Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרים יש לי שם דברים באמת חשובים ואני מאוד אעריך אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לקבצים יש שמות שונים כמובן. זה כמו שארצה להוסיף את המילה "טיול לצפון" לקבצים בעלי שם שונה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הביאו את זה פה פעם ואני לא מוצא בחיפוש מי שלא הבין זה מן אתר אינטרנט כזה שהוא בודקת לבד תמערכת שלך ונותן לך ציון (1-5 נראה לי) ועוד כמה דברים נראה לי
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
XP PRO SP1 השתמשתי בתוכנה mindsoft reg cleaner ומאז המדיה פלייר לא עולה לי, אין הודעת שגיאה או משהו, פשוט לא עולה. האם זה קשור לשימוש בתוכנה הזו? האם היא מסוכנת? איך אני מחזיר לי את מדיה פלייר שלי (גירסה 8)?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן, כל פעם שאני פותח תקייה (my computer, my documents, וכו') היא נתקעת אחרי כמה שניות, ואז אפשר לסגור אותה רק דרך הtask manager. חוץ מזה, המחשב והווינדוס עובדים רגיל. זאת תקלה די מתסכלת, יש למישהו רעיון חוץ מלהתקין ווינדוס מחדש?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן ומקווה שזה המקום לקבל תשובה לשאלתי ומודה מראש לכל מי שיכול לעזור אתמול התקנתי מחשב חדש עם רישיון חוקי של מערכת הפעלה - WIN XP PRO SP2 ENGLISH הכל עבר בשלום ולאחר התקנת אנטי וירוס NOD32 ועידכונו התחלתי לגלוש.להפתעתי קיבלתי חלון שמופיע באתרים מסויימים ולא בכולם אבל שלא ראיתי כמותו מעולם להלן מצ"ב תמונה בקובץ דוגמה לנוסח. יש לתת לו מענה של YES מספר פעמים ואז להמשיך לגלוש אבל אתרים אחרים כמו וואלה למשל לא מופיעה ההודעה הנ"ל.מיותר לציין שזה משגע ומפריע.ביצעתי בדיקת אנטי וירוס למרות ההתקנה הנקיה והחדשה ליתר ביטחון ודבר כמובן לא נמצא.בדקתי הגדרות אקספלורר הגדרות אבטחה וכלום לא עזר אנא עזרתכם הדחופה בפתרון הבעיה! תודה 8) [attachment deleted by ad…
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות את WIN 7 גרסאת הום פרמיום אבל לפני שאני מוותר סופית על XP אני רוצה לדעת מה בידיוק הביצועים של WIN7 VS XP מבחני ביצועים במשחקים כל מה שמצאתי בגוגל זה VISTA VS 7
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
פירמטתי לחבר את המחשב עם windows xp sp3 לחצתי על פירמוט בצורת ftop או משו כזה אני לא בידיוק זוכר ועכשיו כשמדליקים את המחשב אז יש לו אפשרות בחירה של שני windows xp...איך זה קרה?ואיך אני מפרמט כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם כדאי להתקין ווינדווס ויסטה על המערכת הבאה? פנטיום 3 2.8 1 ג"ב ג'יפורס FX5200 ואיזו גירסא עדיף להתקין? תודה!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לאחר התקנת pro על מחשב שהיה בו home. 1. איך אני מעביר את ההגדרות שהיו קיימות ב- Home ? הכוונה לתוכנות, דרייברים, סטרטאפ וכו. 2. איך אני מבטל את מערכת ההפעלה הישנה? הכוונה לחלון בהפעלת המחשב בו אני צריך לבחור בין ה- Home ל pro.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן שמותקן עליו XP, ואני רוצה לפנות קצת מקום בHD באופן זמני. אני רוצה למחוק כמה קבצים זמניים - ורוצה לדעת מה מומלץ: סבבה, אני אבטל את המצב שינה כדי לשחרר את ה-hiberfil.sys ואצמצם את הזיכרון הוירטואלי (זה יקטין מיידית את ה-pagefile.sys?) אבל מה עוד אפשר לשחרר? יש לי ספריית _restore - איך אני מוחק תא הנקודת שחזור הזו כדי למחוק את זה? ספריית MSOCache - מה זה? יש לי את זה על שתי מחיצות - למה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב משנת 2009 שרכשתי חדש. המחשב הגיע עם חלונות XP גרסת OEM עם דיסק מקורי ומס' רישיון. אני מעוניין לפרמט ולהתקין מע' הפעלה קצת יותר מתקדמת. רציתי לשאול האם חלונות 8.1 יעלה אצלי? מצורף צילום מסך של מפרט המחשב. אם כן, האם יש מבצעים לשדרוג מחלונות XP ל- 8.1? אני סטודנט ולא מעוניין לשלם בערך 500 ש"ח לרישיון חדש כל כמה שנים. הבנתי שיש מבצעי שדרוג, האם אתם יודעים על זה משהו? תודה מראש, גיא. נ"ב למחשב יש 4GB זיכרון ולא כפי שרשום. פשוט ה- XP מסוגל לזהות עד 3GB וחבל.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב לפני שהוא מגיע לווינדוז הוא רושם שחסר קובץ vnetsup.vxd וללחוץ על מקש כלשהו להמשיך אחר כך אותו דבר על קובץ בשם vredir.vxd לאיזה תוכנה זה שייך? גם כשאני מגיע לווינדוז הוא רושם שגיאה על איזה קובץ שקשור לרשת של מייקרוסופט? והאינטרנט פועל איך אני מוריד תשגיאות האלה?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, אני שוקלת לרכוש ווינדווס חדש, 7 64 ביט, מה שבטוח אני צריכה 64 ביט, קראתי לא מעט על המתקדמים יותר שיש להם באגים למשל על 8, אני עובדת עם מחשב עבודה לגרפיקה ואני צריכה משהו רציני שלא יעשה לי בעיות, כי אני עובדת עם המחשב כל היום שגם לא יהיו תקלות בעוד שנה שנתיים, אשמח להמלצה, מה הכי מומלץ תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
VMWARE 8.0.5 חלונות 7 וגם חלונות 10 הוספתי מכונה וירטואלית שלישית ל 2 קימות. רשת מוגדרת NAT המכונה הזאת מודיעה על כבל רשת מנותק גם ב 7 וגם ב 10 גם שרק היא מופעלת. המכונה השלישית תמיד נכשלת לא משנה איזה חלונות הותקנה אחרונה. יש מגבלה למספר מכונות שמוגדרות ? היכן ניתן להגדיר זאת אם בלל ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שני כוננים (אחד "לוגי") איך אני מגדיל את כונן C? (אני רוצה להעביר מ D ל C) תודה [=
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר התעוררתי משינתי ב-5:30, ניגשתי אל המחשב של אבא שלי והדלקתי את המסך (כיביתי את המסך לפני השינה, והמחשב פעל כל הזמן, והיה אמור להיכנס למצב שינה היברידית לאחר 30 דקות של אי פעילות, כאשר בשעה 02:00, Avast היה צריך להעיר את המחשב ממצב שינה ולהתחיל סריקה מתוזמנת [שהסתיימה בהצלחה לפני הופעתו של המסך]), קיבל את פניי מסך כחול (פרטים בלוג של BlueScreeView). מה הסיבה לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום... איזה מערכת הפעלה יותר כדאי לי להתקין...יש לי בבית אקס פי הום אדישן מקורי... או ויסטה אולטימט 64 ביט...אני כבר לא יודע מה לעשות הכי חשוב לי שיתן לי ביצועים מקסימליים במשחקים...אם אני יתקין אקס פי הוא יכתוב לי רק 3 ג'יגה נכון? זה משמעותי הג'יגה הזה? הנה המפרט : מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤542 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...8000CL5D-4GBPQ כרטיס …
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק חברתי למחשב דיסק חצוני לגבוי וניסיתי להעביר 10GB לדיסק המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא "המחשב" קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום. במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 70% . גם שהרצתי תוכנת "ספיד פאן" נראה נצול של %. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. התהליך שזלל את 70% מהמשאבים הנ"ל הוא אקספלורר רק שעשיתי לוג אוף הבעיה נפתרה זה קרה מספר פעמים אם דיסקים חצוניים שונים מה עושים כדי לפתור את הבעיה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי אני מקבל מסך כחול מידי פעם. בעיקר שאני משתמש בFOOBAR2000 (או סרטים) אין שום עומס על המעבד, OC לא רציני ואין בכלל שימוש במחשב פרט למוסיקה. קורה לרוב שמריץ טיפונת קדימה או אחורה(אם סתם נותן לנגן בלי הפסקה, אין בעיה לרוב, לפחות ככה שמתי לב) המסך כחול נותן הודעה של driver_irql_not_less_or_equal ואחרי כל המספרים וכו' אומר שכנראה בעיה עם cmudaxp.sys שזה קשור לCMEDIA (הצ'יפ של ASUS D2X בין היתר) מה אפשר לעשות? סה"כ יש לי DRIVER הכי אחרון שהיה שם (אם כי הוא בטה) ויש לי חלונות VISTA 64 ביט.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איך אני יוצר ע"ג כונן USB נייד את האפשרות לבצע boot ולהתקין Windows XP? במילים אחרות - במקום להשתמש בדיסק ההתקנה של Microsft על מנת להתקין Windows XP אני מעוניין להשתמש בדיק חיצוני נייד עם ממשק USB.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום 1. איך מפרמטים ב windows7 ואיך מחלקים למחיצות? 2. התקנתי מסנג'ר ולא ניתן להעלות אותו. 3. התקנתי מצלמת אינטרנט, ולא ניתן לראות בה. כל מי שיוכל לעזור לי בבעיות אלו אודה לו. מצ"ב קבצי ההודעה - לפתיחת המצלמה וכך לפתיחת המסנג'ר תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אין לי כוח כל פעם ללכת למחשב ולחבר או להוציא את הכבל SVIDEO בשביל הTV , אני רוצה שיהיה מחובר תמיד אבל יעבוד רק כאשר אני ידנית הולך להגדרות ומדליק אותו . איך אני אומר לWINDOWS לא להעלות את ה TV OUT אף פעם גם אם הוא מזהה שהכבל מחובר ?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כל נקודות השחזור של ויסטה נמחקות במעבר ל xp האם קיים פתרון פשוט לבעיה? תודה ובוקר טוב
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-