עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avidan28,

מישהו יכול להסביר למה אני חייב להתקין את המסנג'ר הכי עדכני כדי שהתוכנה תפעל??? אני לא מעוניין בוידאו [יש סקייפ] ולא בכל השטויות שזה מציע אלה רק לדבר עם כמה חברים.אז למה ברגע שהכל עובד בגרסה 6.2 או 7 ברגע ההפעלה התוכנה אומרת "על מנת שהכל יעבוד עליך להוריד גרסה חדשה".אבל אני לא רוצה גרסה חדשה !!!! . אני רוצה לעבוד עם הישנה.אבל אם אני לא מתקין את החדשה אז התוכנה לא מפעילה את עצמה.. עזרה בבקשה.

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  2. אני עובד במשרד בתוכנות דוס,(חושבשבת וכ"ו) עכשיו יש לי מדפסת של זירוקס שעד עכשיו פעלה יפה גם בדוס וגם בוינדואז. לאחרונה היא הפסיקה להדפיס דרך דוס,( היא מותקנת, ודרך הוינדואז היא מדפיסה WORD וכ"ו) כשהתקשתי לתמיכה של התוכנה (חשבשבת)- היא עשתה איתי בדיקה דרך הCMD איזה שהיא פקודה שהעלתה חלון של DOS שנסיתי להדפיס המדפסת לא הגיבה אז היא אמרה לי שזה לא קשור לתוכנה אלא שהוינדואז לא מדפיס דרך דוס. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by silver,

שלום לפני פרמוט המחשב יכולתי לצפות בסרטונים באנטרנט באתרים כמו וולאה לאחר הפרמוט והתקנה חדשה של windows xp והתקנה של הקודקים החדשים אני רואה את הסרטונים כמו סרטים מצוירים תערובת של צבעים מטושטשים ולא ברורים ניסיתי גם עם אקפלורר וגם עם מוזילה ואותה תוצאה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  4. שלום, ברצוני לשתף תיקיה בדיסק המקומי שלי תחת win xp אך זה למעלה מכוחותי ואני זקוק לעזרה. לחצתי על צלם התיקיה, מקש ימני של העכבר ובחרתי בפריט: sharing and security מהתפריט שנפתח. בטופס, ב network sharing and security סימנתי את האפשרות : share this folder on the network ו allow network users to change my file. לחצתי על OK וחטפתי הודעת שגיאה וזו לשונה: המחשב שלי מחובר לראוטר והוא מחשב ביתי כך שלא קיימת אפשרות שמנהל רשת חמד לו לצון. מה זה יכול להיות ?! תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by Spook,

קיבלתי מסך כחול תוך כדי עבודה, ועכשיו המערכת לא מצליחה לעלות. לחצתי F8 וניסיתי לעלות כך שהוא מראה איזה קובץ עולה בכל רגע, והוא נתקע על קובץ בשם CRCDISK.SYS. ניסיתי F8 ולעלות במצב REPAIR והוא משום מה חוזר שוב ושוב למסך הבחירה של ה-REPAIR. בקיצור, אין לי אפשרות לעלות. האם יש אפשרות להתקין מחדש ויסטה כך שהיא תתקן את הגרסה שעל הדיסק מבלי לאבד את כל הקבצים שלי על המחשב? הגרסה שיש לי היא ויסטה BUSINESS.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by HFDO5,

שלום, לפי מה שנראה לי זה מעין וירוס שמבטל את העלייה של כל מה שנמצא ב MSCONFIG יש עדיין V ליד כל התוכנות שם ברשימה הן פשוט לא עולות מישהו נתקל בזה? יש פתרון? (חוץ משחזור מערכת..) עדכון: גם אם אני מנסה להפעיל ידנית את הקבצים שאמורים לעלות (כמו אנטי וירוס וכו') הוא עושה שגיאות מוזרות קובץ אינו חוקי של WIN32 וכל מיני הודעות מוזרות תודה

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  7. מה זה באתי ללחוץ על מחיקת כל הקבצים בסל מחזור ופתאום בום אני קולץ את הסל מחזור נעלם לחצתי בטעות על מחיקת הסל מחזור משולחן עבודה , בעע מה זה , למה שמישהו ירצה למחוק תסל מחזור??? כמובן שזה VISTA איך להחזיר תסל מחזור??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. היי אני צריך לעשות MOUNT ל FOLDER (לא לISO או IMAGE) ז"א יש לי כמה ספריות בנות 60-70 ג'יגה שאני רוצה לשתף ברשת .. אבל ,אני צריך שהם יראו כאילו הם LOCAL ולא ממחשב אחר ברשת. אפשרות מסורבלת לעשות את זה היא להפוך את כל ה70 ג'יגה לISO ואז לעשות לו MOUNT עם DEAMON TOOLS או משהו דומה. אבל אני לא רוצה לבזבז זמן וכפול מקום על פתרון כזה אם היה אפשרות לתת לDEAMON TOOLS ספריה במקום ISO ושהיא תופיע לי ככונן זה היה טוב (אבל לא מצאתי אפשרות כזאת) לחילופין היה יכול לעזור לי אם היה משהו שבמקום לעשות קובץ ISO רגיל (שמכיל את כל המידע בתוכו בנוסף לספריה עצמה) אם היה קובץ ISO שהוא רק לינק למידע ולא מאחסן אותו (כמו QUICKTIME REFERNCE מי שמכיר - שזה קובץ QUICKTIME קטנטן שרק מחזיק בתוכ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by locdog,

Q6600 8800GT 2GB, אני אוסיף עוד ככל הנראה יש לי עכשיו XP HOME 32 :-X מישהו אמר לי שQUAD וXP 32 לא הולכים טוב ביחד, זה נכון? וכבר יצא SP1 סופי?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  10. אוקי, אז ככה... ! שאני מתקין עדכונים של ווינדוס יש לי גם עידכונים של SECUIRTY וגם עידכונים של : Update for windows XP עכשיו חייב להתקין את כולם ? אני מסמן רק את ה Update fo windows XP ואת הSECURITY אני לא מסמן ... איך אתם עושים ?.. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by messi,

מה יותר טוב vista 32bit או vista64bit?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by eid101,

יש לי מחשב תותח עם מפרט טוב מאוד קניתי אותו חדש ... כאשר הפעלתי עליו 32BIT הוא היה בסדר גמור XP וגם VISTA אבל כאשר ניסיתי לשים 64BIT VISTA/XP זה היה איטי יותר . למה זה קורה ואיך משפרים את זה ? מפרט המחשב :- כ.זכרון 4GB 800MHZ OCZ CL4 כ.מסך ATI READON 512 MB DDR2 HD 2600 לוח אם :- ASUS M2N-E מעבד :- AMD AM2 ATHLON 6000+ 64BIT

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  13. מחיפוש בגוגל ראיתי שזה בעוד כל מיני דגמים אבל לי יש את הדגם 720C הבעיה היא בוודאות בעיה עם ויסטה כי ב XP היא עבדה בסדר, המדפסת מדפיסה דפים ריקים לא משנה מאיפה אני שולח. לא מצאתי פתרון בגוגל אשמח אם תעזרו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by artyom,

כשאני לוחץ על הכונן הקשיח זה פותח לי אותו בחלון חדש אפילו שבהגדרות התיקיה האפשרות של לפתוח כל תקיה בחלון חדש לא מופעלת, זה קרה אחרי שהתקנתי OBJECTDOCK, יכול להיות שזאת הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by Jenia24,

המחשב לא למשחקים הוא למוזיקה סרטים ואולי קצת פיפא במקסימום. AMD 4000 X2 1GB DDR2 667 7300GS 300W HEC ART מה אתם אומרים? ושוב לא למשחקים ואם כן אז איזה ויסטה מומלצת למחשב הזה?

• 63 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. Started by tirani8,

שלום, יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 32 ביט באנגלית. באתרים מסויימים בעברית אני פשוט רואה סימני שאלה/ג'יבריש, וגם במדיה פלייר אני רואה את שמות השירים בג'יבריש. בעיה נוספת: יש לי דל ווסטרו 1500, התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו בערכה וגם הורדתי מהאינטרנט כמה דרייברים ביניהם דרייבר של המצלמה המובנית. משום מה אני מקבל הודעה כל פעם שאני מדליק את המחשב או מנסה להפעיל את המצלמה שהדרייבר אינו מותקן. תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  17. אהלן יש ברשותי במחיצה C מערכת הפעלה VISTA ויש לי כונן D בלי שום דבר.. מהם השלבים שאני צריך לעשות על מנת להתקין את הWINDOWS XP שלי על המיחצה השניה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by approx,

הפעלתי את המחשב מחדש והרבה תוכנות עלו איתו ופיתאום קיבלתי מסך כחול help בידיוק שזה קרה היה מין רעש מוזר כזה משהו כמו טוק כזה שאני חושב שבא מהספק

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by dol222,

שלום יש לי ויסטה 64 הום פרימיום, והמחשב לא מזהה לי שום התקן עם חיבור USB. חיברתי נגני MP3, דיסק און קי, והוא לא מזהה כלום! מה אני עושה?!?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by davidreznic,

יש לי בעיה קטנה. כשאני נכנס לתיקיה עם יותר מסרט אחד הוא קורס, הורדתי את כל העדכונים

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by Guyn,

שלום, רכשנו מחשב נייד Dell Vostro 1500. את מערכת ההפעלה- Vista Ultimate 32bit אני התקנתי בעצמי, התקנה שעברה בצורה חלקה. לאחר סיום ההתקנה הווינדוס מנסה לעלות, לאחר פעם אחת שהפס של הטעינה רץ אני מקבל מסך כחול ומיד ריסט. המצב מתרחש גם כשמנסים לעלות מ-Safe Mode. האם זה בסדר שפשוט פירמטתי בהתחלה וניגשתי להתקין ווידנוס? ממש כמו במחשב נייח? מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מודיע ה-XP שאין לי מקום בכונן למרות שאת ההורדה אני מוריד למחיצה אחרת פנוייה! בעייה דומה כאשר אני מחלץ קובץ RAR מכונן\מחיצה אחרת הוא אומר שאין לו מקום לעבוד כי כונן C מלא מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by rafiw,

היי. רציתי לדעת איך אני מתזמן את סגירת המחשב. כי כשאני נכנס למשימות מתוזמנות דרך CONTROL PANEL אני לא רואה משימה המורה על סגירת המחשב. אודה אם תוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by gavriel_e,

שמעו התקנתי את הויסטה ואני יודע שכשאני פותח כמה חלונות על שולחן העבודה יש אפשרות ללחוץ על לחצן שמסדר לי את החלונות אחד אחרי השני .. משהו יפה כזה... בשורת המשימות יש לי לחצן שהוא עבור בין חלונות אבל הוא לא עושה את הפעולה שאני רוצה מישהו יודע איפה נמצא הקישור של הלחצן הזה ??

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  25. שלום לפי הרבה זמן עידכנתי את הדרבר של כרטיס המסך ומאז אני לא מקבל דירוג דירוג אני מתכוון לציון שהמערכת נותנת למחשב הוא פשוט כותב אין דרוג אם אני לוחץ עדכן דירוג אז הוא מבטל את האירו ומעביר לחבילה הבסיסית ואטז אם אני לוחץ שוב הוא מודיע שאי אפשר לעדכן כי חבילת השימוש הוחזרה לבסיסית אשמח למצוא פתרון לבעיה הזו היא לא מפריע אבל זה מרגיז שזה לא פועל

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים