל כך משמעותי) . המייחד את הגירסה הזו היא האפשרות להתקין כל מיני תוכנות בזמן ההתקנה (או אחריה) - אנטיוירוס של Zona Alarm , פוטושופ CS3 הגירסה המורחבת , חבילת קידודים לסרטים , פיירפוקס ועוד המון המון דברים נוספים , שזה כנראה מה שתופס מהנפח של ה 4 גיג'ה . חוץ מזה , אני לא יודע בדיוק במה הגירסה הזו שונה מה win xp sp2 pro הפשוט , ומה מיוחד כל כך בה , ולכן אני העלתי את הנושא כאן (חוץ מזה שמעניין לראות עוד גירסא…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by 8-Ball,

היו לי בעיות עם הכפתור הימני בעכבר (כשהייתי לוחץ על הפתור הימני על איזה תיקיה נגיד אז זה היה קורס..) אז נכנסתי ל REGEDIT ומחקתי את הדברים מהתפריט של הכפתור הימני ועכשיו נעלמה לי האפשרות : OPEN WITH... איך אני יכול לשחזר את זה?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by harrygol,

למחשב חדש: מה להתקין ויסטה 32ביט או 64ביט? מה ההבדל? האם לאחר התקנת גירסת 32ביט ניתן לעבור ל64ביט? האם פירמוט של 32ביט שונה מ64ביט? בכמה ביט עובד xp? האם כדי להתקין על מחשב חדש xp ואח"כ עם התבססות הויסטה בשוק, מבחינת עידכונים ותיקוני תקלות המאפיינים את מוצרי microsoft, לשדרג ההתקנה לויסטה? מה החסרונות בשדרות התקנת מערכת ההפעלה, ללא פירמוט?

• 55 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. עד השלב של הפורמט הכל תקין אני בוחר בכונן c בשביל ההתקנה לוחץ אנטר ומתחיל לפרמט, עכשיו שהוא מסיים לפרמט, הוא מתחיל להעתיק קבצים על ההתחלה הוא אומר לי משו על קובץ IaStor לא טוב אני עושה התעלם והוא ממשיך את ההתקנה כרגיל בסוף שהוא גומר להעתיק הוא עושה ריסטרט אוטומטי ואז בשלב ששלפני ההתקנה שהוא עולה עם התמונה של הxp שהוא חושב כזה, הוא מראה לי שגיאה כחולה ניסיתי אולי איזה 6 פעמים להתקין ושוב אותה שגיאה, אני ממש לא יודע מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  17. החלטתי להתקין על המחשב את לינוקס אובונטו 9.04, פעולה זאת הסתבר לי מחקה את כל המחיצות הקודמות של המחשב, הבעיה התחילה כשניסיתי לשחזר את הויסטה דרך דיסקי השיחזור שצרבתי בהפעלה הראשונית של המחשב, השיחזור לא ממש הצליח בדיאבד התברר לי שזה בגלל חוסר במחיצות של הויסטה המקורי, אשמח לעזרה בשיחזור הויסטה המחשב הוא מחשב אייסר 6930G תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי על הדסקטופ קובץ שלא נוכן להימחק והוא אומר שהוא בשימוש ניסיתי למחוק בSAFEMODE וזה עדיין בשימוש איך מוחקים את החרא הזה?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  19. אנני מבין את המנהל שכול הזמן סוגר את השאלה ולא נותן למשיש לו את הווינדוס לענות מה מפריע לך השאלה הזאת שאתה מוחק כל פעם את השאלה ושוב אין בשום שירשור מידע לאיך לבטל סיסמה לכניסה לויסטה יש אולי לשינוי סיסמה בווינדוס NT

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כאשר אני מוריד כבצים הוא לא שואל אם שמור או ליפתוח אנה לעזור לי

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  21. שבוע טוב לכולם. התקנתי WINXP ב D ,לאחר מכן התקנתי ב C ויסטה. ויסטה עולה אוטומטית ללא אפשרות בחירה . מה אפשר לעשות? מה הייתי צריך לעשות מראש להמנע מבעיה זו? תודה

22. Started by TaL_E,

יש לי חבר שאני מתקין לו במחשב ווינדוס 98 SE. השאלה שלי היא כיצד ניתן לעדכן לו את הווינדוס ללא חיבור לאינטרנט? אני יודע שה-SP1 פועל גם על ווינדוס 98 SE, האם זה נכון? אם כן, איפה אפשר להוריד הורדה מלאה שלו ולא פאטץ' של חיבור לאינטרנט אח"כ תוך כדי התקנה? ד"א אין אפשרות חיבור לאינטרנט או לרשת בכל מקרה. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by liav12,

אהלן, אני חושב שזה הפורום הכי מתאים, סתם רציתי לדעת איפה אפשר למצוא איזה שומר מסך חמוד תלת מימדי.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by PsyDream86,

יש לי 200 קבצים בשמות שונים מאותו סוג במקרה שלי DWG. אני מעוניין לשנות את השם של כולם ומצאתי שאפשרות היחידה המובנת בוינדוס זה לסמן הכל ולעשות RENAME לקובץ בודד לדוגמה DIMA אבל אז הוא ממספר אותם DIMA(1).dwg DIMA(2).dwg DIMA(3).dwg DIMA(4).dwg האם יש דרך לעשות את המספור בדרך שלי לדוגמא DIMA_1.dwg וכו' שאני יחליט איזה סיומת תרוץ על הקבצים?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by thebenjamin,

שדרגתי לSP3 במחשב אחד ברשת.. לפני זה היה לי ברשת שיתוף קבצים ועכשיו אין לי.. בדקתי וזה שינה לי את הקבוצת עבודה אז שיניתי חזרה.. וזה לא מראה שהמחשבים באותה קבוצת עבודה...ואם זה מראה לי שהם באותה קבוצת עבודה כשאני מנסה להתחבר למחשב השני זה אומר לי שהגישה נדחתה.. בעיה נוספת היא שניסיתי לפני שהצלחתי לעדכן להתקין SP3 ממקום אחר אבל היה קובץ חסר ועכשיו כל פעם שהמחשב עושה ריסט יש אפשרות של בחירה בין הווינדוס להתקנה של SP3 למרות שהוא כבר מותקן.. וזה בוחר בהתקנה תוך 3 שניות לבד ואז עושה ריסט כי חסר קובץ.. אני אני מוחק את זה כדי שהווינדוס יעלה לבד בלי בעיות אוטומטית? (בדקתי וזה לא מופיע בboot.ini)

• 1 תגובה
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.