עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by mordechai,

אני משתמש בחלונות xp גירסה ביתית. כרטיס מסך nvidia geforce 2 .לפני מספר שבועות התחילה לי בעיה במסך (samsung 750s( הוא כל הזמן נכבה ונידלק בקצב מהיר. לפעמים הוא עובד בסדר ופתאום מתחילה אצלו התקפת "הפליקרים" שלו. שלחתי למעבדה ושם אמרו שהם ניסו להחליף את כרטיס המסך והמסך ושהבעיה לא ניפתרת. לאחר כמה ימים של ניסיונות חוזרים ונישנים הם הרימו ידים לגמרי והחזירו לי את המחשב. אז מה יש לעשות בכל זאת? מישהו ניתקל בבעיה כזאת? help!

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  2. היי. מתוך 4 כוננים קשיחים, 2 מקבלים אייקון של כונני תקליטורים. (כל כונן הוא מחיצה בפני עצמו מלבד כונן אחד שאינו קשור) אני לא זוכר מתי זה התחיל אבל זה לא היה כך, פשוט התעלמתי מזה כי זה לא משנה שום דבר אבל כרגע בא לי לסדר את זה. כשזה התחיל היו לי 3 כוננים ורק לאחד מהם היה אייקון שכזה (לא היה כך בהתחלה, שכחתי מה גרם לזה, יתכן שזה משום שניתקתי וחיברתי מחדש כמה כוננים), הכונן הוא HD103UJ של סמסונג. הוספתי עוד HD103UJ למערכת והוא מההתחלה קיבל אייקון של כונן תקליטורים. בקיצור, זה מציק.. ניסיתי את ה-Repair Icons בכלים של ווינדוס (PowerToys?) תודה מראש. עריכה- עכשיו שמתי לב שישנה מחיצה נוספת שמקבלת אייקון שכזה. הכונן הראשי של מערכת ההפעלה מחולק ל-2, במחיצה אחת נמצאת מערכת ההפעלה ו…

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  3. המחשב הביתי מריץ חלונות XP פרו. המחשב הנשלט מריץ Vista Home Premium. מה התוכנה המתאימה להשתלט מרחוק מהמחשב הביתי על הנייד?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by benor,

שלום, מותקן אצלי במחשב Windows 2000 +Service Pack 3 והסמלים שב- Task לא מוצגים בכל הצבעים אלא רק ב16 צבעים בלבד מישהו יודע איך מתקנים את זה? זה היה לי ככה גם בהתחלה.... זה לא שעשיתי משהו ואז זה קרה... למי שלא מבין אז הנה:

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

I saw couple weaks ago that the P2P can get imroved by changing some value from 30 to 50 or something like that. Can someone please explaine me how does it works? and where can i get it?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by mrmoti,

יש לי מחשב ישן של PACKARD BELL עם מדבקה של WINDOWS 98, רוצה למכור את המחשב אבל לא את הרישיון. איך מורידים את המדבקה בלי לקרוע אותה?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  7. שלום, מערכת ההפעלה ווינדוס 7 לא הצליחה לעלות וביקשה דיסק אתחול בשל תקלה בקובץ של מערכת ההפעלה. לאחר התקנה מחדש של הווינדוס ותיקון הבעיה, נעלמו נתונים אישיים כמו תמונות וכו'.. נוצרה תיקיה חדשה windows.old שהיא בעצם מערכת ההפעלה הקודמת. האם יש אפשרות למצוא איכשהו את הקבצים שנעלמו ? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  8. שלום לידענים יש לי עותק חוקי של חלונות HOME XP מ-2002 עם תוספות SP2 הייה לי 80G של IDE והוספתי 80G של SATA החומר הועתק ב-GHOST מישן לחדש ועדיין למרות ההגדרה לעלות מחדש (ואפילו ניתוק ישן) זה לא עולה ונתקע. 1) האם זו בעית SECURITY ואיך פותרים אותה? 2) האם זו בעית הגדרת HW, מה לעשות 3) האם זה בכלל משהוא אחר? בתודה דחופה - כי אני מושבת, יהודה

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by Galit17,

נעלמו לי קבצים ב start menue איך אני משחזרת? הנה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  10. שלום, יצרתי דיסק BOOT על DOK. אני רוצה להתקין ווידוס XP על הכונן הקשיח שלי. הבעיה היא שאם אני מגדיר ב-BIOS את ה-DOK ככונן קשיח, אליו המערכת תפנה ראשון כדי לבצע דרכו את ה-BOOT, המערכת לא מזהה לי את הכונן הקשיח שיש במחשב. ככה שמתקבל לי ה- DOK ככונן C, ואז אם אני רוצה להתקין את הווידוס מהדיסק, אז הוא מתקין לי את המערכת הפעלה על ה- DOK בגלל שהוא רואה אותו ככונן יחיד. האם אפשר להגדיר שאני אתחיל את המערכת עם ה-BOOT של ה- DOK, ובכל זאת יזוהה לי הכונן הקשיח ? תודה.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  11. Started by noam-r,

עשיתי Slipstream ל SP2 לפי המדריך והכל הלך יופי. איזה עוד דברים שווה להוסיף לדיסק התקנה של ה XP לפני שאני צורב אותו ? הכוונה היא להעלות את כל הדברים שיעזרו לי עד שהמחשב יהיה מחובר לאינטרנט... כל רעיון שאתם חושבים עליו יעזור מתוכנות כמו winzip/winrar דרייברים שיעזרו או כל דבר אחר

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  12. יש לי 2 מחשבים שמריצים XP HOME עם אותו קוד חוקי, האם ניתן לשדרג את שניהם? האם ניתן להריץ 7 במקביל ל XP על מנת להחליט מי עדיף?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by Satlan,

הוא נעלם ואני לא מוצא אותו ! :s05: תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  14. Started by BENNY-L,

טז כך אני עובד עם אקס פי הרבה זמן וחשבתי להחליף אותה לויסטה או 7 המחשב שלי מעבד Q9550 זיכרון -4 GIGA לוח - ASUS RAMPAGE FORMULA הארדיסק 500 ספק PCPOWER?&COOLING 750 ומארז HAF 932 המחשב לא למשחקים הרוב לאינטרנט ותוכנות תודה נ.ב מה ההבדל בין 32 ל 64 ביט

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by KoDkOd,

השאלה היא כזאת,נגיד אני פועל על משתמש מסויים,ואני מתכנן לפרמט,השאלה אם אפשר לשמור[לצרוב] את המשתמש שאני יכול להתקין\להשתמש במשתמש שכבר קיים ושמרתי ?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by dr70,

חבר שלי עובד עם win xp sp3 בעברית. כשהוא מנסה לפתוח קובץ עם סיומת TIF הוא מקבל את הודעת השגיאה שבקובץ המצורף. ניסיתי לבדוק איתו אם יש לו את ה-Microsoft office picture manager, ואין לו את התוכנה הנ"ל. נסיתי להדריך אותו לשייך את הקובץ לצייר. אבל ב"סוגי קבצים" שמ"אפשרויות תיקיה" שבלוח הבקרה, לא מופיע לו "paintbrush Picture". השאלה היא איך אפשר לשייך את הקובץ כך שהוא יוכל לפתוח אותו, או להוסיף ברשימה את ה-"paintbrush Picture" כדי שניתן יהיה לשייך אותו לצייר? תודה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by __MIKO__,

בכל פעם שאני מכבה את המחשב אני מקבל את ההודעה הנ"ל :winnet.exe .....because the program is shutting down (או משהו דומה. אני לא מספיק לקורא כי המחשב נכבה) יש למשיהו רעיון מה זו הבעיה ואיך ליפתור אותה? OS-XP celeron 700 320 ram

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by DarkX,

התקנתי ווינדוס 98 גרסה שנייה - second edition, ולאחר מכן התקנתי ווינדוס אקס פי. אני מעוניין לקבל את התפריט התחלה של הבחירה בין שני הווינדוסים כשאני אלחץ f8 אחרי התחלת המחשב. שני הווינדוסים נמצאים על אותו הכונן ! בבקשה תעזרו לי, אני צריך לדעת מה לרשום בקובץ boot.ini בשביל שיהיה לי את תפריט הבחירה, או שיש דרך אחרת לעשות זאת אני לא יודע... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  19. אהלן יש לי בעיה מטרידה מעט.. בעת טעינת הווינדוס (XP PRO) המחשב מגיע למצב שבו הוא על סף הכניסה לשולחן העבודה (מסך ה-welcome), אך בשלב זה הוא מתאתחל ואני צריך להפעיל את הסקן דיסק (שכמובן קופץ אוטומטית כי ווינדוס לא כובה כראוי בלה בלה). אחר כך הבעיה לא חוזרת על עצמה ואני נכנס לווינדוס ללא שום בעיות. מה שמוזר הוא שהבעיה לא מתרחשת בכל ריבוט אלא בערך כל שתי פעמים :\. עכשיו, עשיתי סריקות וירוס, ספייוור, בלאגנים.. לא יודע כבר מה לעשות. אתם הישועה שלי איך אני פותר את הבעיה המטרידה? בתודה מראש, אלון

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  20. היי, כפי שאתם רואים בתמונה הזו: http://img5.imagetown.net/26021675.png יש למטה קובץ Windows Service Pack Setup שלוקח את כל משאבי המעבד וזאת מיד לאחר שהמחשב מופעל. ואז אני צריך לסגור אותו ידנית... בהפעלה הבאה שלהמחשב הוא שוב מופעל. אין לעניין הזה שום זכר ב-msconfig ולכן התפלאתי לראות שהוא חוזר על עצמו כל פעם. אשמח לדעת כיצד לבטל קובץ זה ולמנוע ממנו לעלות בעת הפעלת המחשב. תודה.

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by deelad,

אתמול התקנתי WINDOWS 7, ושמתי לב שהארדיסק שלי כל הזמן חושב, הפעלתי את המחשב מחדש כמה פעמים ועדיין אותו סיפור! בדקתי ב TASK MANAGERולא ראיתי שום תוכנה פועלת. מה יכול לגרום לבעיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by Arnold,

שלום! חבר שלי ביקש למצוא DRIVER ל XP לכרטיס קול. שם חברת הכרטיס :aztech שם הכרטיס :pci 238 q3d חיפשתי בחברת הכרטיס ואמרו שהם לא עושים ל 2000 ו- XP יש דרך להתקין DRIVER לכרטיס ל XP ? פשוט יעבוד לו ה SOUND וה GAME PORT . תודה.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by raacup23,

ok אז ככה מכיוון שאני חושב שזה האתר בכל מה שקשור למחשבים אני פונה פה עם הבעייה שלי והבעייה היא: עשיתי שכפול ממחשב ישן למחשב חדש במחשב הישן היה גירסה של windows xp home oem עכשיו כאשר אני מעלה את המחשב החדש הוא קורס עוד לפני שעולה ה-windows גם במצב בטוח זה קורה וגם בכל אפשרות אחרת . ניסיתי דרכים ב-recovery console לא ממש עזר לי בבקשה מכל התותחים פה עזרו לי. נ.ב לפני כמה שנים ידעתי לטפל בעניין אך שכחתי איך עושים את זה. בברכה רענן מנהל רשתות מיקרוסופט פרש-נט מחשבים

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by pincher77,

התקנתי WIN XP PRO + SP2 הוא באנגלית, התקנתי חבילת עברית הכל טוב ויפה רק יש בעיה נגיד במקום שיהיה "המחשב שלי" רשום MY COMPUTER וכו' נגיד אני רוצה לעשות העתק-הדבק אז במקום זה רשום עדיין באנגלית... מה לא הגדרתי נכון? כי רובו בעברית, לא כולו

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by kobi_af,

שאני לוחץ על המקשים כדי שיהיה לי מנהל המשימות כדי לסגור תהליכים רשום לי שהוא הוגדר על ידי מנהל המערכת כלא זמין אני יודע שזה וירוס כי הורדתי שמהו חשוד וישר נהיה לי את זה... הבעיה איפה אפשר להגדיר שיהיה לי זמין ולמה שאני סורק באתרים הוא לא מוצא לי אותו סרקתי חלקי אפשר אתרי סריקות טובים?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים