עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DarkMoh,

אני רוצה לעבור לוויסטה שכבר מותקנת אצלי במחשב, אבל הבעיה היחידה שמונעת ממני לבצע את המעבר היא העובדה שהאינטרנט לא עובד שם. יש לי רשת ממש מסובכת עם כל מני הגדרות טיפשיות ואני לא מצליח להעביר אותם ידנית ל-Vista. אשמח לתוכנה \ דרך חלומית שפשוט "תשמור" את ההגדרות ותגרום להם להיות אותו דבר בוויסטה. Windows Easy Transfer - לא יכול להשתמש בה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  2. שלום אני מתכוון לקנות כונן חדש (SSD). יש אפשרות להעביר אליו את כל המערכת הפעלה כמו שהיא? כולל התוכנות, ההגדרות, הדסקטופ, וכו'? האם הBackup and Restore זו הדרך הנכונה לעשות את זה? תודה!

3. היי חברים, קניתי מחשב חדש ללא הרד דיסק, אני רוצה להעביר את ההרד דיסק של המחשב הקיים שיש בו מערכת הפעלה וכל הקבצים והתוכנות, אני יודע שאת התוכנות אצטרך להתקין שוב, השאלה היא האם אני יכול להעביר את הדיסק עם מערכת ההפעלה למחשב החדש מבלי למחוק את הדיסק ? תודה מראש על עזרתכם..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ben672,

ערב טוב! הלוח אם שלי הלך.... היתי רוצה לדעת איך להעביר את הדיסק הקשיח למחשב עם לוח אחר ושהמערכת הפעלה תוכל לעלות כמו שצריך מדובר בWIN7. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. עכשיו אני הולך להעביר את ההרידסק מהמחשב הישן לחדש ההרד דיסק מחולק לc ו d עכשיו בc יש את הwindows ובd כל המידע השאלה שלי אם אני מתקין windows מחדש אני יכול לפרמט רק את c ללא הd

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. קניתי מחשב נייד חדש (עם וינדוס 10 לצערי) ובפעם הראשונה בחיי אני נתקל במצב שבו כל האייקונים בשולחן העבודה בצד ימין וכך גם שורת המשימות... ניסיתי באינספור וריאציות וחיפשתי אונליין לפתרון אך ללא הועיל. האם אפשר להעביר את זה לצד שמאל הרגיל מוינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. ברשותי רישיון חוקי של windows 8 pro אשר מותקן על מחשבי כרגע בגרסאת 32bit. בכוונתי לקנות מחשב חדש ולהתקין בו את הווינדווס בגרסאת 64bit. להוריד ממייקרוספט את ווינדוונס 8, לצרוב לדיסק\דיסק און קי ולהתקין ב64bit על המחשב החדש בעזרת הקוד מוצר שברשותי? האם עלי לסגור בצורה כלשהי את הווינדווס אשר מותקן על המחשב הישן או שמספיק פירמוט? לפי הבנתי מי שברשותו קוד מוצר חוקי יכול להתקין את הווינדווס באיזו גרסאת סיביות שהוא חפץ ואין צורך לקנות רישיון במיוחד לגרסאת 64bit אני צודק? בתדה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by JustNo,

שלום, יש לי מחשב נייד מסוג Lenovo v570 שיש בו כרגע ווינדוס 7 חוקי (OEM) ,שעוד לא הסכמתי בו לשדרוג לווינדוס 10. אני רוצה קצת לשדרג את הלפטופ , לכן אני הולך לנתק כונן הCD ולשים במקומו CADDY שיחבר את הכונן הקשיח (שכרגע מכיל את הווינדוס) ,בזמן שבמקום הדיסק הקשיח אחבר SSD חדש. אני כמובן חותר לזה שארצה שהווינדוס יהיה מותקן על הSSD , שיוגדר כראשי . בסופו של דבר ארצה שזה יהיה ווינדוס 10 ,אבל זה לא משנה אם קודם הוא יהיה 7 ואז ישודרג, העיקר כמובן שהווינדוס יעלה מה SSD. מה האפשרויות שעומדות בפניי כדי שזה יעבוד ? רעיונות? (מקווה שהסברתי את עצמי , אם לא אשמח לתקן) תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by Ashand,

כיצד אני מבצע העברה של מערכת ההפעלה מהרדיסק אחד להרדיסק שני ולהשתמש בחדש כווינדוז? האם נורטון גוסט יכול לבצע את זה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. עשיתי בשעתו שדרוג חינמי ברשת מוינדוס 8.1 ל10 פרו. בהגדרות מופיע אצלי activated with digital license קראתי במספר מקומות על הדרך להתקין מחדש את הוינדוס על מחשב חדש שאני קונה. הבנתי גם שהוינדוס שהתקבל בדרך הזו משויך לחומרה של המחשב. אז לפני שאני מתקין במחשב החדש אני צריך לנטרל אותו במחשב הקיים? הוינדוס יושב במחשב הקיים על כונן ssd . בחדש אשתמש בכונן ssd אחר חדש. בתמיכה של מייקרוסופט כותבים את זה: If you have a digital license, run the Activation troubleshooter. You’ll need to first add your Microsoft account and link your account to the digital license on your device. After linking your Microsoft account, run the Act…

11. Started by Nahum2,

AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) - bulk 1 Gigabyte - PX6800 GS 256mb DDR3 - PCX - Retail 1 Coolermaster Centurion 532 + 380W psu ברגע זה יש לי הארד דיסק שוינוס קורא לו ST340810A בגודל 32.7 גיגה איך ניתן להעביר את מערכת ההפעלה עם כל השיט למחשב החדש?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by elilosky,

יש ל מחשב ישן שמותקן עליו וינדוס 7 קניתי מחשב חדש ואני מועניין להעביר את הוינדוס למחשב החדש ולשדרג לוינדוס 10 זה אפשרי או שאצטרך לקנות וינדוס חדש?

13. Started by bd684174,

רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת להעביר את כל תוכן הכונן של הוינדוס (c:) לכונן אחר כולל ה-boot וכולל הכל אם כן באיזה תוכנה אני יכול להשתמש ואם לא אז אולי יש המלצות על שיטות? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  14. האם אפשרי? כיצד? תודה רבה נעם

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by shirNoshe,

שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן. האם ובאיזה מקרים ניתן/לא ניתן להעביר מע' הפעלה הל כונן?כלומר בואו נגיד שמה במחשב אני מחליף ומחייב התקנת WIN חדש?אני יודע(אבל זה משום מקור מוסמך) שאם מחליפים לוח אם חייבים התקנה חדשה,אלא אם הבקר זהה. בהחלפת זכרונות אין צורך.בהחלפת מעבד..יש/אין צורך? ואם אני לוקח את ה-HD שמותקנת עליו מע' למחשב אחר,הוא יעלה?או שצריך לשנות לעשות משהו?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by danielubin,

האם ניתן להעביר רשימת מועדפים ממחשב למחשב שני דניאל

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  17. שלום רב, אם ההודעה לא מתאימה לנושא הפורום אני מתנצל מראש. כרגע יש לי במחשב הארדיסק ישן שמחולק לשני מחיצות ועל אחת מהן מותקנת מערכת ההפעלה שלי. ברצוני לקנות הארדיסק חדש (הוא כבר בדרך בעצם) ולהעביר את המחיצת וינדוס אליו בלי לעשות התקנה מחדש לוינדוס. השאלה הראשונה - האם זה אפשרי בכלל? השאלה השנייה - איך אתם ממליצים לעשות את זה? הנה הדרך שאני חשבתי שתצליח אך כמובן כל דרך יותר טובה שקיימת אני אקבל לחבר את ההארדיסק החדש, לפרמט אותו וליצור מחיצה בגודל רצוי למערכת ההפעלה ולעשות אותה LOGICAL ולקרוא לה אות כלשהי נגיד G. לקחת תוכנת GHOST כלשהי (ופה אני מקווה שתמליצו לי על אחת מתאימה אם זוהי באמת השיטה הנכונה) ולהגיד לה לעשות GHOST מ C ל G. לכבות את המחשב, לנתק את ההארדיסק הישן ולה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by amisha,

אהלן פורום יקר , אני מעוניין להעביר מחיצה את תיקיית my documents למחיצה אחרת בנייד , זאת על מנת שאם אפרמט , התקייה לא תלך לאבדון . מישהו יכול להדריך אותי , חפשתי ולא מצאתי . תודה ושבוע טוב !

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  19. Started by QQQ,

יש לי כרגע 3 דיסקים קשיחים: שניים של SATA: אחד 500GB והשני 80 שניים של IDE: אחד 160GB והשני 80 אני כנראה קונה עוד אחד של SATA 500GB ואני שם אותו במקום ה-80 של הIDE ומעביר אותו לאח שלי. הבעיה היא שהוא מחזיק את המע' הפעלה. אבל אין לי בעיה לוותר על מה שיש בתוך ה80G SATA שיש לי ולהשתמש בו בתור כונן מע' הפעלה. השאלה היא איך אני עושה את זה. עקרונית, אני אמור פשוט להעתיק/להעביר את כל מה שיש בC (הHD שהוא IDE שאני מתכנן להוציא מהמחשב) לF (במקרה שלי ה80G שהוא SATA), ולשנות את האות של הSATA לC, לאחר שכבר נפטרתי מהIDE. איך ניתן לעשות את זה כך שאני יוכל לחזור לעבוד עם המחשב שלי לאחר שהוצאתי את הIDE ללא כל בעייה? תוכנה כלשהי? תודה

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by ward,

שלום כולם יש לי בעיה מאד מוזרה ואני חייב פתרון ממש חייב אם אפשר קצת עזרה : יש לי מחשב "ישן" יחסית ויש לי עליו את כל החומר ואת כל המידע ואת המערכת הפעלה XP שלי מותקננת עליו עכשיו אני רוצה להעביר את כל החומר למחשב חדש שיש ברשותיי ניסיתי את זה ב GHOST וזה לא פעל כי כאשר אני מפעיל את הוינדוס במחשב החדש הוא לא עולה לי איך בדיוק אני צריך להעביר את המידע ??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי אני קונה בקרוב הרד דיסק חדש - מהיר יותר מהנוכחי שלי ורציתי לדעת אם אפשרי להעביר את המערכת אליו בלי להתקין מחדש ולאבד את כל ההגדרות הנוכחיות ... בכלל, זה יתן לי שיפור מורגש בביצועים אם אני יעשה את זה ? ( מהרד דיסק 5400 RPM ל 7200 עם זיכרון )

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ALAV,

האם יש אפשרות להעביר את מערכת ההפעלה לכונן SSD חדש שהתקנתי עכשיו ללא פירמוט מלא של הדיסק? אם כן, מה הדרך הכי פשוטה? תודה רבה לעוזרים

23. אז ככה, מעוניין להעביר מהרדיסק כמעט מלא (הוחלף רק לפני חודשיים-שלושה אחרי שהקודם קרס seagate500gb sata) שחורק את מערכת ההפעלה לרפטור WD150GB חדש (גם כן הוחלף אחרי שהקודם קרס) ולקנות הרדיסק שלישי (כנראה samsung1tb) ולהעביר אליו את כל שאר האינפורמציה שעל הסיגייט (ואז אוכל לשלוח אותו לתיקון/שחלוף). ברמה הטכנית אני מבין די קטן אז אם אפשר להסביר לי לאט, הבנתי שאני צריך תוכנות כמו hiren's boot/acronis disk ואז ליצור אימג', איך בדיוק? האם הדרייברים עוברים אוטומטית? מה עושים בדיוק בהגדרות הביוס ובאיזה שלב? האם יש חשיבות לסידור הפיזי של ההרדיסקים במחשב? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. אני שוקל לשדרג את המחשב הנייד שלי עם מערכת הפעלה מהקופסה עם כונן 2.ssd m בנוסף לhhd. אני רוצה לדעת עם אפשר להעביר מערכת הפעלה oem לכונן אחר באותו מחשב?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני שוקל לשדרג את המחשב הנייד שלי עם מערכת הפעלה מהקופסה עם כונן 2.ssd m בנוסף לhhd. אני רוצה לדעת עם אפשר להעביר מערכת הפעלה oem לכונן אחר באותו מחשב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.