עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Xtra,

שלום, בזמן האחרון (חודש+-) המחשב שלי נתקע לפעמים - או שהוא לא חזר משומר מסך (לא הגיב למקלדת ועכבר) או שפשוט באמצע העבודה עליו התצוגה נמרחה על כל המסך ולא היה ניתן לעשות שום דבר. עכשיו, המחשב שלי בכל פעם שהוא עולה אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e ביצעתי בדיקת memtest לזיכרון ובדיקה לכונן קשיח עם DFT והתוצאות היו תקינות. המחשב כן עולה כאשר אני נכנס בsafe mode וב-safe mode with networking אבל גם אז התצוגה נמרחת על כל המסך לעיתים. כרגע אני לא ממש מבין איפה הבעייה (אולי בכרטיס מסך?) ואשמח לעזרה. מפרט מחשב: Lenovo ThinkCenter A60 windows xp home edition sp3 amd athlon 64 x2 dual core processor 3800+ 2.0GB ram WDC WD1600JS-60MHB5 nvidia geforce 6100

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by etay34,

שלום אני משתמש בוינדוס ויסטה 64 ביט. שמתי לב פתאום שהשמות של הקבצים כשאני נכנסים לתיקיה בשולחן העבודה של המשתמש לא מופיעים כלומר רואים רק אייקונים. צירפתי תמונה של הבעיה. ניסית לסדר איכשהו בהגדרות של תצוגת תיקייה אבל לשווא. למישהו יש פתרון? אולי זה וירוס? פשוט רק בתיקיה הזאת של "המסמכים שלי" זה מופיע.. בכל שאר התיקיות הכל בסדר ועובד רגיל. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  3. שלום לכולם ! איך עושים שהדיספליי של התיקיות של הXP יפתח תמיד בצורת DETAILS ןלא שום צורה אחרת תודה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום.. אני מתקין את הוינדוס אקס פי ובשלבים בהתחלה עדיין במסך הכחול של ההתקנה אחרי שהוא עושה פורמט אז הוא מתחיל להעתיק את הקבצים ואז הוא ניתקע ואומר שהוא לא מצליח להעתיק איזה קובץ מסויין נגיד עכשיו את הקובץ "nsdxn.ocx" ואז יש לי את האפשרויות הבאות אנטר retry esc- skip file אני לוחת אנטר והוא ממשיך ..אבל מה זה אומר זה בעיה בדיסק ההתקנה שקניתי או בהארד דיסק או בחלק אחר ? תודה

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  5. שלום, רציתי לדעת אם ניתן להעביר ההארדיסק עם וינדוס למחשב חדש שקניתי מבלי שזה יעשה שגיאה כלשהי...(ולקוות שזה יפעל..) אם סתם דוגמא אני פשוט ימחוק מהמנהל התקנים את ההתקנים של הלוח, מעבד, כרטיס קול, כרטיס מסך וכו'...ואני אעביר את הארדיסק למחשב החדש זה יעבוד? תודה לעונים.. נ.ב. מצטער אם זה לא קשור לפורום..אני בד"כ לא נכנס לפורום הזה.. תודה.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by pincher77,

התקנתי WIN XP PRO + SP2 הוא באנגלית, התקנתי חבילת עברית הכל טוב ויפה רק יש בעיה נגיד במקום שיהיה "המחשב שלי" רשום MY COMPUTER וכו' נגיד אני רוצה לעשות העתק-הדבק אז במקום זה רשום עדיין באנגלית... מה לא הגדרתי נכון? כי רובו בעברית, לא כולו

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by Ferrari599,

יש לי מחשב המריץ vista 64 bit ואני חושב שהגיע הזמן לפירמוט. יש כל מני בעיות למרות שמחשב רק בן 4.5 חודשים. עכשיו הכל מגובה מההרד דיסק. יש לי כמה שאלות: 1. איך אני בעצם מפרמט אותו? 2. כל ההגדרות ב Bios גם ימחקו? 3. איזה Drivers אני אצטרך להתקין? כרטיס מסך זה לא בעיה, אבל ללוח אם גם צריך להתקין? 4. יש אולי מדריך מפורט? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by ItachiSan,

שלום, יש לי כמה שאלות לגבי אופגרייד לווינדוס כדי להפוך אותו לויסטה אולטימייט: http://www.iopanel.net/forum/thread9379.html במקום ה- Hwzone.co.il תכניסו i o p a n e l . n e t (בלי רווחים) (תתחילו לקרוא מהודעה מס' 10 והלאה..) 1) אם יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 98 זה תופס? 2) מה שבסוף יוצא לי זאת התקנה נקייה של הויסטה אולטימייט? (כאילו התקנתי דיסק מקורי של הווינדוס הזה) 3) אני אוכל לעשות עדכונים לווינדוס דרך האתר של מייקרוסופט? 4) אם יש לי בבית 2 מחשבים. אז אפשר יהיה לעשות את האופגרייד על שניהם? או שה CD-KEY תופס רק למחשב אחד? תודה. עריכה: סליחה, הלינק תוקן. אי אפשר להכניס פה כתובות של אתרים אחרים?? ???

9. Started by bomsa400,

היי מדובר ב winXP Pro הרקע: ניסיתי לעשות CLON לדיסק שלי עם GHOST , ממש בהתחלה נאמר לי שה CLON נכשל, לא זוכר למה... כיביתי את המחשב והוצאתי את הדיסק שאליו רציתי להעתיק (השארתי רק את המקור) באתחול וינדוס אמר שיש בעיה ב PARTITION וצריך לתקן שגיאות - באמצא התהליך הזה ניתקתי אותו מהחשמל (בטעות...נשבע לכם...) הבעיה\תקלה: כשאני מנסה לעלות בוינדוס רגיל הוא מגיע עד למסך הנחמד שבו אני מזין שם משתמש וסיסמא, והפרטים מתקבלים ואז מופיע הצבע רקע של ה DESKTOP שלי. אבל אין כלום, צבע רקע ( blank) ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר, קליק ימני לא עושה כלום, אבל עם CTRL +ALT +DELETE . יש TASK MANAGER . ב SAFE MODE עולה בסדר אבל אין אינטרנט. מה שניסיתי: 1) לעלות ב SAFE MODE ולעשות SYSTEM…

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by orelzion,

ניסיתי לעבוד לפי מה שכתוב בסטיקי הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561 אבל וינדוס אומר לי שאין כזאת תיקיה.

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by yoxo,

יש לי מחשב שקניתי לפני שנה בערך ומותקנת עליו WINDOWS VISTA ULTIMATE 32BIT לא משנה איזה משחק אני מריץ יש קירטועים מידי פעם וקשה לשחק בצורה נורמאלית גם עם אני מריץ על מינימום הגדרות הבעיה נשארת. יש לציין שבXP זה לא היה קורה והכל עבד חלק! המפרט: Q6600 2.4 2GB זיכרון כרטיס מסך 8800GTS 320 הדרייברים מעודכנים וגם SP1 אני כבר לא יודע מה אפשר לעשות

• 14 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by alon69,

המחשב שלי מותקן עם WinXP SP1 (לא ממש חוקי). ברצוני לשדרג את חבילת השרות. איך ניתן לעשות זאת בלי פירמוט או התקנה מחדש של מערכת ההפעלה? האם שימוש בדיסק בוטאבל של WinXP SP3 יתקין מחדש את המחשב כולל פירמוט או רק ישדרג את חבילת השרות? תודה.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by thebenjamin,

בגלל התקנה וחילוק מחיצות לא נכון יצא שהתקנתי WINDOWS פעמיים פעם אחת בF: ופעם אחת בD: המחשב פועל על המערכת שבכונן F: כל פעם בהדלקת המחשב יש הודעה שנותנת לבחור באיזה מערכת להשתמש כשבוחרים בF: הכל טוב כשבוחרים בD: זה אומר שחסרים קבצי מערכת... גם כשאני מנסה למחוק ידנית את הWINDOWS שבכונן D: זה לא מוחק אותו... יש דרך להיפטר מהכפילות וההודעה המעצבנת הזאת בלי לפרמט?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  14. שלום לכולם! אני לא יודע אם השאלה הזאת כבר עלתה בפורום (בכל אופן, לא מצאתי אשכול בנושא הזה)... בכמה מקומות ואפילו בכמה חנויות (ביניהן רשתות כמו באג ואופיס דיפו) נכתב כי מי שקנה מחשב (נייח או נייד) עם מערכת הפעלה ויסטה אחרי סוף יוני או יולי (לא זוכר במדוייק), זכאי לשדרוג מערכת ההפעלה ל-windows7 בעלות משלוח בלבד. מישהוא יודע על זה משהו? מישהוא קנה את השדרוג בדרך הזאת? מישהוא יודע מה היא "עלות המשלוח" הזו, איך זה עובד ועם מי יוצרים קשר כדי לקבל אותה? מי שולח? איך שולח? ובכלל, מה זה אומר? האם זה לכל מחשב שנרכש עם ויסטה אחרי התאריכים האלו, או רק למחשבי HP לדוגמא, שמצהירים שיש להם את המבצע הזה? תודה מראש, עידן

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by ifs2003,

שלום, יש לי מחשב עם ויסטה בבית ויש לי נייד עם ויסטה ואני מעוניין להתחבר מהנייד למחשב בבית דרך האינטרנט ולשלוט עליו. האם מישהוא יכול להסביר איך לעשות את זה או האם יש מדריך קצר בעברית ? תודה

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  16. יש לי 2 דיסקים חיצוניים USB - הראשון של Verbatim 1TB והשני Seagate FreeAgent 2TB. עד לא מזמן עבדתי עם מעה"פ WinXP והאתחול של המחשב כמעט ולא הושפע בין אם 2 הדיסקים היו כבויים או דלוקים. לאחרונה התקנתי מעה"פ נוספת (שהיא כעת ברירת המחדל) Windows 7 Ultimate x64. ומאז זמני האתחול של המערכת כאשר הדיסקים החיצוניים דלוקים גבוה משמעותית (הבדל של כמה דקות). אני מתכוון לפרק הזמן מהדלקת המחשב ועד הופעת המסך שבו אמורים לבחור מעה"פ. כאשר הדיסקים החיצוניים כבויים: המסך בחירת מעה"פ מופיע מהר ואחריו טעינת Windows 7 מהירה. כאשר הדיסקים החיצוניים דלוקים: מסך בחירת מעה"פ מופיע לאחר פרק זמן ארוך משמעותית ואחריו טעינת Windows 7 גם כן איטית הרבה יותר... * יש מה לעשות בנידון ?? [הרבה יותר נוח לי…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by mikibo,

שלום רב המחשב מבצע עליה של WIN אולם כאשר מגיע למסך ווידוס והפס הכחול רץ הוא רץ ב sלנצח. המחשב עולה ב safe mode last confi..לא עוזר מה עושים? תודה ויום טוב מיקי

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  18. זה קצת דחוף... אז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  19. שלום! היום שמתי לב שאיזה משהו מוזר נדבק אלי. כשאני מפעיל את המחשב, לפני הצגת שולחן העבודה יש לי הודעה שבה כתוב שאין לי רשיון ל Genuine. ככה נראה הסמל בשורה מלמעטה: אז ככה. 1. איך קוראים את זה בכלל? איך יותר נכון לאמר, גנויינה או גנויין? נשמע משהו רשע. 2. מה זה בכלל ואיך מעיפים את זה?? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by skuki1,

שלום! חבר שלי קנה מערכת מחשב חדשה עם מעבד אינטל C2D ולוח אם של ג'יגה בייט. במערכת יש לוח אם של ג'יגבייט ודיסק קשיח SATA2 של WD. השאלההיא, הרי בהתקנת XP צריך להכניס דיסקט עם דרייבר של סאטא, אבל אין לי כונן דיסקטים. יש רעיון? תודה

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  21. קודם כל אל תשימו לב לסקין של Vista זה סתם סקין הווינדוס הוא XP כמו שאתם ודאי רואים הרקע של קיצורי הדרך בשולחן העבודה שחור הייתי מעוניין להחליף אותו לשקוף.. יש דבר כזה... עשיתי את זה כבר פעם אבל אז משהו בטעות הפך את זה.... את הפיתרון למאפייני תצוגה- שולחן עבודה- ואז איפה שרשום צבע ניסיתי יש שם את כל הצבעים מלבד שקוף... אם משהו יודע להחזיר את הצבע השקוף לרקעים שמאחורי קיצורי הדרך בשולחן העבודה אשמח אם יפרט לי איך.... בתודה מראש... מאיר מצורפת תמונה של שולחן העבודה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by raacup23,

ok אז ככה מכיוון שאני חושב שזה האתר בכל מה שקשור למחשבים אני פונה פה עם הבעייה שלי והבעייה היא: עשיתי שכפול ממחשב ישן למחשב חדש במחשב הישן היה גירסה של windows xp home oem עכשיו כאשר אני מעלה את המחשב החדש הוא קורס עוד לפני שעולה ה-windows גם במצב בטוח זה קורה וגם בכל אפשרות אחרת . ניסיתי דרכים ב-recovery console לא ממש עזר לי בבקשה מכל התותחים פה עזרו לי. נ.ב לפני כמה שנים ידעתי לטפל בעניין אך שכחתי איך עושים את זה. בברכה רענן מנהל רשתות מיקרוסופט פרש-נט מחשבים

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  23. שלום לכולם ... אתמול החלטתי שאני צריך לפרמט והחלטתי להתקין עותק של ווינדוס עם SP3 v.3300 ליתר דיוק... לאחר ההתקנה התקנתי את הדריברים של הלוח-אם (gigabyte ga-965p s3 ) ואחרי שיכולתי להתחבר לאינטרנט אז בדקתי גם באתר שלהם עם הdownload center בשביל עדכונים... הבעיה היא שחוץ מהדרייבר של הרשת שום דבר לא עובד... אם אני מנסה להתקין למשל דרייבר לכרטיס מסך - אז בריסטרט אחרי ההתקנה הווינדוס לא עולה - נראה לי שהוא בכלל לא מזהה את הpci . יש למישהו רעיון ? חוץ מלפרמט ולחזור לSP2 ?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by The Dom,

כשאני מנסה לעלות את SAFE MODE אני רואה מסך שחור לגמרי שרק בפינות שלו כתוב SAFE MODE. אין אייקונים ואין כלום שם. אני צריך את הSAFE MODE כדי למחוק וירוס שלא נמחק במצב רגיל ואולי יימחק רק עם זה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  25. Started by The UnKnown,

pen 4 2.4C northwood ABIT IC-7 MUSHKIN 512 BLACK LVL 1.. [CH-5] X 2 HERCULES 9700PRO AUDIGY 2 ZS אני שוקל לעבור לויסטה... שווה לי ? המערכת שלי מספיק טובה ? השימושים העיקריים שלי במחשב... אנטרנט ומוזיקה... פה ושם משחקים לעיתים די רחוקות בעיקר המעבר בשביל הממשק סתם נראית אחלה סביבת עבודה. תנו את חוות דעתכם !

• 2 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.