Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
עד לא מזמן IE היה שואל אם להוריד או לפתוח וכו. יש לי XP ו IE7 איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
קודם כל יש לציין שהווינדוס חוקי לגמרי! windows xp professional sp2 בעברית הוא מנסה להתקין עדכונים וזה מה שכתוב "לא היתה אפשרות להתקין את חלק מהעדכונים" ואז כתוב העדכונים הבאים לא הותקנו עדכון אבטחה עבור Windows XP (KB890859) עדכון אבטחה עבור Windows XP KB920683 עדכון אבטחה עבור Windows Media Player 11 עבור Windows XP KB936782 עדכון עבור Windows XP KB894391 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB913580 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB905749 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB920213 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB900725 עדכון ל- Windows Media Player 11 עבור Windows XP KB939683 עדכון ל- Windows Media Format 11 SDK עבור Windows XP KB929399 עדכון אבטחה עבור Windows XP KB941568 עדכון א…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס שתומך דיירקטאקס 10 (8800gts512( אבל לא רוצה להתקין ויסטה האם אפשרי להתקין על אקס פי תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי T61 של Lenovo שהגיע עם Windows XP pro מותקן, מדבקת רישיון ובלי דיסק. איך אני מפרמט אותו ומתקין ת'מערכת הפעלה מחדש ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנת הממשק העברי מה WINDOWS UPDATE של הויסטה משנה גם את השפה של המדיה סנטר, ככה שאני יודע שאין צורך להוריד שום דבר נוסף לתרגום השאלה אם אני יכול להפריד באיזשהי דרך\הגדרה\קובץ\משהו את שפת הממשק של הוינדוס ושפת הממשק של המדיה סנטר? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקלה קטנה ומעצבנת נעלמה המעטפה בסרגל הכלים (ליד השעון) בקבלת דואר חדש ולא מצליח להחזיר אותה, יש למישהו רעיון? אופיס 2000 בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
האם ניתן להפעיל disk-on-key במערכת windows NT? איפה אפשר למצוא דרייבר בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שאלה ראשונה יש לי לפטופ חדש מעבד intel core 2 due T5450 עם 2GB DDR667 וכרטיס מסך 8400G, איזה WIN אתם ממליצים להתקין? ועוד שאלה קצת לכיוון אחר... WIN XP PRO 32BIT יש תמיכה בריבוי ליבות וניצול של זה? זיהוי אני יודע שיש אבל השאלה אם המע' הפעלה תדע לנצל זאת? תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום! המחשב מחובר בכבל לרשת במעונות (אין צורך בחייגן או הגדרות כלשהן, פשוט לחבר ולגלוש). כשמשתמשים בויסטה יש ניתוקים מהרשת כל כמה דקות. בעיקר בתוכנת סקייפ. כשמחברים מחשב אחר עם חלונות אקס פי הבעיה לא מופיעה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם יש פה מדריך מעולה שדרכו עבדתי להתקנת הווינדוס http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=82 אבל אחריי שהתקנתי שמתי לב שיש לי רק כונן אחד C ואני מעוניין שיהיה לי 2 כוננים... גם D למשחקים בעיקר שאני יתקין את כל המשחקים ב D עכשיו אני יעשה פירמוט והתקנת ווינדוס שוב ( דיי באאסה אחריי שהתקנתי את כל התוכנות והדרייברים כבר בC). אפשר מדריך איך להגדיר שני כווננים? וגם אני רוצה שב C יהיה גודל של 30 ג'יגה זה מספיק וב D יהיה את כל השאר איך עושים את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
פרסמתי את הבעיה בפורום חומרה כי חשבתי בהתחלה שהבעיה בהארדיסק.. אבל יש מצב שזה במערכת הפעלה. כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע לעמוד שניתן לבחור בו איך להעלות את הווינדוס(SAFE MODE, NORMAL ואלה..) כשאני בוחר באחת האפשרויות הווינדוס מתחיל להיטען כמה שניות ואז מופיע לשניה מסך כחול. צילמתי אותו בערך אם זה עוזר לכם: http://www.siz.co.il/up/e2jwnmwnjzm2.jpg ואז המחשב שוב חוזר לעמוד הראשון ונכנס ללופ כזה.. ממ אמרו לי לנסות להפעיל את המחשב עם WINDOWS PE או לעשות REPAIR . ניסיתי לעשות REPAIR אבל הבעיה שליד כונן C רשום לי unknown. ואין לי את האפשרויות לעשות REPAIR על הכונן. מה אתם מציעים לעשות? אני חייב לגבות איכשהו את הקבצים שיש לי בהארדיסק תודה!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב 4G זיכרון מעבד Q6600 דיסק קישח 500GB לוח P35 של אסוס איזה מערכת עדיפה אני יודע ש ה 32 לא תנצל את כול הזיכרון אבל האם כול התוכנות יעבוד על ה 64?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מצחיק, נכון? יש לי מחשב Thinkpad R61 עם מעבד Intel T7300 וחלונות וויסטה. הנה משהו מוזר: כשאני נכנס לחשבונות משתמשים בלוח הבקרה --> Change my system variables, אני רואה משתנה בשםPROCSSOR_ARCHITECTURE עם ערך AMD64. ויש עוד משתנה עם רמיזה ל-AMD. תוכנת בנצ'מרק מראה שהמעבד הוא אכן של אינטל. הכיצד?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כל כמה זמן אני מקבל את השגיאה הזאת: מה לעשות?!
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מוסיפים יומנים של משתמשים אחרים לתוך outlook xp שעובד מול exchange אני צריכה שיראו יומנים מסוימים בתוך רשימת התיקיות בצד
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לפני זה עדכנתי תלוח אם עם הקול והכרטיס רשת ואחרי זה עדכנתי תכרטיס מסך וחשבתי שזהו... עדכנתי הכל... אבל אז גילתי עוד משהו... לא ברור אתם יודעים אולי מה זה או איך אני יכול לגלות לפחות מה זה...?
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חבר שלי הוריד לי גרסה של ויסטה קלה.. עכשיו איך היא ביחס לגרסאות האחרות מה אין בה? כרגע היה לי נסיון חרא עם אולטימייט ויש לי מחשב פצצה ... הויסטה לא מכבידה עליו היא סתם סתם כל הזסמן 1000 מגה של RAM על כלום. מייאש משהו.. אז מה אתם אומרים לשדרג?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה הייתם מתקינים במחשבה שזאת המערכת האולטימטיבית למחשב שלכם.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התקנתי לפני מספר ימים את הוויסטה אולטימט וכשאני מנסה להוריד ממשק של אנגלית אני מקבל הודעת שגיאה מספר CODE2, יש משהו שניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת את ההיתרונות והחסרונות של כל אחד מהגירסאות של הווינדווס שהזכרתי, XP32 , XP64 , Vista64 בכללי ומהבחינות הבאות בפרט : 1. הרצת המשחקים 2. תמיכה והרצה של תוכנות 3. דרייברים ולסיכום הצביעו בבקשה איזה ווינדווס הכי טוב להתקין בתקופה זו... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קבצים שעורכים את הרג'יסטרי. אין לי מושג איך לכתוב קובץ שכזה. יש כמה עריכות כמעט-קבועות שאני עושה על מחשבים, וזה יוכל לחסוך לי מעט זמן. תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מערכת הפעלה xp בעברית pro. אחי גולש באתרים של כדורגל וכל מיני אתרים אחרים. לפני בערך חצי שנה חסמתי לו את זה דרך הwindows עצמו יש איזה קובץ טקטס שאני רושם שם אתרים ושומר , ואחרי זה אפשר להכנס אליהם. אני לא זוכר איפה נמצא הקובץ הזה. אם תוכלו לעזור לי בעיניין הזה אני מאוד יודה לכם. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
צריך לדעת כמה שיותר מהר, מתכנן לקנות ויסטה בהנחה ממיקרוסופט.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה ההבדלים המהותיים בין הגרסאות? אני צריך לרכוש מערכת הפעלה למחשב החדש של הילד.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-