Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, כשאני מנסה לעדכן את המסד נתונים של אקסס דרך האינטרנט אני מקבל שגיאה של read only: והקובץ הוא לא לקריאה בלבד... עזרה?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
התקנתי מלפני שבוע בערך xp pro על הארד-דיסק החדש של מאקסטור 80 גי'גה עם 8 מגה זכרון ומלפני כמה ימים יש כל כמה שעות קריסת מערכת והמחשב עושה לבד restart מה שמעצבן מאוד כאשר אני מוריד דברים כבדים מהאינטרנט או שאני במשחק CS :AR15: אז למישהו יש הצעות איך לפתור את הבעיה ומימה היא נגרמה ???
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי מה שלומכם? אני די בטוח שזה קרה גם לאחרים, ואפילו שמדובר באחסון לדעתי מקומו של דיון זה הוא כאן. הרקע: יש לי מחשב "ראשי" בחדר משל עצמו ו-HTPC בסלון. שניהם מריצים חלונות 7. למחשב הראשי מחוברים (בדרך כלל) 3 כוננים חיצוניים שמהווים את מרבית שטח האחסון ובפרט כל המדיה דהיינו מוזיקה סרטים וכו' המחשב "הגדול" מחובר ישירות לנתב ואילו הHTPC מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. מבדיקות שערכתי מקבלים בסביבות ה4 מגהבייט קצב העברה ביניהם - מספיק על מנת להזרים את רוב תכני הFHD שיש ברשותי. צעד הגיוני לדעתי היה לשתף את התיקיות הרלוונטיות מהדיסקים החיצוניים על מנת לאפשר הזרמה של הנתונים למחשב בסלון. משום שמדובר בכוננים חיצוניים ניתן גם להביא אותם פיזית ולחבר ישירות ל-USB. וכאן נתקלתי בבעיה, מלכוד…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם היתקנתי לפני מס' שבועות ויסטה 32 ביט וגם שמתי במחשב 2 גיגה זיכרון (2* 1 גיגה זיכרון), ואת המחשב קניתי לצורך לימודים ולכן אחרי הרבה מחשבה הבנתי שאני רוצה להגדיל את הזיכרון כי אני רוצה לילמוד גרפיקה ולכן אמרתי לעצמי שאני אקנה עוד 2 גיגה זיכרון אבל בסופו של דבר קניתי 2*2 גיגה זיכרון והוצתי את ה2 גיגה. אחרי בדיקה ראיתי שהויסטה שלי מזהה שיש לי 4 גיגה ולא 3 ומשהו גיגה כמו שהבנתי שהויסטה 32 ביט תומך, אבל לא סיימתי כאן אלה הוספתי את ה2 גיגה שהיו לי כבר ואחרי הדלקה של המחשב אז אני רואה שיש לי 6 גיגה במחשב. אז לשאלתי: למה אני רואה שיש לי 6 גיגה אם יש לי ויסטה אולטימט 32 ביט וכמו שהבנתי מזהה 3 וקצת גיגה או שאני לא הבנתי וזה רק מראה לי שיש לי 6 גיגה ובאמת מערכת ההפעלה …
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב WIN XP SP3.אני יודע שאי אפשר לעשות שידרוג לווינ7 ולכן שאלתי היא האם אני יכול לקחת את תיקיית הווינדוס(תיקיה C)לבצע אך ורק עליה פורמט בזמן התקנת הווינ7 ושאר המידע בתיקיות האחרות לא יפגע ואוכל להשתמש בשאר התיקיות כרגיל לאחר התקנת ווינ7? האם זו אותה מערכת קבצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אמרו לי שיש תקלה נדירה שמופיעה לפעמים במהלך השידרוג ל7 מדיסק שידרוג שעוצרת את השידרוג ודופקת את המחשב 1) זה נכון מה ששמעתי? 2) אם כן אז מה הסיכוי שיקרה דבר כזה? (לפחות הערכה אם אפשר) 3) יש עוד בעיות ותקלות שיכולות לקרות במהלך השידרוג? 4) מה לעשות במקרה ומופיעה לי התקלה הזאת או תקלה כזאת?
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני בדיוק קונה 2 מחשבים משרדיים מה שירוץ פלוס מינוס על שניהם: תוכנת ניהול חשבונות (חשבשבת) ניהול מלאי אופיס - מייל, וורד, פאור פוינט דפדפן עוד תוכנות קטנות המחשבים יהיו מחוברים למדפסות.. וצריך לבצע עליהם שירשור של 2 נתבים אם זה משנה.. השאלה היא מה עדיף? WIN 7 או XP ? או בכלל כדאי ללכת על 8? תודה!
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהחלה מאז שקניתי את המחשב (06\08). הבעיה לא כל כך הפריע לי אבל עכשיו זה מתחיל לעצבן. אז ככה נכון למטה בשורת המשימות יש סמלים של תוכניות פועלות אז אצלי כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש חלק מהסמלים לא מופיעים וכאשר אני נכנס למנהל משימות אני רואה שהתוכנות פועלות (רק ב"תהליכים" ולא ב"יישומים") ולפעמים אני לא יכול לפתוח את אותם התוכניות כי הם עובדות ואני רק לא יכול להגיע אליהם. למשל ברגע זה יש לי שני סמלים ואמור להיות לפחות 5. מישהו יודע מה עושים??? (בדקתי שאין V בהסתר סמלים לא פעילים)
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שזה הפורום הנכון. ווינדוס XP SP3, כנראה שיש כבר כל מיני וירוסים ושטויות, בהתחלה הדפדפנים היו קורסים בלי סיבה. הורדתי Avira AntiVir הרצתי, ופתאום אני רואה את המראה הזה מול העיניים, ושאני מנסה להיכנס לכונן הוא פותח את חלון "פתח באמצעות" יש לציין כי דרך התחל --> הפעלה --> עיון... אפשר לגשת לתכני הכוננים. מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי windows xp pro ואני מחפש טוויקים שישפרו לי את הביצועים של המחשב אתם יכולים להביא לי ולהלגיד לי גם על חשבון מה הם הם באות(אם בכלל?) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לפטופ של העבודה שמחובר לדוקינג ואליו מחוברים 2 מסכי מחשב. בזמן עבודה הלפטופ סגור ואני משתמש בעצם ב2 מסכי המחשב שלי לצורך העבודה במסך הימני 90 אחוז מהזמן אני משתמש בטרמינל שדרכו אני מחובר למקום העבודה. כשאני לוחץ על חלון אחר שאמור להפתח במסך הימני הוא נפתח אבל מאחורי הטרמינל. מה שאומר שאני צריך למזער את הטרמינל כדי לראות אותו. אני רוצה שכל אפליקציה או חלון שאלחץ עליו יעלה לקדימה של המסך. לפעמים זה קורה אגב , אני פשוט לא יודע מה גורם לזה לקרות ומה גורם לזה שלא לקרות פתאום. אשמח שכל פעם שאלחץ על תוכנה/אפליקציה/חלון הוא פשוט יבוא ל FRONT אשמח לעזרה תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ל windows 2000 שלי אין תמיכה בעברית, אני מסוגל לתת לקבצים שמות בעברים ולראות עברית, אך אני לא יכול לדוגמא לכתוב ב WORDPAD בעברית. איך אני מוסיף תמיכה בעברית? יש לי דיסק והכל
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמריצים XP HOME עם אותו קוד חוקי, האם ניתן לשדרג את שניהם? האם ניתן להריץ 7 במקביל ל XP על מנת להחליט מי עדיף?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
התחילה לי תקלה מעצבנת יש לי תיקיית שיתוף קבצים שאליה יורדים כל הקבצים וברגע שהם יורדים כאני מסמן אליהם אני מקבל EROR של ה EXPLORER כשלמעשה אין שום תקלה אני מריף את הסרטים והכל עובד תקין . רק שאני מסמן אליהם ה EXPLORER נסגר . אשמח לקבל פתרון . ובכל אופן שנה טובה לכולם
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1.אני צריכה לבצע נקודת שחזור והמחשב שומר לי רק נקודות שחזור ליומיים האחרונים ,איך אני משנה את זה? 2.יש לי בעייה בהצגת תיקיות,אני עובדת הרבה עם חוברות תמונות ואלפי תיקיות,בווינדוס הקודם יכולתי לבקש"תמונות ממוזערות"אך כאן אני לא מצליחה,אני מצליחה רק בתמונות ובPDF לאחר שהתקנתי תוכנה מיוחדת,המצב מעיק על עבודתי מאוד 3.לגבי אופיס,הגדרתי 2 חשבונות ו-2 פרופילים ואחד מהם תקוע ומכפיל את עצמו,הסרתי מס' פעמים את אופיס 2007 והתקנתי שוב אך לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מתחת לכל תקייה יש את השם שלה וברקע יש מלבן שחור.... בגלל שזה מכוער אני לא יכול לשים רקע אחר חוצ משחור כי זה נראה ממש רע. איך אני משנה את זה?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
עד היום הייתי משתמש ב-foxit reader והיא עבדה אחלה. עכשיו עם ה-win8 הגיעו כל מיני פיצרים וחשבתי שבטח יש חדשות שאני לא מכיר. בסטור שלו מצאתי את Acrobat Reader X & XI, מה ההבדל בינהם ומה דעתכם? אשמח להמלצות....
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן. המחשב עכשיו אחרי פירמוט. התקנתי את כל הדרייברים וכו' וכו'. איך שהתקנתי את המודם ניגשתי לעדכון ווינדוס נכנס הוא רושם שהוא מתקין ועושה REGISTER אךחרי זה הוא נותן לי לבחור איך להתקין אני בוחר בקטגוריה המומלצת וזה תמיד חוזר לשם: Register or reinstall the files for me now (Recommended) ושוב הוא מראה שהוא מוריד, ועושה REGISTER ושוב פעם אני מגיע לאותו מסך בקיצור הוא לא מעדכן לי כלום ואני רוצה SP2 בדחיפות מישהו יכול לעזור לי בבקשה? שנה טובה.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 98 גרסה שנייה - second edition, ולאחר מכן התקנתי ווינדוס אקס פי. אני מעוניין לקבל את התפריט התחלה של הבחירה בין שני הווינדוסים כשאני אלחץ f8 אחרי התחלת המחשב. שני הווינדוסים נמצאים על אותו הכונן ! בבקשה תעזרו לי, אני צריך לדעת מה לרשום בקובץ boot.ini בשביל שיהיה לי את תפריט הבחירה, או שיש דרך אחרת לעשות זאת אני לא יודע... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
[glow=blue,2,300]אנחנו (יענו הוא ואני) להכנס לדוס ויש לנו גירסאת XP איך יוצאים מה-XP ומגיעים לדוס? זה בשביל FORMAT[/glow]
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כאשר אני עושה צ'ק ניים בהודעה חדשה והמערכת לא מוצאת את השם קופץ חלון של האדרס בוק עם השמות הפוטנציאלים . בתיבה הזו יש לי תופעה מוזרה כל שם שמופיעה שם מוכפל !!!!!!!! אנא אם מישהו יודע \מכיר את התופעה אשמח לקבל עזרה . תודה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש מצב שזה מרגל או ווירוס מאתמול פתאום זה עולה
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ASUS EEE את התקנת הוינדוס ביצעתי בעזרת דיסק און קיי בעזרת המדריך הבאה: http://www.eeeguides.com/2007/11/installing-windows-xp-from-usb-thumb.html לאחר ההתקנה שמתי לב שכול הקבצים על הכונן הקשיח(כולל הנסתרים) תופסים אצלי 1.29G אבל בפועל כאשר אני מסמן את הכונן ובודק את המקום הפנוי כתוב לי שהנפח שתפוס הצלי הינו 2.86G ךאלר שהרצתי את התוכנה TREESIZE גיליתי שמה שתופס אצלי 1.5 גיגה זה [files]. לאחר שהרצתי את התוכנה במחשב השני שלי שלעיו מותקנת ויסטה גיליתי שגם שם יש לי קטגוריה של [files] רק ששם היא תופסת 4 מגה מה שנירא לי מאוד לא הגיוני. כמו כן יש לי רק פארטישן אחד בדקתי בעזרת פארטישן מג'ייק אני רוצה להבין מה ה [files] הללו אומרים ואיך ניתן להיפטר מהם אם בכלל? תודה מר…
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שזה וירוס או תולעת אז סרקתי את ההארדיסק לוירוסים על מחשב תקין ואז לסקטורים רעים והוא תקין לחלוטין (פשוט זה מה שקרה לי אז שללתי את זה קודם). מה שגורם לי לחשוב שאו שיש בעיה בתוכנה או בחומרה שהוא מנסה להעלות. הסתכלתי על ה NTBTLOG.TXT וזה מה שראיתי: www.angelfire.com/rock3/shmeni/ntbtlog.txt זה היה במצב בטוח, זו הסיבה שהוא מדלג לו על חלק מהקבצים (לדעתי הלא מלומדת). מה שכן - את הקובץ האחרון AFD.SYS הוא ניסה להטעין כמה פעמים ואז זה נגמר... מה שמוביל אותי לחשוב שאולי זה מקור הבעיה? מישהו חושב אחרת? מישהו יודע מה זה הקובץ הזה מלבד העובדה שהוא מגדיר כמה זיכרון מוקצב לרשת? בעית תוכנה שפירמוט יפטור? רכיב חומרה שצריך להחליף? אשמח לקבל עזרה.
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בגירסאות ישנות של WIN אני זוכר שזה היה ברמת הבלתי אפשרי / לא מומלץ ברמות ורציתי לדעת אם המצב השתנה. כרגע יש לי 64 ביט WIN7 על מחשב מסוים. אני משדרג במחשב הנ"ל את הלוח אם , זכרונות ומעבד (ואפילו עובר מAMD דואל קור עם DDR2 לאינטל COREI5 וDDR3 ומן הסתם צ'יפסטים שונים לגמרי) האם יש סיכוי כלשהו לגרום לזה לפעול בלי להתקין הכל מחדש?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-