עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tzahi04,

יש לי פנטיום 3, לפני כשבוע התקנתי תוכנות קידודים (חבילת ליונטוורק וחבילת KNOCK CODEC) וראיתי סרטים במחשב בצורה טובה. אבל מאתמול עד עכשיו יש לי בעיה בכל תוכנות הצפייה - כשאני רואה את הסרט ככל שעובר יותר זמן אז הקול נהייה יותר ויותר לא מתאים לסרט כאילו הוא מאחר או מקדים.. וככה כל פעם. בהתחלה זה נראה בסדר ולאחר מכן לאט לאט מתאחר.. כיצד אפשר לפתור את זה ?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by B@LENO,

שלום לכולם חבר שלי הביא לי את המשחק AGE OF Mythology מקורי והיה בתוך הדיסק את התוכנה msxml 4 parser שזה רכיב של מייקרוסופט אמרו לפניי שמפעילים את המשחק צריך להתקין את זה אז עשיתי והוא שאל אותי להסיר או לתקן אז בחרתי לתקן כי זה היה מותקן ורציתי לדעת למה משמש הדבר הזה והאם קרה משהו שאמרתי לו לתקן? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  3. יש לי 6 חלקים דיסק קשיח C עד I 3 חלקים אי אפשר לפתוח הודעה שגיאה אבל תוכנה WINRAR יכול לראות ולפתוח 3 חלקים אין בעיות מוזר... אני לא הצלח להסביר לך ניסוח נכון... אקווה שתבינו אותי... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  4. ברגע שאני מנתק את הדיסק הישן המערכת הפעלה לא עולה :\ כבר התקנתי מלא דברים על ה SSD האם יש דרך לפתור את הנושא הזה? הוא לא מוצא BOOT נסיתי לעשות REPAIR לא עוזר.. האם הוא עשה מחיצה על ה HDD? של ה-100 מגה? כי אני לא רואה מחיצה כזאת על הדיסק הישן נסיתי עם paragon , acronis כלום..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מחשב נייד Asus X556U. Windowds 10 Pro. אני מתחיל בתהליך ההתקנה, וממש כשהוא מסתיים אני מקבל את השגיאה הזו: "אין אפשרות להמשיך בהתקנה עקב קובץ התקנה פגום. פנה לספק דיסק ההתקנה של Windows או למנהל המערכת שלך לקבלת סיוע" אני מתקין מDOK, ועל מחשב אחר זה עובד. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. Started by SpLiNtEr,

http://wepokers.blogspot.com/2008/05/microsoft-confirms-windows-7-for-2010.html וינה,מערכת ההפעלה הצפויה לצאת ב-2010,ולהחליף את ויסטה,הנוכחית. רק אני חושב שמייקרוסופט מתחילה לעצב את החלונות שלה באופן דוחה למדי? MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by eladh16,

שלום אני מתכוון להתקין את מערכת ההפעלה vista במחשב חדש ויש לי שאלה. יש לי 4 גיגה זיכרון במחשב החדש ומערכת ההפעלה שיש לי היא Vista ultimate 32 bit. הבנתי שמערכת 32 bit יכולה לקלוט עד 3.5 גיגה זיכרון במקרה הטוב. זה אומר שהמחשב יראה לי 3.5 גיגה זיכרון והוא גם יכול להתמש רק בו? או שהוא יראה לי 3.5 זיכרון אבל הוא ישתמש ויהיה לו גישה לכל ה 4? אשמח לתשובה, משה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by NiL,

שלום האם זה נכון שמיקרוסופט החלה לתבוע בארץ אנשים שמשתמשים בגרסא פירטית של XP? לפני כמה ימים הופיעה לי הודעה שהוינדוס שלי לא חוקי(למרות שהוא כן! קניתי עם המחשב!) ואני מפחד שיתבעו אותי עכשיו איך אני יכול להוכיח עכשיו שהוינדוס חוקי? זה נכון שמיקרוסופט יכולים לאסוף עלי פרטים ולתבוע אותי? תודה

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by DrSuzuki,

שלום, אתמול בערב המחשב שלי (AMD955 WIN7 ULTIMATE) הראה לי שיש לו להתקין עדכון בכיבוי הבא. כיביתי אותו והלכתי לישון. ישנתי טוב. יותר מידי טוב. הייתי צריך לדעת שמשהו לא בסדר... בבוקר הדלקתי אותו. המסך כניסה עולה (זה השחור שכתוב בו F12 לסטפ ביי סטפ ו-F9 לריקבורי ו-DEL לביוס וכו'). וזה. אני לוחץ F12, F9, DEL וכו, וכלום לא קורה. בדקתי חיבור למקלדת (שאגב האואות עליה דולקים ומגיבים לקאפסלוק/נאמלוק וכו'). הכל נראה תקין אבל המחשב נשאר שם.... הצילווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה - אורי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by davis5,

אני חושב לשדרג לVISTA השאלה האם היא תומכת בMATLAB?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by laviy,

שלום צריך להחליף לוח אם ולא רוצה לפרמט ... מה עושים על מנת שהדיסק יעלה על מערכת ציפים אחרת ? מערכת הפעלה xp

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by cleric,

תמונת מסך: אפשר לראות את המפרט בצד, אבל הפרטים הרלוונטיים אני מניח הם: לוח: GIGABYTE EP43-DS3 זכרונות: OCZ DDR2 800MHZ Gold 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5 מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  13. מה ההבדל בין Windows XP ל-Windows XP SP3? למה קניתי D-LINK ואני לא יודע איזה גרסא של WINDOWS צרבתי על הדיסק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. טוב אז תוך כדי חיפוש להשמדת עקבות של תוכנה שנגמרו לה 30 הימים לנסיון [רציתי למחוק את כל העקבות כך שאני אוכל להתקין מחדש ולקבל עוד 30 יום עד לקנייה (שיאשרו את כרטיס האשראי) אז זה לא וארז :-) טוב? אז לא לחפור! ] , עברתי על כל מיני מקומות וקבצים ולפתע מצאתי את הקובץ הזה... אישית לא הכרתי אותו קודם אבל עכישו יש לי איזשהו מושג ושאפשר למצא דרכו דיי הרבה דברים! גיליתי שנכנסתי לאתר כלשהו לפני כמה חודשים ותוכנה שהייתה לי לפני חצי שנה. [אני מבטיח לכם שהשתמשתי בתוכנות מעולות כדי למחוק עקבות והעקבות היחידות הן אלו] . הקובץ בשם NTUSER.DAT_BAK_91377 ונמצא בתקיית היוזר שלכם. אם נכנסים אליו בקובץ טקסט ועושים חיפוש אפשר למצא המון דברים איך אני יכול לקבל עוד מידע על הקובץ הזה? חיפשתי בגוגל…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by shon,

אהלן חברה, התקנתי windows אתמול, סיימתי את ההתקנה אולם המחשב אינו מצליח לעלות ל windows בין עם דיסק ההפעלה ובין עם ההרד דיסק עליו מותקן ה windows עצמו. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  16. מה לעשות?? זה משגע, אני לא יכול למלא טפסים ארוכים..

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by lvionok5,

אתמול קניתי HD של 60 G והתקנתי עליו XP PRO . לאחר זמן של שצי שעה או יותר אני מקבל הודעה שהמחשב מפסיק את פעולתו ושאני צריך לשמור את מה שעשיתי לפני שהמחשב מאתחל את עצמו.בסוף ההודעה כתוב ש זה נעשה על ידי NT AOTHORITY\ SYSTEM .זה קרה לי 3 פעמים ביממה האחרונה. אולי למישהו מיכם יש מושג מה זה אומר ? אני רוצה להוסיף שהנורטון גילה לי וירוס W32.WELCHIA.WORM והוא נמצא כקובץ בשם DLLHOST ב- C:\WINDOWS\SYSTEM32\WINS\DLLHOST.EXE אולי הוירוס קשור לבעיה ? הנורטון לא הצליח למחוק אותו למרות שאני עושה עדכון אוטומטי לנורטון

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  18. שלום ותודה על הקריאה מראש. אני משתמש בווינדוס XP כבר המון שנים וחשבתי להחליף לווינדוס 7 ULTIMATE. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים ואחד הדברים היותר חשובים לי זה שאם אני מחליף ווינדוס המשחקים יעבדו באותה צורה כמו שהם עובדים לי ב XP.. המפרט שלי הוא כזה: יש לי מעבד AMD athlon 62 X2 5200+ שעובד במהירות 2.6 ג'יגה הרץ. dual core כמובן. 2 זיכרונות של ג'יגה כל אחד של corsair DDR2 800 מגה הרץ. כלומר 2 ג'יגה זיכרון. לוח אם של ג'יגהבייט GA-M56S-S3 כרטיס מסך של Nvidia Geforce 9800GT 512MB. המחשב הזה הוא בן 3 שנים וההתלבטות העיקרית שלי היא האם כאשר אני אתקין ווינדוס 7 הוא יצרוך לי יותר זיכרון בהתחלה ויותר ביצועי מעבד ובכך יגרע מהביצועים במשחקים. אם יש עוד דברים שעולים לכם בלי קשר למשחקי…

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  19. אני מבין שהיו על זה דיונים רבים ואף אחד לא מצא פתרון :\ אני מצאתי אז לכל מי שחשב שאין פתרון... הנא הוא: תורידו את הפונט המצורף, חלצו והתקינו אותו! כנסו למאפיינים של תוכנת הדוס בעברית אשר אתם רוצים להפעיל, לכו לכרטיסייה Font, בחרו בRaster Fonts ובגודל הכי גדול 10x19 (רק ככה זה יעבוד!) זה עובד!!! נבדק אצלי!! הערה: אי אפשר להגדיל את חלון הDOS לכל המסך או לשנות את גודלו...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Goat17,

שלום לכולם יש משהו קטן שאני רוצה לעשות עם המחשב שלי ואני מקווה שתוכלו ליעץ לי איך עדיף לעשות את זה.. במחשב שלי יש שלוש דיסקים קשיחים על אחד מותקן W7 על השני W2008R2 והשלישי שמור לאחסון מה שאני רוצה לעשות זה להתקין גם XP לתמיכה לתוכנות שלא עובדות לי על 7 כעיקרון מוגדר לי היום דואל בוט בין ה7 ל2008 שעובד יופי, מה שאני רוצה זה אם להתקין את הXP על הדיסק שעליו מותקנת אחת ממערכות ההפעלה רצוי בלי לפרמט אף אחת מהן.. יש לי כלי שמשנה את גודל המחיצה ככה שזאת לא הבעיה שלי מה שאני רוצה זה שיהיה לי מסך בחירה לפני העליה של המערכת הפעלה כמו שיש לי היום רק שיכלול גם את הXP המערכת הפעלה שאני יכול לפרמט זאת ה2008 ואז להתקין עליה את הXP ואחר כך 2008 שוב מה שכן איך אני אגרום להן להופיע במסך ב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by major winters,

קניתי היום כונן sata אבל אני לא מצליח להתקין אותו... הבנתי שצריך להיות דיסקט שמגיע עם הלוח האם בשביל להתקין (בזמן הפירמוט שצריך ללחוץ f6)... אבל אין לי את הדיסקט הזה והבנתי שאפשר להוריד אותו מהאתר של החברה.... הלוח אם הוא gigabyte k8-nf9 והדיסק הקשיח הוא של Western Digital...

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by DarkNess,

נתקע במסך הכחול של ההתחלה לבסוף עושה logging off וחוזר לאותו מסך כחול של שם משתמש וסיסמא.. מה עושים ? (זה קרה יום לאחר התקנת antiblax)

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  23. הכותרת די מבהירה את הבעיה שלי. אני מעוניין לשדרג מחשב עם WIN98 ל-WIN98SE אולם דיסק ההתקנה שיש לי הוא הדיסק הרגיל להתקנה מלאה של WIN98SE ובזמן התקנה אני מקבל הודעה שלא ניתן לשדרג עם הדיסק הזה ויש צורך בדיסק ה-UPDATE. מכיוון שזה אינו ברשותי תהיתי אם ניתן לעקוף את ההגבלה הזו בדרך כלשהי. מישהו יודע? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  24. זה ממש מעצבן. תודה

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by miki891,

היי אני משתמש בחלונות ויסטה פרימיום, בהתחלה היתקנתי ויסטה באמצע התקנה היסרתי סימן V של הפעלה אוטומטית ברשום ויסטה דרך אינטרנט. כדי לא לעשות הרשמה לויסטה. רק בסוף אני רוצה ליבדוק אם הכל בסדר ושאין תקלות ובעיות ויסטה. ואז בסוף אעשה הרשמה. קודם כל יש לי שאלות שראית בויסטה יש כמה בעיות. איפה בחלונות ויסטה צריך להיות סמן מפתח בסרגל משימות ליד שעון שצריך לעשות הרשמה לויסטה? והיתקנתי דבר ראשון דרייבר כרטיס מסך. והכל בסדר, שלב שני דרייבר כרטיס קול. בסוף הפעלתי מחדש. בעליה לויסטה קיבלתי הודעה חלון שאומר על כרטיס קול כתוב: בכותרת: פתח קובץ - אזהרת אבטחה למטה כתוב : לא הייתה אפשרות לאמת את זהותו של המפרסם, האם אתה בטוח שברצונך להפעיל תוכנה זו? והיה שם שורה כתובת תייקיה קובץ של כרטיס…

• 3 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.