Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי לוח קקלט לפני הרבה זמן כשהתקנתי את הווינדוס 7 אוטומטית הוא זיהה אותו אבל התגובה של הלוח נהיתה שונה ממערכת ההפעלה הקודמת התקנתי את הדריבר של הלוח ואז נהיה התנגשות עם המערכת כשאני כותב בלוח הוא מדלג מצד אל צד כאילו אני לוחץ בשתי מקומות במהירות, ניסיתי להסיר את הדריבר הכל חזר לקדמותו אבל לא נוח לי עם התזוזה של מערכת ההפעלה, כשרציתי להפסיק את פעולת התוכנה במנהל המשימות הוא מפסיק לשניה וחוזר שוב.. יש למשהוא פטרון איך להפסיק את העט מגע המובנה של הווינדוס 7? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אם אני מתקין windows xp sp3, זה כולל בתוכנו את IE7? או ש IE6 נשאר ואז יש עידכון ל7? תודה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בעקבות בעיה במצב שינה בצ'אט דל הציעו לי להוסיף משהו לריסטרי-לרכזת USB השאלה שלי האם פירמוט מבטל שינויים ברגיסטרי,והאם ניתן לבטל שינוי ברגיסטרי אם לעשות חזרה להגדרות יצרן? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש כל מיני תוכניות שעובדות ברקע ללא סימני פעולה וכאשר לוחצים על שילוב מקשים הם ניראות כיצד ניתן לעשות זאת לתוכניות ללא פונקצייה כזו
-
איך אני גורם ל - WINDOWS XP להכנס ישירות למשתמש לי ברגע שאני מפעיל את המחשב - ולדלג על המסך שבו אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי כדי להתחיל לעבוד?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מאז שפירמטתי אותו והתקנתי 98SE WIN בזמן כיבוי אני מקבל את המסך הבא : windows is shuting down אבל הוא תקוע תודה נ.ב יש לי גם כרטיס רשת אם זה קשור ? אבל לפני כן הוא כן היה נכבה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, שמי שלומי, לאחרונה צצה לה תופעה חדשה במחשב שלי (מע' 2000 PRO.), כאשר אני מסמן קובץ ולוחץ מקש ימני בעבר לוקח לו כמה שניות טובות לפתוח את התפריט....כנ"ל בהקשת מקש ימני בעכבר על ה-START... בתודה מראש, חג שמח שלומי
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן. יש לי דיסק של וינדוס 2000 שאני רוצה להתקין. השפה שלו היא אנגלית ושאלתי היא: האם כדי לעבוד בעברית אני חייב ווינדוס בעברית (כמו ב-98) ? או שיש תמיכה בעברית גם להתקנה באנגלית (כמו XP ) ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי במחשב 512 RAM אבל בC..יש רק 4 ג'יגה D יש 30 ג'יגה פנוי ...ו F שזה הגיבוי שכמעט אף פעם לא בשימוש יש 40 ג'יגה פנוי השאלה שלי כמה זכרון לשים לווינדוס ...או לתת לווינדוס לנהל לבד והיכן לשים את הקובץ זכרון וירטואלי ? ב C ? (שיש פנוי רק ג'יגה) או ב D או F ? האם זה חייב להיות ב C ? או שמומלץ לשים אותו איפה שיש יותר מקום גם אם זה ה-ר-ד-י-ס-ק א-ח-ר ?...
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
-
שלום, מותקן אצלי במחשב Windows 2000 +Service Pack 3 והסמלים שב- Task לא מוצגים בכל הצבעים אלא רק ב16 צבעים בלבד מישהו יודע איך מתקנים את זה? זה היה לי ככה גם בהתחלה.... זה לא שעשיתי משהו ואז זה קרה... למי שלא מבין אז הנה:
-
קודם כל אני לא דביל אני מבין. הסרתי את האנטי וירוס של פנדה ואחרי הריסטרט המחשב נתקע איזה 2 - 3 דקות במסך של ה Welcome (WIN XP PRO) וכשהוא עלה אז נכון שבהתחלה כשעושים Tesk Manager אז לא רואים ב Processes את השם מתחת ללשונית User Name שליד השם של התכנה שרצה... וגם אני לא יכול להתקין כלום. מזל שהאקספלורר עלה לי. הוספתי תמונה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/o/i/_/g/i/e/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200412202052019491/200412311936012589/untitled.jpg אני לא יודע איך עושים שרואים אותה אז תעתיקו את הקישור
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות קיצור במקלדת נגיד: ctrl+alt+h , שיפתח לי דף אינטרנט וישר יעלה בו www.hwzone.co.il , או כל אתר אחר שאני החליט, איך אני עושה את זה? הדבר היחידי שהצלחתי זה לעשות קיצורים למה שיש במועדפים אבל אז אני צריך לפתוח חלון ורק אז ללחוץ על הקיצור שבחרתי, אני רוצה שהחלון של האקספלורר יפתח ויפתח דף מסויים ישר שאני מקיש את הקיצור שבחרתי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני עושה כיבוי והמחשב לא רוצה להיסגר בגלל IEXPLORER.EXE והוא בכלל לא פועל .....משום מה הוא לא סוגר אותו .......זה איזה באג מוכר ב SP2 אולי ??......כי בדיוק התקנתי SP2...וזה התחיל רק לאחר כמה פעמים שעושים לו "סיים עכשיו"...הוא נסגר בסופו של דבר ואז גם עושה כיבוי . ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי התקנתי עכשיו WIN XP PRO SP1 על מחשב חדש - AMD XP1800 עם HD די מהיר WD 120GB 8MB לוקח לXP כ-2 דקות לעלות, כאשר התוכנה היחידה שאני מריץ ב STARTUP היא NAV 2004 רוב הזמן המחשב נמצא במסך השחור עם הלוגו של WIN XP והBANNER הרץ למטה מרגע שיש את מסך הLOGIN הכניסה למערכת היא מהירה ה HD במצב DMA יש לי מחשב P4 2400 שמעלה הרבה דברים בSTARTUP והוא עולה בפחות מדקה רעיונות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני עושה מה שאמרו לי , הורדתי עם מנהל ההורדות של איכספלורר וגם של מוזילה אבל הבעיה שזה מוריד לי ב- 60K ... וכך כל פעם שאני מוריד הקובץ נדפק! , מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום האם ישנה אפשרות לשלוט על אופציות מסוימות בוינדוס 2000 ו- XP, ופשוט להפוך מספר שורות בתפריטים לאפורים? לדוגמא: אם אני רוצה לבטל את השורה :automaticly detect setting בתפריט internet options תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט לחברי את המחשב ואיני יודע כיצד, האם אתם יכולים לתת לי מדריך מפורט. אא וכן אני צריך גם הוראות לאיך מכינים דיסקת פירמוט. אגב יש לו XP PRO. אא וגם איך מתקינים ווינדוס בחזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, איך אני עושה את זה? והאם 512 מגה יצליחו להפעיל ת'מערכת בלי עזרה של PAGE FILE?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב היום והתקנתי ווינדוס עם הווינדוס שיש לי (גרסה עברית). לצערי הכל מופיע לי עכשיו בעברית (הפיירפוקס, ההתחל לוח הבקרה, הכל) ואני ממש ממש שונא לעבוד עם עברית. איך אפשר להפוך את הווינדוס העברי שלי לאנגלי? תודה. נ.ב. אני מתחרפן פה. תשובה מהירה תעזור.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יצרתי סיסמה לחשבון אדמין שלי ב-XP, ואני רוצה להסיר אותה. אבל אין אפשרות של הסרת סיסמה. איך מעיפים אותה?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני יודע שיש טבלה של כל הודעת שגיעה במסך הכחול (אלה עם המספר, הרבה אפסים, איקסים וכו...) כל מספר ותוספת של אות ליידו מציינת שגיעה אחרת, ואני רוצה לדעת מה בדיוק השגיעה. אני חושד שאחד הOCים אחראי לה, אבל אני רוצה לדעת בדיוק איזה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאקספלורר הוא נכנס לי לאתר סקס או משחקים עשיתי סריקת וירוסים סריקת ספיי עם ad aware, giant antispy והם לא מוצאים כלום מה עוד אפשר לעשות? תודה
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הדיסק הוא לא BOOT לכן הוא לא עולה ישר. אחרי שהפלתי את הדיסק אתחול, מה אני צריך לעשות?? נסתי את הפקודה הבאה: CD I386 --> WINNT אבל זה לא עובד. תודה
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-