עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תכננתם לשדרג את החומרה וגם להמשיך להשתמש במערכת חלונות וותיקה? לא בטוח שזה יעבוד לכם אם במקרה עדיין לא שמתם לזה לב, מיקרוסופט ממש רוצה שתשדרגו את מערכת ההפעלה שלכם לחלונות 10, ונוקטת במגוון שיטות בכדי להבטיח שזה יקרה. ההתחלה הייתה עם השדרוג החינמי לגירסה החדשה שהוצע כמעט לכל מי שהחזיקו מערכת עם חלונות 7 או חלונות 8/8.1, לאחר מכן הגיעו התזכורות (או הנידנודים) החוזרים והנשנים לשדרג – ועתה, אחרי סיום התמיכה בדפדפני האקספלורר 8,9 ו-10 לדרבון המעבר ל-Edge, מגיעה הכרזה על כך שמעבדי העתיד מאינטל, AMD וגם קוואלקום יתמכו אך ורק בגירסה העדכנית של מערכת ההפעלה. הלחץ הפיזי המתון שמפעילה מיקרוסופט על מנת שתשדרגו יעלה שלב במהלך השנה הקרובה במיקרוסופט הו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by KoDkOd,

בזמן האחרון המחשב שלי החליט להאיט את הקצב,הדבר מתחיל עוד בהעלת המערכת ונמשך זמן רב מין הרגיל. רציתי לדעת אם ישנם תוכנות אפשר יכולות לאבחן את המערכת או לחילופין "לשפץ" אותה קלות ? עוד נושא שרציתי תשובה עליו,בתיקיה windows ישנם מלא קבצים בודדים שאינני יודע אם הם שימושיים או לא,איך אני יכול לגלות מה אפשרי למחוק ומה לא ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by אור כהן,

שלום לכולם יש לי שאלה, עד כמה זיכרון וינדוס ויסטה יכול ליתמוך? הבנתי שאקס-פי יכול ליתמוך עד 3GB, אז עד כמה ויסטה?, 4GB 8GB 16GB 32GB? בקיצור, עד כמה?

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  4. יש לי i7 930. בפוסט אני רואה שהמהירות שעון שלי היא 2.93MHZ (העלתי טיפה את המהירות שעון) אבל ב-CPU-Z אני רואה 1600 למה זה ככה ?

5. Started by אלחנן111,

שלום, איך אני יכול לחזור לWIN7 מWIN8 כאשר אין לי SYS RESTORE? עריכה: יש לי את התיקייה Windows.old

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by 114508534,

אז ככה יש לי איזה תוכנה שנקראת VSMON.EXE שרצה ברקע כל הזמן והיא שואבת לי מלא זיכרון -בין 80,000 ל 110,000 K על היוזר כתוב SYSTEM וכשאני מנסה לכבות את זה אני לא מצליח יש לי זון אלארם מותקן על מחשב שכל הזמן בודק ספאיי ואר וכ'ו ואניטי וירוס ושום דבר לא מתריעה שזה וירוס או רוגלה כלשהיא מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור בברכה דן

7. Started by Kurt,

שלום! כשאני מדליק את המחשב כל מה שאני רואה זה את הלוגו של פנטיום 4 פרוס על כל המסך לשניות ספורות ואחרי זה מייד מגיע הלוגו של ווינדוס לא משנה אם אני לוחץ F8 או del זה לא עושה כלום. זה מעצבן כי אני לא יכול לגשת לדוס ולעשות כל מיני פעולות כמו לפרמט ככה זה היה מאז שקניתי את המחשב ורק עכשיו שמתי לב שאני צריך להיכנס לדוס ואני לא יכול מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by crazydiamond,

יש לי מחשב כף יד מתוצרת קסיו - דגם E105 עם מערכת הפעלה win ce 2.11 איך אני מתקין עברית על מערכת ההפעלה הזאת כדי שאראה ואוכל לכתוב בעברית ביישומים השונים הרלוונטיים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Dark Tetris,

יש לי וינדוס XP SP2 יש לי 2 הארדיסקים אחד של 80 והשני שלי 250 חלקתי את ה80 ל2 C של 20 וD של של 60 וG שהוא 250 בעיה מוזרה נעלם לי כונן G לפני שבוע גם קרה לי מקרה דומה שחקתי אם מנהל ההארדיסק וזה הוציא לי את D ולא מצא את G ובישביל למצוא את G הוצאתי את ההארדיק וחברתי שוב הפעם זה לא עבד.... הוא פשוט נעלם! איך אני מחזיר אותו?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by mzini,

היי... יש לי בעיה עצבנית באינטרנט אקספלורר בכל פעם כמעט שאני פותח אותו אחרי מספר דקות או אחרי שעה מופיעה לי הודעת שגיאה של WIN וכשאני פותח אותה מופיעה לי השגיאה הבאה... ומיד לאחר מכן אקספלורר נסגר. אשמח אם מישהו יודע במה מדובר.. תודה מראש... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  11. שלום ! איך אני קובע אפשרות שכל מסמך שאדפיס בסוף המסמך יהיה כתוב היכן הוא קיים על המחשב ? לתשובתכם אודה !

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. Started by 1900GT,

חבר'ה אני חייב עזרה נדפק לי המחשב. אז ככה רציתי להוסיף מחיצה עם התוכנה Partition Magic דבר שכבר עשיתי כמה פעמים. אבל הפעם אחרי שבחרתי הכל והמחשב איתחל את עצמו והחל לעשות את המחיצה (במסך הכחול עם חמש שלבים) כשבאתי לבדוק מה קורה ראיתי שהפעולה נכשלה משום מה והוא שאל אותי אם לעשות ריסט וכאשר ולאחר שהוא איתחל את עצמו המחשב מגיע למסך השחור עם האפשרות של SAME MODE, SAFE MODE עם אנטרנט וכל השאר . וכשאני בוחר על הפעלה נורמלית של ווינדוס המסך טעינה עולה לשניייה והמחשב עושה ריסט ככה כל פעם. גם כשאני נכנס למצב בטוח. מה אני יכול לעשות חוץ מלפרמט את המחשב?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by paveln1234,

שלום רב! אתמול חבר הביא לי מחשב של gigabyte שעליו התקנתי win7 כבר לפני חודשים והכל עבד בצורה חלקה. אתמול בבוקר הוא הדליק את המחשב המחשב נתקע באמצע ההפעלה ומאז הוא נכנס לו למצב של תיקון ... כותב שהוא לא מצליח לזהות את הבעיה ומציג את הלוג הבא Problem signature Problem Event Name: StartupRepairOnline Problem Signature 01: 6.1.7600.16385 Problem Signature 02: 6.1.7600.16385 Problem Signature 03: Gigabyte Technology Co., Ltd. Problem Signature 04: 0 Problem Signature 05: 1 Problem Signature 06: AutoFailover Problem Signature 07: 1 עשיתי כבר בדיקה לזכרון הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי פתרון שהוא לא התקנה מחדש של הwin.. אשמח לקבל ראינות

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Windows FD Deluxe הוא חדש/ישן? טוב/רע .. מה איך הוא מפעיל משחקים ואיך הוא על איזה ממשק הוא עובד ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם ! כשאני מדליק את המחשב אני רואה בtaskmgr שה svchost תופס בערך 100,000KB זכרון ו100 CPU. אני יכול לסגור אותו, אבל אז נסגר גם כל מה שהוא אחראי עליו, הסקין משתבש, אין קול, ואני לא יכול לשנות את ההגדרות של האנטרנט. יש גם את זה שנראה לי קשור: בנוסף יש גם את השורה הזאת: אני ממש נואש זה מחרפן אותי. מה אפשר לעשות ??

• 53 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. Started by 3d_max,

שלום לכולם יש לי חלונות xp פרו בממשק אנגלית עם תמיכה בעברית - עד כאן רגיל. איך אפשר לשנות את כל הממשק לעברית - כמו שהיה בחלונות 98 LOCalize? תודה מראש יואב

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by zoyaniv,

לפני כמה זמן עשיתי בחירה אוטומטית של משתמש בווינדוס ככה שהוא לא יציג את האפשרות לבחירת משתמש במסך כניסה אלא יכנס על שמי ועם הסיסמא שלי ישר ואני לא זוכר איך לבטל את האפשרות ככה שיצטרכו לעשות log in ידני

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  18. Started by frenzy,

היי רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לרכוש רישיון לXP מבלי לרכוש את התוכנה עצמה? (רק את הCDKEY) מדובר על רישיון OEM למחשב חדש. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה שאני לא מצליח לעלות על הגורם: אחרי כמה זמן שהמחשב עובד פתאום איזשהו תהליך מתחיל להשתמש בכ50% מכוח המעבד ופשוט לא מפסיק התהליך נקרא SYSTEM (מן הסתם חלק ממערכת ההפעלה XP) ופשוט פועל ברקע ואוכל חצי מכוח המעבד אפילו שהמחשב לא מבצע שום פעולה נראית לעין הדבר הראשון שעלה לי בראש הוא כמובן איזשהו סוס טרויאני או MALWARE אחר אז הרצתי סריקות ב5 תוכנות שונות לגילוי רוגלות והכל בסדר אפילו הרצתי את HIJACKTHIS ניתחתי את הלוג ב www.hijackthis.de והסרתי את כל מה שהיה חשוד או מיותר וזה עדיין קורה. הבעייה נפתרת לאחר הפעלה מחדש אבל חוזרת אחרי כמה דקות\שעות ומאלצת אותי לעשות עוד פעם REBOOT עקב השימוש הקבוע בחצי מכוח המעבד הוא נורא מתחממם (55-60 מעלות p4 3.0ghz pr…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום . אם השאלות מתאימות יותר לפורום IT אז בבקשה להעביר . 1) איך אני מגביל למשתמש : לוקח בקרה ( שיופיע רק הגדרות תצוגה ) התקנת\הסרת תוכנות. CMD התעסקות בקבצי מערכת \ גישה למנהלי התקנים בלי תוכנות חיצוניות \ בלי להתעסק ברג'סטרי (לא ניראה לי שזה אפשרי ) ואם כן להתעסק ברג'סטרי . איפה אני מוצא מידע ברשת בתחום הזה ? 2) איך אני עושה את את כל מה שרשמתי למעלה . על קבוצה מסויימת . וכאשר אני אקים פרופיל חדש הוא ישוייך אוטומטית לקבוצה הזו .? 3) לא ניראה לי שזה קשור לפה .האם הרשאות GPO של WIN SERVER 2008 יכולות לבצע את כל זה או עד איזה רמה ( אני בטח אקרא על זה בימים הקרובים במדריכים שנימצאים ברשת אבל סתם מעניין אותי לדעת כרגע ) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by rander1,

המחשב אחרי פירמוט התקנתי XP SP3 הכל עובד מצויין רק מעניין אותי למה לוקח לווינדוס לעלות הרבה זמן הכוונה בהתחלה שהקוו רץ ממש בהתחלה איפה שהלוגו של WINDOWS רק לציין שזו אחת מהפעמים הבודדות שאני מפרמט והכל יצא לי מעולה פשוט נמאס לי כל פעם לפרמט אצל האיש שעד היום עשה את זה בשבילי ראוי לציין שהוא עשה את זה בצורה יסודית ונקיה רק מה כל פעם שהוא מפרמט הווינדוס עולה מהר 3 פעמים הקו רץ הווינדוס עולה מה שונה ההתקנה שלו משלי ? יש אולי מצב שהוא משנה איזה משהו בתוך ההגדות של הווינדוס כי אני לא רואה שום דבר שונה מההתקנה שלו ושלי תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by VoliSuS,

אהלן אני צריך עצה של מישהו שמבין אני קצת שידרגתי את המחשב שלי הגדלתי מ-2 ל-6 זיכרון וכרטיס מסך חדש (שמחר אני קונה) כרגע אני על ווינדוס 7 32 ביט הבנתי ש-32 לא יכול לנצל יותר מ-4 זיכרון אבל לא ממש התייחסתי לזה למה רציתי בכל מקרה לעבור ל-64 בגלל שאני רוצה להתחיל לעבוד עם התוכנה אפטר אפקט (שחייב בשבילה 64 ביט) עכשיו אחרי מחשבה שנייה לא כזה בא לי על 64 וגם ירדתי מהאפטר אפקט בגלל שהתוכנה היא לא מה שאני מחפש רציתי לדעת אם יש אפשרות להשאר על 32 ובכל זאת לנצל את כל ה-6 ג'יגה זיכרון?? ועוד שאלה אני מתכון להתחיל עם התוכנה MAYA.. מי שלא מכיר זה תוכנת תלת מימד עם אפשרות לאנימציה (התוכנה שעושים דרכה סרטי אנימציה) עכשיו רציתי לשאול אם התוכנה על 64 ביט תרוץ יותר טוב?? זה משנה? כי אם כן א…

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by mrdjmo,

שלום רב אני מנהל בית ספר וקניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 64bit ואני משתמש בתוכנת "אסיף" שעובדת על 32bit , מה אני אעשה במצב זה? האם ניתן להתקין win xp על הווינדוס הקיים ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by yamiboy,

שלום חברים אני מחפש תוכנה להתקנת XP ו 2000 באותו מחשב ?? תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by davidcohen,

שלום ! אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 10.0 כדי לעשות שיחזור למערכת שלי. אני דיי בטוח שעכשיו יש לי וירוס או טרויאני על המחשב אם אני עושה שיחזור לכונן C הוירוס הזה לא יהיה יותר ? (כמובן שאני משחזר מצב שלא היה לי בו את הוירוס) תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.