עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by thebigman1977,

שלום. אתמול התקנתי וויסטה וכל כמה דקות אחוז השימוש במעבד במנהל המשימות קופץ ל 20-30 % ואז חוזר ל 4 % -בלי שאני מפעיל שום תוכנה נוספת.יש לי מעבד E6750 עם 2 GB RAM .....יש למישהו פיתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. Started by EAD,

היי אני יודע שבברירית מחדל יש רק 10 פתוחים בHALF CONNECTION ויש PATCH שמסדר את זה נתנו פה לינק בעבר, ואני לא מוצא אותו מישהו יכול לעזור בבקשה? לתת גרסה הכי אחרונה (שיתאים לSP1 וכל השיפורים והתיקונים שנעשו מאז) וחשוב!!! שיהיה לגרסת 64 ביט! כמו כן אם יש עוד מדריכים, תוכנות וכו' עבור האצת הרשת וTCPIP וכו' בVISTA 64 ביט, אשמח אם תוכלו לצרף פה בבקשה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by Mentally ill,

שבת שלום וערב טוב, אני מנסה להתקין xp sp3 על WD 320 sata. בלוח יש חיבור ל-sata, אממה.. הביוס מזהה אותו כ-scsi, חפרתי מעט וראיתי מה הסיבה - ושאני אמור בעת ההתקנה להשתמש בדיסקט שהכנתי מראש וללחוץ F6, איפה לעזאזל אני מוצא את הדרייברים הנחוצים כדי להתקין את את ה-Xp? אשמח לתשובות מהירות, תודה!

4. Started by Sifo Jen,

hi, i'm writing from a friend's computer that cannot write hebrew although it's and hebrew version of win xp (the interface itself and everthing around it is in hebrew). on the system tray there is no language bar and when i try to add it by pressing right click and toolbars he doesn't exist there either. i've checked in regional settings if hebrew is installed as secondary language and it is. i even checked the mark which says add a shortcut to language bar and it's still aint there, what should i do? thanks!!!

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  5. שלום, יש לי בעיה מציקה - מאז שפירמטתי את המחשב שלי כל התגיות של ה-mp3 (כלומר ה-ID3) מוצגים כג'יבריש במקום בעברית. זה קורה גם ב-winamp וגם ב-media player אז נראה לי שזה בגלל מע' ההפעלה. אם אני כותב את התגית מחדש אז היא כן מוצגת כמו שצריך (אבל אני לא רוצה לעשות את זה עכשיו להרבה קבצים בצוהר ידנית...) יש למישהו רעיון / פתרון? תודה מראש, ליאור.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by matan007,

בניתי HTPC מאפס. ז"א שהרכבתי את כול החלקים לבד החל מלוח לתוך המארז, מעבד זיכרונות וכו". זו הפעם הראשונה שהרכבתי מחשב מאפס ולפי מה שאני מבין הכל יצא בסדר! שאני מנסה להתקין ווינדוס יש כמה תופעות מוזרות שלא נותנות להתקנה להתבצע: 1)בהתחלה כאשר הייתי עושה בוט מ- DVD אחרי שלב הטעינה של הווינדוס מיתוך הדיסק לכונן הקשיח, הייתה מופיעה הודעה שיש שגיאה בחומרה שלא מגיבה או שנותקה פתאום. הבעייה הזו נעלמה בפעם השנייה שניסיתי להתקין אבל חזרה אולי עוד פעם אחת. 2)בפעמים שהבעייה הראשונה לא מופיעה, אני מגיע עד לשלב בהתקנה בו יש כבר מסך כחול של ווינדוס והעכבר כבר עובד ושאני מתחיל התקנה יש שלב שנקרה אם אני לא טועה "expanding windows files" בו המחשב חושב במשך חצי שעה לפחות מבלי להתקדם אפילו אח…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני רוצה לקנות DOK ולחבר אותו קבוע למחשב...עכשיו אני רוצה להתקין עליו וינדווס XP PRO השאלה היא כמה בגג הנפח שלו (נגיד ואני מתקין סטנדרטי...עם מדיה פלייר וכאלה).... האם אפשר לעשות בוט מUSB? האם DOK של 2GB יספיקו (נגיד להתקנה מינימלית,ללא מדיה פלייר ומויי מייקר וכל הבולשיט הזה..)...והאם המערכת הפעלה תהיה יותר מהירה? ותעלה יותר מהר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  8. יש לחברה שלי מיני לפטופ במחשב הם שחכו סיסמה של הוינדוס אין לה כונן סידי אז הורדתי את ה ERD לUSB ו"צרבתי " אותו דרך האולטרה ISO הורדתי איזה כמה גירסאות בכולם הוא רושם לי שחסר קובץ או שהוא לא מצליח לפתוח תוכל לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שיכולה לאפס סיסמה ? תודה מראש ומצטער על ההפרעה תודה מראש נ.ב ניסתי דרך המצב בטוח אבל גם שם יש סיסמה ב ADMIN

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Ibrow-Now,

קודם כל אני חייב לציין שזאת מערכת מהירה, עובדת טיל, אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה. טוב, יש איתה כמה בעיות שאני רוצה לשאול אתכם עליהם ומי שיודע שיענה בבקשה : 1. הבעיה הראשונה, פעם נהגתי כדי להפוך בין העברית ואנגלית ולהפך, ללחוץ על המקשים Shift+Alt שבצד ימין. מערכת אם אני במצב עברית ורוצה להפוך לאנגלית, אני יכול לעשות זאת רק במקשים Shift+Alt שבצד שמאל וזה ממש מעצבן. אבל אם אני במצב של אנגלית, ורוצה להפוך לעברית, אני יכול ללחוץ על אלה שבצד ימין... זה כן. אבל מעברית לאנגלית רק מאלה שבצד שמאל. 2. לא ממש בעיה אבל... UMAX 1200S, מישהו שמע על דרייברים שעובדים על אקס פי (אני בחיים יותר לא אקנה סורק של UMAX. בחיים.) ? 3. יש איזה קובץ של גיבוי באקס פי שמגבה את כל קבצי המערכת שאמרו שתופס…

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  10. אהלן. שאלה. יש לי מחשב נייד מדגם presario 700 של קומפק עם 20GB, 1 GHZ וזכרון 240 MB. כן כן... עגלה רצינית. אני רוצה להשתמש בו כמחשב אינטרנט בלבד (ברשת אלחוטית). הייתם טורחים להתקין עליו XP? אני חשבתי על windows 2000. איך הייתם מחלקים את המחיצות אגב? נ.ב. תסננו עצמאית בבקשה תשובות בסגנון - "תקנה מחשב חדש". הן לא רלוונטיות. תודות.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by amit14,

שלום. יש לי את וינדווס 7 בגירסת ה32 ביט ו4 ג'יגה זיכרון. ידוע לי שהגרסה הזו קולטת רק 3.25 ג'יגה וזה באמת כך. אבל קראתי איפשהו שהגרסה הזו גם אינה מאפשרת שימוש של יותר מ2 ג'יגה בשביל תוכנה אחת או משהו בסגנון. זה אומר שכשאני משחק למשל GTA4 נעשה שימוש רק ב2 ג'יגה ולא בכל ה3.25?אם כן,למה זה קורה?הרי זה קולט עוד 1.25 נוספים,לאן הם "נעלמים"?והאם יש דרך לפתור את זה או רק להחליף לגרסת ה64? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by sabosal,

עד עכשיו כשלחצתי על ctrl + alt + del היה נפתח לי ה task manager כרגיל. עשיתי windows update ומאז הוא מעלה לי חלון של windows security עם בחירה מרובה של אפשרויות: lock computer, log off, shut down change password, task manager, cancel איך מבטלים את זה וחוזרים למצב הקודם והטוב?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by rino,

שלום לכולם אני משתמש בויסטה פרימיום . במקרים רבים שאני מנסה לבצע פעולו כגון העברת קובץ מכונן חיצוני או התקנת תוכנה למשל קופצת לי הודעת חסימה של הויסטה שמעקבת אותי או מונעת ממני לחלוטין לבצע את הפעולה. איך מבטלים הגנה זו? אני מוגדר כאדמיניסטרטור

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  14. Started by alons126,

שלום לכולם יש לי לפטופ: HP Pavilion dv5-1130ej התקנתי Windows 7 Advisor Beta וישלי כמה בעיות: 1) בהתחלה הוא הראה לי שהדרייבר כרטיס מסך נתמך ואחרי שעידכנתי את הדרייבר הוא מראה לי שלא נתמך וליפני כמה ימים עידכנתי לגירסה העדכנית ביותר מהאתר של NVIDIA (כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9200M GS) והוא עדיין מראה לי שלא נתמך מה לעשות?? אני כבר מיועש חרשתי על גוגל כדי למצוא גירסה אחרית עדכנית יותר ולא מצאתי! 2) איפו אני מוצא דרייברים לשאר ה"סוגיות" שמתאימים לWIN 7 וויסטה? 3) כל דרייבר שהתקנתי לא משנה דבר. יכול להיות שזה בגלל שהוא בטא??? צירפתי תמונה של התוצאות [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by DJ GuyGIvant,

אהלן חברים, וואו המון זמן לא רשמתי הודעה כאן, עברתי עכשיו על כמה הודעות שלי מ2004 וכלכך צחקתי תראו, התקנתי VISTA לפני כחודשיים ותמיד נראה לי כאילו העברות הקבצים היו בקצב ממש איטי, קראתי על זה בכמה וכמה פורומים באינטרנט, ויש עוד הרבה אנשים כמוני, מה שכן, לא מצאו לזה פיתרון עדיין... קצבי העברת הקבצים אצלי הם 20MB\S מקסימום... מה שכן שמתי לב, כאשר אני מעביר קבצים בין מחיצות שלא מוגדרות כ PRIMARY המהירות עולה בהרבה (50MB\S)... התקנתי את כל העדכונים של ויסטה וגם את העדכון של הגדול שהיה אמור לפתור בעיות תאימות ואיטיות של העברת קבצים אבל שום דבר לא עזר... האם גם פה יש אנשים כמוני עם אותה בעיה? והאם הצלחתם לעשות משהו בנושא? תודה, גיא.

16. היי, אני משתמש בWindows vista SP1 32bit מזה כ-5 חודשים. עד היום לא היו שום בעיות עם הווינדוס והכל עבד מצוין. לפני כמה ימים שמתי לב שבאורח פלא נעלם לי הRecycle bin מהדסקטופ. לא מחקתי את האייקון שלו ולא נגעתי בו, הוא פשוט נעלם מעצמו. בכל אופן, אני תוהה כיצד אני יכול לשחזר אותו? איפה הוא נמצא? ביצעתי חיפוש על המחשב לRecycle bin וזה לא מעלה תוצאות. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by shimon23,

יש לי את מערכת ההפעלה win xp sp2 ובזמן האחרון (אני לא זוכר אם מאז התקנת ה sp2 או קודם), כשאני מנסה להיכנס לדפי אינטרנט מסוימים מופיע לי מסך לבן - בדקתי את האתרים האלה במחשב אחר והם תקינים לחלוטין. ניסיתי לכבות את ה pop up blocker המובנה וזה עדיין לא עזר, מישהו מכיר את הבעיה הזאת או את פתרונה?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  18. אני רוצה למחוק את הווינדוס שנמצא בכונן מסויים ובמקומו להתקין ווינדוס אחר, מבלי לאבד את המידע שנמצא על אותו כונן. אפשר לעשות את זה?

19. Started by nfch11,

שלום! אני לא מצליח להכנס לכונן d דרך"המחשב שלי". אני נאלץ להכנס דרך החלונית של כתובת האנטרנט.אבל זה לא מאפשר לי לשמור מצב זה. המקרה הזה החל "אני חושב" שפעם הפעלתי נגן mp3 עם חיבור usb . מאז לא הצלחתי להכנס לכונן ובנוסף זה גם מראה שפת ג'בריש שאני לוחץ על כפתור ימין של העכבר על הכונן d. אני צרפתי קובץ המכיל 2 תמונות מסך שמראים את שני המקרים. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by compman112,

^^^

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  21. יש לי כרגע מחשב עם מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט. אני קונה מחשב חדש עם 4GB זכרון ורוצה להתקין ווינדוס 7 64 ביט. השאלה שלי היא האם עלולה להיות בעיה כלשהי בתקשורת בין המחשבים ברשת ביתית (שיתוף קבצים, מדפסת וכו') בגלל מערכות הפעלה שונות?

22. הייתי באמצע REPAIR של התוכנה Adobe Acrobat Pro 9.5.5 ולקח לה המון זמן אז פשוט רציתי לבטל בכדי להסיר את התוכנה לגמרי במקום לעשות REPAIR. לא הייתה לי אפשרות לביטול אז ביטלתי דרך מנהל המשימות. מפה לשם, עשיתי ריסטרט למחשב ואז כשנכנסתי להוספה והסרה של תוכניות, נעלם כל המידע לגבי כמעט כל תוכנה שמותקנת אצלי. תמונה מצורפת. ויש גם פה דוגמא בדיוק למה שקרה לי: http://www.eightforums.com/general-support/31364-missing-program-information-details-add-remove-programs.html הורדתי את התוכנה בדיוק כמוהו, עשיתי הסרה, הגעתי לשלב הרג'יסטרי ובטעות עשיתי ביטול ונעלם לי החלון ולא מחקתי שום דבר מהרג'יסטרי ששייך לתוכנה (היו די הרבה ולא ידעתי במה לבחור ובמה לא כי בחרתי באפשרות "מתקדם" אז ביטל…

23. התקנתי WIN7 חדש על מחשב שלי לאחר שהיה נמאס לי מהבעיות של הישן ... ובאופן מוזר, כול פעם אחרי שאני מתקין את הווינדוס, מתקין חלק מהדרייבים ומחכה ומדליק המחשב נתקע על השולחן עבודה בלי עכבר, רק התמונת רקע ובלי אפשרות לעשות כלום ... חשוב לציין שמדובר בגרסה מקורית ... תודה !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ככה, אני מנסה להתקין WINXP SP2 על המחשב הבא : P3 550MHZ 256MB SDRAM QUANTOM 20GB 7200RPM HD MSI MS-6119 MOBO ניסיתי במלא מלא קומבינציות.. ניסיתי לפרמט בFAT בNTFS וניסיתי הגדרות שונות בביוס(עם PIO/בלי.. עם UDMA/בלי) ניסיתי גם לעשות לביוס איפוס פעמיים וכל פעם קורה משהו אחר.. או שהוא כותב שהוא לא מצליח למצוא BOOTABLE PATITION על הדיסק או שהוא פשוט עושה ריסט.. חשוב לציין שמדובר על מחשב שעבד מצויין לפני כשלושה חודשים ולא נגעתי בו פשוט מאז וההארדיסק הוצע ממחשב אחר שעבד לפני יום.. מה גם שההארדיסק בסדר גמור אם אני מחבר אותו למחשב אחר.. על ההארדיסק הייתה מערכת הפעלה וגם המחשב עבד בסדר גמור.. את הבוט מהדיסק הוא מזהה ואני מגדיר לו שם והוא מתקין את כל הקבצים לתיקיית C:WINDOWS אחרי הפ…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by yan,

יש בעיה מעצבנת שווינדוס שמתי שאני מנסה להפעיל קובץ דוס אז יש את השגיאה הזאת מישהו יודע איך לפתור אותה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.