Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לדעת מתי הפעם האחרונה שעשיתי ריסט למחשב? יש משהו מובנה בווינדוס, לא בתוכנה חיצונית? ולא כמה זמן מחובר לאינטרנט...כי בכל זאת זה נופל ומתנתק אני רוצה לדעת זמן מדויק כמה ימים שעות וכו'.. תודה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הבנתי שיש אפשרות להוסיף סקינים בלי שום תוכנה איך עושים את זה? ולמה תמיד שאני משנה איקון של אחד הכוננים, זה עושה שבמקום שהכונן יפתח רגיל זה יפתח לי חלון חיפוש? וזה אפילו לא משנה תאיקון... אני מנסה לשנות מסוגי קבצים ואז אני צריך ללכת ברגיסטרי ל איזה מקום ולשנות שם משהו וזה מסתדר
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הHD הוא חדש מהחנות - עוד לא הוגדר או חובר = כלום והHD הישן יש עליו את מערכת ההפעלה הנוכחית האם ישנה דרך פשוטה לחבר את החדש = ומיד בתחילת האיתחול להתקין עליו מערכת חדשה מבלי שתיתנגש עם הישנה ? > אותה אני כבר לא צריך - אבל רוצה לישמור את כל המידע שהיה על הישן כגיבוי צריך המלצות ולהבין את שלבי התהליך תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ale 130 של adsl וכןג פעם שאני גולש או מוריד משהו אחר כך מנסה לכבות את המחשב הוא לא מתכבה הוא כותב לי "שומר הגדרות" ונתקע לא זז הוא לא מתכבה תעזרו לי בבקשה תודה!!!! (יש לי הינדוס xp)
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדוס והוינדוס כבר עלה למסך הראשי.. רק שאני מנסה להכנס ע"י לחיצה לאחד היוזרים הוא רושם לי כך: the system canot log you on due to the following error: specified domain either does not exist or could not be contacted. כל זה לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס.. עדיין לא הצלחתי להעלות את הוינדוס ממש .. בגלל הבעייה הזאת. איך אני פותר אותה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני בכלל משתמש בפיירפוקס, אבל חשבתי, אם כבר אני משתמש לפעמים בIE, אז נעשה את זה כמו שצריך. מסתבר שהבטות פחות סטנדרטיות מ7 הרגיל. זה דפוק. איך אני שם את 7 בחזרה?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP Home + SP2 יש לי 2 חשבונות לא מוגבלים (אדמיניסטרטור). מצאתי את קבצי dbx של Outlook Express בתיקית Documents and Settings רק בתת תיקיה של משתמש אחד (זה שהוגדר ראשון). אני רוצה לגבות את הקבצים של שני המשתמשים, אך לא מצאתי את קבצי dbx של המשתמש השני (זה שהוגדר שני). היכן הם נמצאים? חפשתי בכל דיסק המערכת, כולל בקבצים נסתרים ובקבצי המערכת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
hvra yas li windows xp myohad aim tohnot nosafot vlo mzlih lafoh laivrit bbksa tazro li gam at asafa lo azlahti tmona sal awindows:
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את התפריט שמופיע בהפעלת הדיסקט boot של win98. את התפריט עצמו אין בעיה לשנות, אבל אני רוצה לשנות גם את הכותרת שלו ("windows 98 boot options" או משהו בסגנון...). הכותרת הזאת לקוחה מתוך IO.SYS, שהוא ברובו לא קריא אבל יש לו קטעים טקסטואלים לחלוטין וכבר קראתי על אנשים ששינו אותו. בכל שינוי שאני עושה (ולפניכם פירוט לא קצר), אני מקבל מחשב שעושה boot ובמקום להראות תפריט מראה כמה אותיות בג'יבריש על המסך, וזהו. והנה מה שניסיתי: 1. לשנות סתם את הטקסט 2. לשנות את הטקסט אבל לשמור על אותו גודל מדוייק של הקובץ (אותו מספר תווים) 3. לשנות אות אחת בטקסט (את ה-98 ל-95) 4. להחזיר את ה-8 למקומו, מה שאומר ששום שינוי לא נעשה לתוכן של הקובץ ולכאורה הוא אמור לעבוד. אז לא. בשלב זה ה…
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
התקנתי את גרסת הניסיון של adobe premiere pro cs4. ההתקנה לא עברה כמו שצריך. גם ההסרה לא. האייקון של CS4 נשאר ב add/remove programs והוא מראה שהתוכנה תופסת בערך 100MB. כמובן, התיקייה של CS4 לא נמצאת ב program files. האם קיימת איזו utility להסרה של תוכנות שלא הוסרו כמו שצריך. אגב, עשיתי system restore, לא עובד. אופיר
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי ויסטה בגרסת ההום פרמיום 32 ביט תהליך ההתקנה עבר חלק, כשהגעתי לסוף ההתקנה הוא כתב לי שההתקנה לא הצליחה והוא החזיר אותי בחזרה לאקספי כשהאקספי עלה קיבלתי את ההודעה שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת כמה עובדות שאולי יעזרו: לפני ההתקנה פירמטתי את הכונן של הויסטה בפורמט מלא (לא מהיר) ב-NTFS וקבעתי אותו כPrimary בנוסף לווליום הזה, יש לי עוד כונן עם אקספי פרו עליו. את הויסטה התקנתי דרך בוט מהדיוידי תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני צריך windows 7-hebrew-64bit גרסא סופית ! עם boot שאני יוכל לפרמט ולהתקין את הווינדוס חשוב שיהיה 64 ביט בעברית עם הגרסא הכי טובה *רצוי שיהיה בלינק אחד או שתיים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום! היה לי WIN XP HOME ורציתי לשדרג לXP PRO גיביתי באמצעות הכלי USMT ב XP HOME את האאוטלוק ועכשיו אני רוצה לפתוח את הגיבוי ב XP PRO הבעיה שהגירסה של ה USMT בוינדואוז הקודם והגירסה של ה XP PRO החדש לא תואמים עכשיו אני לא מצליח לשחזר את הקבצים של האאוטלוק מבקש עזרה בפתרון הבעיה. נ.ב. בוינדואוז הנוכחי היה לי USMT גירסה 3 . ובוינדואוז הקודם היה לי גירסה 2 כנראה לפי שם התיקיה של הגיבוי: USMT2.UNC ניסיתי להתקין USMT גירסה 2.6 אבל גם זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מעלה את המחשב מאז שפירמטתי והתקנתי XP מחדש בעת העלת החלונות צץ לי המסך של הסריקת דיסק הוא נותן לי אפשרות ללחוץ מקש כל שהו כדי לדלג, אבל עדיין זה מציק מאוד, עברתי על כל קבצי ה INI ולא מוצא איפה זה יושב. האם מישהו יודע איך להיפטר מזה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני לא מצליח לפרמט כבר ניסיתי להחליף דיסק קשיח, 3 כוננים ואפילו מעבד ניסיתי כבר 5 דיסקים שונים של גרסאות שונות של וינדוס והמחשב ממשיך לכתוב CANT BOOT FROM CD PLEASE ENTER SYSTEM DISK AND PRES ENTER ניסיתי כבר להכניס ולהוציא את הדיסק ללחוץ ENTER לא עוזר אגב יש לי לוח ASUS P4S8X-X
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל ננסה כי נראה לי שהבעייה היא ב windows: יש לי שתי תמונות bmp האחת נקראת 1 והשנייה נקראת שתיים, הן יושבות באותה ספרייה. אני מחליף את שם התמונה 2 ל- 3new אני מחליף את שם תמונה 1 ל- 2 ועכשיו אני מקבל את תמונה 2 (עכשיו 3new) בשני הקבצים! זו בעייה של ה windows? [br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 09:55:43 סליחה חברה,הקבצים של התמונות עצמן היו דפוקים. . .
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב Vista Ultimate עשיתי שתי מחיצות C ו D אחרי שסיימתי לפרמט את C ועליו הויסטה אין לי כונן D אך אני מוסיף אותו?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
כשאני נעזר בGRUB של לינוקס אז רק הלינוקס עולה והויסטה לא עולה כי הוא אומר bootmgr is missing ושאני מתקן את זה בעזרת הפקודות BOOTREE /FIXBOOT /FIXMBR אז כמובן שהויסטה עולה אוטומטית ואז אין איך לעלות את הלינוקס.. איך לכל הרוחות אני עושה דואל בוט ששניהם יעבדו כמו שצריך? תודה..
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אוקיי אז זה העיניין יש לי P-3 600MHZ ומותקנת עליה windows 98se ואני רוצה להחליך ל- windows 2000 pro. השאלה היא אם כדאי לי להעבור? ואם לא אז למה?
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שמתי לב רק אתמול. ב task manager הזיכרון הפיזי עומד על 70-80% ורק הwinamp והfirefox פועלים. אם אני לא מפעיל כלום הוא על 40-30%, ממש מוזר, לא? אני משתמש בwindows 7, המפרט בצד אם צריך. וחשוב לציין שאין לי בעיה במשחקים. תמונה http://img204.imageshack.us/img204/7483/95695047.jpg ???
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בWinXP Pro SP2 ולאחרונה הוא עושה לי קצת בעיות..: 1. מדי פעם סוגר תוכניות(פיירפוקס, IE, ICQ ועוד..) בלי שום סיבה, נותן לי אפשרות לשלוח או לא לשלוח דו"ח שגיאה ואז נסגר. 2. מדי פעם מופיעה לי מסך כחול שרושם שהווינדוס עשה איזשהי שגיאה, סופר עד 100 ומאתחל את המחשב. Help?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
נעלמו לי כונני הדיסקים... הם לא מופיעים פתאום בcomputer... יש לי שני כוננים, אחד (E) כונן דיסקים פיזי, ואחד (G) כונן וירטואלי של daemon tools. שניהם נעלמו. הפעלתי את המשחב מחדש ואפילו הרצתי התקנת תיקון (לא בגלל הבעיה הזאת). הכוננים עדיין לא מופיעים. שני הכוננים מופיעים בdevie manager עם סימן קריאה וכשאני נכנס למאפיינים שלהם כתוב לי: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) מה לעזעזל הולך פה ???
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה... ! שאני מתקין עדכונים של ווינדוס יש לי גם עידכונים של SECUIRTY וגם עידכונים של : Update for windows XP עכשיו חייב להתקין את כולם ? אני מסמן רק את ה Update fo windows XP ואת הSECURITY אני לא מסמן ... איך אתם עושים ?.. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-