עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מעדיף לשדרג לוונדווס 8 ולא למחוק את ווידווס 7 ולהתקין מחדש את 8 ,כי יש לי הרבה תוכנות מותקנות במחשב ושמירות של משחקים שאי אפשר לשחזרם. האם עדכון לוונדווס 8 גורם לבעיות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MindReflection,

אני מעוניין להתקין דומיין קונטרולר אצלי בבית הפעלתי dcpromo קינפגתי את ה DC לצערי אחרי הקינפוג. המחשבים האחרים לא מוצאים אותו. שאני מקיש את ה שם DOMAIN לדוגמה server.home.com המחשב לא מוצא אותו בכלל שאני מקיש רק server הוא נותן לי אפשרות להכניס יוזר וסיסמה שקינפגתי כבר בשרת ואז לוקח לו איזה דקה והוא טוען שהוא עדין לא מצליח להתחבר . אם אפשר אז מדריך פשוט איך מקנפגים אותו כמו שצריך. ובנוסף אני מעוניין ללמוד ל MCSE שמעתי באתר של מיקרוסופט יש את כל החומר אבל לא הצלחתי למצוא איפה

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by Gnome,

נסיתי אתמול לעשות פירמוט והתקנה של ה-WINDOWS במחשב של דוד שלי דרך הדיסק של ה-WIN XP PRO עצמו. הבעיה היא שכשאני לוחץ ENTER עוד במסך הראשון כדי להתחיל את כל התהליך של ההתקנה מופיעה הודעה שההתקנה לא הצליחה לזהות את ה-HD, יש לוודא שהוא מחובר וכו'... יש לציין כי ה-HD (בעל חיבור SATA) מחובר והוינדווס XP שמותקן עליו פועל תקין והכל בלי בעיה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור או להציע פתרון כי הרצתי כמה חיפושים באתר ובגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Anonymous1,

שלום, בהתקנת WIndows, על דיסק קשיח SATA הקשתי F6 המערכת העתיקה את הדריבר. לפני תחילת העתקת הקבצים הופיע שגיאה שההתקנה לא מוצאת את קובץ ה Driver. דילגתי על קבצים אלה, וההתקנה המשיכה, אך לאחר אתחול המחשב בשלב המשך ההתקנה הופיע מסך כחול שמציע הרצת בדיקה לדיסק הקשיח. האם יש קשר לזה שדילגתי או שמא הדיסק הקשיח התקלקל (על דיסק קשיח IDE, ההתקנה בוצעה)? תודה, דב.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  5. היי חברים, אחותי רוצה להתקין וינדוס אקספי על המחשב הנייד שלה אך צצות כמה בעיות. תחילה, היא מכניסה את הדיסק, אך המסך הראשון שעולה לה כשהיא פותחת את המחשב זה של האפשרות לעבור ל- Safe Mode וכשהיא לוחצת על האפשרות הזו, מופיע לה מסך שאומר לה Root32 corrupted please install missing file. משהו כזה, והמסך נתקע שם. השאלה שלי היא, איך אפשר להגיע למצב שהמחשב עושה בוט לדיסק ומתחיל להתקין את הוינדוס החדש?

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  6. שלום, התקנתי מחדש Windows 7 64bit ועכשיו אחרי יומיים אני שם לב לבעיה. כשאני רוצה לחפש משהו דרך תיבת החיפוש בתפריט "התחל" לא מופיע טקסט בתיבה, אני יכול לבצע חיפוש ואני מקבל תוצאות אבל אני לא רואה מה רשמתי - התיבה נשארת ריקה. יש לציין שהחיפוש דרך אקספלורר פועל כרגיל ובצורה תקינה והבעיה מתרחשת רק בחיפוש דרך תפריט "התחל". מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה. נוסף בעריכה: אני מצרף צילום מסך, הנה התוצאות לאחר שרשמתי "paint" וכאמור התיבה ריקה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avram,

זהו המחשב שלי השתגע רישמית , כל הכוננים לא עובדים כמו שצריך והשעון מראה לי שעה מוזרה: כונן CD : כל דיסק שאני מכניס מתקבל כדיסק ריק עד שאני עושה ריסטרט למחשב ואז הוא עובד "בסדר" צורב : פעם ב5 צריבות הצריבה עובדת , בשאר 4 הפעמים זה נראה כאילו הוא רק מכין קובץ אימג וזהו. 1.44 : כל דיסקט מזוהה כדיסקט לא מפורמט וכמובן שפירמוט שלו לא עוזר : USB : לא מזהה דיסק נייד , הדיסק בסדר בדקתי אותו על מחשב אחר :-\ שעון : מראה שעה 10- כלומר אם עכשיו 21:22 אז הוא מראה 11:22 משהו מוזר לשאלתי , האם עליי לעדכן BIOS או לנסות קודם לפרמט את C ולהתקין XP מחדש , כי כבר עשיתי "תיקון" להתקנה וזה לא עזר . מישהו ראה פעם סט כזה של בעיות? חוץ מאלה המחשב עובד יופי ;D אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by aknv tchtk,

ישנם תוכנות מסוימות בעיקר ישנות שמוצגות בגיבריש בגירסת וינדוס 10 האחרונה יש פתרון ? תודה

9. Started by nissim_y,

אני מנסה להתקין מסך חדש במאפייני תצוגה -> הגדרות -> מתקדם -> צג מוגדר מסך הכנס-הפעל כפתור המאפיינים כבוי ולא ניתן לשנות את תכונות המסך איך בכל זאת אני מכני את הדרייבר החדש ? :

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by b11y,

יש לי מחשב חדש שהתקינו לי ווינדוס אבל אני רוצה לפרמט מסיבות מסוימות. הורדתי ווינדוס צרבתי את הקובץ של 600 MB והכנסתי לכונן. הפעלתי מחדש את המחשב ולא קורה כלום וסדר האיתחול הוא קודם מהכונן תקליטורים. יש משפט לפני ההפעלה של הווינדוס שכתוב Boot from CDRom משהו כזה אבל לא כתוב ללחוץ על כל כפתור בשביל להתקין וגם לחצתי ולא קורה כלום והווינודס עולה כרגיל. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  11. http://www.haaretz.co.il/ גם בדפדפן AVANT וגם ב EXPLORER איך אני מסדר שאראה טוב בכל כניסה תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. שלום לכולם, נדבקתי ככל הנראה בוירוס שרץ בזמן האחרון באי סי קיו. זה וירוס די קטלני הייתי אומר, הוא מקפיץ לך הודעה כל 20 דקות בערך שאחריה תצטרך לעשות ריסטארט והוא ישים לך הודעה כמה שניות נשאר לך. אני לא מצליח משום מה להתקין קספרסקי במחשב, ככה שתוכנת אנטי וירוס לא הכי עוזרת לי כרגע. יש לכם אולי רעיונות אחרים? אני מצרף 2 קבצים של תמונות בהם רואים את ההודעות. תודה ענקית למי שיעזור. אם זה לא המקום, אז בבקשה מנהלים תעבירו את האשכול לפורום המתאים. יום טוב לכולם. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Gil80,

שלום. יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP. המערכת מעודכנת לגירסה האחרונה. עשיתי לה בדיקה עם קספרסקי ועם NOD32 ועם Spy Bot ולא מצאתי שום וירוס או כל דבר שעלול להאט את המחשב. נכנסתי ל- windows task manager ואני רואה שה-system idle process נמצא תמיד בסביבות ה-90%. מה שמוזר בכל העסק שזה רק התחיל לפני שבועיים ולא היה אף פעם מקודם. פתאום המחשב ממש איטי. לוקח לו המון זמן לעלות, המון זמן לפתוח תוכנות, המון זמן לעשות לוג אין. לא התקנתי שום תוכנה או שיניתי שום דבר במחשב שעלול היה לגרום לו להיות פתאום איטי. אשמח לעזרה בנושא. תודה. גיל.

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש עם הארד דיסק של 160 ג'יגה. אחרי שהתקנתי את הווינדווס ראיתי שיש לי על המחשב רק 127 ג'יגה. אני יודע שיצרניות-החומרה מפרשות מס ג'יגה כ 1000*1000*X במקום 1024*1024*X אבל לפי החישוב הזה היו אמורים להיות לי 157 גיגה ולא 127. ואכן, לפני שהתקנתי את הווינדווס באמת ראיתי שיש לי 157 ג'יגה בהארד דיסק, ופתאום אחרי שהתקנתי את הווינדווס יש לי רק 127. על המחשב התקנתי רק ווינדווס אקס-פי וpartition magic 7. אז אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה שיגיד לי בבקשה . תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ניסיתי לאחרונה להשתמש ב"כלי ניהול" וגיליתי שהספריה ב-לוח הבקרה פשוט ריקה. איך משיבים את המצב לקדמותו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Melike Pk,

יש חדשות? משהו??

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by nissim_y,

במחשב חדש עם לוח asus mx/1333 לאחר התקנת xp במאפייני תצוגה אין לשונית שומר מסך ??

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  18. יש ברשותי מחשב של דל שהגיע עמו windows10 מובנה, והנני רוצה להחליפו במחשב אחר שאין בו windows כלל. האם אפשרי ע"י recovery tool של דל שלי להשימו במחשב אחר (שאינו דל)? וא"כ, מה לגבי האקטיבציה? תודה.

19. Started by shahar07,

התקנתי את הגרסת ניסוי ultimate בעיות שנתקלתי בהם: 1. יש לי בעיות עם הUSB למשל לכונן חיצוני הוא לא נותן לעבוד כמו שצריך ואביזרים אחרים הוא לא מזהה 2. קבצים של אייפון שאני מוריד מגיעים מפורקים 3. אין לי עדיין גישה ל HP שלי (מדפסת פקס סורק) למי שיש פתרונות אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  20. שלום. סליחה על הכותרת המורכבת אבל היא מסבירה את מה שקורה לי בדיוק. יש לי לוח אם מבוסס אנפורס 4 A8N פרמיום ובמנהל התקנים כל רכיבי ה ACPI מזוהים תקין.אולם רכיב התוכנה ההיברנט ומצב סטנד ביי אינם מתפקדים כלל.גם המחשב כאשר פותחים את הפלוסבמנהל התקנים מסומן כמחשב ACPI מולטיפרוססור. אשמח לעצות ועזרה. מקווה שהסברתי את הבעיה בצורה נכונה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. קודם כל נוספת תקיית סל מחזור עם קובץ exe בפנים וכל מה שנצא בפנים מקבל סמל של קיצור דרך המופנה ל c:\windows\system32 איך מסדרים את זה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by crazydiamond,

שלום לכולם ושנה טובה. במחשב שלי מותקנת ויסטה - גרסת 32 ביט, מעודכנת בכל העדכונים, הבעיה העיקרית שלי היא כאשר אני נכנס לתיקיה עם סרטים לוקח זמן עד שאני יכול לפעול בתיקיה הזאת: יש את שורת מיקום התיקיה למעלה בסייר אש נצבעת כל פעם שמבצעים עדכון בספריה - מחיקה, העברה העתקה וכו'. האם יש דרך להאיץ את התהליך או למנוע את הפעולה הזאת. ובנוסף העתקת או העברת קבצים היא די איטית יחסית ל XP האם יש דרך לפתור גם את הבעיה הזאת? יש לציין שמותקנים לי שני העדכונים מתוך ה SP2 - עדכון ביצועים ועדכון תאימות.

23. Started by ex_,

כלומר את כל מה שאי פעם הותקן(תוכנות)על המחשב? דרך ווינדוס או עם תוכנה... תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי ויסטה RC1 עם GB2 זיכרון ראם ושאני מסתכל בטסק מנג'ר הוא כששום דבר לא פתוח(אפילו הסיידבר סגור) 35% מהזיכרון בשימוש! וזה נראה לי המון האם זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by domuzy,

1. ביומן האירועים הוא רושם תקלה 7026: The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: TfFsMon TfSysMon‏‏ מה זה ואיך לפתור את זה??? 2. תקיעה אחרת (תקלה 4226) רושמת: TCP/IP הגיע למגבלת האבטחה שנכפתה לגבי מספר הנסיונות לחיבור TCP בו-זמנית.‏‏ למען הסר ספק, שתי התקלות הנ"ל אינן קורות יחד, כמובן, אז אבקשכם להסביר לי את פתרון כל אחת בנפרד. (והאם ייתכן קשר לתוכנה BITTORRENT, כי ייתכן שזה קורה רק לאחר הפעלתה) אובד עצות ממש! תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.