Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת אילו התקנים חוברו למחשב בעבר, הבנתי ש - Windows שומר את הנתונים של כל מה שחובר כדי שבפעם הבאה שנחבר את זה הוא יזהה את זה כבר בלי בעיות. מישהו יודע איפה זה כתוב ?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב נייד ובו מותקן כבר WIN7. האם יש דרך לדעת מה הSERIAL שלי? יש לי אפשרות לעשות דיסק recovery, אבל מדובר בשלוש דיסקים ואני מעדיף להתקין פעם הבאה WIN7 נקי מדיסק אחד. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב , האם מישהו מכיר דרך להוסיף לחצנים לסרגל כלים של חלון בWINDOWS . ממה שאני רואה , אפשר רק להוסיף אופציות שמוגדרות כברירת מחדל כגון : גזור,הדבק וכו' (כשפותחים תיקייה ניגשים ל -תצוגה->סרגלי כלים-> התאמה אישית ..) חשבתי פשוט להוסיף לחצן של אנטי וירוס , כך יהיה נוח יותר (בשבילי לפחות) לבצע סריקה של קבצים במקום לבצע קליק ימני על הקבצים-> סרוק לוירוסים . אני מאמינה שיש אולי דרך שינוי ברג'יסטרי\סקריפט או תוכנת צד ג' . לא משהו שאני מכירה בכל אופן . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ב - IEXPLORER כידוע לכם ניתן לשמור סיסמאות ויוזרים לאתרים. יש לי רשימה דיי ארוכה של אתרים שאני נכנס אליהם עם סיסמה. אני רוצה לשנות את הסיסמאות של האתרים האלו. האם יש דרך, דבר ראשון, "להכנס" לרשימה של הסיסמאות ולשנות אותן? שנית, האם יש דרך לשנות את כל הסיסמאות ביחד (לדוגמה במקום 123 הסיסמה תיהיה 456)?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את תפריט ההתחל ואת האיקונים לצד שמאל בווינדוס בעברית אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אפילו אם יש קומבינה ..אני ממש צריך להחליף לאנגלית..
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי, יש איזה כלי של MS שעושה את זה? הכוונה כמובן להפוך את ה GUI מאנגלית לעברית. אופיר
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
-
לאחר תקופה ארוכה של התנגדות ל SP2 התקנתי אותה בשבת על שני המחשבים שלי (WINDOWS XP). האחד הוא המחשב הרגיל שלי שבו יש לי אנטי וירוס ופיירוול מתוצרת צד שלישי (לא מיקרוסופט). כמו כן אני אוהב לדעת מה אני מתקין במחשב שלי ולכן כיביתי את ה AUTOMATIC UPDATE. המחשב השני הוא HTPC שיושב בסלון ובכלל לא מחובר לאינטרנט. מיקרוסופט, כידוע, חושבת שכל המשתמשים בעולם מטומטמים ואין להם מושג, ולכן המחשב הראשי מודיע לי עכשיו כל חמש דקות שהמחשב שלי "עשוי להיות בסכנה" (אמאל'ה) כי אין לו AUTOMATIC UPDATE. לפחות הוא זיהה שיש לי פירוול ולא מנג'ס על זה. במחשב השני, עם זאת, אין לא פיירוול ולא אנטי וירוס וכל חמש דקות קוץ לי מה SYSTEM TRAY בלון שאומר שהמחשב שלי בסכנה נוראית בגלל שלא הפעלתי את ה WINDOWS …
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני עובד עכשיו על Xp ואני רוצה לעבור לWIndows 2000 עכשיו יש את האפשרות בXP להפעיל את זה וזה עוזר מאוד. עכשיו יש איזה תוכנה או דרך כלשהיא להפעיל את את זה בWindows 2000 תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
השארתי הודעה בטריידזון ומשיהו הגיע אליי למייל עם מספר פלאפון ומחקתי בטעות גם מהInbox וגם מDeleted items! יש דרך להציל את זה?? כי אני ממש רוצה ליצור קשר עם הבנאדם! תודה רבה לכל המגיבים!
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לצערי כשעשיתי פורמט לפני די הרבה זמן והתקנתי ויסטה לא חשבתי אני אשאר איתה הרבה זמן אז הקצתי לה רק 33 GB .. היום אני מצטער על זה כי אני אשאר עם ויסטה ככל הנראה אבל אין לי מקום על המחיצה שבה VISTA מותקנת . ואני רוצה "להלוות" ממחיצה אחת למחיצה של VISTA ... האם ישנה דרך לעשות זאת ללא פורמט ? מדריך א ותוכנה ייתקבלו בברכה ..
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
יש לי חלונות 7 64 ביט, ואני רוצה לתכנים ישנים גם XP אני זוכר שפעם במחשב הישן שלי היה מותקן גם XP וגם 98, והיה אפשר לבחור לאיזה נכנסים בהדלקה שלו. אני יכול לעשות דבר דומה עם WIN 7 וXP? יש לי VPC עם XP מותקן עליו, אבל זה לא חלק במאה אחוז, אני מעדיף שתי מערכות הפעלה. יש לי דיסק קשיח אחד, אם זה משנה משהו. תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
השאלה בגוף הנושא פחות או יותר. בווינדוס XP אפשר להגדיר logon hours באמצעות הפקודה net user, אבל איך אפשר להגדיר למערכת לעשות force logoff כאשר הlogon hours שלו עברו, אם בכלל אפשר? אהה, כמובן כל העניין מדבר על מחשב ומשתמשים לוקאלים בלבד, אז לא ממש מתחשק לי לעשות dc-promo או להקים דומיין רק בשביל זה. תודה מראש, ניצן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה היא כאילו יש דרך פשוטה כמו ב98 להכין דיסק איתחל ואז לדבר עם הדוס ולמחוק הכל ואז להתקין לא משו מסובך עם להוריד קבצים מסויימים וכל מני בוטים כאילו אני רוצה לפרמט את הכל שלא יהיה כלום וגם שלא תיהיה מערכת הפעלה כמובן שיש לי אחת חוקית בעיברית כדי להתקין אותה על המחשב. אם למישהו יש פיתרון שירשום אותו כאן ואני יודה לו מאוד. ועוד דבר אל תגידו תשתמש בחיפוש כי השתמשתי ולא מצאתי דרכים שאני מבין.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, כל פעם להיכנס לתיקיה ולהגדיר view~>Large icons זה כבר נמאס... האם יש דרך? תודה.[br]פורסם בתאריך: 28.12.2010 בשעה 20:33:40 ?[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 01:20:23מצאתי מדריך מושלם:http://www.sevenforums.com/tutorials/11356-folder-view-apply-all-folders.html
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.האם יש תוכנה או פיצ'ר שדרכו אני יוכל לראות כמה חשמל המחשב צורך מהספק דרך הויינדוס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כי הרי את האשספלורר שידרגתי לאקספלורר החדש לא הצלחתי למצוא הורדגה מתאימה באתר של מיקרוסופט THX
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות כמו ב XP , שמקישים פקודה מסוימת בשביל שהאייקון יהיה ללא שם - שיהיה פשוט ריק ורק האייקון יראה יש לי WIN7 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום רב, נניח שיש לי קובץ שהסיומת שלו היא RAR.HTML ואני מעוניין למחוק את ה-HTML. כמובן שכאשר מדובר בקובץ אחד, הפעולה הינה קלה ופשוטה. השאלה היא מה קורה כאשר יש לי 100 קבצים כאלה, שבכולם אני רוצה למחוק את ה-HTML. האם יש דרך אלגנטית לעשות זאת במהירות באמצעות שימוש בכלים של WINDOWS ,או אולי באמצעות תוכנה כלשהי ? (במקרה של תוכנה, הנושא הזה יצטרך לעבור מן הסתם לפורום המתאים) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט בצד. שאלה נוספת- האם ניתן להתקין WINDOWS מחדש בלי למחוק שום דבר? אני מתכוון שיש לי רק את C
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של PINNACLE, ולאחרונה הקמנו רשת אלחוטית בבית שלנו. המחשב שלי מחובר לכרטיס טלוויזיה, אז חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה אפשר לשתף אותו ברשת שהלפטופ שלנו יוכל להשתמש בו ולראות את מה שהמחשב שלי מחובר אליו. זה אפשרי? כי בווינדוס עצמו לא מצאתי אפשרות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-