עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לפני פחות מחודש פרמטי ומאז מופעים לי מסכי המוות בלי שום סיבה אני אפילו לא ליד המחשב עשיתי בדיקת וירוסים ספיאוור הכול אין שום תוצאה משמעותית! זותי ההודעה שאני מקבל Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini040406-06.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: D:\Programs\Symbols For WinDbg Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: Win…

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by miki_michal,

היי אני לא מצליח לשחק במשחקים של dos קראתי שיש בעיות תמיכה אבל אני בטוח שיש פה אנשים יצריתיים ען רעיונות מצויינים איך להתגבר על זה. יש לי שאלה נוספת למקרה שזה לא יצליח, רציתי לדעת העם אפשר לשים dos 6.22 ומאיפה אני יכול להוריד את זה כמערכת הפעלה , כך שייחייה בשלום עם win וכאשר אני אלחץ f8 יעלה לי תפריט בחירה של שני מערכות הפעלה. בבקשה עם משיהו יכול לעזור לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by alons73,

קורה לי פעם בחודשיים בערך שהמחשב קופא ללא סיבה ( לא חם או משהו כזה ) פשוט תקוע, וכשאני מכבה אותו ומדליק הוא לא מצליח למצוא את מערכת ההפעלה (XP) ורושם הודעה עם POOL DATA משהו... אני לוחץ DEL ומקבל את התפריט ומשם אני מחפש את ההארד דיסק ומגלה כי הוא ריק... אני מבקש לעלות את מערכת ההפעלה מ CD ואז אני מעלה את המחשב מדיסק ההתקנה של XP . אני מבצע כאילו שידרוג של ה-XP וכאשר לוקח לו מס' פעמים לחזור על הבדיקה כאשר בכל פעם הוא רושם שחסר קובץ SYS אני מכבה ומדליק וחוזר שוב על אותו תהליך...עד אשר הוא מצליח לבצע את כל הבדיקה ומעלה את מסך ההתקנה שם אני מקבל הודעה כי הוא לא מוצא את המערכת שצריכה שידרוג ( כי אין מה לשדרג) אני מכבה את המחשב מדליק ומבקש לעלות מהארד - דיסק. ולשמחתי המחשב עול…

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by zx1993,

הורדתי קורא PDF לויסטה (32 ביט) וסל המיחזור נעלם. לא יודע אם יש קשר. שיחזרתי (בהצלחה) את המערכת ליום קודם, אבל הסל לא חזר.... איפוא מסתתר הסל?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  5. מישהו יודע איך? בנוסף: האם זה עדיף על תוכנה יעודית? ואם לא איזה תוכנה הכי מומלצת ותומכת בויסטה?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by TZ,

בדיקת ה- SCAN DISK אצלי עושה לי בעיות ואינה מוכנה לסיימה והמחשב והבדיקה מתחילה שוב ושוב ולא מתבצעת ואחר כך המחשב כותב שאיזה תוכנית שפועלת מפריעה ולא נותנת לו להמשיך אשמח לעזרה TZ

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by Axel Foley,

בעבר שסיבבתי תמונות התמונות הסתובבו בלי בעיה, כשאר עלתה הודעה כלשהי לחצתי לא להציג את ההודעה שוב ומאז התמונות של מסתובבות יותר. מישהו יודע איך לאפשר את סיבוב התמונות שוב?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  8. Started by Xtra,

שלום, בזמן האחרון (חודש+-) המחשב שלי נתקע לפעמים - או שהוא לא חזר משומר מסך (לא הגיב למקלדת ועכבר) או שפשוט באמצע העבודה עליו התצוגה נמרחה על כל המסך ולא היה ניתן לעשות שום דבר. עכשיו, המחשב שלי בכל פעם שהוא עולה אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e ביצעתי בדיקת memtest לזיכרון ובדיקה לכונן קשיח עם DFT והתוצאות היו תקינות. המחשב כן עולה כאשר אני נכנס בsafe mode וב-safe mode with networking אבל גם אז התצוגה נמרחת על כל המסך לעיתים. כרגע אני לא ממש מבין איפה הבעייה (אולי בכרטיס מסך?) ואשמח לעזרה. מפרט מחשב: Lenovo ThinkCenter A60 windows xp home edition sp3 amd athlon 64 x2 dual core processor 3800+ 2.0GB ram WDC WD1600JS-60MHB5 nvidia geforce 6100

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  9. שלום רב, המחשב הישן שלי מתחיל לקרטע (נתקע כל הזמן), ובמקום לחפש את הבעיה אני שוקל לרכוש מחשב חדש. השאלה- האם מערכת ההפעלה WINDOWS XP HOME שרכשתי בנפרד מהמחשב (עלה לי כ 500-600 שקלים) תוכל לשמש אותי גם למחשב החדש, או שאאלץ לרכוש מערכת הפעלה נוספת? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by yooda120,

שלום לכם הבעיה היא כזאת פירטתי כונן במחשב אבל לא את הכונן המוצפן וכעת אין לי גישה לכונן המוצפן עליו קיים חומר שאני ממש צריך מערכת הפעלה XP PRO אשמח לקבל עזרה בדחיפות ...

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by miki_michal,

היי יש לי win 2000 pro וכל פעם שהוא עולה, כאשר אני בודק את הכוננים שלי (c,d,e...) רשום sharing אני משנה את זה וזה חוזר לאתו מצב אחרי איתוחל מחדש. איך אני מבטל את זה, אני מחובר לרשת מקומית מהירה, והורדתי את הsharing של המדפסות ....??

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by ZeppeliN,

כשאני מפעיל את המחשב שלי, יש לי בחירה של המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד. כשנכנסתי לUser Accounts כדי לראות למה זה ראיתי את הדברים הבאים: Computer Administrator - המשתמש שלי, מה שאני תמיד משתמש בו. ASP.NET Machine A.- שאין לי מושג מה זה, והוא לא מופיע בבחירת המשתמש בעת ההפעלה... מה אני אמור לעשות? זה ממש מעצבן כל הסיפור הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by Zeev86,

האם יש דרך לבטל את ה - "shortcut" כשאני שם קיצור דרך לקובץ בשולחן העבודה? Windows7

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  14. Started by קובי 1980,

בוקר טוב,יש לי עוד בעיה קטנטנה.אני מנסה להסיר ולהתקין מחדש תוכנה שקצת עושה לי בעיות. התטכנה היא power dvd (תומכת ויסטה). ניסיתי בהתחלה להסיר אותה בדרך הרגילה דרך ההוספה הסרת תוכניות ואכן התוכנית הוסרה,אבל רק מהרשימה של ההוספה והסרה של תוכניות. התוכנה עצמה עדיין מותקנת על המחשב. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה,במהלך ההתקנה אני מקבל הודעה שיש אותה כבר על המחשב והאם אני רוצה להסיר אותה ולהתקין במקומה את הנוכחית. כמובן שאני מאשר את זה אבל אז ההתקנה פשוט נפסקת ולא עושה כלום.... יש לי הרשאה כמנהל מחשב. אני אודה אם תעזרו לי אגב,הוינדוס הוא ויסטה אולטימיט 64 ביט תודה מראש

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by jackhammer,

אני רוצה שEVEREST יעלה לי אוטומטי עם הווינדוס אבל כל פעם שנאי עושה ריסט הוא מנסה לפתוח את EVEREST אבל הוא מבקש ממני את האישור המעצבן הזה יש דרך להגיד לו שיפתח אותו בלי שיקפוץ האישור? כמו שנגיד בCMD יש לפקודה XCOPY פרמטר של Y/ שזה מאשר אוטומטית במקרה שהוא ישאל עם להעתיק על קובץ קיים או לא תודה מראש

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  16. ->מצרף תמונה זה ניתקע על השנייה ולא זז ולא מגיב לכלום. אם אני לוחץ על מקש כלשהו בספירה זה נותן לי להמשיך הלאה... איך אני סוגר את הסריקה שהיא לא תופיע שוב או מתקן את הבעיה? נ.ב מערכת הפעלה WIN7 64BIT [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  17. האם יש תוכנה שיכולה להעלים את סרגל הכלים ב-DESKTOP ולא להעלים גם את האייקונים שפועלים למטה. ? ניסיתי כבר מספיק תוכנות ואף אחת לא עושה את העבודה כמו שצריך. תודה.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by avi-noams,

שלום אני קונה מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 NetBook . מתלבט האם להוסיף 200 ש"ח עבור מע' הפעלה WIN 7. המחשב ישמש לעבודה שוטפת הכוללת בעיקר הכנת מצגות והקרנתן, הקרנת סרטים, אינטרנט, קצת אופיס, שימוש בכל מיני תוכנות יעודיות קטנות שמשמשות אותי להוראה. בנוסף - רוצה לחבר אותו לרשת הביתית, בה יש מחשב נייח חדש עליו רצות גם ויסטה וגם XP HOME, ומחשב נייד (טרנטע) עליו מותקן XP PRO. מה דעתכם, מה יכול להוסיף לי שדרוג מע' ההפעלה!?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  19. בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי ובין היתר גם את האינטרנט, בכל מקרה נכנסתי לכמה אתרים שלא הייתי צריך להכנס (אחם אחם) ניסתי להיפטר מהבעיה בכמה תוכנות: norton antivirus ad-aware trojan hunter spybot spy-ad exetrimonr free עשיתי גם restore לאתמול וגם לא עזר. אני חייב עזרה למה נראה לי אבא יהרוג אותי אם הוא יגלה שיש כבר וירוס. מצורפת תמונה תודה מראש דניאל [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by snupi58,

יש לי מחשב חדש ודיסק WIN7 מקורי. הרדיסק חדש 500 G מה עלי לעשות על מנת שהמערכת תעלה לי ב boot ועל מנת שאוכל להגיע למסך חלוקת ההרדיסקים?

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by lazy-bones,

שלום אני משתמש בוינדוס אקס פי. התקנתי עוד וינדוס על ארדיסק אחר, ואז פירמטתי אותו, עכשיו כשאני מפעיל את המחשב יש לי שתי אפשרויות בחירה לוינדוס איך אני מוחק את המערכת השניה הלא רצויה? ד"א הוצאתי את הארדיסק הנוסף. תודה

22. שלום, לפני מספר ימים התקנתי משחק,לאחר ההתקנה הנורטון זיהה וירוס טרויאן אז עשיתי סקאן והנורטון מצא וירוס אבל לא הצליח למחוק אותו! יש לכם הצעה איך למחוק אותו? תודה רבה רבה רבה מראש! נ.ב ניסיתי גם להוריד את הוירוס "במצב בטוח". וגם ניסיתי להסיר אותו ידענית. תודה.... :pissed:

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by Joli,

מה המצב? יש לי שתי גגה זכרון במחשב וגם כששום תוכנה לא עובדת ברקע (חוץ מפיירפוקס ואימיול...) הוא משתמש לי ב - 800 M"B זכרון שז פוול... מה אפשר לעשות??? הינה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 אגב אני לא יודע אם זה ישנה אבל יש לי ווינדוס 7 64BIT תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by assaf990,

אם הדיסק הקשיח שלי הוא NTFS אז לא אוכל להפעיל את המחשב דרך דיסקט הפעלה של WIN98?? אם לא - אז איך מתחילים להפעיל מחשב עם דיסק קשיח NTFS מפורמט?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by Pro_2004,

שלום לכולם אני צריך לעלות את המחשב עם BOOT DISK מבלי שיגיע לווינדוס וישאר במצב "דוס" איך אני עושה את זה עם דיסק ולא עם פלופי ? ניסיתי את האתר http://www.bootdisk.com/ אבל כל קובץ שהורדתי משם דרש שאני אכניס דיסקט 1.44 לכונן . אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח. תודה

• 5 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים