Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כל מי שהתקין XPSP2 נא לדווח איזה באגים, אם יש או אין. לי יש באג אחד שברגע שאני גורר קובץ אז לא רואים את הסמל שלו (בעת הגרירה) ורואים רק את מצביע העכבר ואם אני גורר את הסמל למקום אחר ומשהה את העכבר לרגע, לחוץ אז פתאום הסמל מופיע אחרי שנייה. וה"באג" השני הוא שעכשיו לפעמים כשאני שולח פה הודעה בפורום הIE קורס, אני יודע שזו בעייה מוכרת אבל כשהיה לי XPSP1 זה לא קרה כמעט אף פעם ורק לעתים נדירות מאוד. למי שיש באגים נא לדווח!! - תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 3 500MHZ 192 ram האם אני יכול לשדרג את מערכת ההפעלה שלי היא היום WIN98ENA לWIN XP ואיפה אני יכול להוריד את השומר המסך של XP השלולית מים עם העלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
לפני שהחלפתי אותו (בקובץ explorer אחר אמין, שכנראה לא עשיתי את זה נכון משום מה), העתקתי והדבקתי אותו באותה תיקייה מה שיצר גיבוי שלו. בווינדוס 7, כשאתה מעתיק ומדביק קובץ לאותו מקום זה משנה לו את השם אוטומטית ל"filename- Copy". אז ניסיתי לעשות new task של explorer- copy אבל זה לא נותן לי. אני לא בטוח אם זה בגלל שזה לא אפשרי, או בגלל שאני מפספס רווח. איך אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי בלינקייה לגבי ההבדלים ועדיין אני לא סגור על החלטה... רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין על המערכת הנ"ל : Intel q8400 GIGABYTE G41M-ES2L 4GB DDR2 800MHz Sapphire HD5750 1GB ENERMAX 525W האם x86 או x64?? הבנתי (אולי לא נכון) ש x86 מאפשר שימוש רק ב 3.25GB DDR אבל משתמש למערכת ההפעלה במה שלא מאופשר למשתמש. וגם שבכמות כזו של זכרון לא כדאי להתקין x64 כי הפעולות יהיו יותר איטיות. בגדול, העבודה על המחשב היא תכנות. Visual Studio 2010 Linux Mint Isadora על VMWARE. המכונה הוירטואלית של הלינוקס מקבלת 1.5GB DDR לכן אני מעדיף להתקין x64. השאלה אם x64 => יותר זכרון => פחות ביצועים ?? תודה ושבת נפלאה לכולם. שחר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני צריך להריץ תוכנה עם הרשאות administrator על גבי מספר כיתות לימוד, ואני צריך לתכנן איך אני עושה את זה. פיתרון קל: לשנות הגדרות בקיצור דרך עצמו, שיריץ את התוכנה כ-administrator, אבל השאלה אם הגדרות קיצור הדרך עוברות ממחשב למחשב, כלומר אם זה נשמר בקיצור דרך עצמו. או להכין אפליקציה/סקריפט נוסף שיריצו לי את התוכנה כאדמין בכל המחשבים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
ככה התקנתי ווינדוס חוקי בלי לפרמט!!! באנגלית והביאו לי יחד איתו דיסק שפות, התקנתי את העברית בלי לשנות את האנגלית. עכשיו כל הקבצים הישנים שלי בעברית כתובים בג'יבריש, וגם ישנם מקומות אינטרנט שאני רואה את זה, מישוה יודע איך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום רב. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי המלצה למערכת הפעלה אשר אתקין על מחשב שנועד לגרפיקה. התוכנות בהם אני משתמש הם Photoshop, Frehand, Illustrator. שמעתי שיש אפשרות להתקין את מערכת ההפעלה החדשה שלAPPLE הנקראת Leopard על PC. האם אתם ממליצים לי לעשות את זה או ללכת על Microsoft? 32Bit או 64Bit ? תודה מראש אורי.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
hello, I have a little problume as you can see I can only write in english. I installed WIN 98 Sec Edtion befor the I had WIN XP but my computer isn't strong for that system, i I did a format on my computer and a friend of mine gave me a CD of WIN 98 Sec Edtion, anyway I installed everything and suddenlly i see that it's not Hebrew enabale' how can i install hebrew on my computer, plz help me ! thank you, all Some Thing... P.S I can read hebrew on a web page. so you guys can write in hebrew, thanks!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מטרידה במחשב שלי. אני נוטה לעבוד המון עם Hibernate/sleep, וכעת כל פעם שאני חוזר מפעולה כזו המחשב עולה כלאחר ריסט. תחילה שגיאה: Rundll: msiqvw32.dll not found, לאחריה הודעה שמדווחת על מסך כחול עם התוכן הבא: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.4 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 9f BCP1: 0000000000000003 BCP2: FFFFFA8004921060 BCP3: FFFFF80000B9C518 BCP4: FFFFFA8009A20A80 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\051112-23431-01.dmp C:\Users\Eran\AppData\Local\Temp\WER-5…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=178777&sid=10
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מזה יכול להיות ? זה קורה לי עם עוד כמה תוכנות... ווינאמפ וכו'... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
-
יש למישהו מושג איך לכל השדים והרוחות אני יכול להיפטר מה-WMP9 הדפוק הזה שהתקין את עצמו בייחד עם SP2, ולחזור חזרה ל-WMP8 ? זאת פשוט תוכנה גרועה בטירוף. WMP10 מסדרת כמה דברים נוראים שיש ב-9, אבל יוצרת חדשים וכבדה בטירוף.. אני פשוט רוצה לחזור ל-WMP8 שהיה לי לפני התקנת SP2.. יש דרך כלשהיא ? ולא, אין קשר עכשיו לשימוש בתוכנות אחרות, כי אני עושה את זה בכל מקרה (MediaPlayer Classic, בעיקר, שאגב אין לה שום קשר למייקרוסופט והיא ממש טובה) אבל אני עדיין רוצה את WMP8 כ-default כי היא פשוט נוחה יותר בפעילות יום יומית.. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
דבר ראשון- אין לי מושג מה עבר על המחשב שלי ומה הדבר שקרה לו עושה, ובגלל זה אין לי מושג איזה כותרת אחרת לתת לשירשור דבר שני- כשהפעלתי את המחשב שלי לפני יומיים הופיע לי אייקון של local area connection עם סימן קריאה עליו (מוגבל או לא מחובר... או משהו כזה...), בנוסף לאייקון של החייגן. אני לא ממש זוכר אם היה לי אייקון כזה קודם, מה שבטוח זה שהוא לא היה עם סימן קריאה. ניסיתי לעשות repair אבל הוא לא הצליח (המערכת לא הצליחה להקצות IP חדש), וכשאני עושה Disable אז גם האינטרנט מתנתק לי ולא מצליח להתחבר עד שאני מחבר את החיבור המוזר... מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הולך במחשב שלי?! עשיתי סריקת וירוסים עם נוד 32 והכול נקי (לפחות זה ) תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני משחזר אותו ?? יש את התוכנה Easy Recovery אבל זה רק ל-98 95
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משום מה באמצע הלילה מתנתק מהאינטרנט והייתי רוצה תוכנה או אם יש הגדרה בחייגן כך שיתחבר כול פעם מחדש אני מצאתי משו שנקרא redail if line is dropped זה וי במאפיינים שלי החייגן לשונית שנייה . אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. תודה .
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני לא רואה בשורת המשימותאת החלונות שפתוחים לי . והדרך היחידה שאני יכול לעבור דרך החלונות זה רק ALT+TAB . ניסיתי לשחק בהגדרות, אך ללא הצלחה. מצורף תמונה שבו רואים 4 חלונות פתוחים ושורת המשימות ריקה :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש בwin7 pro ולאחרונה הישום explorer.exe לוקח 50% cpu (קבוע ולפעמים יותר) סרקתי לוירוסים(אין) פתחתי משתמש חדש ובמשתמש השני זה לא קורה.(רק לשם בדיקה.לא רוצה להתחיל להעתיק את כל החומר.) נסיתי לעשות שיחזור וזה נתן לי רק 4 ימים אחורה אז לא בדיוק פתר את הבעיה. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום .ראיתי שבכל חנויות המחשבים רכישת W7 בגירסת OEM מותנת ברכישת מחשב חדש בלבד. זה לא כל כך מובן לי . כלומר האם אני חייב לרכוש מהם מחשב קומפלט בשביל לקבל את ה- W7 במחיר המצויין. וכפריט בודד האם ימכרו אותו אך במחיר שונה ,או לא ימכרו. כוונתי בחודש הבא לקנות ולהרכיב מחשב חדש לגמרי , אך לא נראה לי שארכוש את כל החלקים מאותה חנות בגלל הבדלי המחירים לפריטים השונים .
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
*נכתב על ידי בתאריך 8.4.09 , אפשר לשאול שאלות פה או בפרטי.. *לא להעתיק. ניקוי המחשב ותחזוקתו מערכת ההפעלה צוברת קבצים ונתונים בתיקיות מערכת, לשם גישה מהירה אליהם בעתיד, בשביל שלא יווצרו כל פעם מחדש. זה כמובן הכרחי, אבל כשכמות הקבצים עוברת את הגבול, סביר להניח שהדיסק יעבוד זמן רב יותר, והפעילות שלו תיהיה גבוהה מן הרגיל. דבר שעלול להאט תהליכים אחרים שכותבים על הדיסק. מלבד הקבצים הזמניים, קיימים גורמים נוספים שעלולים לשבש את פעילות המערכת, להאט אותה, או להשבית אותה: - תוכניות לא רצויות הפועלות באתחול המערכת - וירוסים - קבצים מפוצלים - קבצי מערכת שהוחלפו - דרייברים מתנגשים - סקטורים פגומים בדיסק הקשיח ועוד. במדריך נתמקד בגורמים האלה ונפעל בהתאם. * למדריך הזה, נזדקק לתוכ…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראית פה איזה ת'ארד על איך מחליפים מנגינות כשהווינדוס עולה או נכבה אז רציתי לדעת האם יש אתר עם כל מיני מנגינות\אפקטים לזה.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
רציתי לשעת אם זה אפשרי להסתיר תוכנית (לא משנה איזה) בטולבאר אני מתכוון שכשנגיד פותחים חלון באינטרנט אקספלורר נגיד אפשר לעשות איכשהו שהוא לא יופיע בשורת הטולבאר? עריכה: בהתחלה כתבתי טולבאר אבל בעצם התכוונתי לטסקבר
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן ווינדוס אבל לפעמים אני מריץ לינוקס מתוך דיסק און קי, ותמיד אחרי זה כשאני מפעיל את ווינדוס השעון מאחר בשלוש שעות בדיוק יש לציין שבלינוקס השעון מכוון כרגיל רק כשאני מדליק את ווינדוס הוא מאחר. מה פשר התופעה?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-