עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אכן רבות ונפלאות הן תקלות החלונות. בכל אופן, בכל פעם שאני מנסה למחוק קובץ עם shift+del, המסך נחשך לשניה, ואז חוזר. הקובץ נמחק בסוף, כך שזאת לא ממש תקלה. לעומת זאת, כשאני מנסה למחוק את הקובץ באופן מסורתי, רק עם del, אז עסקים כרגיל, והקובץ נשלח בשמחה לפח (סליחה, סל מיחזור). יכול להיות שהshift+del מפחיד אותו, כי זה באמת למחוק, ולא סתם בכאילו? :s05: אשמח לדעת אם מישהו יוכל לחשוב על הסבר הגיוני (אם יש דבר כזה בwindows), או שאולי אחד מכם נתקל בזה.

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by FastJack,

שלום. כאשר אני מתקין XP על דיסק קשיח חדש הוא מזהה רק 137 GB מתוך הנפח בגלל שרק מSP2 יש תמיכה בנפחים גדולים יותר. השאלה היא: כאשר אני מפרמט את הדיסק הקשיח במהלך ההתקנה, האם הוא מפרמט את כל הדיסק? או רק את ה137GB? דבר שני, אם הוא מפרמט רק את ה137 GB איך אפשר להשתמש בדיסק לאחר התקנת SP2 (הרי הוא מפורמט רק בחלקו) מנסיון, כאשר עשיתי פרמוט לדיסק 500GB דרך הווינדוס זה לקח כ2.5 שעות וכאשר עשיתי פרמוט דרך ההתקנה של הXP זה לוקח פחות משעה. אשמח לתשובות.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. יש לי מחשב דל זיכרון. יש לי עכבר ומקלדת מתוחכמים כאלה שכדי להפעיל את כל הפונקציות שלהם צריך להתקין דרייברים. השאלה: אם אתקין והתכונות יהיו פעילות זה יכביד על המחשבף יצרוך יותר זיכרון? (כרגע XP מזהה אותם במקלדת ועכבר רגילים)

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. היי, יש לי windows 10 pro מעודכן. אני משתמש בבקר משחקים שמחובר ל-PC באמצעות דונגל USB. מסתבר שההתקן הזה לא נותן למערכת ההפעלה ללכת לישון - כיבוי מסך או sleep לאחר זמן מוגדר מראש לא עובד. גם אם הבקר משחקים עצמו כבוי, מספיק שהדונגל שלו מחובר למחשב כדי למנוע כניסה למצב שינה. אם אני מנתק את הדונגל, המסך נכבה לפי ההגדרה. ניסיתי לחפש בהגדרות של ההתקן הזה אפשרות לבטל את יכולת ההערה של המחשב, אבל לא מצאתי כזו. אני לא רוצה לבטל באופן גורף לכל התקני ה-USB, משום שאני רוצה שהעכבר/מקלדת USB כן יצליחו להדליק את המסך/להעיר את המחשב אם אני לוחץ על כפתור. אני מצרף צילום מסך עם ההגדרות שמשויכות להתקן הזה (האייקון של עכבר אבל זה בקר משחקים). האם יש לזה…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היי יש לי סימן קריאה "במנהל התקנים" על ההגדרה PCI Device כשהקלקתי עליה ניסיתי לעשות התקנה חוזרת להתקן זה הוא כתב שקיימת שגיאה. זהו ההתקן שהופיע כאשר עשיתי התקנה חוזרת : microsoft UAA bus driver for high definition Audio מהו התקן זה? ב-PCI אצלי מותקן פיירוואיר ללכידת וידאו ממצלמה,התקן זה קשור אליו? מערכת XP-PRO לוח-P5GD1 של אסוס. תודה!

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by joe2010,

שלום, ברשותי Windows XP Upgrade מקורי ותהיתי איך ניתן להתקין באמצעותו XP על HD מפורמט ? תודה

7. Started by yalkobi,

רכשתי נייד חדש שמגיע עם SSD המחשב בלי מערכת הפעלה שאני מנסה להתקין אני מקבל הודעה דיסק MBR לעבור ל GPT השמח לעזרה

8. אמא שלי קנה מחשב נייד DELL 6400 עכשיו על המשחב אין כלום. כאני מתקין עליו XP, אני צריך לעשות משהו לפני, להתקין BIOS, דרייברים... דברים מיוחד? שוב... האם יש הבדל בהתקנה WIN על מחשב חדש, מאשר מחשב שהיה מותקן עליו WIN בעבר? ד"א האם המעבד T2130 DOU CORE מספיק לויסטה?(2G זיכרון)

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  9. Started by cateye,

שלום, בטוח שאלו את זה כבר אבל אני חיפשתי גם פה וגם בגוגל אבל לא מצאתי כל כך ולכן אני פונה אליכם. אני סך הכל רוצה לעשות דיסק שיתקין לי תוכנות שאני בוחר. הבנתי שיש דבר כזה IMAGE אבל לא הבנתי אם זה מה שאני מחפש ואיך אני עושה את זה. אני לא רוצה שהוא יזכור את ההתקנה מהמחשב הקודם אלא פשוט יתקין מחדש את התוכנות שאני שם לו אני מודה לכם מראש על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי את WINXP SP2 HEB אני לא מצליח להפוך את ההתקנה הזאת להתקנה אוטומטית (UNATENDED) (אם במקרה אתם לא יודעים מה זה אז התקנה אוטומטית זאת התקנה ללא צורך לגעת במחשב. נעשה קובץ תשובות אוטומטית כך שבמהלך ההתקנה אין צורך לרשום שם מחשב, מספר סריאלי וכל השאר) אני חייב שההתקנה תהיה אוטומטית אחרת אין לי צורך בווינדוס הזה. צרבתי כבר 4 דיסקים, כל פעם בצורה אחרת, פעם עם תוכנה בשם NLITE שמבצעת את התשובות. ופעם באופן ידני על ידי יצירת קובץ תשובות WINNT.SIF והוספתו לספרייה I386 בדיסק. אבל הדבר היחיד שאני רואה כל פעם בהתקנה זה שיש את התשובות אבל בכל זאת הם לא אוטומטיות וההתקנה מחכה שאני אלחץ כל פעם על NEXT. כשאני מבצע את הפעולות האלה על גרסאות אנגלית של WINDOWS הם כ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by d pro,

בהתקנה בבחירת מחיצות לחצתי על דילייט במקום פירמוט יש הבדל? חיפשתי את הקבצים הקודמים או גודל דיסק והכל בסדר.. אז הדילייט גם עושה פירמוט ? המערכת בסדר חוץ מפעם אחת שהמחשב נכבה לבד וללא רישום באיוונט

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  12. Started by avidan28,

שלום יש לי חלונות XP 32 ביט ואני רוצה להתקין 64. אני לא משחק ואני רוצה לדעת מה השיפור.איזה תוכנות מלבד דרייברים תומכות ב 64 והאם כדי להפרמט מחשב שעובד בצורה תקינה רק בשביל המעבר ל 64. יש לי מעבד כפול ליבה האם המעבר ינצל אותו יותר טוב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by kalda01,

יש לי גרסת שדרוג של 8.1 ואני צריך להתקין מחדש אחרי החלפת כונן המערכת. האם ניתן להתקין גירסה זאת על דיסק נקי ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yaniv1306,

אני רוצה להתקין את ווינדוס מחדש ויש לי פחד אדיר מווירוסים ובעיות אבטחה איך אני יכול להוריד קובץ בניפרד הכולל בתוכו את כל העידכונים כך שאוכל להתקינו לפני חיבור לאינטרנט כמו כן יש לי את אותה הבעיה עם תוכנת הוירוסים KASPARSKY אין לי מושג איך אני מוריד קובץ עידכונים בניפרד

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  15. היי כולם הנתונים 1. לאחרונה נאלצתי להתקין מחדש את את המערכת Windows10 pro-64 על SSD (בערך 110 GB SSD ) 2. אני מתקינה ראשית Windows7 ואז באמצעות הכלי החוקי של מייקרוסופסט משדרגת ל-10 (אם מישהו מכיר דרך להתקין נקי 10 עם רישיון של 7 או בדרך טובה אחרת שלא תאלץ אותי לשלם על רישיון חדש ל-10 פרו- אשמח לשמוע). 3. התקנתי את המערכת לפני כמה ימים. לאחר השדרוג, ההתקנה לקחה 50 ומשהו GB שזה הרבה (מאוד) 4. לצערי, קרתה תקלה שלא נפתרה בדרך אחרת ונאלצתי היום להתקין מחדש. הפעם לפני ששדרגתי ל- 10 עמדה ההתקנה של 7 על כ- 60 ומשהו GB (המון!- פי כמה ממה שאני זוכרת מהתקנון בעבר של windoes7) ולאחר השדרוג ל-10 ההתקנה לקחה 77 GB (רק התקנה, לא כולל דבר מעבר לעדכונים אוטומטים בעת ההתק…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Ran B,

היי חברים, השבוע רכשתי מחשב חדש ומערכת הפעלה WIN7 הום-פריום 64BIT. היום לקחתי את המחשב וגליתי שהתקינו לי את הWIN7, שזה מעשה מכובד. הבעיה היא שחילקו לי לPARTITIONים - מה שלא בא לי. בא לי פרטישן אחד על כל הדיסק. בשביל זה אני צריך לפרמט ולהתקין מחדש את כל המערכת הפעלה ולהגדיר פרטישנים נקיים לפני. אין לי בעיה לעשות את זה, אני יודע מה לעשות. יש לי רק שאלה אחת חשובה מאוד! על הWIN7 שלי, כבר עשו אקטיבציה. יש לי את הדיסק המקורי עם הPRODUCT KEY. השאלה אם אחרי הפירמוט וההתקנה - אני לא אצליח לעשות אקטיבציה, כי הPRODUCT KEY הזה כבר עשה אקטיבציה... :\ יש מצב שהוא אפילו עשה אקטיבציה היום, כי היום הרכיבו לי והתקינו לי אותו. אשמח לעזרה. תודה מראש, רן.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shoval,

שלום שאלה: אני מנסה להתקין את ויסטה HOME BASIC מחדש, כדי לנקות את המערכת ולהתחיל מחדש כשההתקנה רצה ומגיעה ל 27% היא נתקעת למעל שעה, ואאז אני חייב לבטל התקנה ולהתחיל מחדש. כשהמחשב עולה מחדש יש לי 2 ברירות:SETUP ROLL BACK או ויסטה. אני בוחר ויסטה ואני מגיע למערכת הפעלה כאילו לא עשיתי כלום. יש לי RAID 10 אולי זה מה שמפריע ואני לא יודע?? יש למישהו רעיון? ואולי עדיף לשדרג לויסטה אחר או לXP PRO?? אשמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  18. שלום, יש לי רשיון של XP HOME רגיל ואני צריך להתקין על העמדה WINDOWS נקי הבעי היא שאין לי את ה XP HOME הרגיל יש לי רק אתה גירסאת XP HOME SP2 והמספר הסידורי לא מתאים ל התקנה. מה אפשר לעשות? אפשר אולי להתקין גירסא לא חוקית של SP2 ואז לשנות עם איזו תוכנה למספר המקורי או אולי איכשהו לשדרג את המספר לגירסאת ה SP2? תודה מראש זה נורא דחוף.

19. אני עובד במחשב עם win7 ובגלל בעיות שונות רוצה לפרמט ולהתקין התקנה חלקה. השאלה, אם אתקין דרך windows ואבחר באפשרות התקנה חלקה - האם שאר השטויות בכונן C יימחקו, או שנגיד יש בכונן C תיקיות שלא קשורות למערכת ההפעלה הן יישארו? אני רוצה פרמוט מלא של כונן C (שלא יישאר כלום) עם ההתקנה, זה מובן מאליו? אם לא, איך מפרמטים את כונן C, בפעם האחרונה שעשיתי דברים כאלה היה אפשר דרך DOS (מה שבגלל NTFS קצת בעייתי). תודה

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by KoM,

ניסיתי להתקין תוכנת צריבה על הוינדובס שלי וההתקנה נכשלה, ומעכשיו אני מקבל בכל התחלת הוינדוס את ההודעה הבאה ומיד ארחריה מסך עזרה... עזרה ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by DarK_NaF,

הסיפור הוא כזה - היה לי פעם משחק - שאחרי שסיימתי אותו מחקתי אותו באופן ברוטאלי למדי (Shift+Del)...כי לא היה קובץ Uninstall... משום מה לא חשבתי להסיר דרך Add\Remove Programs... בקיצר...החלטתי להתקין אותו מחדש כדי להסיר דרך הוינדוס XP... התחלתי בהתקנה ולפתע מופיעה לי ההודעה הבאה, ואחרי שאני סוגרת אותה היא מופיעה מחדש עד שעשיתי End Task להתקנה... ההודעה מופיעה עוד לפני שאמרתי לו איפה אני רוצה להתקין... מה זה רוצה ממני?!

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by alons,

התקנתי WINDOWS XP PRO בלי לפרמט ועכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות. בBOOT המחשב שואל אותי לאיזה WINDOWS להיכנס ופשוט יש לי את הדסקטופ הישן ואת החדש. איך מורידים את הישן ונשארים עם ההתקנה החדשה בלבד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  23. התקנתי למישהו וינדוס על C ואחרי ההתקנה התברר שהווינדוס הקודם שלו היה מותקן על D . עכשיו הבעיה היא שכל פעם בהפעלה של המחשב זה עוצר בדוס ושואל איזה ווינדוס לעלות ? אז ניסתי למחוק את התיקיה של הוינדוס בD מחקתי את כל הקבצים אבל עדיין זה כל הזמן עוצר בדוס מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע איך לעקוף אותה כדי שהמחשב יעלה ישר לווינדוס ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אחרי שאני עושה תBOOT" אני מקבל בחירה בין שתי מערכות מיכוון שהמחשב עבר פירמוט יש על מחיצה אחת של ההרד דיסק התקנה של וינדוס ועל המחיצה השניה כלום זאת אומרת שאם אני בוחר "בגירסה" הראשונה הוינדוס עולה כמו שצריך ואם אני בוחר בגירסה השניה הוא נותן לי ERROR איך אני מוחק את הגירסה השניה?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  25. ברצוני להתקין את windows98 פעמיים בשתי מחיצות נפרדות. כאשר אני מתקין את העותק השני, תוכנית התקנה מתקינה אותו על העותק הראשון, כיצד אני מתקין אותו בנפרד? יש לי גם windows me שכאשר ניסיתי להתקין אותו בנוסף הוא הודיע לי כי אני צריך גירסת שידרוג, למרות שבכלל לא התכוונתי לשדרג. אני לא מתכוון להתקין חלונות XP או 2000 אז אל תמליצו לי עליהן.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.