עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי 2 הארדיסקים בכל אחד מהם מותקן ווינדווס. בהארדיסק מספר 1 כדי להכנס לווידנוס צריך סיסמא . בהארדיסק מספר 2 לא צריך. כאשר אני עושה BOOT דרך הארדיסק מספר 2 ואני רוצה להכנס לקבצים ב- documents and setting של הארדיסק 1 , הוא כותב לי שהגישה נדחית - בטח בגלל שכדי להכנס לווידנווס שם צריך סיסמא. אני יודע את הסיסמא... אז איך אני נכנס לקבצים האלו דרך הארדיסק 2 ?....

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by Zambar,

אז, אחי הוריד אתמול תוכנה של מיקרוסופט להשמדת יישומים עויינים (כזאת שאפשר להוריד מהאתר שלהם), וכשהוא הריץ אותה המחשב נתקע. הוא עשה לו ריסטרט. עכשיו מה שקורה זה שהוא מגיע לתפריט בחירת המשתמש, וכשהוא לוחץ על המשתמש שלו (זה המשתמש היחיד שם בעצם) כתוב לו שההגדרות נטענות, אבל אז כתוב שהוא מתנתק וזה נשאר על אותו תפריט. ניסיתי להעלות במצב בטוח, לא עזר. windows XP pro SP1. היש מושיע?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by TimoTy,

טוב אני חוזר הביתה ופתאום כלום לא עובד ! כלום ! זה מטורף על כל דבר שאני מנסה להפעיל הוא אומר שה-DLL שלו לא עובד ... מה לעשות ? ??? ??? אהה שחכתי להוסיף ... אי אפשר לכבות את המחשב ... בשום דרך שהיא :'( :'(

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by tzahi16,

יש לי בעיה עם הקובץ הזה מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  5. אהלן התקנה חדשה של חלונות 7. CTRL + SHIFT אינה עובדת. כלומר, הצמדת הטקסט לימין אינה עובדת. בכל התוכנות, אם זה מסנג'ר, notepad, דפדפנים שונים וכן הלאה. איך מקנפגים\מסדרים זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  6. אני מחפש תכונה לWindows XP PRO שאוכל לשנות את השפה לעברית. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם W7 עליו, עכשיו רציתי למחוק אותו ונכנסתי לPARTITION MAGIC דרך בוט ופתאום זה נתן לי כמה שגיאות ואחרי זה זה לא הראה לי שיש לי כונן בכלל. עכשיו זה לא מפעיל לי את הוינדוס בכלל יש מסך כחול לשנייה והמחשב עושה ריסט. אני מנסה להתקין וינדוס XP וזה נותן לי מסך כחול עם שגיאה pci.sys. עכשיו יוצא שאני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בכלל! מה אני עושה במצב הזה?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by talisman,

האם ניתן להוסיף לתקיות קיצורי דרך.. למשל - כשאני אלחץ שילוב כלשהו במקשים אני אפתח את תקיית המסמכים שלי... ?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by itayze,

מה תפקיד הקובץ ? הוא שוקל כ2 ג'יגה , ניתן למחוק אותו , או שמחיקת הקובץ תפגע במערכת ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by navk2,

מישהו יכול להסביר לי בעיברית פשוטה מה זה ריג'סטרי ? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nimni,

שלום רב, לפני יומיים שחזרתי הביתה גיליתי כי איזו תוכנה השתלטה לי על האקספלורר. נוספו מלא אייקונים ללוח העבודה אשר אותם מחקתי. בנוסף נוסף לי סרגל חיפוש לדפדפן ואני לא מצליח בשום דרך להוריד אותו. הורדתי את ה-SPYSWEEPER הוא מצא לי כ-20 תוכנות ומחקתי את כולן אך הבעיה הזאת עדיין נשארה. דבר נורא מעצבן שזה השתלט לי על כל ההגדרות ועשה לי מין DEFAULT להגדרות. שינה לי את ההגדרה להום פייג' ולא משנה כמה אני משנה את זה חזרה זה עדיין חוזר. כל שניה הספייסוויפר קופץ ומודיע כי יש שינוי בהום פייג'. העמוד הראשי שנקבע לי כל הזמן הוא של : www.prosearching.com . מישהו הצליח להבין מה כתבתי פה ? אני לא יודע איך מצלמים עמוד מסך אז אין לי דרך להראות לכם. הסרגל שדיברתי עליו הוא כחול וכולל…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by -JustMe-,

שלום! לפני כשנה קניתי מחשב חדש, והוא עשה לי בעיה מוזרה. כמעט כל משחק ותוכנה שהרצתי הוא הריץ לי מהר מדי.. למשל במשחקים הייתי רק לוחץ על תזוזה וישר מגיע לסוף המפה ודברים כאלו... הסבירו לי שזה נובע מהעובדה שיש לי 2 ליבות( AMD ATHLON 4200), אז השתמשתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.msg1816093#msg1816093 עשיתי בדיוק מה שרשום וזה הסתדר לי מצוין. עכשיו, היום עשיתי פרמוט, ולאחריו זה שוב קרה. פעלתי לפי המדריך, אבל משום מה עדיין יש את הבעיה. יכול להיות שזה בגלל שתהקנתי SERVICE PACK 3 הכי עדכני? כי כשהורדתי את העדכון הראשון שמצוין במדריך הוא אמר לי שלא צריך להתקין אותו כי הגרסא שלי חדשה מדי או משהו כזה... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למד…

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  13. ליפני שבוע יתגייסתי ואין לי זמן לשטויות האלו, אני מוריד הרבה דברים ובסופי שבוע מגיע, וכמו שקרה לי אתמול שחזרתי גיליתי שהמחשב עבד שעתיים ונכבה בעצמו ביגלל שאף אחד לא נגע בו,וזה לא קרה לי בXP אז ברור שזאת אפשרות בויסטה שצריך לכבות,ובקיצור אני צריך הסבר או אפילו עם אפשר מדריך עם תמונות כדי לבטל תכיבוי האוטומתי המעצבן הזה עם זה חשוב אז אני עובד עם ויסטה אולטימייט 32bit. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by dr_drek,

הקובץ נמצא לי בprocesses תחת המשתמש שלי (בXP בtask manager רשום שהוא שייך למשתמש לי). הקטע הוא שהוא לוקח לי בין 95 ל 99 אחוז מהCPU. זה לא נראה לי נורמלי אבל אני לא מבטל אותו כי הוא נשמע לי חשוב. בבקשה תעזרו לי. המחשב שלי ממש איטי בגלל זה. כאשר אני מבטל אותו המחשב נהיה מהיר,אבל כל פעם שאני מעלה את הווינדואס הוא עולה שוב

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by arie_s,

שלום לכולם מחשב חדש חלונות 7 64 ביט. מחובר לרשת ביתית (MSHOME) קווית עם 3 מחשבים אחרים XP (ולאינטרנט). מהמחשב החדש אני מצליח להגיע לכל אחד מהמחשבים האחרים. מאף מחשב אחר אני לא מצליח להגיע למחשב החדש. הוא מזוהה ברשת אבל כשמנסים להגיע אליו מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: \\(computer name) is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administator of this server to find out if you have access permissions. Logon Failure: account currently disabled למיטב הבנתי הגדרות השיתוף במחשב החדש נכונות. ניסיתי גם לתת סיסמא למשתמש (קראתי באיזה מקום שאולי בזה הבעייה). ניסיתי להריץ את אשף תיקון הרשת. שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון? תודה.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  16. קוד מספר 80070005 זה כבר חודשיים אצלי ולא מצליח למצוא פתרון. :-\ אשמח עם תעזרו לי ותפתרו לי את הבעיה. תודה.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by mironm,

לא הייתי לאן זה קשור אז בקשה אם זה לא קשור לכאן תיסלחו לי ותעבירו את זה לפורום הנכון עכשיו לבעיה יום אחד אני מדליק את המחשב וסתכלו מה אני רואה ניסיתי ריסטרט ולא עבד אין לי מושג ממה זה קרה ואיך פותרים את זה תמונה בלינק הבא: http://www.fresh.co.il/dcforum/Graphics/7682.html

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  18. אינטל ו-AMD מציגות, כל אחת לחוד, את הדרך איתה הן מקוות להתמודד מול שיתוף הפעולה הטרי בין מיקרוסופט לקוואלקום ולשבבי ה-Snapdragon שלה לכתבה

19. Started by eegg,

רציתי לדעת מתי microsoft יפסיקו לעשות עדכונים לxp?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  20. איך אני משנה את המיקום של my documant? my music? my picture?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. רציתי לשנות איקון לתיקיות.. וחשבתי ש file folder שם משנים.. שיניתי וזה שינה לי גם הגדרות מלמטה אם אני לא טועה.. עכשיו שום תיקיה לא נפתחת לי.. זה פותח לי חלון חדש של search.. מה עושים??? תודה לעוזריםם

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by isra1222,

שלום , פירמטתי את המחשב , בהתחלה לא היה עברית.. התקנתי עברית , הכל טוב ויפה, ועכשיו העברית הפוככה. בתיקיות וכאלה .. מה לעשות ? אה וגם ה icq מופיע בסימני שאלללה ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by hagayben,

אהלן יש לי מחשב נייד וקניתי לו ssd . עכשיו אני רוצה להחליף את הארד דיסק הרגיל לssd מבחינת הווינדוס איך אני עושה את זה הווינדוס מקורי. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. מערכת ה-Timeline, שתאפשר למשתמשים לדלג בין מכשירים ומערכות הפעלה שונות ולהמשיך בעבודתם מאותה נקודה מדויקת בה הפסיקו, לא תהיה זמינה בעדכון הגדול הבא של Windows לכתבה

25. Started by eliemail,

היי יש לי מערכת הפעלה windows 98 se ,וכל האייקונים בשולחן העבודה מופיעים גדולים, הדבר משפיע על כל חלון שאני פותח גם כן, באינטרנט כל התצוגה גדלה באופן משמעותי, ניסיתי לשנות רזולוציה אך לשווא (כעת זה 640 על 480 pixles ) אשמח לעזרתכם המהירה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.