Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הקמתי שרת WDS כדי לבצע התקנות מהרשת. שאני מריץ את ההתקנה ממחשב לקוח התקנת החלונות עולה (במקרה הזה ויסטה) אך מודיע שאין את הדרייבר לכרטיס הרשת ויש צורך להכניס את הדרייבר להתקנה. יש למישהו מושג איך מבצעים זאת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כרגע בוינדוס לא מוכן להיות מותקן על הכונן לא משנה גודל הפרטישן. מדובר בלוח X58 UD7.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כבר השנה נראה הפסקת תמיכה לחלק מהגרסאות, גם כשמדובר רק על שינוי של SP. למערכות ביתיות: http://www.microsoft.com/windows/enterprise/products/windows-7/end-of-support.aspx למערכות שרת: http://support.microsoft.com/gp/lifean36
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
עשיתי FDISK ואז פורמט. ומשום מה הפורמט התבצע תוך שניה אחת! (מוזר..) באתי להתקין XP PRO מתוך דיסק ומייד לאחר טעינת ההגדרות הראשוניות אני מקבל משך שגיאה כחול. (האם צריך להתקין STATA?, אם כן - אין לי פלופי בכלל..)
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
התקנתי winxp_sp1 מהדיסק. והכל פעל מצויין. עד ש.. לפני יום-יומיים התחברתי לעידכונים והתקנתי 4 פריטי אבטחה. מאז קרו לי 2 צרות: 1) אינני יכול לראות תרגומים כאשר אני רואה סרט על צג טלויזיה. (DIVX) 2) האמיול שהיה רץ לי על מהירות 50 ירד לי למהירות 2. איך אני יודע איזה עדיכונים להסיר? על אחד העיכונים שהתקנתי נאמר לי לפני ההתקנה שלא אוכל להסירו בעתיד. יש מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני פועל על פי המדריך הבא: http://www.winmatrix.com/forums/index.php?/topic/22459-windows-media-player-11-for-windows-7/ לקחתי בעלות על הקבצים שאמרו שם, אבל כאשר אני מנסה להתקין הוא נותן לי שגיאה: http://i47.tinypic.com/359bd78.jpg [br]פורסם בתאריך: 28.11.2009 בשעה 16:11:09 מצאתי סקריפט שמתקין הכל אוטומטי.מי שרוצה יכול למצוא אותו כאן: http://www.joejoe.org/forum/index.php?showtopic=18633&st=0
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
האם יש SP3 ל XP64 ?? חיפשתי באתר של MS ולא מצאתי מישהו יודע עם יש בכלל ??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
היי יש לי win 2000 pro וכל פעם שהוא עולה, כאשר אני בודק את הכוננים שלי (c,d,e...) רשום sharing אני משנה את זה וזה חוזר לאתו מצב אחרי איתוחל מחדש. איך אני מבטל את זה, אני מחובר לרשת מקומית מהירה, והורדתי את הsharing של המדפסות ....??
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הכנתי דיסקט איתחול, נכנס אליו כאשר מדליק את המחשב ושמתי לב כי כל הפקודות שהיו ידועות במערכות קודמות, כבר לא קיימות כאן. אז איך בדיוק אני נכנס ל fdisk כאן ? ולפורמט, למישהו יש מדריך\הסבר קצר איך להשתמש בדיסק איתחול של xp ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי לאחרונה הופיעה לי דבר כזה בונידוס 7 שלי איך אני מוריד את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נייד DELL מאז שהוצאתי לו את הסוללה מהמחשב נייד יש לי בעיה (לא משנה עם הסוללה עכשיו מחוברת או רק החיבור לחשמל) הWINDOWS לא עולה בכלל, שום מצב לא LAST KNOW.... לא בSAFE MODE הוא מגיעה לשלב של הטעינה שיש/ את הסמל של WINDOWS עם הרקע השחור ואז אחרי 3 שניות המחשב קורס ועושה ריסטרט. עשיתי לו מצב (שחכתי תשם) שאו מתראיה על הבעיה) הוא אומר שחסרה חומר או שהיא לא חוברה כראי משההו בסגנון. אבל שוב הבעיה ממשיכה גם כאשר הסוללה מחוברת בלי חשמל / הסוללה מחוברת עם חיבור לחשמל/המחשב מחובר לחשמל בלי סוללה. -איך אני מטפל בזה? יש פשרות לעשות REPIAR עם הדיסק של הWINDOWS ? (איזו פקודה לתת לו?) -יכל להיות משהו בביוס? ניסתי להתסכל אבל הכל נראה בסדר.... מישהו בבקשה? (אני לא רוצה לפ…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
הטואלבר היה לי כבר שבועיים הדף זה מאתמול...סרקתי אד אוואר וספייבוט ולא הסיר... עשיתי ניקויירג'יסר עם כל מיני תוכנות ולא הסיר.......... הדף עצמו הוא לא דף בית הוא כמו תוכנה מתלווה כי הוא ABOUT:BLANK
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT KV8 PRO - 3rd eye. כשאני בא להתקין לו ווינדוז, ואני אומר לו להתקין דרייברים מצד שלישי, הוא מוצא בדיסקט 4 דרייברים. ניסיתי כל אחד מהם, ועם אף אחד מהם הוא לא מזהה את ההרדיסק. ניסיתי להוריד מהאתר של ABIT, ובהתקנה היה כתוב שחסר לו איזה קובץ על הדיסקט. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את הסוג מסך של התחל>כיבוי>כבה את המחשב אני רוצה לשנות למסך כאילו זה אירגון שיש מסך כיבוי אחר עם הכפתור של אפשריות והיוזר וסיסמה לרב זה השיטה שי באירגונים תודה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
מאז שפירמטתי אותו והתקנתי 98SE WIN בזמן כיבוי אני מקבל את המסך הבא : windows is shuting down אבל הוא תקוע תודה נ.ב יש לי גם כרטיס רשת אם זה קשור ? אבל לפני כן הוא כן היה נכבה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
1. קניתי מחשב נייד שבא עם ווינדוס ויסטה אבל hp עושים מן מחיצת שחזור כזאת ואין לי אותו על דיסק ובגלל זה לא הצלחתי לחלק את הכונן למחיצות אם אני יוריד ויסטה מהאינטנרט וישתמש בקוד שיש במדבקה שלי על המחשב זה עדיין יהיה חוקי יש לי vista home premium ויש אפשרות להשתמש בקוד הזה לגרסת 64 ביט או שיש אפשרות לשדרג תמורת סכום סימלי? 2.מישהו הצליח לפתוח פורטים בויסטה כי בראוטר פתחתי ושהוא שאל אותי אם לפתוח בפייר וול אמרתי להפסיק לחסום אבל עדיין יש לי low id יש עוד משהו שצריך לעשות כדי לפתוח את הפורטים כי במחשב השני עם הxp הם פתוחים יכול להיות שיש בעיה כלשהי עם זה שהוא מחובר אלחוטי?
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמשמש לטלויזיה, מעבד http://ark.intel.com/products/27518/Intel-Pentium-D-Processor-930-(4M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178 כרטיס מסך radeon 5450 1gb זכרון (בהתחשב שאני אשדרג ל2GB, זה המקסימום של לוח האם) ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת (XP) לווינדוס 7 ultimate השאלה היא, האם להתקין מערכת הפעלה ב32bit או 64bit? תודה על העצות!
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מחשב חדש. התקנתי XP SP2 חוקי עם רשיון שיש לי . שהתחלתי לעדכן הוא הראה לי שיש עדכון לSP3 עדכנתי הכל עבר חלק . עכשיו שניסיתי לבדוק שיש עדכונים נוספים גילתי שיש עוד 15 עדכונים חלקם של XP, של IE 7 ושל OFFICE 2007 (שגם הוא עם רשיון). התקנתי ידני SP1 לOFFICE 2007 וכמות העדכונים ירדה ל 13. מפה אני לא יודע מה לעשות המחשב לא מוכן לעדכן את העדכונים שהוא הוריד . לא מעדכן ממערכת ההפעלה וגם לא מכיבוי ועדכון . אני אשמח לעזרה. המחשב חדש רק שלשום הותקן אני ממש לא רוצה לפרמט שוב . בתודה מראש למגיבים .
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אכן רבות ונפלאות הן תקלות החלונות. בכל אופן, בכל פעם שאני מנסה למחוק קובץ עם shift+del, המסך נחשך לשניה, ואז חוזר. הקובץ נמחק בסוף, כך שזאת לא ממש תקלה. לעומת זאת, כשאני מנסה למחוק את הקובץ באופן מסורתי, רק עם del, אז עסקים כרגיל, והקובץ נשלח בשמחה לפח (סליחה, סל מיחזור). יכול להיות שהshift+del מפחיד אותו, כי זה באמת למחוק, ולא סתם בכאילו? :s05: אשמח לדעת אם מישהו יוכל לחשוב על הסבר הגיוני (אם יש דבר כזה בwindows), או שאולי אחד מכם נתקל בזה.
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים ומתלבט בין 64bit ל 32bit . עזרתכם הדחופה תתקבל בברכה.
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
שלום מתכוונת לרכוש נייד של דל (VOSTRO 3300) בחנות מציעים לי כלול במחיר ווינדוס 7 הום בייסיק. לא לגמרי הבנתי מה זה אומר ביחס להום פרימיום. הדבר היחיד שהבנתי הוא שזו מע' זולה שמיועדת למחשבים חלשים יחסית (ואני מקווה ששלי לא מוגדר חלש...) השימושים של המחשב יהיו עבודה משרדית, גלישה, מעט עריכת סרטים. הקרנת מצגות שמוטמעים בהם סרטונים רבים בצורה יעלה וטובה. קצת פוטושופ ותוכנות שרטוט. חיבור לרשת ביתית קטנה. אז האם זה יספיק לי או שמומלץ לשדרג למע' יותר יקרה - הום פרימיום או יותר...(ראיתי ביד2 שמוכרים גרסת שדרוג לWindows 7 ultimate 32bit ב-300 ש"ח כולל סיריאל)...
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שמאסץח בוויסטה פירמטתי את הכונן והתקנתי שוב XP SP2. יש לי FX5500 וכרטיס קול SB5.1 חבילת k-lite האחרונה הבעייה היא כזאת: * בזמן שאני מפעיל וידאו (avi,mpg) במדיה פלייר 11 או מדיה פלייר קלאסיק הזמן בסרט (השניות) רצות מהר מדי (וככה גם הסרט) ניסיתי להתקין כמה קודקים שונים אבל שום דבר לא עוזר. * לא שומעים כלום, ב-Winamp בכלל השניות לא זזות כשלוחצים Play וכנ"ל גם בסרטים - לא שומעים כלום. אני אובד עצות, מדובר באותו דיסק התקנה שתמיד השתמשתי בו...
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
windows ME 2000 שלום אני משדרג אחשב windows ME 2000 ואין לי את הקוד של ההתקנה בבקשה שמישהוא יביא לי את הקוד אחשב תודה מראש netanel305
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-