עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by parker,

just an hour ago, i installed win98 se, and it's not hebrew enabled, so i can't write in hebrew, i was wondering if there's any way to enable hebrew again, help will be welcomed

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by Mighty,

היי אנשים ... אוקי אז ככה.. יש לי ווינדוס 2000 עם sp4 זיכרון אס די רם 256 ומשום מה שאני נכנס לtask manager הוא עושה לי תמיד (בזמן האחרון ) 100 % תחת הכותרת -CPU USAGE- !!!! וגם שאני סוגר את כל התוכנות זה עושה לי את זה : \

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by FresH-MeaT,

פיתום דברים רגילים הפסיקו להיפתח אצלי ומופיע לי הארור שבתמונה במקרה הזה זה מופיע כשאני מנסה למחוק היסטוריה באקספלורר במקרה אחר כשאני מנסה לעשות rar לכמה קבצים הוא לא נותן לי לפתוח winrar (סימון בכפתור ימני וקיבוץ קבצים) אבל אם אני פותח ראר בצורה ידנית זה כן עובד. או כשאני מחבר את הnokia שלי למחשב זה גם מופיע הדראק הזה בדקתי באינטרנט אבל הביאו פתרונות לא מתאימים לי אולי מישו פה מכיר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by amitdavidi,

לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=401958&TypeID=1&sid=127

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. Started by R0ck,

למי שלא מכיר, Microsoft Update זה תוסף שמאפשר לעדכן את כלל רכיבי התוכנה של Microsoft ולא רק של חלונות (אופיס, לצורך העניין) במכה אחת. עושה רושם שלאחר ההתקנה של הדבר הזה, בשעת ביצוע עדכון, המחשב מואט בצורה משמעותית ומתפקד ממש... רע... זה גועל נפש. איך ניתן להסיר את הדרעק הזה בקלות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by DrSuzuki,

שלום, אתמול בערב המחשב שלי (AMD955 WIN7 ULTIMATE) הראה לי שיש לו להתקין עדכון בכיבוי הבא. כיביתי אותו והלכתי לישון. ישנתי טוב. יותר מידי טוב. הייתי צריך לדעת שמשהו לא בסדר... בבוקר הדלקתי אותו. המסך כניסה עולה (זה השחור שכתוב בו F12 לסטפ ביי סטפ ו-F9 לריקבורי ו-DEL לביוס וכו'). וזה. אני לוחץ F12, F9, DEL וכו, וכלום לא קורה. בדקתי חיבור למקלדת (שאגב האואות עליה דולקים ומגיבים לקאפסלוק/נאמלוק וכו'). הכל נראה תקין אבל המחשב נשאר שם.... הצילווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה - אורי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by davis5,

אני חושב לשדרג לVISTA השאלה האם היא תומכת בMATLAB?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by pincher77,

שלום, יש לי בעיה בפירמוט מחשב דיי ישן של אחי... אני מכניס את הדיסק של הווינדוס XP SP2 (כמובן שהוא עם בוט) הגדרתי בביוס את הצורב כסידירום (כי הסידירום שלו לא תקין) ושאני עושה ריסט זה אמור לקרוא תדיסק ומשום מה הוא לא קורא.. הוא בכלל רושם לי Searching for CDROM משהו כזה.. וראיתי שהצורב מחובר והכל פיקס ומזוהה שאני מפעיל את המחשב. מישהו יודע מה הבעיה ? אגב, הווינדוס עצמו לא עולה הוא מגיע למסך שחור עם האפשרויות של SAFE MODE וכו' או START WINDOWS NORMALLY ונתקע. אשמח לעזרה, זה דחוף מאוד.[br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 22:26:59 אגב אני חייב לציין שאני בוחר באפשרות SAFE MODE או START WINDOWS NORMALLY זה נתקע לאיזה 10 דקות ואז עושה ריסט במקום שיעלהנורמלי את הווינדוס.. בחיים לא נתק…

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  9. Started by laviy,

שלום צריך להחליף לוח אם ולא רוצה לפרמט ... מה עושים על מנת שהדיסק יעלה על מערכת ציפים אחרת ? מערכת הפעלה xp

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by cleric,

תמונת מסך: אפשר לראות את המפרט בצד, אבל הפרטים הרלוונטיים אני מניח הם: לוח: GIGABYTE EP43-DS3 זכרונות: OCZ DDR2 800MHZ Gold 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5 מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by davidreznic,

שלום. ווינדוס הציע לי בעצמו דרך ה AUTOMATIC UPDATE להתקין SP3. זה בטוח? לא יהיו שום בעיות?

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  12. מה ההבדל בין Windows XP ל-Windows XP SP3? למה קניתי D-LINK ואני לא יודע איזה גרסא של WINDOWS צרבתי על הדיסק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, קניתי מחשב חדש (thinkpad edge E330) ללא מערכת הפעלה, כי כבר היה לי בבית דיסקים של XP. כשהגיע המחשב ניסיתי להתקין דרך דיסק און קי ולא כ"כ הלך... יש לי מס' שאלות: 1. האם ישנה אפשרות תיאורטית להתקין XP 32BIT על 64BIT? או שחייבים ווינדוס אחר? 2. אם יש אפשרות כזאת, איך אני מצליח להעביר את הקבצים מהדיסק לDOK, מגדיר אותו כbootable (שלפי מה שהבנתי זה אומר שהוא אמור לרוץ כמו דיסק התקנה), ומגדיר שהמחשב החדש יצליח לקרוא את ההתקנה? (ראיתי את המדריך בלינקייה, וזה גם מדריך ישן וגם לא הבנתי שם כלום...) 3. אם אי אפשר להתקין XP, ווינדוס 8 זה אמור ללכת יותר חלק? 4. האם אפשר להתקין גם אופיס באותה דרך? בתקווה לתשובה מהירה, תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by THE-MASTER,

אני צריך להביא למישהו מהמשפחה אנטי וירוס בשביל שהמחשב שלו יוכל לעבוד ללא הפרעות. הבעיה מתחילה שיש לו 700 MHZ מעבד ואי אפשר לשים נורטון וגם לא קספרסקי אז אם תוכלו להמליץ לי על אנטי וירוס טוב אשמח מאוד. קיימת ברשותו מערכת XP והוא אמר שהיה לו אנטי וריוס כל השנה והוא לא זוכר את השם והמחשב עבד לו טוב ועכשיו אחרי הפירמוט הוא צריך בחזרה.....

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. בזמן האחרון שמתי לב ש DAEMON Tools עושה בעיות בוינדוס ויסטה. כלומר הוא פותח את האיימג' יפה אבל הוא לא נותן לעשות SETUP לשום משחק. בזמן ההתקנה הוא פשוט רושם שהמערכת זהיתה דיסק לא מקורי.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  16. אני בטוח שרובכם הגדול מכיר את זה... אחרי שימוש ממושך במערכת הפעלה מתחילים להיות DELAYים כאלה מעצבנים. המחשב כאילו נתקע ל 5 שניות לדוגמא ואז פתאום מריץ את כל הפקודות שאמרו לי תוך שנייה... הבעיה היא שלפני שבועיים בערך התקנתי פה הכל מחדש... זה לא יתכן מה שהולך פה. יש למשהו רעיון? תכלס לא התקנתי משהו מיוחד חוץ מכמה תוכנות צריבה... של DVD במיוחד ו... זהו נראה לי תודה רבה! יניב

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by cganir,

שלום לכולם ! מי מכם מבצע שיתוף אינטרנט בין מספר מחשבים ברשת ביתית אחת ? במה אתם משתמשים ? (Wingate,Windows internet sharing,WinRoute או אחר ? ) נתקלתי בבעיה מוזרה תחת Windows XP ו Wingate 4.4.2 , כאשר החיבור מתנתק, למרות שה Wingate מוגדר לחיוג אוטומטי, הוא מפסיק להגיב כלל, ומנתק את שירות החיוג שלו. רק אתחול של מנוע ה Wingate באופן ידני מחזיר את החייגן שלו לפעולה. עוד מישהו מכיר את התופעה ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by GameGems,

שלום לכם, אתמול המחשב שלי עוד עבד כמו שצריך, והיום הוא פשוט לא עולה. כשאני מדליקה את המחשב מופיע מסך שחור שמציע לנסות להעלות את הוינדוס בצורה רגילה (מופיע הלוגו של וינדוס, מסך כחול לשברירי שנייה ואז ריסטארט) ואפשרות לעשות REPAIR מדיסק, שלא עובדת כיהוא לא מזהה מערכת הפעלה.. אני לא ממש רוצה להתקין את הוינדוס מחדש.. יש לציין שהמערכת הפעלה מותקנת על דיסק SSD של אינטל (320). אני מניחה שהדיסק לא נדפק (כי הוא מזוהה בביוס). עזרה? >:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. זה קרה בלי שהתקנתי או נגעתי בשום דבר אני לא מבין מה זה כל פעם שאני לוחץ על קובץ מקש ימני או תיקייה זה מפעיל את ה InstallShield הנה תמונות : http://www.yousendit.com/download/bVlEYUl1UzdvQUkwTVE9PQ אני צריך פתרון מהיר לבעיה הזו זה ממש מעצבן. תודה רבה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by eladbu,

יש לי דיסק של 160 גיגה שחולק ל 2*80 גיגה NTFS העניין הוא שאחד 80 גיגה ואחד 70 לאן נעלמו 10 גיגה.הכונן עצמו כובה למצב של סיסטם ריסטור אין עליו שום קובץ מערכת פעיל או pagefile איך אנימחזיר את ה 10 גיגה??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by Cyron,

אני מחפש אתר טוב או תוכנה עם סקינים ל-WinXP תודה.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by darkie,

מדי פעם אני רואה בTask Manager שהSVCHOST לוקח יותר מידי משאבים זה קורה מדי פעם ודיי תוקע את המחשב, בדרך כלל SVCHOST הספציפי הזה לוקח 30MB מהזיכרון לעומת שאר תהליכי הSVCHOST שלוקחים בסביבות ה5MB. משהו פה לא בסדר? והאם יש עוד תוכנות לפי התמונה שיכולות להיות וירוסים וכו'? http://img358.imageshack.us/img358/2843/fucksvc1ia.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, יש לי HD מלפניי שנתיים 160G שעבד עם p4 שמותקנת עליו מערת הפעלה. כיום ניסיתי לחבר אותו למחשב חדש c2d ובטעות שמתי אותו בsata הראשון והדלקתי את המחשב, ראיתי שהוא לא עולה אז כיביתי אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור הפעלה. חיברתי את הHD של המחשב c2d לSATA הראשון ואת הHD השני לSATA השני ואז הוא מעלה לי אפשרות בחירה של להתחיל רגיל או safe MODE על רקע שחור, ניסיתי לעשות רגיל והוא טען את הוינדוס ולאחר מכן פתח מסך שחור שרואים בוא רק את העכבר. טוב ניסיתי שוב ושוב ושום דבר לא עלה אז ניתקתי את הHD של ה160 וניסיתי להפעיל את המחשב ושוב הוא העלה לי את אותם אפשרויות של הרגיל או SAFE MODE ניסיתי רגיל ושוב רואים כמו מקדום וגם את הSAFE MODE לא עלה, מה עליי לעשות??? אני רק רוצה שהמחשב יעבוד מ…

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by bennyriz,

יש לי בעיה לאחרונה שאני מפעיל את Windows Update ובקטע של הסריקה של המוצרים שצריכים עידכונים החלון אקספלורר נתקע ולא מגיב. אני עובד עם WINXP והבעיה הזאת כבר קרתה לי בעבר אבל לא באופן קבוע. רק שעכשיו היא קוראת תמיד ואני לא מצליח לעדכן דברים מ-Windows Update. אני בטוח שיש באתר של מיקרוסופט תשובה לבעיה אבל אין לי כוח להתחיל לחפש במאמרים שם את הפתרון. ומכיוון שאני חושב שהבעיה הזאת די מוכרת בXP אני שואל אם יש דרך פיתרון קלה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by y_i_c,

היי התקנתי מערכת הפעלה מחדש על המחשב של חבר שלי (פנטיום 3 800) לאחר ההתקנה + דריוורים המחשב לא נכבה אוטומאטי אלא הוא נותן הודעה שניתן לכבות את המחשב אבל לא מבצע כיבוי מדובר בהתקנת וינדוס XP. אני זוכר שהיתה הגדרה איפה שהוא, אני לא זוכר איפה...אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח. עידו

• 2 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.