עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, לפני כמה ימים המחשב בבית התחיל לעשות בעיות: הוא פשוט נתקע (הכל קופא) כמה דקות לאחר ההדלקה. כשמאתחלים את המחשב הוא שוב בסדר ואז שוב נתקע אחרי כמה דקות (בד"כ משהו בין חצי דקה ל-4-5 דקות). ניקיתי אבק וניסיתי לבדוק טמפ' עד שהוא נתקע והמעבד בערך על 33 מעלות, אז כנראה שהתחממות זו לא הבעיה. הרצתי memtest86 מהדיסק של אובונטו, והוא רץ איזה 7 פעמים, כך שנראה שלא מדובר בבעיה בזכרונות. אין לי מושג מה עוד זה יכול להיות, אז כרגע אני חושד בדיסק הקשיח ובמערכת ההפעלה (אני מוכן לחשוד בכל דבר שהוא, אבל אז נראה לי שאלו דברים שכבר ממש אין איך לבדוק...). לפני שאני מתחיל להסתבך פה עוד יותר, הייתי שמח לקבל ייעוץ לגבי מה זה יכול להיות ואיך אפשר לבדוק האם מדובר בבעיה בדיסק הקשיח או במערכת הה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by a_a_aa,

חילקתי את הדיסק הקשיח למס' מחיצות. וכעת אני מעוניין לשנות את האותיות בהןמוצג כל כונן: לדוג' כונן E יהיה G. ישנה אפשרות לעשות זאת ללא תוכנה מיוחדת?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by ShahafH,

לא יודע למה זה קרה אבל פתאום כשאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור את היוזר שלי ויש לי רק אחד אז זה לא אמור להופיע.. איך אני מגדיר חזרה שזה יבחר לבד וידליק את המחשב כרגיל?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. הוונידווס מחליט על דעת עצמו לשנות את האייקונים של תקיות מסויומות לתמונות מתוכן. יש דרך להפסיק את זה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. ^^^ יש לציין שהדיסק שממנו אני רוצה להעתיק את הקובץ הוא NTFS והדיסק שאליו אני רוצה להעתיק את הקובץ הוא בפורמט FAT32 אם זה משנה משהו... זאת בעיה ממש מעצבנת אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  6. שלום.. לפני וימיים הייתי על מהחשב סתם והוא פתאום קפא לי, לחצתי ריסטארט ואז לפני עליה לוינדוס הוא כתב שחסר קובץ NTLDR קיצר לא ידעתי מה לעשות (גם לSAFE MOD לא נתן להכנס) אז פירמטתי תמחשב.. עכשיו אחרי הפירמוט אני וראה שהמחשב אחרי דקה שתיים קופא שוב,שאני מנסה לעשות וינדוס אפדייט הוא נתקע ניסיתי ידני דרך האתר שלהם אבל דרך SAFE MOD אי אפשר,ניסיתי להסיר את הדרייברים אבל כלום המחשב נתקע ללא סיבה ולא מציג שום בעיה. אני מקווה שזו לא בעיה חומרתית.. מה אתם אומרים? מפרט: amd 3200 2.0gh 2 סטיקים של 512=ג'יגה זיכרון 400 MHZ ATI X800XL WD 120GB ספק 400 וואט של HEC XINXP SP2

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי בעיה חמורה ולא מצאתי את פיתרונה באינטרנט ובאתר מיקרוסופט התקנתי את חלונות XP על דיסק שהגדרתי כדינמי בסיום ההתקנה נפתח לי חלון שהסביר לי כי אני לא יכול מרגע זה להתקין מערכת הפעלה אחרת וזה בגלל ההגדרה שהשתמשתי בה והי חלק מהאפשרויות שחלונות XP מאפשרת לבצע. ( הסבר: אפשרות זו הי חלק ממערכת ההפעלה ) כיום אני מנסה למחוק את הדיסק הדינמי וזה אפשרי אך לא במחיצה של מערכת ההפעלה המוגדרת BOOT אולי משהו מכיר פטנט עם תוכנה צד שלישי אני אשמח מאוד. בתודה משה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  8. מה ההבדל? והאם הן תומכות ב-64 BIT Microsoft Windows Vista Ultimate X64 Microsoft Windows Vista Ultimate X86

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by Goadzilla,

יש לי ויסטה אולטימיט שעבודת מעולה עד שאני מפעיל תוכנת שיתופ קבצים לא משנה איזו אימיול יוטורנט ברגע שאני מפעיל אז פתאום לווינדוס מתחילות ליהיות תקיעות קטנות ומעצבנות מישהו מכיר תתופעה?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by KoM,

בשעה טובה (או לא) התקנתי ויסטה, היא מחובר כרגע בסלון למסך עצום, והייתי רוצה לדעת איך ניתן בכל זאת להגדיל את האייקונים על שולחן העבודה, מצאתי אפשרות להגדיל אותם רק ל-120 DPI במקום ה-96 הרגילים, איפה ניתן להגדיל אותם עוד ? אגב משום מה כשאני מפעיל IE7 ומנסה להגדיל את הכתב דרכו להכי גדול לא נראה שזה משפיע בצורה כלשהי על הטקסט בדפים המוצגים לא משנה כמה ריסטים או הפעלות מחדש של הדפדפן... למה ?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. אני רוצה להחליף את המעבד שלי מה3000+ הרגיל שלי לכפול ליבה אופטרון 165 האם אני חייב להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי או לא? בעיקרון אני יודע שזה אפשרי אבל אני לא זוכר מה בדיוק צריך לזה אם בכלל

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. Started by legocar,

הי התקנתי לאחרונה windows 2000, ובמהלך ההתקנה היה מחובר למחשב עכבר USB, שזוהה ועבד בסדר גמור. לאחר ההתקנה, חיברתי למחשב עכבר בחיבור הרגיל (נראה לי ps2 קוראים לזה), וה LED שבעכבר עובד - אבל הוא לא מופיע על המסך. בהפעלה לא הופיע שום מסך של new hardware found או משהו כזה, ותחת mouse ב control panel פשוט לא הופיע אף עכבר. גם ב Device manager לא הופיע שום דבר שמזכיר עכברים. ניסיתי לעשות add new hardware אבל הוא לא זיהה שום דבר. איך אני גורם לעכבר הזה לעבוד? תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  13. דיברתי היום עם טכנאי מהחנות שקניתי ת'מחשב על ה VISTA ואם בכלל כדאי להתעסק איתה. (בגלל ה DX10) והוא ציין משהו מעניין שעד עכשיו לא שמעתי עליו. הוא אמר שבמצב שלכרטיס מסך נגמר הזיכרון הפנימי, לדוגמא במשחק כבד. ויסטה לוקחת זיכרונות מה RAM ומוסיפה אותם לזיכרון של הכרטיס מסך. אני לא בטוח שזה שייך לפה, אבל מעניין אותי לדעת האם זה באמת נכון?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by coorva,

אם הבנתי נכון,כשאני מוחק קבצים בדיסק הקשיח המחשב למעשה לא מוחק אותם אלא מסמן את המקום שבו הם נמצאים כמקום שאפשר לרשום עליו והם ימחקו באמת רק לאחר מילוי המקום בקבצים אחרים. שאלתי היא, לאחר מחיקה של קבצים בדיסק הקשיח, אם אני עושה דיפרג, האם יתבצע איחוי גם לקבצים שהדיסק סימן כמחוקים?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. שלום לכולם, אני חייב עזרה דוד שלי שכח את הסיסמא במסך התחלתי של הXP ולא יכול להפעיל את הווינדוס. יש תוכנה מסויימת שמוחקת את הסיסמא של המסך ההתחלתי כדי שיוכל להיכנס לווינדוס..מאיפה מורידים?? או שיש משהו אחר שאפשרי לעשות ע"מ לבטל את הסיסמא?? אודה לכל מי שיתן עזרה כי זה מאוד דחוף.תודה.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  16. יש תוכנה שמאחזרת את הסיסמה של היוזרים בווינדוס דוגמה: יש עוד כמה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  17. לי יש את הום פרימיום ולחבר שלי יש את האולטימט והוא אצר לי שיש שם הפשרות לרקע שהוא כמו מצגת ( הוא כאילו זז ) אבל כשאני מסתכל בהבדלי גירסאות באתר של מיקרסופט לא ראיתי את ההבדל הזה משהוא יכול להבהיר לי קצת את הענין

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by stone cold,

טוב אחרי שראיתי את ויסטה רצה בסדר במחשב הניד של אחי התקנתי בעצמי בסך הכל בהתקנה היו כמה בעיות מעצבנות של חיפוש דריוורים מתאימים ולכך לי המון זמן להתקין כרטיס טלוויזיה מיושן (אני התקנתי אותו לנצל מסך 20 אינטס שקניתי ולהוציא תטלוויזיה מהחדר) גם כל העניין שצריך לעשות הפעלות מיחדש כמו בXP וWIN98 מעצבן -חשבתי שיתקדמנו מאז אבל בסך הכל התוכנות שהתקנתי עובדות והמערכת נחמדה אני ימשיך מחר אם הסקירה שאני יתקין עוד דברים ומשחקים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by AdamS,

היי, הביאו לי מחשב שהחליפו לו ספק כוח לפני שבוע ומאז הוא לא מעלה את ה-XP, הוא כותב: boot failure - boot from cd ובדקתי כבר את כל האפשרויות שיש: הסדר של ה-boot מסודר כמו שצריך, פלופי, CD, ואז HD ועדיין לא. אין שום דיסקים בתוך זה, ה-HD מסודרים כמו שצריך. מה אני עושה? אדם

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by h_yoav,

1. קניתי מחשב נייד שבא עם ווינדוס ויסטה אבל hp עושים מן מחיצת שחזור כזאת ואין לי אותו על דיסק ובגלל זה לא הצלחתי לחלק את הכונן למחיצות אם אני יוריד ויסטה מהאינטנרט וישתמש בקוד שיש במדבקה שלי על המחשב זה עדיין יהיה חוקי יש לי vista home premium ויש אפשרות להשתמש בקוד הזה לגרסת 64 ביט או שיש אפשרות לשדרג תמורת סכום סימלי? 2.מישהו הצליח לפתוח פורטים בויסטה כי בראוטר פתחתי ושהוא שאל אותי אם לפתוח בפייר וול אמרתי להפסיק לחסום אבל עדיין יש לי low id יש עוד משהו שצריך לעשות כדי לפתוח את הפורטים כי במחשב השני עם הxp הם פתוחים יכול להיות שיש בעיה כלשהי עם זה שהוא מחובר אלחוטי?

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  21. השאלה בכותרת אני עומד להתקין ויסטה וחשוב לי להעביר תהגדרות

22. Started by Domovoi,

באיזה כפתור?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

פשוט ככה, לאיזה 2-3 שניות לפעמים במרווחים של כמה שניות ולפעמים במרווחים של כמה דקות. פשוט זה כאילו כל המחשב קופא לאותן שניות, אם אני סתם גולש, בשלוחן עבודה, רואה סרט, משחק או WHATEVER... פעם זה לא היה רציני בכלל(פעם בשבוע+) וביומיים האחרונים זה החריף, ממה שאני יודע לא עשיתי שום דבר משמעותי בשבוע האחרון על המחשב. הרצתי עכשיו FULL SCAN של האנטיוירוס- KASPERSKY ושל התוכנה AD-AWARE 2007 - כלום. זה בכלל מתאים לפה?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  24. כל פעם שאני עושה ניתוק דרך "התחל" מופיע לי דוח שגיאות עם סימן של "המחשב שלי" ואני לוחץ על "אל תשלח" והוא עושה כאילו הוא מרענן לי את המחשב, מעלים אייקונים ומחזיר אותם, או לדוגמא שאני סוגר את האמיול מופיע לי הדו"ח שגיאות המעצבן הזה עשיתי בדיקת שגיאות והבעיה לא נפתרה למישהו יש פיתרון? הנה התמונות http://img262.imageshack.us/img262/1677/33517497fq1.jpg http://img262.imageshack.us/img262/695/10119890eu3.jpg

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  25. 1)איפה נכנסים למה שהיה בxp "הפעלה"-שאפשר לרשום שם פעולות וכו'? 2)אני מנסה להיכנס לחשבון של הפלאפון שלי באתר של פלאפון..והמסנן של האינטרנט לא נותן לי להיכנס! וניסיתי לסגור אותו! וזה פשוט לא נותן לי...מה לעשות? תודההה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.