עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! חש ברשותי מערכת 64bit של AMD והשאלה שלי האם שווה לעבור ל-windows 64 או שזה עדיין מוקדם מידי וכדאי לחכות, תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  2. יש לי רק 128 זכרון, עכשיו יש לי גם הארד דיסק שמחולק לשניים חלק גדול וחלק קטן, אז ככה יש לי איפו שיש קצת מקום כמות מסוימת של זכרון וירטואלי,192 כשהמקסימום 384. עכשיו השאלה האם להוסיף עוד זכרון בכונן הזה אבל אין לי כל כך מקום, או שאפשר להוסיף גם בכונן השני (החלק הגדול שבו יש קצת יותר מקום פנוי). אה כן המשחקים שלי נמצאים על הכונן שיש בו יותר מקום (למרות שזה ברור) אז זה לא משנה עם אני יוסיף לאיפו שנמצאים המשחקים או שלא?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. האם לקנות Windows XP 64-Bit? או שהיא יותר כבדה מהXP הרגיל?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by AboveBeyond,

אהלן , בקרוב אני רוצה לפרמט את המחשב ההתלבטות שלי אם להתקין win7 32 או 64 יש ברשותי 4 גיגה זכרון (לא אכפת לי לשדרג ל8) האם הביצועים יהיו טובים יותר ? השימושים שלי בעיקר הם גלישה (הרבה טאבים וכו ) , הורדות וצפייה בסרטים HD תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  5. Started by AboveBeyond,

אהלן , קונה מחשב חדש שבוע הבא זה בערך המפרט אולי כרטיס מסך חזק יותר Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 , יחידות 1 ₪133 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1378 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪564 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪331 http://www.rsm.co.i…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

זה מחשב לעבודה משרדית אז אם יש ירידה בביצועים של 5% זה לא ממש חשוב אבל האם יהיה יותר נוח לעבדו עם SP2 או פחות? אני חוזר זה לעבודה משרדית

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by fkvatr,

יש לי מחשב נייד V1002 1.6GhzוVision עם 2Gb זיכרון ודיסק קשיח 160 gb אני מתקין עכשיו מערכת הפעלה מחדש האם להתקין sp3 או להישאר עם sp2?

8. מחשב סלוני, בלי הרבה תוכנות. מה עדיף? 1. להתקין התקנה נקייה של חלונות 7 ? 2. לעשות שדרוג IN-PLACE לחלונות 7 מעל הוויסטה המותקנת כיום? האם החלונות 7 יידע לשדרג את הוויסטה וישמור את התוכנות והדרייברים כמו שצריך ולא יהיו לא בעיות? תודה! ןעןד שאלה, מחשב משרדי עם מעבד ATOM 1.6GHZ עם 2GB זיכרון, האם יריץ יותר טוב חלונות 7 מאשר את הוויסטה כיום?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  9. Started by TheHungryOne,

היי. אני עומד לפרמט את המחשב שלי. לפי המפרט, האם כדאי לי להתקין Windows 7? האם המחשב שלי יסחוב אותו? האם אני אראה שיפור בביצועים? האם יש טעם במחיצות? (עד עכשיו הסתדרתי יופי עם מחיצה אחת בלבד) תודה.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by kilrah,

שלום רב, אני שוקל האם להתקין windows 7, להלן מפרט המחשב: מעבד: Intel Q6600 זכרון: 3GB 800Mhz לוח אם: Gigabyte ga-p35-dq6 כרטיס מסך: Geforce 8400gs HD: כ5 בחיבור SATA מסך" xerox 22" בחיבור DVI האם כדאי להעבור או להשאר על XP? אשמח להמלצות תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי PENTIUM DUAL CORE 805 מהירות 2660 512 DDR2 533 (בקרוב משדרג ל 1 גיגה) כרגע מותקנת לי מערכת הפעלה XP PRO SP2 השאלה שלי האם כדאי לעבור לויסטה אולטימייט (קיבלתי היום את האורגינל) האם אני יראה שיפור במערכת שלי? ובכלל מה היתרונות ומה החסרונות

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by wow,

האם זה נכון שכדאי לא להתקין שום תוכנה בכונן C ז"א לתת רק לווינדוס להיות שם? אם לי יש 20 ג'יגה בכונן C ועכשיו אחרי כל התוכניות שמותקנות בו (עם הווידוס כמובן )נשארו לי 13 זה יהיה פחות טוב מזה אם הווינוס יהיה מותקן רק הוא על הכונן הזה? המערכת תעבוד מהר יותר או שזה לא משנה כי נשארו לי 13 ג'יגה שזה הרבה?

13. שלום לכם האם לוח האם M2NPV-VM AM2 ללא כרטיס מך יריץ ויסטה 32 BUISSNES תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  14. כלומר אם רכשתי חבילה באנגלית אני יכול להיתקין עלייה עברית מלאה כמו שיש אופצייה באופיס ובעצם להפוך את המערכת לעברית רגילה כאילו התקנתי את הגירסא העברית

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. השאלה בכותרת תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  16. Started by gameri,

בגדול השאלה שלי היא כזאות אם אני רוצה להפעיל את חישת האחסון של WINDOWS אבל אני מפחד שזה ישפיע לא טוב על אפליקצויות שמירות של מחשקים מסמכים וכו" בעיקר כאלה שאני פחות משתמש (עכשיו אני יודע שאתם הולכים להגיד שזה לא אמור להשפיע ) אבל בכל זאת אני שואל כי זה לא פועל כבררת מיחדל אז אולי יש לזה סיבה אחרת זה אוטומט היה מוחק קבצים זמנים וכו" תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2920 צר לי שאני מביא קישור מחנות זו, אבל הם הכי זולים. בקיצור, מישהו יכול להגיד לי אם יש לדבר הזה דרייבר ל-WIN98?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  18. אז ככה אחרי שהורדתי את התוכנה DISKdata ראיתי שיש לי את התיקיה הזאתהSystem Volume Information , ומקודם לא ראיתי אותה. עכשיו היא תופסת לי 600 מגה, ואני רוצה לדעת מה היא התיקיה הזאת והאם אפשר למחוק אותה?. נ.ב מצאתי את הקובץ pagefile.sys והוא תופס 200 מגה ביט, ואני רוצה לדעת מה הוא והאם אפשר למחוק אותו?. פשוט תבינו הארד דיסק שלי מאוד קטן וכל מגה הוא חשוב.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. וכמובן האם גרסא רגילה של xp לא מתאימה למחשב נייד? שאלת תם אבל מה לעשות אני לא יודע את התשובה.

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  20. או אולי עדיף XP ? Intel Pentium Dual Core E5200 Asus דגם P5KPL-CM -לוח אם Hitachi 250GB SATA II 7200RPM Kingston 2GB DDR II 800MHz ומה ההבדלים בין ה- Premium ל- Home ?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  21. למשהו יש מושג מה פירוש XP

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Joob69,

אני מתלבט האם לעבור לויסטה... ראיתי סוגים: home, home premium, ultimate מה ההבדל בין הגירסאות (חוץ מהמחיר ) ?? האם כדאי להצטייד בויסטה למחשב משחקים מהדור החדש? אז אם למישהו יש תשובות לשאלות האלה.... אודה לו אם יחלוק את המידע P:

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by eisen,

קניתי מחשב חדש (מחובר ברשת ) ואני רוצה לדעת אם להתקין עליו FAT 32 או NTFS ? מה הפלוסים והמינוסים של NTFS ? תודה למי שיוכל להסביר לי ! 8)

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  24. אני מעדיף לשדרג לוונדווס 8 ולא למחוק את ווידווס 7 ולהתקין מחדש את 8 ,כי יש לי הרבה תוכנות מותקנות במחשב ושמירות של משחקים שאי אפשר לשחזרם. האם עדכון לוונדווס 8 גורם לבעיות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. קניתי מחשב חדש של HP ושמעתי שלפעמים העדכונים של מערכת הפעלה עושים הרבה צרות ואין אחריות של HP על התוכנה. הוינדוס כמובן חוקי לגמרי במחשב חדש. השאלה היא האם לעשות עדכונים אוט' ולשכוח מהסיפור או לכוון על הורדה והתקנה ידנית או לא להוריד ולא להתקין בכלל ? כרגע יש במחשב נורטו אינטרנט סקיוריטי ששולט על אנטי וירוס וחומת אש חיצונית. אם כל מערך האבטחה נמצא בידי נורטון מעודכן (ואני אמשיך לעדכן אותו) - מדוע בכלל להוריד עדכונים למערכת הפעלה ? יכול להיות שיש עדכוני אבטחה של המערכת שחשובים למרות שיש כבר נורטון אינטרנט סקיוריטי ? דחוף עזרה.

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.