Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב המריץ vista 64 bit ואני חושב שהגיע הזמן לפירמוט. יש כל מני בעיות למרות שמחשב רק בן 4.5 חודשים. עכשיו הכל מגובה מההרד דיסק. יש לי כמה שאלות: 1. איך אני בעצם מפרמט אותו? 2. כל ההגדרות ב Bios גם ימחקו? 3. איזה Drivers אני אצטרך להתקין? כרטיס מסך זה לא בעיה, אבל ללוח אם גם צריך להתקין? 4. יש אולי מדריך מפורט? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני נכנסתי להגדרת השפה בלשונית מתקדם שאני מנסה לבחור שם את העברית הוא רושם לי setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator מישהו יודע מה הבעיה מה צריך לעשות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי כרטיס GF9600GT קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו עם XP הכל עבד כמו שצריך פירמטתי התקנתי VISTA64BIT הכל עובד כמו שצריך כשהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך - גם הדרייבר המקורי וגם הורדתי חדש מהאתר של 64bit כמובן NVIDIA יש לי את אותה בעיה המחשב עולה עד למסך של הברוכים באים ומשם המסך נכבה כדי לסדר את זה יש 2 אפשרויות או לעשות RESTOR למערכת או להפעיל את המחשב במצב בטוח ולהסיר את הדרייבר ואז המחשב עובד כמו שצריך... זה כאילו שהדרייבר החדש לא אומר לכרטיס מסך לשדר אות למסך... המערכת הפעלה שלי היא VISTA ULTIMATE 64 BIT למישהו יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דבר כזה: [תמונה שמישהו שם בפורם לפני כמה ימים] והכוונה היא למראה של ה WINDOWS. אני עובד עם WINDOWS98. תודה! ;D
-
עשיתי בקספרסקי וזה מצא וירוס שלא ניתן למחוק אז עשיתי GO TO FILE וזה הלך לתיקיה בשם temporary internet files (או תת תיקיה של זה) והיה שם הרבה קבצי אינטרנט ותמונות אז מחקתי את כל מה שהיה שם ועכשיו הוא מראה לי הודעה שקבצי מערכת חסרים !! וכמעט בטוח אם אני יפעיל מחדש תמחשב הווינדווז לא יעלה שוב!! מה לעשות????????? זה דחוף תודה
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט יש לי בכונן c 2gb פנויים אני מוריד קובץ מהאינטרנט ששוקל 1.5gb ושומר אותו בכונן אחר והוא מוריד לי 1.5gb מכונן c מדוע? ???
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
שאני מנסה לסרוק התוכנה מודיעה לי שחסר הקובץ.מאיפה אני יכול להוריד אותו ולאיזה תיקייה הוא אמור להיכנס?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי ביקש למצוא DRIVER ל XP לכרטיס קול. שם חברת הכרטיס :aztech שם הכרטיס :pci 238 q3d חיפשתי בחברת הכרטיס ואמרו שהם לא עושים ל 2000 ו- XP יש דרך להתקין DRIVER לכרטיס ל XP ? פשוט יעבוד לו ה SOUND וה GAME PORT . תודה.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
רוב האייקונים בשולחן העבודה התחלפו אחד עם השני. כאשר אני עושה מאפיינים>שינוי סמל אני בוחר את האייקון המקורי אבל על שולחן העובדה האייקון לא משתנה. יש למישהו מושג
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
תקלה מזורה שהתחילה אצלי היום הכתב משנה שפות לבד כלומר אני מקליד בסקייפ והכתב מופיע ביונית אני שניה אחריי מקליד בגוגל והכתב מופיע באנגלית. ניסיתי כרום ונסיתי אסקפלורר זה קורה בשניהם וגם בסקייפ מה זה יכול להיות ? איך מקבעים את השפה ?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הוא אומר לי שאני לא פועל כאדמינסטרטור הקובץ של הרג'סטרי בנעוץ לא עוזר כניראה לא מותאם לWINDWOS XP PRO SP2 עוד בעיה , כל שורת המשימות של ההתחל וכל מה שבצד לא נפתח וזה כן פועל מן הסתם.. חח בטח גם לזה יש REG אז מישהו מוכן להביא לי תיקון מתאים ?
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ok אז ככה מכיוון שאני חושב שזה האתר בכל מה שקשור למחשבים אני פונה פה עם הבעייה שלי והבעייה היא: עשיתי שכפול ממחשב ישן למחשב חדש במחשב הישן היה גירסה של windows xp home oem עכשיו כאשר אני מעלה את המחשב החדש הוא קורס עוד לפני שעולה ה-windows גם במצב בטוח זה קורה וגם בכל אפשרות אחרת . ניסיתי דרכים ב-recovery console לא ממש עזר לי בבקשה מכל התותחים פה עזרו לי. נ.ב לפני כמה שנים ידעתי לטפל בעניין אך שכחתי איך עושים את זה. בברכה רענן מנהל רשתות מיקרוסופט פרש-נט מחשבים
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום היום התקנתי וינדוס אני מתקין די הרבה פעם ואף פעם לא קרה לי שאחרי התקנה כשהמחשב עולה אז לפני שהוא נכנס לוונדוס הוא מבקש ממני סיסמא אדמיניסטרטור ואז אני עושה אנתר והוא נכנס לוונדוס יש אפשרות להוריד את הדבר הזה? אני רוצה שהמחשב יעלה ישר לוינדוס בלי אפשרות סיסמא USER ACCOUNTS הזה תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לפני כל כיבוי/ ריסט קופץ לי החלון של END NOW עם הקובץ CCAPP ,שאין לי מושג משהו!!! הדבר קורה מאז הפעם הראשונה שהווינדוס הופעל! מזה הקובץ הזה ולמה הוא קופץ כל הזמן ?
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
3f27_appcompat.txt כל פעם שאני מתחיל את הווינדוס אפדייט אני מקבל ארור והאחראי על זה הוא הקובץ הנ"ל... לאחר חיפושים בגוגל גיליתי שזה לא ממש קשור ספציפית ל appcompat והוא רק מדווח ארורים של מייקרוסופט... בכל מקרה מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
יש אפשרות לגלות אותו בווינדוס XP? תוכנה מסוימת או משהו?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום הדיסק קשיח שלי בגודל 320GB חילקתי 4 מחיצות כוננים.והיתקנתי מחדש חלונות XP. ואנטי וירוס AVG 8.5 אחרי 4 חודשים הורדתי קבצים באינטרנט.ופתאום תוכנה AVG גילה שיש וירוסים. AVG הסיר אותם לגמרי.ועשיתי סריקה אנטי וירוס כל הכוננים מחיצות ולסיום אין וירוס המחשב נקי. ואח"כ ניגשתי לכל אחד כוננים מחיצות לחיצה בעכבר שמאל פעמיים ופתאום לא יכול להיכנס לכל הכוננים מחיצות. אני יכול לעשות רק לילחוץ על כונן מחיצה אחת קליק ימיני בעכבר וליבחור "פתח" וזה עובד לי. ולא יכול לעשות לחיצה פעמיים בעכבר שמאל רגיל על כונן מחיצה אחת מיהם. ואגב: בכונן C מותקן חלונות XP וכן יכול לילחוץ פעמיים קליק בעכבר שמאל וזה עובד. אני נסיתי להתקין מחדש את החלונות XP.ובסוף קניתי אנטי וירוס NOD32 וסרקתי בכל כוננים ו…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של PACKARD BELL עם מדבקה של WINDOWS 98, רוצה למכור את המחשב אבל לא את הרישיון. איך מורידים את המדבקה בלי לקרוע אותה?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היה לי win xp sp2 והכל עבד אבל החלפתי לsp3 ואז הוא מבקש ממני להתקין את החומרה כשאני מחבר disc on key או mp3. יש לי עוד מחשב ושם יש sp2 וזה עובד שם חיפשתי בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי פיתרון |:
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ב-TEASKMANAGER בדקתי וראיתי תוכנה בשם SVCHOST שפועלת ברקע, אבל 4 פעמים היא מופיעה! אומנם כתוב עליה שהיא בטוחה, אבל למה 4 פעמים היא רצה ברקע?! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הבנתי את ההסברים שלכם. תודה. .swg
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי השאלה היא איך אפשר לראות תקיות ניסתרות.. רוני
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום. אחרי שהתקנתי את ווינדוס 7 זה התקין לי כבר תקול אוטמטית וזה בסדר אבל חלק גדול מהשירים לא שומעים אותם וגם דיבור במשחקים יש קטעים שלא שומעים אז התקנתי תדרייברים של הכרטיס קול ואין לזה השפעה זה אותו דבר בדיוק כמו בלי הדרייברים. עכשיו השאלה שלי מה אני אמור לעשות כדי שהסאונד יפעל בכל השירים וגם במשחקים (IV בדיבור) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה שרץ לאט על המחשב, וזה דיי הגיוני. ATHLON XP 1700 @ 2400 512MB DDR 400 RADEON 9550 256MB השאלה שלי - במידה ואוסיף 1GB של DDR 400.....האם לדעתכם הביצועים ישתפרו משמעותית ? הבנתי שהבעיה היא שהויסטה אוכל בעיקר זכרון (אותה תופעה שהייתה באקס פי - שרץ אצלי ממש חלק...) מה דעתכם ? מדובר בהוצאה של 400 ש"ח...
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-