Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כפי שאתם רואים או לא רואים אז יש לי בעיה במחשב המישפחתי שלנו פה בבית והיא שהמחשב מלבד זה שהוא זקן וסנילי כבר הוא עושה לי בעיה. לפני יומיים העברתי לפה כונן CD כי הכונן שבמחשב הזה טיפה דפוק ולא עבד אז העברתי לפה את הכונן מהמחשב שלי כי כרגע אני לא לגמרי זקוק לו כי המחשב שלי גם "מושבת" בגלל סיבות אחרות. החלפתי את הכונן וחיברתי כראוי את הכבל מתח ואת הכבל SATA ואז אני לוחץ ON והמסך בוט הרגיל עולה ואז הוא רושם לי הודעה שאומרת שיש איזה שהיא בעיה בווינדוס והוא לא יכול להעלות את זה ונותן לך ללחוץ למעלה או למטה לאיזה מצבים ואני מנסה ללחוץ כמו משוגע וזה לא נלחץ. מה שקורה זה שיש לזה טיימר בצד של 30 שניות ואז הוא "מדלג" על הפעולה וממשיך ועובר לשלב שהווינדוס {XP} מתחיל להיטען ואז הוא …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי התחדשתי בכונן SSD חדש אשר הוגדר אצלי ככונן C, והתקנתי עליו את הווינדוס כאשר הווינדוס נשאר גם על כונן D (כונן C הקודם). בכדי לפנות את כונן D פירמטתי את הווינדוס שם, ועכשיו יש לי הודעת שגיאה בתחילת המחשב "boormgr is missing" ולא רק שהווינדוס לא עולה מכונן C גם בביוס הוא לא מזהה את הדיסקים הקשיחים. הפעלתי את ההתקנה של הווינדוס ושם הוא מזהה את הדיסקים הקשיחים, וניתן להתקין מחדש, אך אני מנסה להימנע מזה. יש פתרון כלשהו לשחזור ה- bootmgr או מה שצריך?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום , אני כרגע במחשב של אחי... התקנתי אתמול את ה Vista Transformation Pack 6.0 הכל עבד מצויין , כיביתי תמחשב שיצאתי עם חברים ושחזרתי ניסיתי להפעיל את המחשב אבל במסך של ה welcome לפני השולחן עבודה המחשב עושה ריסט.....לא עולה.... זה קורה לי גם כאשר אני מנסה במצב בטוח.... יש לי כל כך הרבה דברים חשובים במחשב ואני לא יכול לפרמט....יש לי שם עבודות גמר והכל , אתם חייבים לעזור לי!! אני מתחנן!!!! זה הלינק להורדה של החבילה http://www.soft32.com/download_3720.html
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום , לפני כחודש בערך הפעלתי את המחשב (עד אז הוא עבד כמו גדול ) ופתאום הוא נתקע לי במסך של הקו הכחול הזה שרץ , הוא פשוט לא הפסיק "לרוץ". ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס וכל פעם שהתקנתי את חבילת ההרחבה SP2 הוא לא עלה לי. בהתחלה חשבתי שזה ההארד דיסק או הזיכרונות אבל זה לא. מה עוד יכולה להיות הבעיה שזה קורה? יש המון דברים שלא רצים לי על המחשב בגלל שאני תקוע עם ה-SP1.. האם זה יכולה להיות בעיה בחומרה של המחשב? המון תודה לעוזרים !! שבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב,והוא מגיע למסך של בחירת הפרופילים{מעולם המחשב לא הגיע למסך הזה,כיוון שהיה לי רק פרופיל אחד. היום התקנתי קספרסקי וזה כנראה שיגע את המערכת},בכל אופן הוא נותן לי לבחור את הפרופיל שלי,וכשאני לוחץ עליו פשוט לא קורה כלום. הוא רק כותב שהוא "שומר את ההגדרות",וחוזר לאותו מצב. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח,וזה לא הועיל! הגיע לאותו מצב.... בבקשה בבקשה בבקשה מה עושים??? :< נ.ב. אין לי את הדיסק של הוינדוס אצלי!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
י שלי וינדאוס אקס פי ולאחרונה גילתי פה שאין לי service pack 1 טוב הורדתי והזמן ההתקנה ניקתי סתם תמקלדת ונלחץ לי ה ALT הרבה זמן בערך ....פתאום מתחיל המחשב שלי להסגר הכל נסגר ועשוה הפעלה מחדש.... ניסיתי להדליק תמחשב מחדש ואני מגיע למסך פתיחה של וינדאוז אקס פי לפני שיש את בחירת היזורים !... זה נתקע לי שם ומתחיל תמחשב מהתחלה ככה כל הזמן......... ניסיתי לעשות Safe Mode !!! כלום הכל אותו דבר בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני מעריך שזה בגלל זה שההתקנה לא הסתיימה ועשיתי ריסטרט .. איך אני מחזיר תמשחב למצב הקודם!!!!!!! בתוד המראשששששששששש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בשאלתי או להפנות אותי לתשובה או מאמר, אני שובר את הראש כבר יום שלם בעניין זה. עד אתמול הכל הייה בסדר, היום המחשב שלי לא מעלה את הווינדוס 7 , הוא מראה לי את המסך ההתחלתי שבו מופיע P6T של ASUSשם הלוח אם ונראה כאילו הוא כרגיל עד הנקודה שבו הוא אמור לטעון ועלות את וינדוס, המסך שחור אין סמל לעכבר אין כלום! ניסיתי לעשות TAB או DEL להגיע למסך איתחול כמו שכתוב בתחתית המסך אך זה מגעי לBIOS ומשם זה סינית עבורי, למרות שקראתי הכל ונראה רגיל למדי. ניסיתי לעשות BOOT מדיסק RECOVERY וגם מהדיסק המקורי של ווינדוס והוא בכלל לא מראה סימני ניסיון כל שהוא, ד"ר תציל אותי, יש למישהו מושג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש...חומרה חדשה, הכל חדש פרט ל-HD שהשארתי עם המערכת הפעלה והכל כמו שהיה במחשב הקודם. חיברתי את ה-HD הישנים("ישנים" הם בעצמם חדשים...בני 2-3 חודשים...המחשב החדש בן שבוע) למחשב החדש והווינדוס הגיע עד למסך הטעינה שלו ואז אני מקבל מסך כחול עם הקוד הבא: 0x0000007B(0xBA4C3524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000) למישהו יש מושג אך לפתור את זה? ניסיתי fixboot וניסיתי fixmbr. ניסיתי Safe Mode וניסיתי VGA Mode... לא עזר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
PXE-53: No boot filename received - נעצר בזמן העליה ומראה את ההודעה הבאה מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד והוא צריך לחזור לחול יום שני אני מקווה שנצליח לתקן את הבעיה עד אז אז ככה שמדליקים את המחשב הוינדואז עולה ,אבל רק התמונה של השולחן עבודה מיפיע בלי הסמלים, בלי השורת משימות ,ושאני מנסה להעלות את המנהל משימות שום דבר לא מגיב. ניסיתי להפעיל את המחשב בסייפ מוד(מצב בטוח) והכל עובד כמו שצריך המחשב נקי אין וירוסים או כל מיני קבצים מזיקים סוסים טרוייאנים וכ"ו תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שזה כבר הפעם השניה שזה קורא. המחשב עצמו BIOS עולה אבל ברגע שנגמר המסך של ההתקנים, ישר נכנס למסך שחור בלי להעלות את המחשב. כאילו נתקע בבוט של WINDOWS 2008. הכנסתי את ה DVD של ההתקנה ועשיתי כל מיני פקודות כמו: SFC BOOTREC /rebuildbcd BOOTSECT /NT60 ALL /FORCE bootrec /fixmbr bootrec /fixboot מה שתרצו... שום דבר לא עזר. בדקתי ומחקתי לרגע את קובץ BOOTMGR, אז המחשב התלונן בפעם הראשונה שאין BOOTMGR. החזרתי אותו ועדיין הבעיה קוראת. אז עברתי צעד הבא ומחקתי את WINLOAD.EXE אבל המחיקה לא השפיעה או הציגה הודעה, עדיין מסך שחור. ככה שזה נראה לי בחלק בין BOOTMGR ל WINLOAD. הקטע של WINDOWS 2008 אין REPAIR. ואני לא רוצה להתקין מחדש, רק לפני שבוע וחצי התקנתי. (שלא יכ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בעיה. אני מנסה לעשות פירמוט למחשב אבל המחשב פשוט לא מעלה מהדיסק. וניסיתי שני דיסקים מקוריים, וגם בשני כוננים שונים, וכלום. זה פשוט לא מתייחס לדיסקים ומעלה מההארד דיסק. יש וירוס שמסוגל לגרום שהבוט יהיה רק מההארדיסק כדי שאי יהיה אפשר לעשות פורמט? מה דעתכם?מה אני צריך לעשות? אני כבר לא זוכר איך עושים דיסקט איתחול עם הF disk וכול העסק. אגב, וינדוס XP פרופשנל, לא 64 ביט.
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הבעיה אצל חבר שלי ... יש לו WIN XP PRO וכשהוא עושה STURN OFF אחרי כמה זמן המחשב כותב לו שהוא יכול לחבות את המחשב ולא מחבא אותו אוטמטית ... מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה קטנה כשאני מכניס דיסק של מישחק או כל דיסק שאמור להיפתח אוטומטית דרך האוטו-ראן הוא לא ניפתח אני צריך להיכנס אליו ולהפעיל את האוטו ראן ידני גם אין לי אפשרות לילחוץ קליק ימני על הכונן ולילחוץ שם על "הפעל אוטומטית" בנוסף אם אני מכניס דיסק של ניד פור ספיד לדוגמה ,יש איקון של המישחק בימקום הכונן כשאני מוציא את הדיסק האיקון נישאר ואפילו שאני מכניס דיסק אחר עדיין האיקון הקודם נישאר עד שאני מפעיל מחדש את המחשב איך אני פותר את הבעיה הזו??
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ברצוני להתקין win 7 וכן xp במחשב אחר, הגדרתי בביאוס שקודם יקרא את הדיסק, אבל משום מה שני המחשבים לא קוראים את הwin כשעולים מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי היום מחדש את WINXP לאחר שפירמטתי אותו אתמול, ולמרבה הפליאה הוא לא קורא פונטים בעברית. כלומר, לכתוב בעברית אני יכול, וגם לראות עברית אני יכול, אבל אם למשל אני פותח מסמך ישן שנשמר לפני הפירמוט כקובץ TXT (למשל) אז כל העברית שלו נהיית ג'יבריש. כנ"ל לגבי תפריטים של תוכנות - למשל, כאשר אני מפעיל את אאוטלוק (בעברית) אז כל התפריטים מופיעים בג'יבריש. מה עושים? תודה מראש. נ.ב מצורפת תמונה להמחשת התופעה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן שמתי לב שלמחשב יש בעיה לשחזר את המערכת ממצב שינה. כל פעם שאני עושה SLEEP ורוצה להפעיל את המחשב אחר כך, המחשב עושה ריסטרטים בלי סוף, והפתרון היחיד זה להוציא כבל מחשמל ולהכניס אותו חזרה. בPOWER SETTINGS בוינדוס זה נמצא על BALANCED )RECOMENDED(, בביוס יש לי את S3)STR(. מפרט המחשב מופיע בצד, הלוח REVISION 1.6. ביוס אחרון FE וינדוס 7 64 ביט. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, המחשב התחיל לעשות בעיות לפני חצי שנה ולהתחיל את עצמו מחדש... החלטתי לבטל את ההתחלה מחדש ולשים את האופציה שזה יראה לי את המסך הכחול ולפני דקה זה קרה - המסך הכחול הופיע. הבעיה - אתמול ושלשום זה קרה שוב אבל לא ראיתי את המסך הכחול משום שזה היה בלילה וזה אתחל את עצמו אוטומטית.. גם ראיתי היום בבוקר שכשהייתי במקלחת זה אתחל את עצמו אך ללא מסך כחול... הבעיה היא לא טמפרטורה ולא שום דבר שקשור לזה.. אני חושב שזה קשור להתנתקויות הפתאומיות של האינטרנט [ מודם של GETWAY למי שמכיר..] שקורות בפתאומיות מוחלטת [לא מצאתי הגדרה למתי זה מתנתק] וצריך להפעיל מחדש את המחשב בכדי שזה יפעל מחדש.. עכשיו, אני לא אומר שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש בכדי לחדש את הקשר. אני אומר את זה בגלל שאני חושב שי…
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום היום המחשב התחיל לאתחל את עצמו מחדש כל חצי שעה שעה בערך. לפני זה הוא מראה מסך כחול ואז עושה איתחול.... וזה התחיל רק מהיום.. זה יכול להיות וירוס? היום הקנתי מחדש גם אנטי וירוס , אולי בגלל זה? אך אפשר לבדוק? עשיתי בדיקת וורוסים ורגולות והוא לא מצא כלום :s05: תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה מחשב חדש של ידידה. הוא עבד בסדר גמור עד לפני חודש. אתמול היא הראתה לי שבכל פעם שהיא פותחת את האקספלורר המחשב מאתחל. החלפתי את האקספלורר לפייר פוקס וזה לא קורס איתו. גם האאוטלוק והאימיול גרמו לאתחול ברגע שהופעלו. החלפתי לטאנדרבירד ולאימיול המקורי וזה לא עוזר. הרצתי ספייבוט וסריקת וירוסים. הספייבוט מצא משהו והסיר אותו, אבל זה לא פתר את הבעיה. נסיסיתי להסיר את האקספלורר 7 אבל הוא קרס באמצע. ניסיתי לעשות הכל ב SAFE MODE אבל זה עדיין קורס. אין לי מושג מה הבעיה... היא אמרה שהדבר היחיד שהשתנה זה ספק האינטרנט...אני לא חושב שזה יכול לגרום לכזה בלאגן... יש למישהו רעיון לפיתרון? לפני שאני פונה לפתרון הסופי.... תודה, אוהד
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש אם הנושא הזה לא מתאים לפורום הזה, התלבטתי בין זה לתמיכה טכנית... אתמול בלילה בזמן שהמחשב פעל, החשמל בבית שלי קפץ, אחרי שהדלקתי שוב את המחשב גיליתי שהוא מגיע עד לשלב שבו הוא מסיים לטעון את הwindows (החלון השחור עם הקוביות הכחולות האלה שרצות...) ואז הוא מאתחל את עצמו וחוזר חלילה, אני כן יכול להכנס דרך "safe mode" אבל לא בדרך הרגילה, שיחקתי קצת עם הביוס והצלחתי להכנס פעם אחת במצב רגיל אבל אחרי שכיבתי והדלקתי שוב הוא עוד פעם חזר לאותו מצב... עכשיו אני לא יודע למה אבל אחרי שעוד פעם שיחקתי עם הביוס הוא עוד פעם נכנס דרך המצב הרגיל ולכן אני יכול לכתוב, אני פשוט לא הולך לכבות אותו עכשיו עד שאני אגלה איך אני פותר את הבעיה חבר אמר לי שפשוט נדפק לי הדיסק הקשיח ואני…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי ניסיתי להדליק את המחשב ובאמצע שהוא טוען את המערכת (XP) הוא עושה ריסטרט והתהליך חוזר על עצמו. - נכנסתי למצב בטוח בהצלחה עשיתי שחזור מערכת והמחשב עדיין המשיך לבצע הפעלה מחדש לאחר תהליך השחזור וחוזר חלילה... למישהו יש פתרון לבעיה? (כמובן חוץ מלפרמט \ריפר ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום חברים, המערכת שלי: Athlon 64 X2 4200+ @ 2400Mhz Gigabyte M55Plus-S3g 2 * 1GB SAMSUNG 667Mhz טמפרטורה: Core 0: 43 Core 1: 38 במאמץ: Core 0: 48 Core 1: 42 קירור: Tuniq Tower מערכת הפעלה Vista Ultimate x64 ומשום מה ה FF לוקח 15%-20% וה IE לוקח 20% והDWM לוקח 10% הcpu ב task manager עובד קבוע על 38% והזיכרון על 54% ---- עכשיו אני לדוגמא מפעיל ללילה אימיול ומשאיר את התכנות ברקע, וכשאני מתעורר אני רואה את ה Log-in של ויסטה. המערכת עשתה הפעלה מחדש... מה הסיבה לכך? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמנם היה קצת בלאגן בהתקנות של המחשב אבל עכשיו יש רק התקנה אחת בכונן C אבל כל פעם המחשב מציג לי מסך שמשבקש לבחור בין 2 התקנות ורק אז מעלה את המחשב אם לא אמרתי אז מדובר בוינדוז XP
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מערכת הפעלה אקס פי פרו בכל פעם אחרי שהמחשב היה בהמתנה ושומר המסך נכנס לפעולה - יש צורך להקיש מחדש את הסיסמא האם יש פתרון לכך מלבד ביטול שומר המסך? תשובות רציניות יתקבלו בתודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-