Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הבעיות שלי הן כאלו: כשאני עושה עדכון לפיירפוקס- החלון של העדכון עולה שוב ושוב- אם אני סוגרת אותו הוא חוזר ואני לא מצליחה להיפתר מהחלון של העדכון שקופץ ב-loop שוב ושוב אני משתמשת בתוכנות שרכשתי מהייצרן ואפילו איתן אני לא מצליחה לעשות update כמו שצריך- משהו מתחרבש גם שם.. כשאני מקבלת מקספרסקי הודעה "fix it now" כלומר הודעה שמצביעה על בעיה שאני צריכה לתקן- התוכנה לא מגיבה כמו כן, אין באפשרותי להתחבר למחשב אחר דרך תוכנת team viewr כלומר שאני לא יכולה לעשות פעולות שמצריכות קשר בין כתובת המחשב שלי לכתובת של ספק אחר הסתכלתי ב-event viewr ומצאתי הודעה שגיאה שקשורות לבעיה שלי, אך אני לא יודעת אם מה שכתוב בהם מצביע על בעייה של הוינדאוס, של הכרטיס רשת שלי או של ספק האינרנט שלי…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי Windows Vista Ultimate של 32Bit וזה מותקן כבר עם Dx10, אבל הכרטיס מסך שלי (x1950 pro) תומך ב - dx9 . אני צריך להתקין dx9 או להשאיר את ה - dx10 שמותקן ?.. כי אני רוצה להתקין משחקים ... תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל ווינדוס אני מקבל חלון שמבקש ממני ללוץ על סמל אם השם שלי לפני שהתקנתי net framwork לא היה לי את זה האם יש דרך לבטל את חלון הפתיח הזה ?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
בזמנו מישהו\ם כתב פה איך לשנות את הסידורי בווינדוס ... אני לא מוצא את הת'רד הנ"ל ... מישהו יכול לקשר אותי לזה ? ???
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום,לפעמים אני נתקל בבעיה שכל מקש שאני לוחץ מפעיל לי קיצור דרך אחר ואני לא יכול להקליד,לפעמים ריסט עוזר לפעמים לא,זה מסתדר מעצמו. איך אני מסדר את זה? המחשב פועל על ווינדוס 7 64 ביט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הורדתי את דרייבר הקול של לוח האם שלי(Asus P4P800S), ניסיתי להתקין, וזה פשוט עצר לי בשלב הזה - http://img96.imageshack.us/img96/3136/untitledea9.jpg, ולא המשיך. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני משתמש בWIN98 יחד עם XP, בגלל תוכנה עסקית ותיקה שעובדת רק עם ה98. היום הכנסתי הביתה מחשב חדש, מבוסס על מעבדי קונרו , דיסק SATA, וצורב DVD LG X16 (דגם GSA-H10A). אני רוצה להתקין את WIN98 לפני הXP ולצורך כך הקציתי בדיסק מחיצה בFAT32. דיסק ההפעלה של WIN98 מזהה את המחיצה, אבל לא מזהה את הDVD, ולכן אינני יכול להתקין את המערכת. ניסיתי לחבר במקום הDVD צורב CD של SONY דגם CRX225A וגם הוא לא מזוהה. אז אני כבר לא מבין איפה נמצאת הבעיה. כדי שיהיה לי בינתיים מחשב, התקנתי את XP באופן זמני - בלי בעיות-, ואם תעזרו לי לפתור את הבעיה אתקין את ה98 ואחריה את הXP מחדש.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם! כאשר אני מפעיל את Windows, אני אוהב שההפעלה תהיה כמה שיותר חלקה. בדרך כלל הייתי מוריד את כל התוכנות של ה-startup, חוץ מהאנטי-וירוס. האם יש משהו מהרכיבים הבאים שלא כדאי להוריד, ומדוע? http://img148.imageshack.us/img148/1171/screenshottz3.jpg * ה-ashDisp זה האנטי-וירוס, אז אל תתבלבלו! תודה רבה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי מחובר לשני מסכים 21 אינצ (המסך הראשי) ו 32 אינצ ( המסך המישני) רציתי לדעת אם יש אפשרות בווינדויוס 7 או בדרייברים של הכרטיס מסך לפתוח משחקים במסך המישני ולא במסך הראשי? ???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את מה שהאקספלורר רוצה שאוריד וזה לא מסתדר בכלל !! אשמח לקבל תשובה זה נורא מציק לי כרגע כי אני מנסה להיכנס לאיזה צ'ט אונליין וזה לא מצליח
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. כרגע הויסטה מותקנת על מחיצה אחת שתופסת את כל הדיסק. הייתי צריך לכווץ אותה כדי להתקין גם XP. בעבר כיוצתי דרך COMPUTER>MANAGE>DISK MANAGEMENT. משום מה עכשיו הוא לא נוצן לי לכווץ יותר מ 184 MB למרות שיש 200GB פנויים, וכשאני מאשר לכווץ 184MB הוא כותב לי ACCESS DENIED. ניסיתי דרך ארקוניס אבל לא וקרה כלום (הוא כותב שהשינוי בוצע אבל לא קרה כלום) מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי פורמאט למחשב. יש לי מחיצה © בגודל 5GB ששם גם אני התקנתי את הXP וכמה תוכנות חשובות אחרות OFFICE NERO וכו'. תמיד השתדלתי לשמור עד 1.5 GB פנויים ב C. היום אני מגלה שיש לי משהו כמו 900 MB פנויים עשיתי חיפוש וגיליתי שאני צריך להפטר מה TEMP FILES (לא בעיה) גילתי שיש לי ב C קובץ ענק pagefile.sys האם אני יכול למחוק אותו אני? (יודע שזה קובץ מוסתר) בנוסף לקח אני יודע שאני יכול למחוק איכשהו את הRESTORE POINTS (שגם יפנו לי קצת מקום). אני יצור נקודת שיחזור אחת ואת כל השרא ימחוק, איך אני עושה את זה? תודה L.A
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מיקרוסופט אומרים שויסטה ו DX10 לא יריצו משחקים כל כך טוב http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34915
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי המון תיקיות בתיקיה אחת, ואני רוצה להעביר את כל השמות של התיקיות לטקסט. מה הדרך הכי מהירה לעשות אתזה?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות להתקין את Windows 7 על מחשב עם "רק" 256MB RAM.כיצד ניתן לעקוף את המגבלה הזו? הבנתי שמספיק משתמשים התקינו גם על 64 ו128- RAM. אשמח לכיוון בנושא, תודה. נ.ב מדובר על גרסאת RC מאתר מיקרוסופט.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולכם! הנה תקלה מעניינת שיש לי can't find autochk.exe מה לעשות במקרה הזה????
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי מפתח חוקי. האם יש דרך להוריד באופן חוקי גרסה "נקיה" של התקנת Win7 Ultimate? שמעתי איפשהו שזה אפשרי מהאתר של מייקרוסופט, אבל לא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר נכנסים למחשב, במסך פתיחה של XP PRO צריך את הססמא שבחר המשתמש כדי להכנס לשולחן עבודה למערכת בעצם למשתמש שלו. הוא שכח את הססמא, החומר בפנים נורא חשוב , מה הוא עושה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי, התקינו לי ויסטה על מחשב חדש ניתקלתי בבעיה ממש מוזרה: כאשר מנסים לשלוח קובץ במייל (קובץ - שלח אל - נמען דואר) כגון דף אינטרנט, או קובץ וורד, נפתחחת תיבת הדושיח הרגילה של שליחת מייל אבל אין כפתור send !. מישהו מכיר את העניין ויכול לעזור ? אגב, מתוך תוכנת outlook אין בעיה לשלוח מייל. תודה גיא
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, התקנתי win 7 home ועכשיו את -ה office 2007. אילו עדכונים אני צריך להוריד מהאתר של מיקרוסופט? האם service pack 1 ו -2 רלוונטים? לא רשום במפרט שהם מתאימים ל-win7. האם יש עוד עדכונים ל-office חוץ מאלה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, אתחיל עם הסיפור, הבחור שהיה מטפל בעסק בשרת עזב, כרגע ישלנו שרת שמותקן עליו Server 2003 עם Exchange בינתיים הכל עובד, אך במקרה של תקלה או קריסה לא כלכך אוכל לפתור מכיוון שאין ברשותי שום מידע מה הולך בשרת כרגע. הבוס שלי רוצה גם לעשות ריענון באותה הזדמנות, המצב עומד בזה שהוזמן שרת חדש, ועליו ככל הנראה יותקן 2008/2012 + Exchange כאן אני צריך את העזרה שלכם, מהם שלבי ההתקנה + הגדרה ? ההתקנה כרוכה בהגדרת RAID מסוג "MIRROR" דיסק ראשי של 1TB והשני תמונה של כל מה שכתוב בדיסק הראשי. לאחר הגדרת השרת צריך להגדיר את הExchange, שם צריך כ3-4 משתמשים שיהיו מסונכרים כל הזמן, זה בעיקר לטכנאי שטח שצריכים למשוך את הלוח שנה. איך מתחילים ? תודה רבה מראש לכל העוזרים, אגב העניין לא דחוף…
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תוכנה שעושה גיבוי ושיחזור למחשב היא עובדת שמים דיסק בכונן לוחצים ריסט למחשב וזה עולה (הונדוס לא עולה ) אני מנסא לעשות את זה במחשב של אחי אני סם תדיסק והוינדוס עולה כרגיל איך אני יכול לתקן את זה :'( תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם. עד לא מזמן ידעתי לעשות את זה, אך שכחתי ופירמטתי את המחשב. אני רוצה שהווינדוס יראה את הסיומות של הקבצים (כגון: .exe, .jpg, .wmv וכו') בשולחן העבודה ובתיקיות שאני פותח. איך עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח לכרטיס מסך שלי ל16 צינורות עיבוד. לפי המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=152071.0 הלכתי לפי שלב ראשון, צרבתי את הקובץ שניתן באפשרות 1, בנרו ע'יי ISO. בכל מקרה עשיתי ריסטרט למחשב, ולא עלה לי שום אפשרות כמו שרשום. מכאן הבנתי שיש לי חור בהשכלה ואני לא יודע לעשות בוט מדיסק. איך עושים ?!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר התקנת .NET FRAMEWORK כדי שתוכנה מסוימת תוכל לפעול, כמובן ממיקרוסופט עצמה, התווסף לי USER נוסף של ה .NET, בלוח הבקרה אני לא יכול להסיר אותו רק להפוך אותו ל OFF , אני כמובן לא צריך את ה USER הזה, אם מאתחלים א המחשב אין צורך להזין ססמה והוא עולה ישר למשתמש הרגיל ללא כל בעיה, אבל אם יוצאים ממצב של STANDBY אז צריך ללחוץ על המשתמש הרגיל, סתם טרחה מעצבנת. העברתי את החשבון הזה ל OFF וזה לא ממש עוזר. האם יש פתרון מלבד הסרת כל ה .NET FRAME WORK ? תודה אילן
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-