Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעייה בכניסה לתיקייה System Volume Information במערכת הקבצים NTFS מישהו יכול בבקשה לעזור לי אני צריך למחוק משם קובץ דחוף
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מתקין Windows 7 ultimate, על איזה גודל כונן אתם ממליצים בהנחה שאני מתקין על המחיצה תוכות וווינדוס בלבד? רוב התוכנות שלי סטנדרטיות וקטנות, למעט אולי פוטושופ ועוד איזה תוכנה אחת גדולה (5 ג'יגה).
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רואה סימני שאלה במקום אותיות בעברית בשימוש עם ווינדוס 7 זה קורה רק בתוכנות שאני משתמש בהם (כמו FastStone או FDM)...לא בתוכנות של הווינדוס הורדתי language pack בעברית אבל זה לא עזר כתיבה בעברית עובדת בלי בעיות Windows 7 ultimate באנגלית תודה
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
pen 4 2.4C northwood ABIT IC-7 MUSHKIN 512 BLACK LVL 1.. [CH-5] X 2 HERCULES 9700PRO AUDIGY 2 ZS אני שוקל לעבור לויסטה... שווה לי ? המערכת שלי מספיק טובה ? השימושים העיקריים שלי במחשב... אנטרנט ומוזיקה... פה ושם משחקים לעיתים די רחוקות בעיקר המעבר בשביל הממשק סתם נראית אחלה סביבת עבודה. תנו את חוות דעתכם !
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
i have done a terrable mistake and installed a pirate copy of windows xp. not only it wasnt original, it was also moded... so now- i dont have hebrew in my system - i have installed the "hebrew lang pack" and still i dont have hebrew keyboard option and i have question marks insted of hebrew noted in some programs - but when i try to fix it regional options - and to change the non unicode into hebrew the message "windows cannot install what u requsted" comes up... so can someone please please help me fix it all?!?! 1. from where do i get hebrew keyboard layout files ? 2/ howdo i install them? 3. how can i fix the question marks??
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לא זוכר ממתי, חלק מהשמות של הקבצים שלי במחשב צבועים משום מה בכחול? מהי הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
מישהוא יכול לעזור לי יש לי בעיה בכיבוי המחשב במחשב יש לי WIN XP וכשאני לוחץ כיבוי המחשב מופעל מחדש בימקום להיתכבות עישיתי לו סריקת דיסק אבל בכל זאת הוא לא מיתכבה וגם הלכתי ללוח הבקרה ומיצריכת וחשמל וזה גם לא פטר את הבעיה
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים מלומדים יש לי שאלה שמטריפה לי את המוח וגורמת לי לרצות לזרוק את המחשב מהחלון יש לי את הווירוס reader_s ועוד כל מיני שמתלווים לו עכשיו אין לי פרמטתי את שני הכוננים שלי C ו D ועדיין אבל עדיין אחרי שאני מתקין ווינדוס יש לי ווירוסים ניסיתי 5 התקנות שונות 2 מהם הם ווינדוסים מקוריים אין לי מושג איך זה קורה שכל פעם מחדש נוצר לי הווירוס אולי זה יעזור זה מה שיצא לי מהתוכנה Malwarebytes' Anti-Malware [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לא משנה איזה מדריך ניסיתי ברשת אני לא מצליח לבצע את העניין, לא מצליח להתקין וינדוס XP מה-DOK, מדובר בהתקנת וינדוס חוקית. האם יש חשיבות לדיסק או קי עצמו ? לגודל המחיצה ? אשמח לעזרה כדי לגרום לדבר הזה לקרות !
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אחרי שאחי הקטן יושב על המחשב, אני רואה עוד שלושה סרגלי כלים שונים על הדפדפן. כיצד אני מונע התקנות סרגלי כלים על האקספלורר ומבלי להסיר את הסרגל כלים של גוגל? יש המון תוכנות לסינון פורנוגרפיה, אשמח לקבל המלצה על התוכנה הטובה ביותר. TNX
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי. בעיה: taskbar מופיע כרגיל, כלל tray ותפריט התחלה. חלונות לא מופיעים, פרט למקרים בהם אני משנה הגדרה של המסך או מפעיל משחק\סרט, ואז הם מופיעים לרגע(יענו flicker). אחרי לא מעט חקר לא מצאתי שום דבר שקרוב לתיקון בשבילי. עכשיו חוץ מפורמט, למישהו יש איזה משהו שקרוב לפתרון בשבילי? תודה מראש על כל עזרה שהיא!
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: האם חלונות עושה לאחר כל פעולת RESTART של המחשב איזשהו שחזור למצב הקודם שלו? כי כל פעם שאני מנסה להוריד SPYWARE הן כל פעם חוזרים בחזרה.. עכשיו הבעיה עם הSPYWARE.. יש לי בSTRATUP משהו שנקרא save and balm.. אני לא יודע עם זה קשור, אבל זה (או משהו אחר) מקפיץ לי חלונות פרסמות מדי פעם, פותח מן סרגל כחול כזה מעוצב בסגנון XP בחלק התחתון של המסך (שאותו אפשר לסוגר, אבל זה עדיין מעצבן שהוא קופץ), ומשום מה יש לי שני קבצי IEXPLORE.EXE פתוחים באופן תמידי ולא מוכנים להסגר... מישהו יכול לעזור? תודה ענקית מראש..!
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה יש לי כל מיני קבצים במחשב שאני לא מצליח למחוק אותם וברגע שאני מנסה למחוק אותם המחשב מפסיק להגיב אני רוצה לדעת איך למחוק אותם. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן חברס עשיתי כמה ניסויים עם העלמות קבצים ויצא שהעלמתי את פרוגרם פיילס ... חחחח איך אני מחזיר אותו ? תודה מראש, מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא ידעתי לאיפה לשייך את ההודעה הזאת..
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי מקלדת של רזור אקוסטה ואני משתמש בה בערך שנה וחצי.עכשיו לאחרונה קורה לי שאני לא יכול לכתוב בעיברית אלא אם אני כותב את זה בטקסט.כמו כן אני משתמש ב מערכת הפעלה windows 7 אולטיימט ונראה לי שהבעיה במערכת הפעלה. אשמח לעזרה\להצעות.כי חשבתי לקנות מקלדת חדשה אבל נראה שהבעיה לא במקלדת. תודה מראש למי שיכול לעזור. שיהיה אחלה של שבוע
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
המחשב שלי: Intel core 2 due 6300 לוח אם astrock g41 זיכרונות: 2 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד. ספק כוח : 230 V אני אעדכן אחרך כך בנוגע לדגם שלו כרטיס מסך מובנה על הלוח אם דיסק קשח HITACHI 500 GB קיבלתי את המחשב שלי מתיקון מטכנאי,הוא מכיל את מערכת ההפעלה הישנה שלי על הדיסק קשיח הישן(SAMSUNG),ומערכת הפעלה החדשה שטכנאי התקין על הדיסק קשיח החדש(HITACHI) המחשב שקיבלתי לא עובד טוב הוא קורס בצורה המתוארת בכחול למטה(בפסקה הבאה) כל כמה דקות מרגע הפעלתו(5-15 דקות) לאחר שקיבלתי את המחשב ,ביצעתי גיבוי למערכת הפעלה החדשה בדיסק קשיח החדש מחשב באמצעות תוכנה NORTON GHOST,התוכנה עשתה כרגיל את תהליך כיבוי המחשב הפעלתו מחדש וכניסה דרך הדוס בשביל לגבות את המערכת לקובץ. ברגע שתוכנת הדוס(של הגוס…
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
היי חברה אני חדש.. שמעו יש לי בעיה בשורת המשימות ב-XP שפשוט תסתכלו היא גדולה כזה.. ואני לא מצליח להוריד באחד פשוט שאני מנסה זה תמיד כאילו השורה הזאת מוסתרת... זה מעצבן!!! בבקשה תעזרו לי הנה למשל תמונה: http://planet.nana.co.il/BS17/sa.JPEG תכנסו לקישור שימו לב לשורת המשימות בווינדוס גדולה כזאת... דרך אגב- יש לי WindowsXP Pro תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כונן C לא נפתח והופיעה לי "פתיחה באמצעות..." הבעיה היתה בגלל וירוסAUTO .INF מחקתי אותו והכונן נפתח כרגיל הבעיה היא שכמה דברים עדיין לא עובדים כמו" עזרה ותמיכה" "מרכז האבטחה" דיסקים של DVD קראתי שצריך למחוק עוד כמה קבצים מישהו יודע איזה?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין בדיסק און קי עם כמה תוכנות ללא הצלחה את מערכת הפעלה XP כדי להתקין משם במחשב נייד ללא כונן CDROM. ניסיתי אם תוכנה בשם ULTRAISO,עשיתי בדיוק מה שצריך אך במחשב הנייד שאני מעלה דרך הUSB עם דיסק און קי אני מקבל הודעת שגיאה שחסר קובץ TXTSETUP.SIF,בדקתי את זה במחשב נייח ואותה הודעת שגיאה מופיעה ,לעמת זאת,את אותו הדיסק שמנו במחשב אחר וזה עבד. התקלה חוזרת על עצמה גם בתוכנות אחרות כמו unetbootin של לינוקס,ו WIN TO FLASH ועוד. אני מאוד סקרן לדעת מה קורה פה?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב, במקום להכנס ישר לווינדואוז, הוא מראה את המסך של בחירת משתמש. איך אני מבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני לא יודע איך לנסח את זה בכותרת אז אל תכעסו! טוב הדבר הוא כזה מתי שאני מוריד קובץ ZIPורק קובץ זיפ אז זה ישר מוריד אותו בלי לשאול אותי איפה להוריד אותו וזה פותח אותו לבד! יש דרך לנטרל את זה שזה יפתח אותו לבד ושזה ישאל אותי איפה להוריד אותו? בכל קובץ רגיל שאני מוריד EXE או SETUP אז אין את הבעיה הזאתי!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ראיתי בסירטונים החלפת מסכים ממש יפה ויש עוד מלא אופציות שראיתי בסירטונים של ויסטה באינטרנט ממזמן.. איך אני מפעיל את הכל.. כי ניכנסתי לכל מקום אפשרי ולא מצאתי שום דבר הכל מופעל.. אין לי מושג איפה להיכנס
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הגדרות של תוכנות שנשמרו שם לא מסוגלות להישמר, זה מגיב כאילו כל התיקייה היא לקריאה בלבד, וזה לא באמת ככה! מה עושים? מע' הפעלה ויסטה 64 כמובן
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
חבר שלי משתמש במערכת חלונות 2000 פרופשיונל אין לו חיבור לאינטרנט ואני מחפש להורדה קובץ של הסרביסס פאק ללא צורך התחברות לאינטרנט מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-