עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שדרגתי ל-10 מ-8.1 ועובד בסדר גמור וזה שמר לי את כל התוכנות, אבל כמה בעיות קטנות: - יש משחקים שעובדים לי פחות טוב מקודם לכן, וכן הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך בצורה יסודית והתקנתי מחדש וזה עדיין קצת תקוע. - במערכת ההפעלה יש קצת לאגים לא מוסברים והיא לא הכי מהירה שבעולם ויש לי SSD. במידה ואני אפרמט את המחשב דרך הבוט ואתקין את 10, האם זה יעבוד ויאקטב לי את המערכת לאחר מכן? יש לציין שה-8.1 שלי היה פרוץ וזה לא עשה בעיות.

2. יש לי 1 גיגה זיכרון במחשב, וראיתי שגודל ה-pagefile.sys אחד וחצי גיגה. האם כדאי לבטל את הזיכרון הווירטואלי או להקטין אותו, האם זה לא מוריד את הביצועים כשיש הרבה זיכרון פיזי?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. האם רק בין WIN 10 PRO אפשר לעשות תיקיות משותפות ברשת? אם יש מחשהב אחד שהוא WIN 10 HOME והשני WIN 10 PRO לא יהיה אפשר?

4. ברשותי פנטיום 3 עם XP2 ויש לי אופציה בווינדוס אפדייט לשדרג ל-XP3 המידה והשדרוג מכביד ומעמיס יותר מהנוכחי, אז לא אשדרג.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. יש לי מעבד: athlon64 3500 כרגע אני מריץ עליו את ויסטה 32, המחשב משמש למשחקים סרטים ושאר פעילויות פנאי.. האם שווה לי להתקין את גירסת 64 ביט?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  6. אני רוצה את ה-WINDOWS PROFESSIONAL X64 EDITION האם המחיר זול מהארץ ?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  7. האם שווה לקנות רשיון ל-windows 7 באיביי? יש לי לפטופ שאני רוצה לשדרג ל-7 וראיתי שאפשר לקנות רשיון שדרוג ל-Home פרימיום ב-75 דולר בערך (יש גם פחות, אבל מפוקפק יותר) במקום ב-120. מה דעתכם? שווה לקנות רשיונות דרך איביי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ofirn2,

תראו אני קונה מחשב חדש עכשיו הייתי רוצה לדעת אם הוא יריץ לי משחקים כמו שצריך. אני מדבר על 64BIT WINDOWS VISTA ULTIMATE והמפרט הוא: E6600 ASUS P5B GEFORCE 8800 GTX KINKSTON 1 GB DDR2 667 MHZ CL 5 WD 250 GB 16 MB BUFFER עכשיו האם משחקים כבדים שדורשים 1 גיגה במומלץ, ירוצו טוב בלי FPS נמוך :s05:

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  9. שלום רב, יש לי מחשב עם ויסטה פרמיום. התקנתי תוכנת POWER DVD מאחר ותוכנה זו כוללת כל מיני פילטרים עצמאיים, כנראה שזה גרם להתנגשויות עם מקודדים (כגון FFDSHOW ואחרים) שהיו כבר מותקנים קודם. כתוצאה מכך נוצר אצלי בלאגן שלם, כאשר נגנים פתאום מתחילים "להשתגע" ולעיתים אף מפסיקים לעבוד לחלוטין או חלקית (למשל מנגנים סוגי קבצים מסוים מצוין, ואחר לא מתנגן כלל). אין לי כוונה להיכנס יותר מדי לנושא, כי זה לא שייך לפורום, ולכן השאלה שלי היא כזו: האם שחזור מערכת לנקודה שלפני התקנת PDVD ,תוכל להסיר לחלוטין את התוכנה (על כל הפילטרים העצמאיים שלה) ולהחזיר את המצב לקדמותו, או שבכל זאת יישארו כל מיני ספיחים שימשיכו להפריע ולגרום לכל מיני בעיות בניגון סרטים? לחילופין, במידה ושחזור מערכת לא תפטו…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  10. שלום רב, אחרי שקיבלתי את המחשב החדש, עשיתי לו מיד גיבוי (אימאג') על ההתקנה הנקייה והדרייברים המעודכנים. התכנון שלי היה להתקין בהמשך את כל התוכנות והמקודדים, ואז לתת גיבוי נוסף. אלא שאז קרה הבלתי צפוי. אתמול המחשב החליט "להשתולל" והעכבר והמקלדת לא תיפקדו. בלית ברירה כיביתי את המחשב ידנית, והפעלתי מחדש. כעבור מספר דקות שוב קרה אותו הדבר. הפעם השארתי את המחשב פועל, ויצאתי מהבית. כאשר חזרתי, הופיע הודעה שחלונות נאלץ לבצע שחזור. כעת נראה על פניו שהמחשב עובד כשורה, אבל השאלה, האם השחזור העצמאי שהתבצע ע"י מערכת ההפעלה ניקה את הבעיה לגמרי , או לא. השאלה הזו חשובה מכיוון שאינני יודע האם אני יכול כעת לבצע בבטחה את הגיבוי השני, או שאולי עדיף לי לשחזר את הגיבוי הראשון הנקי שיצרתי, לה…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. יש לי וינדוס 7 וזה שהתקין אותו הריץ קובץ RemoveWAT אך שמעתי שזה יכול להיות בעיה והוא לא מומלץ. מישהו יודע מה הקובץ עושה והאם הוא אכן בעייתי?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by zombie,

שמעתי בבצפר אנשים מדברים על windows vista nvidia evolution נדמה לי ו black eternity... על מה מדובר?זה מערכות שעתידות לצאת?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  13. כוונתי ל WIN XP לא חוקית. לאחרונה יש כל מיני קלקולים קטנים,לדעתי יזומים ע"י WIN למשל פתאום הופיע מסך ה "Genuine Microsoft Software " וגם תוכנות שונות התחילו לבשר שרישיונן פג.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  14. שלום יש לי שני מחיצות נפרדות עם נפח גדול. במחיצה הראשונה מותקן xp ובמחיצה השנייה מותקן vista, כך שבעליית המחשב יש לי בחירה. האם העבודה שמותקנת אצלי שני מערכות הפעלה מאיטות את אופן פעולת המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  15. כרגע יש לי הרדיסק שעל כונן C שלו מותקן WINDOWS וחוץ מזה יש את כונן D ועליו קבצים. קניתי עכישו הרדיסק חדש, אני רוצה לנתק את הישן להרכיב את החדש , לעשות לו חלוקה דומה לשל ההרדיסק הקודם ועוד פעם בC להתקין ווינדואס ובD שתהיה מחיצה של קבצים אחרים. מה יקרה אחרי ההתקנה של ההרדיסק החדש כאשר אני יחבר גם את הישן למחשב כדי להעביר קבצים בין ההרדיסקים? הרי בשתי הכוננים מדובר בכוננים C וD ועל שניהם בכונן C תהיה מערכת הפעלה, מה יפעל? תהיה התנגשות או משהו? בעיות צפויות? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  16. היי יש לי רשת INTERNET CONNECTION SHARING של שני מחשבים (שניהם XP RPO SP1) המחשב שמחובר למודם הוא המחשב הראשי שלי, ועדיין לא הייתי רוצה להתקין בו SP2 האם תהייה בעייה (לרשת, שיתוף אינטרנט וקבצים) אם אני אתקין רק במחשב השני (GUEST) את ה-SP2 ? תודה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  17. אני וחברים שלי עושים MIX של הקלטות מהאייריבר שלי. ורציתי לקבל את חוות דעתכם . אה, ואיך אני מסדר שתוכלו להכנס לסרבר ללא צורך בססמא?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  18. הנה מאמר שראיתי ב ynet לגבי הפיצ'ר הזה בויסטה (ראו 4): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495883,00.html זה גם ככה ב XP??? אופיר

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני עומד לפני קניית מחשב חזק עם 4 גיגה זכרון והבנתי מהחברים פה שעדיף להתקין ווינדוס 7 עם 64 ביט בשל נהול זכרון עדיף ושדרוג עתידי של הזכרון. הבעיה שאני משתמש כרגע בחשבשבת חלונות שכתוב בעזרה שלה בפירוש שהיא מיועדת לגרסת חלונות של 32 ביט. האם לדעתכם היא תעבוד גם ב 64 ביט?

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by gornir,

כדי לנסות להבין קצת יותר מתוך כל הדיסאינפורמציה בנושא, יזמתי את הסקר הקטן הזה. אני זוכר שכש XP יצאה לשוק, אמרו ש 512 מגה לא יספיק, ואין שום בעיה עם זה. מצד שני, באותה תקופה מכרו מחשבים עם 256 מגה וזה בהחלט לא מספק...

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by yotam360,

איך אני סוגר את תוכנת האנטי וירוס של WINDOS?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האנטי וירוס שלי מצא וירוס עם שם הקובץ עם אני מוחק את הקובץ הוירוס נימחק? או שזה לא קשור

23. Started by bitoNNz,

יש לי מחשב נייד שרץ על ויסטה ויש אפשרות להאיץ אותו בכך שמחברים לו DOK של 1GB+ הבנתי.. ניתן להאיץ את המחשב גם בעזרת MP3 של 1GB+? בדקתי וראיתי שצריך שקצב ההעברה יהיה 24 MB לשניה לפחות.. ומצאתי רק איזה DOK אחד שעולה איזה 800 שקל שבכלל היה כתוב לי המפרט שלו ושהוא מתאים ל READY BOOST כאילו האצת המחשב נ.ב. זה מאיץ ממש משמעותי כאילו אני ירגיש שהמחשב עובד חלק יותר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Googleness,

ברשותי מערכת הפעלה Vista Ultimate 64bit ברגע שהמערכת עולה היא עובדת מצויין אפילו מהר יותר מXP בזמנו ובכללי אני מרוצה. הבעיה שלי מתחילה מתהליך האתחול שאיטי עד כדי כאב. רצתי על כמה מדריכים ברשת, ביטלתי את הAERO ועברתי לסגנון הקלאסי של חלונות (בינינו תמיד אני מגדיר סגנון קלאסי הAERO מזעזע), סדרתי את התוכנות שנטענות בבוט שייטענו רק דרייברים חיוניים ותוכנת האנטי וירוס (של מיקרוסופט היא קלילה גם ככה), רצתי על הServices של המערכת ולאחר בדיקה של מה כל אחד מהם עושה ביטלתי את כל המיותרים, ביטלתי את הVisual של הבוט (כלומר יש בוט עם מסך סטטי בלי האנימציות), ביצעתי ניקוי מחשב וסריקה של רושעות ושאר מזיקים. איחוי הדיסק פעיל אוטומטית (ידעתם שיש איחוי דיסק אוטומטי בויסטה?) וחוץ מזה אין לי…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. מה זה בעצם? למה זה משמש וכיצד זה עובד?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.