עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zpd,

לאחרונה אינני מצליח לכבות את המחשב ע"י לחצן כיבוי כללי ON-OFF . יש רעיונות מדוע? פנטיום 4 ,WIN XP HE.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by shahar07,

זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה לעלות המערכת, מה שקרה הוא שניסיתי להתקין מערכת נוספת על הארד דיסק השני שלי אך כאשר הוא שאל אותי היכן אני רוצה להתקין הוא נתן לי 2 אפשרויות כאשר אחד הראה לי דיסק בגודל 465 או משהו כזה והשני בגודל 100 עם 78 ג׳יגה פנוי אך מכיוון שזה לא הספיק להתקנה נתתי הוראה לפירמוט של הדיסק הקטן כביכול ומאז לא עולה לי המערכת מה אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by roeesnir,

יש לי מדפסת חדשה של HP משולבת. כשאני מחבר אותה למחשב המחשב לא מזהה אותה, וכותב שהתקן USB עובד באופן לא תקין או משהו כזה. הבעיה היא לא במדפסת!!! HP החליפו לי מדפסת והבעיה נשארה ! הבעיה היא לא בחיבור ה-USB!!! התקנים אחרים הוא מזהה. הבעיה היא לא בכבל!!! הוא תקין לחלוטין. נשארה רק מערכת ההפעלה. Win XP SP3. מה יכולה להיות הבעיה? (הסרתי את הדרייברים של ה-USB ונתתי לWIN לזהות באופן אוטומטי) מה עוד אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מה עושים? מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. טוב אז תוך כדי חיפוש להשמדת עקבות של תוכנה שנגמרו לה 30 הימים לנסיון [רציתי למחוק את כל העקבות כך שאני אוכל להתקין מחדש ולקבל עוד 30 יום עד לקנייה (שיאשרו את כרטיס האשראי) אז זה לא וארז :-) טוב? אז לא לחפור! ] , עברתי על כל מיני מקומות וקבצים ולפתע מצאתי את הקובץ הזה... אישית לא הכרתי אותו קודם אבל עכישו יש לי איזשהו מושג ושאפשר למצא דרכו דיי הרבה דברים! גיליתי שנכנסתי לאתר כלשהו לפני כמה חודשים ותוכנה שהייתה לי לפני חצי שנה. [אני מבטיח לכם שהשתמשתי בתוכנות מעולות כדי למחוק עקבות והעקבות היחידות הן אלו] . הקובץ בשם NTUSER.DAT_BAK_91377 ונמצא בתקיית היוזר שלכם. אם נכנסים אליו בקובץ טקסט ועושים חיפוש אפשר למצא המון דברים איך אני יכול לקבל עוד מידע על הקובץ הזה? חיפשתי בגוגל…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך מבטלים את השחזור הזה שיושב ברקע כל פעם אחרי שהיה כיבוי לא תקין? תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. יש לי מספר שאלות, אני צריך להודיע על החלטתי בדחיפות לספק המחשב... האם קיים חיסרון בכך ששתי מערכות, XP ו- 98, מותקנות על מחשב אחד? האם קיים יתרון כלשהו? מה בעצם קורה כשיש שתי מערכות הפעלה? האם בכל איתחול של המחשב יהיה עלי לבחור את המערכת שתעלה? תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by אסף_כ,

בעיה מציקה מאוד והיא : מאז המעבר לשעון חורף משום מה ה DC בחברה שלי החליט שלא לעדכן את השעה והוא אינו מסתנכרן מול השרת העולמי של מיקרוסופט , התוצאה לכך היא שכל מחשבי החברה אשר מסתנכרנים מול השרת ממהרים בשעה (כמו השרת) , ובנוסף הלוח שנה ומשימות ב EXCHANGE אינם פועלים כשורה בהתאם אצל הקליינטים . מנסיון ראשוני לפטור את הבעיה , קראתי שמיקרוסופט אינה ממליצה על שינוי ידני של השעון בשרת וכי יש לפעול בדרך אחרת. בנוסף הגדרת ה automatically adjust clock for daylight saving changes מסומנת (פעיל) אך המערכת אינה מעדכת באופן אוטומטי את השעה . מערכת הפעלה : windows server 2003 תודה

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by shon,

אהלן חברה, התקנתי windows אתמול, סיימתי את ההתקנה אולם המחשב אינו מצליח לעלות ל windows בין עם דיסק ההפעלה ובין עם ההרד דיסק עליו מותקן ה windows עצמו. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  10. קראתי פעם שאם אני מעוניין לשדרג את הויסטה שלי לגירסת 64 סיביות - אז יש לי אפשרות חינמית בהנחה שרכשתי את הגירסה הראשונה במיקרה שלי זה היגיע עם המחשב הנייד שרכשתי אז האם אפשרי להוריד ממיקרוסופט גירסת תקליטור ( מה עוד שלא קיבלתי אחת...כשררכשתי את המחשב) ו64 ביט ? THX

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zaroor,

שלום לכם אולי מישהו מכיר פיתרון הבעייה די טרייה חץ העכבר קופא לסרוגין לפעמים וגם התמונה ולאחר מכן משתחרר עד ששוב זה קורה , זה חדש ולא הוכנס שום תוכנה וניסרק וירוסים ואנטי ספיי המחשב P 4 זיכרון 1 ג'גה מעבד אינטל 3.0

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה לשמור ואחר כך לעבד מפה מהאינטרנט היא מורכבת מכמה חלקים ככה שאם אני שומר בתור שמור בשם אני רואה חלק קטן מאוד שלה איך אני שומר את כל מה שמופיע לי על המסך

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  13. איך אני מוחק את המסך בחירת הווינדוס כשהמחשב עולה? מחקתי את אחד הווינדוס ועדיין מופיע לי המסך שצריך לבחור איזה ווינדוס להפעיל.

14. Started by +Eliran+,

היום חזרתי הביתה וראיתי שכנראה אחותי שינתה את ההגדרות של הוינדוס ככה שכל הוינדוס(ז"א לוח הבקרה, ההודעות מהוינודווס וכו') כתוב באנגלית במקום עברית. איך אני משנה את זה בחזרה לעברית?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by aviv5588,

ההתקנה של ווינדוס 7 פרו בנייד היא כמו בנייח?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, לפי יומים ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה במחשב שלי, לאחר ההדלקה רציתי להתקין את המשחק DEADSPACE, התחלתי את ההקתנה ובאיזה 50% הוא פשות הפסיק לזוז כל המחשב ניתקע ולפני זה גם סמתי לב שהכל היה איטי, טוב עשיתי RESTART המחשב עלה הכל בדסר, חשבתי היתה בעיה חד פעמית, עוד פעם התחתלתי התקנה ואותה בעיה, בפעם השלישית אחרי RESTART נוסף הדלקתי מראש את הTASK MANAGER והכל בסדר עד שאני מדליק את ההתקנה או יותר נכון עד שהוא לא מתחיל להעתיק קבצים למחשב אז אני קולט שזכרון ה FREE MEMORY פשות מתחיל לרדת ממש מהר מי איזה 2400 שהוא נמצע בו במצב רגיל הוא יורד ל 0 במהירות של איזה 50MB\SEC, אני ממש לא צוחק הזכרון פשות לאנשהוא נעלם, ברגע שזה מגיע ל0 ה MEMORY USE עולה ל 99 - 90 מ 24- 27(מצב רגיל) ואי א…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by בזיק2,

במחשב שלי מופיעה כתמונת רקע תמונה של עמית מהעבודה שלי. אין לי מושג איך, אני גם לא מוצא אותה במחשב שלי מה מקורה ואיך אני מעלים אותה? יכול להיות שזה הגיע דרך הonedrive? היו תמונות מהמחשב שלי שעלו כרקע במחשבי מקום העבודה ותמונת העמית ההוא גם עלתה במחשבי העבודה. אז מה קורה כאן? עוד נתון: התמונה הנ"ל מופיעה כאשר בבחירת תמונת הרקע אני על אפשרות של picture/

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by MooMoo,

טוב.. קיבלתי מחשב חדש לגמרי ( P-233, 32 MB RAM, 6GB H.D.D) ועשיתי לו מודינג מוזר.. בקרוב בגלרייה. אבל הייתי חייב להתקין עליו וינדוס 98 בגלל המערכת החלשה.. טוב התקנתי והכל עובד.. עכשיו האינטרנט GATEWAY שלי הוא עובד על וינדוס XP אז לקחתי את הדיסק של XP והתקנתי ב98 גם את ה REMOTE DESKTOP CONNECTION ואת NETWORK SETUP WIZARD, טוב האינטרנט עובד ואני יכול להתחבר למחשבים אחרים ברשת בREMOTE DESKTOP אבל אני לא מצליח להתחבר אליו... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות.. כי חיפשתי אבל ???... בתודה מוומווו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, יש לי WINDOWS 8.1 ואני עובד עם 2 הארד דיסקים - האחד זה SSD והשני זה WD BLACK. ב-WD יש לי תקיית הורדות שאני כבר עובד איתה שנה פלוס שלא עשתה לי מעולם בעיות. אתמול הכי שסרקתי את המחשב עם AVAST (ב-BOOT) אני לא מצליח להיכנס לספרייה של ההורדות. למעשה אני מצליח להיכנס ליתר הספריות ב-WD אבל לספרייה הספציפית הזו אני לא צליח ומקבל הודעת שגיאה. כל הדיסק של WD עובד מאד מאד מאד לאט. ברמה של 2MB לשנייה וגם אז הוא צריך לעשות הפסקות בכדי להמשיך במהירות ההעברה הזו. ובנוסף, כאשר אני מסתכל על הארד דיסק ב-DISK MANAGEMENT או במחשב שלי אני רואה שהגודל של כל הדיסק WD הוא כמו שהוא היה. כלומר האינפרומציה עדיין שם אבל משום מה הוא לא נותן לי לגשת אליה או להיכנס אליה. אודה מאד אם מישהו יכול לע…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם! יש לי בעיה מוזרה אחרי התקנת WIN 7. אני התקנתי אותו על מערך RAID 0 , עשיתי פורמטת לפני זהת אבל כשהוינדוס עלה פעם ראשונה, אחרי POST קיבלתי מסך שהיו בו שני אופציות לבחור, ושניהם וינדוס 7, כאשר אחד מהם עובדת והשניה נותנת איזה שגיע.... בסוף כשנכנסתי לערכת הפעלה, הרצתי MSCONFIG ומחקתי את האפשרות השניה, אבל עכשיו אני לא מצליח להפעיל מחשב בלי להכניס דיסק עם WIN7 לכונן. זה כל הזמן כותב לי PLEASE INSERT SYSTEM DUSC AND PRESS ENTER ואז אני חייב לשים דיסק כדי שוינדוס יעלה. חוץ מRAID יש לי עוד שני הארד דיסקים ניפרדים, אולי הם עושים בעיה עם המערך? אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אני מאוד אשמח. תודה. RAID0-2XWD CAVAIR BLACK (2X640GB 32 MB) VIA NFORCE CHIP 320GB SEAGATE B…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by A_MuMu,

שלום, יש לי בעייה מוזרה ב 2000. בכל פעם שאני נותן לו לעשות scheduled task (במקרה הזה הפעלת קובץ m3u של winamp - מה שנקרא רשימת שירים) הוא נותן לי לסיים אותה בלי בעייה אבל ברגע שהיא צריכה לפעול לא קורה כלום... יש הודעה קטנה בחלון של ה scheduled tasks בשורה של ה task עצמה שאומר could not start. מאוד מוזר לי העניין הזה מה גם שב 98 לא הייתה לי בעייה ליצור כזו task שהייתה פותחת את winamp והוא היה מתחיל לנגן את ה playlist בלי בעייה משום נראה לי שכל הבעייה היא שלא סימנתי v באיזשהו מקום... (אני משתמש בהרשאת administrator כמובן)

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  22. שלום רציתי לדעת מה ההדלים בין אולטימייט לפרימיום והאם כדאי להתקין אולטימייט

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  23. אני יודע שאפשר עם הפארטיישין לשנות אותיות של כוננים קשיחים אבל איך אני משנה את האות של הCD או הצורב? ושאלה שניה: למחשב שלי קוראים d (טימטום) עכשיו כל פעם שאני נגיד נכנס לTAKS MENEGAER או שואלים אותי איך קוראים לי הוא כותב d איך אני מסדר את זה (בלי פירמוט ) תודה :\

24. שלום לכולם קניתי מיני-מחשב שהגיע עם Windows 11 Pro. אני מעוניין להתקין עליו Windows 10 Pro. יש לי Product Key ל-Windows 10 Home, אבל לא ל-Pro. תוכלו להגיד לי מאיפה הכי זול לקנות Product Key ל-Windows 10 Pro? תודה

25. Started by pooggy,

נמחקה לי מערכת ההפעלה ולפני קניית מחשב אז לבינתיים קיבלתי דיסק התקנה חוקי של XP מקרוב משפחה. הוא ביקש ממני להחזיר לו אחרי ההתקנה ולא לעשות עותק. בכל מקרה רציתי לשאול לידע כללי מה קורה כאשר אותו עותק מקורי מותקן על כמה מחשבים ? האם מייקרוסופט מזהים את זה? בכל מקרה אולי הגיע הזמן לרכוש עותק מקרוי משלי.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.