עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה להפעיל בrun את ipconfig אבל אני לא רוצה שהחלון ייסגר במהירות בלי שאני אראה את התוצאה בדוס זה פשוט אבל איך עושים את זה בווינדוס ? (אני מעוניין לחסוך את cmd-->ipconfig)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by haimon1981,

היי לכולם , אני חדש פה ורציתי להעזר בכם על מנת לפתור בעייה.. אז הכל התחיל כאשר ניסיתי להתקין sp3 דרך האתר של מיקרוסופט. כן כמובן שאחרי שהסתיימה ההורדה נדרשתי לאתחל את המחש ואז הופיע הודעה על תוכנה לא חוקית (שה WIN לא חוקי..) בעניין הזה טיפלתי רק שכעת כאשר אני עושה הפעלה כלשהיא של המחשב הוא מייד שואל אותי ממש לפני הופעת המסך של הפעלת WIN , אם אני רוצה להפעיל את ווינדוס או לעשות התקנה . . . ? ואז כל פעם אני צריך לבחור בהפעלת ווינדואוס ואם לא הוא מייד עובר לתפריט התקנת ווינדוס. המחשב בן 4 ימים ואין לי בעייה לפרמט רק כשאר אני מכניס את דיסק ההתקנה הוא לא מזהה שיש עליו מע' התקנה... ?? מה לעשות ? זה ממש דחוף לי! אני סטודנט ויש לי פרוייקט עצום להגיש לשבוע הבא והוא מצריך עבודה …

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by Da-Funk,

שלום משום מה ה ScanDisc לא פועל לי אוטומטית אחרי התרסקות נגיד או הפסקת חשמל. רציתי לדעת איך אני מחזיר את האופציה הזו.. נראה לי שהיא לא פעלה לי אף פעם וזה מטריד אותי. עוד שאלה . יש איזו תוכנה יותר מקצועית שבודקת שגיאות בקבצים ובקבצי מערכת שניתן לתזמן . תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by MATOK,

יש לי צל מסביב לכל האייקונים ב-desktop..איך אני מוריד את הצל לגמרי?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by yanushka,

איך ניתן למנוע את הופעתן? בתודה מראש, יניב

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by zoyaniv,

שלום יש לי בעייה קשה ומוזרה באקספלורר מגירסה 6 כל פעם שאני פותח תיקייה של קבצי וידאו ולוחץ על אחד הקבצים אפילו ללא להפעיל האקספלורר קורס זה קורה כמעט בכל הקבצי וידאו שלי וזה מוזר מאוד כי עד לא מזמן זה לא קרה זה קורה בעיקר בקבצים של סדרות שמקודדות ב XVID

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by Ivan,

אי אפשר. מיקרוספט לא רוצה UPGRADE אבל אפשר לאכוף עם POWERISO לפתוח קובץ ISO של התקנה בספריה Source לשנות בקובץ cversion.ini את HostBuild ל 7000 : [HostBuild] MinClient=7000 MinServer=7000 לעשות SAVE ב WINISO לצרוב קובץ ISO עכשיו מתוך W7 אפשר לשדרג ל RC1 . (אני עוד לא ניסיתי לשדרג.)

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  8. היי.. קודם כל אני חייב לציין שהפורום פה הוא אחד הדברים המפליאים שעולם האינטרנט סיפק לי. כל הכבוד !!! אינני גאון מחשבים (למרות שאני מתיימר להבין קצת) אך המידע שיש ברשותי הינו מספיק ע"מ לקבל עזרה. אז ככה... אני רוכב תחרותי במירוצי ראלי (ג'יפים, כמו בפאריס-דאקר) ואני מנווט עם מחשב טאבלט של פוגיטסו 4121. כמעט לאחר כל מירוץ אני נדרש לקנות הארד דיסק חדש מכיוון שההארד דיסק נדפק לגמרי מרמת הזעזועים שהוא סופג ולכן המחשב שובק חיים לאחר זמן לא רב ואני נדרש לנווט ע"י מכשירים ומפה. חשבתי להחליף את הכונן הקשיח בזכרון מסוג COMPACT FLASH. זהו זיכרון שיכול לספוג זעזועים ואינו מושפע מטלטולים או מכות. אני יודע שהדבר אפשרי מכיוון שבמחשבי הנווטים המקצועיים אין הארד דיסק אלא כרטיס זכרון. קניתי…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by אנדרי07,

יש לי וינדוס SP3 בעיברית והוא בדרך כלל התעדכן אוטומטית. לאחרונה אני לחצתי שיתקין את העדכון שהורד וההעדכון התחיל ובסוף הופיעה לי השורה הבאה:"עדכון אבטחה מצטבר עבור Internet Explorer 7 עבור Windows XP KB950759 " . למישהו יש מושג איך הכל זאת אני מתקין את העדכון הזה?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by yanking,

שלום לכולם.. כרגע, יש לי מערכת הפעלה winxp על המחשב, עכשיו בגלל שיש תוכנה שעובדת רק על win98 אני חייב להתקין גם 98. אני רוצה על המחשב שני מערכות הפעלה... ואני יודע איך... רק בדרך אחת.. להתקין 98 ואז בהתקנה של xp לעשות new copy וככה תיהיה לי בחירה כשאני מפעיל את המחשב בין win98 ו winxp... עכשיו אני לא רוצה לפרמט ולהתקין מחדש... יש אפשרות להתקין את win98 בנוסף ל winxp הקיים אצלי? ושתיהיה לי בחירה בהתחלה? יש תוכנות שעושות את זה? תודה רבה וחג שמח לכולם.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by nimrodim,

כיצד ניתן היום לעדכן את WINDOWS 98 HEBREW ENABLED? לא ניתן יותר לעשות עידכון אוטומטי באתר של MICROSOFT?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by prager,

טוב אז ככה כל תיקיה שאני פותח אז היא נפתחת לי ככה: תמונה: טוב הבעיה היא ככה שאני עושה מקש ימני על תיקיה כלשהי זה מודגש על "חיפוש..." וזה אמור להיות שלישי (כאילו קודם "פתח" ואז "סייר" ואז צריך להיות "חיפוש..."!!!) ושאני עושה מקש ימני על "המחשב שלי","המסמכים שלי" אז זה מודגש על "פתח"! אני צריך איך שהו לעשות שה"פתח" יהיה מודגש ואין לי מושג איך!!!!!!!! :'( :'( תודה לעוזרים!!!! :)

13. שלום אני חדש כאן וזאת ההודעה הראשונה שלי...לצערי אני אפתח בהודעה של בעיה שיש לי במחשב... דבר ראשון תראו... אני רואה באינטרנט לבן...כאילו בלי רקע וגם ככה אני רואה בוואלה נענע והכל...בדקתי כבר וזה לא הפיירוול וגם לא התקנתי כלום בזמן האחרון זה סתם ככה נדפק... הנה תמונה...התמונה היא מפורום אחר שביקשתי שם עזרה גם... ודבר שני... איך אני מוריד את הכחול המעצבן הזה שמסמן לי את הפריטים בשולחן עבודה? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  14. יש לי דיסק של 250GB שאותו אני מנסה לחלק ל2 מחיצות אחת של 60GB שבה יש לי את המערכת הפעלה והשניה תקבל את כל שאר המקום על הדיסק עכשיו הבעיה שלי היא שאני מנסה לעשות shrink זה לא נותן לי לעשות shrink כמה שאני רוצה; זה משאיר לי 123GB בכונן של המערכת הפעלה ומכל השאר אני יכול ליצור מחיצה חדשה. מישהו יכול להגיד לי למה זה מגביל אותי ואיך אני יכול לבטל את ההגבלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by ram.freedman@gmail.com,

היי, לא מזמן התקנתי WINDOWS XP PRO מחדש ופתאום לפני כמה ימים התעוררה אצלי בעיה. כאשר אני עושה הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל הודעה: disk boot failure insert system disk and press enter אם אני מכניס לכונן הCD את הדיסק של WINDOWS - המחשב עולה ללא בעיה ואני יכול לעבוד כרגיל. ניסיתי לבצע תיקון לBOOT ע"י הפקודה FIXBOOT דרך קונסול התיקון של WINDOWS - אבל זה לא עזר. ניסיתי אפילו לתקן את הMBR ע"י FIXMBR אבל זה לא עזר. הHD מוגדר כמו שצריך ומופיע בביוס, אין דיסקים בכונן ההגדרה בביוס של סדר הBOOT מופיע כמו שצריך (קודם CD ואז HD - אבל גם כאשר הפכתי את זה זה לא פתר את הבעיה). המחיצה של הHD מוגדרת כאקטיבית. ניסיתי אפילו התקנת תיקון של הWINDOWS - אבל זה לא עזר.... יש למישהו רעיונות? תוד…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by m4a1,

שלום מישהו בבקשה שמבין במערכת ההפעלה החדשה ורוצה לעזור לי להבין כמה דברים יכול לתת לי את ה MSN או את ה ICQ שלו ולעזור לי ולענות לי על כמה שאלות? בבקשה זה דחוף לי

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by Stick2it,

אני הולך לרכוש VISTA OEM ויש לי כמה שאלות: 1. האם המחשב חייב להיות חדש? נניח וכבר היתה עליו מערכת הפעלה האם אני יכול לפרמט ולהתקין את הVISTA ללא בעיה? 2. אחרי שהמערכת מותקנת על המחשב, מה האפשרויות שדרוג שלי? האם אני יכול להחליף את המעבד למשל? 3. האם אני יוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את המערכת אם יתעורר הצורך או שמהרגע שהיא הותקנה אני כבר לא יכול להסיר ולהתקין מחדש על אותו מחשב? מקווה שהיתי ברור... ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  18. יש איזה עדכון לווינדוס של דריבריים חדשים נוספים??(אולי הוא יזהה אוטומטית את הדריברים שלי

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by ElasticMan,

שאלה לי אליכם אנשים טובים כידוע לכולנו DX10 קיים רק בVISTA... הבעיה שחוץ מזה אין שום סיבה לעבור לOS הזו לטעמי. שמעתי פעם שמועות על זה שאנשים עובדים על להתאים את DX10 לXP מכיוון שMS לא מתכוונת לעשות את זה ע"מ להכריח אנשים לעבור לVISTA. מישהו יודע משהו על זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  20. איך מוסיפים את ה "שולחן עבודה" בחלונית ניווט? הוא תמיד היה לי שם ועכשיו נעלם. עכשיו כל פעם אני צריך על "מועדפים" ואז השולחן עבודה מופיע. האם ישנה דרך שהשולחן עבודה יופיע שם כמו פעם?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by adam99,

שלום! קודם כל עשיתי את זה: שם תכתוב BOOTCFG /DELETE BOOTCFG /REBUILD Total Identified Windows Installs [1] C:\Windows Add installation to boot list?‎ (להוסיף את ההתקנה לרשימת האתחול?) <כן/לא/הכל>: אתה רושם Y Enter Load Identifier:‎ (הזן מזהה טעינהSmiley <תיאור מותאם של מערכת ההפעלה הנטענת מתפריט האתחול> : תכתוב את איזה שם שאתה רוצה למשל WINDOWS XP PRO SP2 Enter Operating System Load Options:‎ (הזן אפשרויות טעינה למערכת הפעלהSmiley : תכתוב FASTDETECT/ ובסוף תכתוב BOOTCFG /DEFAULT וזה לא עובד: אני מנסה לעשות Bootcfg וזה כותב שאי אפשר והוא לא מוצא כלום ושאני ינסה לעשות chkdsk אז ניסיתי את זה וגם עם על הפרמטרים זה אומר לי שיש unrecoverable error או משהו כזה. וכאי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dannygnh,

איך ניתן להעתיק , דיסק לכונן הקשיח בשלמותו בחלונות xp. כדי שלא הצטרך להכניס לכונן כל פעם מחדש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן, יש לי לפטופ ממוצע של HP בן כשנתיים. אתמול האודיו פשוט הפסיק לעבוד. לא מהרמקולים של הלפטופ, לא מרמקולים חיצוניים או אוזניות, נאדה. לפי הדרייבר וכל הגדרות האודיו במחשב, הכל אמור להיות תקין. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. במאפייני תצוגה קיימת רק ערכת הנושא הקלאסית אפילו לא המקורית של xp אתמול זה קרה ומאז אני לא מצליח לשנות את זה ניסיתי לשים ערכות מן האינטרנט אבל אני מקבל הודעת שגיאה "לא הייתה אפשרות לטעון את ערכת הנושא מכיוון ששירות ערכות הנושא אינו פועל. באפשרותך להפעיל את השירות בכלי ניהול בלוח הבקרה " ניסיתי אבל לא הצלחתי , התהליך מופיע כפועל ניסיתי להפעיל מחדש אבל זה לא עזר! מישהו יודע איך מתגברים על זה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ass-s,

שלום! אני משתמש ב WIN XP PRO ןלאחרונה שמתי לב שמותקן לי במחשב משהו שנקרא new.net domains 5.48 המשכתי לחקור את הדבר וגיליתי שהוא מופיע גם ב- msconfig שלי... מישהו מוכן להגיד לי בבקשה מה זה השטות הזאת? ואם אפשר להעיף אותה קיבינמט????

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.