Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לשלוח הודעת דוא"ל ב"אאוטלוק אקספרס". ברצוני לצרף להודעה כקובץ נספח (צרף קובץ) הודעות מייל שקיהלתי ונמצאות אצלי ב "דואר נכנס". מישהו יוכל להנחות אותי כיצד עושים זאת ? תודה
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
אוקי אני מדבר מהמחשב הישן למה אני מדבר מהמחשב הישן כי בחדש אני מתחבר לאיטרנאט כל מה שפועל על האיטרנאט לא פועל אני לא מצליח לגלוש כלום הינה ההוראה ארור שהוא מראה לי בהתחלת האיונדוס חסר לי קובץ וזה אם אני יפרמט הכל יהיה טוב אבל אני לא רוצה יש לי מלא דברים שאני צריך תודה!! לכל מי שעוזר הינה הארור http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/huxh.JPG http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/huxh.JPG
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי לפני שנה בערך ומותקנת עליו WINDOWS VISTA ULTIMATE 32BIT לא משנה איזה משחק אני מריץ יש קירטועים מידי פעם וקשה לשחק בצורה נורמאלית גם עם אני מריץ על מינימום הגדרות הבעיה נשארת. יש לציין שבXP זה לא היה קורה והכל עבד חלק! המפרט: Q6600 2.4 2GB זיכרון כרטיס מסך 8800GTS 320 הדרייברים מעודכנים וגם SP1 אני כבר לא יודע מה אפשר לעשות
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
למה שאני מכין דיסקט איתחול בווינדוס אקס פי אני לא מצליח לפרמט ממנו?? כשאני מפעיל את המערכת מחדש אז אני רושם format c: ואז זה אומר לי bad command איך אני יעשה דיסקט איתחול?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
היי אז התקנתי ויסטה אולטימייט 64 על המפרט שבצד, ואחרי כמה זמן של שימוש (_20 דקות~) היא פשוט קורסת וכל החלונות נתקעים. רק ריסט פותר את הבעיה. אין לי מושג כבר מה הבעיה יכולה להיות- ניסיתי כל דבר הגיוני. יכול להיות ששתי תוכנות מתנגשות אבל לא שמתי לב לשתי אפליקציות ספציפיות שרצות בזמן התקיעה. |: רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום חברים! התקנתי על מחשב חדש WIN XP SP3 אבל שכחתי לעשות מחיצות בהארדיסק... יש דרך לפצל את הHD בלי שאצטרך לפרמט מחדש? שמעתי על תוכנה של נורטון..אבל לאבדיוק הבנתי אם היא בטוחה או שיש סיכונים בכזה דבר.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. שכחתי את ססמת המנהל בכניסה למחשב. נסיתי לעלות ב sm אבל עדיין מבקש ססמא. איך מתגברים על הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לאחרנה בכל פעם שאני עושה BOOT או RESTART אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Autochk cannot run due to an error caused by a recently installed software package בהמשך יש בקשה לעשות RESTORE, אך איני יכול לבצע זאת. אין אפשרות להריץ את CHKDSK. אין לי וירוסים, כי הכל נסרק. קראתי היכן שהוא שיתכן וקיימת בעיה עם איזה דרייבר של USB. קצת מוזר לי כי כל מה שעשיתי היה לחבר את האייפון דרך כבל הארכה של USB. לציין כי ברשותי חלונות 7 עם 64 סיביות. האייטיונס מותקן אצלי ממזמן. למי הפתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי חבריה, כפי הכותרת: מחשב עולה לדף "safe mode "ומאתחל מחדש.לא נטען בכל הפרמטרים המופיעים בדף השחור הנ"ל שיש בו את העלאה במצב בטוח. המחשב מגיע לדף הנ"ל חושב עד 30 ושוב מאתחל, מה הבעיה ומה הפתרון? מחשה ,אינטל dq965gf דיסקים sata מערכת הפעלה ווינ אקספי הום תודה אחרי כ20 ניסיונותה המחשב עלה,מוזר לא כן? אני עושה איתחול ושוב חוזרת הבעיה יש מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מריץ תוכנה משורת הפקודה אבל היא נפתחת לי ברקע. האם יש איזה פרמטר שניתן להוסיף בשורת הפקודה ע"מ שחלון התוכנה יקבל פוקוס ויהיה החלון הפעיל? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איך אפשר להעביר את קבצי ה BOOT למחיצה של ה WIN7 ? הם כרגע על המחיצה של הXP ואני רוצה למחוק את המחיצה הזו.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר עם win 2000 pro שהתקנתי לו remote desktop connection למחשב עם win xp בעל 2 חשבונות 1 - בלי סיסמא 2- עם סיסמא המחשב המרוחק מחובר לאינטרנט עם המשתמש בלי הסיסמא כשאני מנסה להתחבר לא משנה עם איזה משתמש הוא רושם לי את ההודעה (בתמונה) ואז אם אני מאשר הוא מנתר את המשתמש וגם את החיבור לאינטרנט !!! ואז אני לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן של המשתמשים איך צריך להגדיר אותם מי צריך להיות מחובר ועוד קונפיגורציות שצריך לעשות כדי להתחבר ממחשב מרוחק (סימנתי את התיבה שניתן להכנס אליי) אולי צריך הגדרות שיתןף כלשהם ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין windows xp על מחשב יענו הארד דיסק ריק ושמעתי שצריך להוריד דיסקט איתחול ואז להכניס דיסק חלונות רגיל לא מערכת קיצר לא ממש הבנתי אז אם מישו יכול להסביר או להביא מדריך
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם נכנסתי לMSCONFIG בWINDOWS 7 ובלושנית שירותים סימנתי למטה הסתר את כל שירותי Microsoft והתהליך הזה ששמו FsUsbExService מסומן בV מישהו יודע מה זה??
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח 20 ג'יגה של IBM שאני לא סומך עליו בשביל לשמור שומדבר חשוב יותר מה-MP3-ים של מייקל ג'קסון שאחותי אוספת. עד היום הוא היה מחובר כ- SLAVE לדיסק הראשי שלי (80GB) והכל עבד מצויין. במסגרת השינויים שהחלטתי להכניס במחשב שלי, העברתי את הכונן הגדול ל- RAID (לא עשה שום בעיות!), ושיניתי כמה מהחיבורים של התקני ה-IDE במחשב שלי. הבעיה עכשיו היא ש-XP נתקע עם מסך שחור מייד אחרי המסך הראשון של הטעינה שלו (זה עם הלוגו והקוביות הכחולות הקטנות). כשאני מעלה את ה-XP ב-Safe Mode אין שום בעיה לעבוד עם הדיסק הזה והכל טוב. הדיסק מזוהה בביוס וב-RAID, וניסיתי לחבר אותו בכל תצורה אפשרית יחד עם הדיסק הראשי. ניסיתי גם כבלים שונים. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
pen 4 2.4C northwood ABIT IC-7 MUSHKIN 512 BLACK LVL 1.. [CH-5] X 2 HERCULES 9700PRO AUDIGY 2 ZS אני שוקל לעבור לויסטה... שווה לי ? המערכת שלי מספיק טובה ? השימושים העיקריים שלי במחשב... אנטרנט ומוזיקה... פה ושם משחקים לעיתים די רחוקות בעיקר המעבר בשביל הממשק סתם נראית אחלה סביבת עבודה. תנו את חוות דעתכם !
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. יש לי יוזר אחד בלבד במחשב. משום מה בימים האחרונים בעת האיתחול של ווינדוס הוא מבקש ממני לבחור את היוזר. בעבר הוא היה עולה איתו כברירת מחדל. מישהו יודע איך לשחזר את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היה לי במחשב קובץ RAR של 954 מגה והחלטתי למחוק אותו, אבל אחרי המחיקה במקום שיתוספו לי 954 מגה נוסף לי 200 מגה ובמקום שיהיה לי באותו כונן קצת יותר מגי'גה יש לי רק 300 מגה אנשים מה הבעייה?!? תבינו מקום הוא דבר יקר בשבילי לכן ה700 מגה האלו חסרים לי מאוד יש איזו דרך להחזיר אותם?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כל הזמן קופצת לי בקשת ססמא, איך אני עושה שיתוף ללא ססמא? וינדוס 7 נדמה לי הום פרימיום. וינדוס אקס פי נדמה לי הום אדישן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום יש לי windows xp יש לי בעיה כזאת: יש לי פלאפון של סוני אריקסון, לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב והכל טוב ויפה ראיתי את התיקיות בנושאים שונים(music, other וכו), ללא הצורך להתקין דריבר כלשהו. הבעיה היא שהיום אחרי שהתקנתי את דרביר מצלמת האינטרנט שלי, פתאום אני מחבר שוב את הפלאפון למחשב וה windows מזה את הפלאפון כמצלמה ופותח את אשף סינכרון התמונות של windows, ואי אפשר לראות את התקן הפלאפון. איך אני מסדראת הבעיה? ניסתי למחוק את דריבר המצלמה אך עדיין הבעיה ממשיכה. זה פשוט מאוד מעצבן! הנה תמונה של הפלאפון:
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
איך שאני נכנס לתיקיה עם תמונות או סרטי וידאו אני מקבל הודעת שגיאה (SEND/DONT SEND). אין לי מושג ממה זה,עשיתי בדיקת וירוסים ואין לי כלום. המחשב הוא לא ממש חדש P4. XP PRO. תודה.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בקרוב מחשב ובגלל נושא הזיכרון החלטתי להתקין עליו OS של 64 ביט. זו תהיה ככל הנראה ויסטה 64. אני צלם חובב ובעקבות הצגת שאלה בפורום צילום התחיל ויכוח בנושא מעבדי 64 ביט. האם הם בכלל קיימים במחשבים ביתיים? האם הם נחוצים אם אתקין OS של 64 ביט? וכד'. http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=190058
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
DAEMON Tools Pro נחמדה, אבל ב-Windows 64-bit ה-Shell Integration שלה לא עובד. סתם תהיתי האם מיקרוסופט טרחו להטמיע כלי כ"כ חיוני במערכת ההפעלה הדנדשה שלהם... עוד שאלה קטנה: האם אפשר לשים אייקון של Control Panel בחלון של Computer (החלון של המחיצות), כמו ב-Windows XP?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-