עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כבר שבוע שאני משתמש בויסטה אולטיימייט פרוץ ולדעתי שיפור ענקי מXP ביופי(DREAMSCENE AERO) במהירות באינטרנט בהכול,רק צריך לטפל בבעיות הראשונות ומאז הכול חלק כמו שמן לתינוקות ועוד היא שמרה על הכול מה XP שלי אני רוצה לרכוש עותק חוקי ב200 שקל מהאתר של משרד החינוך אבל אני לא מכיר אף מורה האם מישהו יכול לעזור לי? אני גר בקריות זה מטורף להוציא 1000 שקל על אולטימייט חוקי

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  2. עשיתי שדרוג אז לא התקנתי כלום מחדש אז אתמול נכנסתי לפרק 13 של נמלטים וה BSPLAYER אומר שהוא לא יכול להשתמש בOVERLAY אז הוא משתמש ב ERV ופתאום ראיתי איכות שלא ראיתי דיי הרבה זמן ללא שום גרעיניות הכול חלק וגם אפילו על מסך מלא זה נשמע הגיוני?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by DoroS,

שמתי את זה בפורום Windows בגלל שאני מחפש תוסף למדיה פלייר שחותך MP3 , יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by SagroN,

לפני שבוע בערך, רכשתי XP SP2 - 32 ביט כמובן. עכשיו הכל עובד מצויין, רק כשאני מנסה לעשות עידכונים זה מתחיל להוריד את העידכונים ואז אומר לי "לא הייתה אפשרות להתקין חלק מהעידכונים" ונותן לי רשימה של איזה 100 עידכונים, שזה בעצם כל העידכונים. כי בהתחלה רשום יש 21 עידכונים חדשים, ואז אחרי כמה שניות זה רושם לה היה אפשרות להתקין את חלק מהעידכונים, העידכונים הבאים לא התוקנו, אני סופר זה 21 עידכונים, וככה כל הזמן כל יום אני מנסה לסדר את זה או לעשות משהו וכלום לא עוזר. דיברתי גם אם מיקרוסופט אבל הם לא עונים לי במייל וכשדיברתי איתם בטלפון הם אמרו לי נשלח לך מייל עם הפיתרון - והם לא שולחים :\ כך שאני לא יודע מה אפשר לעשות. מישהו נתקל בבעיה ויודע כיצד לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  5. Started by Ferrari599,

אני משתמש ב cpu meter ומחפש משהו טוב לRSS ומזג אוויר.

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  6. יש דרך להוריד את הדבר המעצבן הזה? ויצא הSP1?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by danielpet,

שכל אחד ימליץ על כל מיני גאג'טים שהוא משתמש הנה שלי: Google Search Control System Multi Meter DualcCore Date App Launcher Messenger כל מי שיש לו גם המלצות, שלא יתבייש ממש נוח הגאג'טס האלה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by Jesper,

אני בטוח שהנושא נטחן פה בלי סוף, ובאמת(!) שלא התעצלתי לעשות חיפוש ולקרוא הודעות. אבל כמה שקראתי ממש לא הצלחתי להבין על מה אתם ממליצים. חלק אומרים ככה וחלק ככה ולרוב אלו ויכוחים מאוד דביליים. המצב הוא כזה - יש לי בבית 2 מחשבים, בישן מותקן XP SP2 ובחדש שקניתי לפני חודשיים יש ויסטה. למרבה האבסורד הישן עם ה-XP מתפקד הרבה יותר טוב. כמובן שלמחשב החדש עם הויסטה יש נתונים טכניים הרבה יותר טובים וזה מורגש כשמריצים אפליקציות מרובות וכאלה. אבל הרושם המתקבל הוא שהויסטה מסבכת את העניינים. יש באגים, המערכת מסורבלת יותר, ובגדול אני ממש לא מרוצה. האם ה-SP1 הולך לשפר את הויסטה משמעותית ולהציב אותה כמתחרה ראויה ל-XP או שאין טעם לחכות וכדאי לעבור ל-XP? ובואו נשאל ככה - אם היה לי מחשב חדש (ע…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by Ashand,

מקווה שזה הפורום הנכון בניתי לי HTPC ואני מנסה להתקין ויסטה, ההתקנה נתקעת על מסך כחול 0X0000007E החומרה שיש לי: E4500 GFORCE 8600HDMI 2GIGA RAM GSKILL 800MHZ ASUS P5NE SLI פישפשתי באינטרנט וההודעה 0X0000007E איכשהוא קשורה ל: מקום ב-HD , HD ריק כך שזה לא הבעייה כרטיס מסך! כאן יכולה להיות בעייה, כדי לדבג את הבעייה כיצד אני מתקין דרייברים של הכרטיס מסך לפני התקנת ווינדוס? או איך אני פותר את הבעייה בהתקנה? מישהו נתקל בדבר דומה ופתר? אם כן איך? תודה!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by Enn0L,

עד להתקנת משחק מסוים הווינדוס שלי היה עולה כמו שצריך בלי להיתקע באמצע במסך הפרופילים, משום מה אחרי התקנת המשחק הוא נתקע במסך שבו צריך לבחור את הפרופיל שלך בווינדוס ובלי שתבחר הווינדוס יישאר שם ולא ימשיך לעלות באופן רגיל. אני שונא את זה ולא מבין למה כל פעם מחדש זה נהיה ככה וכמובן איך מחזירים את זה למצב הרגיל שהווינדוס יעלה כרגיל? עכשיו שמתי לב על עוד דברים שזה שינה! כשמכבים את המחשב, זה שינה את החלון שבו בוחרים אם לעשות ריסטרט או לכבות וזה... במקום הכפתורים המרובעים האלה זה הפך למסך גלילה, וגם את החלון של ctrl alt del זה שינה לחלון אחר תחת השם Windows Security שדרכו כבר אתה יכול להיכנס ל-Task Manager, אבל זה לא נכנס אליו ישירות כמו מקודם. זה ממש שינה חלק מהשיטה שבה הווינדו…

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by JHONLEV,

פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by silas91,

אני רוצה להתקין את המדיה סנטר כדי לחבר אותו לאקס בוקס 360 שלי ויש לי כמה שאלות 1)מהי הגירסה הכי חדשה ? 2)אאפשר קצת מידע על זה כי לא הבנתי בדיוק אם זאת תוכנה בפני עצמה או רק תוסף ל XP 3)יש דברים חשובים שאני צריך לדעת לפני שאני מתקין ?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. אוקיי אז ככה פרמטתי את המחשב שלי ל WIN XP PRO SP3 RC2 ועכשיו הדרייברים של הכרטיס קול שהתקנתי לא עובדים כי הם לא תואמים SP3 עכשיו מה אני עושה כדי שהקול יחזור לעבוד??? יש איזה UPDATES ??? תודה מראש זה דחוף

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  14. Started by SPIDERRRMAN,

האם אפשר להסתיר הארדיסק שלם ושיהיה ניתן להיכנס אליו אם כותבים את האות של הכונן בכתובות או לחילופין לעשות אותו דבר עם תיקייה? האם אפשר לעשות את זה גם מוסתר וגם עם סיסמא ?? איך עושים סיסמא? האם חייבים תוכנה?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  15. Started by advennt,

על המחשב שלי יש תיקיית Temp במיקום הבא: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp (אני משתמש ב-Win XP). גודל התיקייה כ-6.6GB, שאני מאוד מעוניין לשחרר לטובת דברים אחרים. האם יש תכנות שמשתמשות בתיקייה הזאת כתיקייה קבועה, או שזה פשוט ערימה של זבל שמערכת ההפעלה יוצרת מסיבות כאלו ואחרות? האם יש אפליקציה בתוך מערכת ההפעלה שמאפשרת לנקות את התיקייה באופן בטוח?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. יש לי Windows Vista Ultimate 64bit עם 4GB זיכרון ובלי Page File. Crysis תופס לי 1GB זיכרון, וכשהשימוש בזיכרון מגיע ל-85% בזמן שאני משחק Crysis, אז אני מקבל הודעה שעומד להיגמר לי הזיכרון ומומלץ לסגור את Crysis. איך אני מבטל את ההודעה הזאת, או לפחות מגדיר שהיא תופיע כשבאמת עומד להיגמר לי הזיכרון (כלומר, כשנשאר לי 1% ולא 15%)?

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by LIOR42,

יש לי מחשב נייד ורציתי לעשות פורמט איך אני מבצע זאת?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני גולש עם XP אקפלורר 6.0 (מרוצה ממנו, ולא מכביד). כל פעם, ללא שום סיבה נראית לעין, מופיעה הודעת "יישום ביצע פעולה לא חוקית" ואופציית "סגור", שכמובן סוגר את כל החלונות של הגלישה. בחודש האחרון המצב בלתי נסבל... ממה הבעיה? איך ניתן לפתור? תודה.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  19. שלום רב, אתמול התחלתי להתקין ווינדוס ויסטה, אך בתחילת ההתקנה נתקלתי בבעיה. לאחר החלונות בהם אני בוחר את השפות בתחילת ההתקנה ואחרי שאני לוחץ על כפתור ההסכמה של רשיון השימוש, אני לוחץ על התקנה. אני מגיע לחלון בו רשום לי היכן אני רוצה להתקין את הווינדוס אך אין לי שם שם כוננים. כאשר אני לוחץ על BROWSE, קופצת לי ההודעה הבאה: Load Drive: to install the device driver needed to access your hard drive, insert the installation media containing the driver files, and then click OK. ואז מופיעות לי האופציות הבאות Browse, OK ו- Cancel. מה הבעיה? ניסיתי לשנות כל מיני דברים בביוס אך זה לא עזר, וזאת הפעם הראשונה שאני נתקל במשהו שמבקש את הדרייברים של ההארד דיסק. נ.ב. לפני ששיניתי משהו בבי…

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  20. Started by RX7,

שלום אני מעוניין ליצור דיסק של WINDOWS XP מעודכן ז"א, במקום כל פעם לפרמט ולהתקין את כל העידכונים מחדש, אני רוצה ליצור דיסק עם כל העידכונים עד החודש הזה לדוגמא, פברואר 2008. וכשאני מתקין את הווינדוס אז גם העדכונים יותקנו ביחד איתו. איך אני יכול לעשות זאת? תודה מראש עומרי

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  21. שלום למי שיוכל לייעץ לי מה לעשות או איך לתקן את מה שקרה לי , פשוט האקספלורר נתקע לי כל פעם דקה אחרי שמפעילים אותו.. המחשב עובד הכל טוב מחשב חדש וכל הווינדוס לא נתקע רק החלון של הקספלורר נתקע לגמרי עד שהוא מגיע לדוח שגיאות וזה.. ונסגר ניסתי כבר כמה דברים, א.להתקין אותו מחדש-לא עזר ב.הפייר פוקס לא עושה בעיות זה רק האספלורר ג.פירמטתי תמחשב לא מזמן אז זה ממש מוזר ד.אני משתמש בspywere doctor ובנוד32 והם לא מצאו שום ווירוס למישהו יש רעיון? בתודה אסי

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by danielpet,

אחרי שהתקנתי ויסטה ומחקתי אותו חזרתי לאקס פי ההתקנה עברה בשלום התקנות הדרייברים עברו בשלום אבל סאונד אין :\ מה שמוזר שאני בודק סראונד של הרמקולים דרך התוכנה של ג'יגה בייט (לוח האם שלי) יש סאונד אבל כשאני בא לפתוח את הווליום קונטרול הוא מראה לי את ההודעה הבאה (עשיתי את מה שהוא אומר לי, אבל אין לי שום דריבר לא מותקן, חוץ מדבר אחד SM BUS CONTROLLER שאין לי מושג מה זה) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by idang,

מחשב לפטופ: נכנסתי ללוח בקרה- POWER OPTIONS - לשונית HIBERNATE .. סימנתי -ENABLE HIBERNATE ועבד יפה כמה ימים. לאחר כמה ימים משום מה כשעשיתי כיבוי--> כיבוי במצב שינה(HIBERNATE).. הפעולה לא נעשתה ומה שקרה זה כאילו השולחן עבודה "עבר" רענון וזהו. מה לעשות כדי שאוכל שוב להשתמש במצב שינה ? ?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  24. שלום, רכשתי מחשב חדש והיום הוא הגיע, חיברתי והכל, התחלתי להתקין את הווינדוס XP והבעיה שבגלל שזה מחשב חדש, הוא אומר שהוא לא יכול לבצע את ה"שדרוג" שהוא אמור לבצע כי אין לי מערכת הפעלה ישנה יותר כגון ווינדוס 95 \ 98 ... ולכן הוא לא נותן לי להתקין... אז חשבתי אולי להוריד ווינדוס 95 \ 98 או משהו אחר ופשוט להתקין אותה על המחשב החדש, ואז להתקין את הווינדוס... אולי יש דרך אחרת? או אם אני צודק אפשר בבקשה הורדה?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  25. Started by miki891,

היי אני משתמש בחלונות ויסטה פרימיום, בהתחלה היתקנתי ויסטה באמצע התקנה היסרתי סימן V של הפעלה אוטומטית ברשום ויסטה דרך אינטרנט. כדי לא לעשות הרשמה לויסטה. רק בסוף אני רוצה ליבדוק אם הכל בסדר ושאין תקלות ובעיות ויסטה. ואז בסוף אעשה הרשמה. קודם כל יש לי שאלות שראית בויסטה יש כמה בעיות. איפה בחלונות ויסטה צריך להיות סמן מפתח בסרגל משימות ליד שעון שצריך לעשות הרשמה לויסטה? והיתקנתי דבר ראשון דרייבר כרטיס מסך. והכל בסדר, שלב שני דרייבר כרטיס קול. בסוף הפעלתי מחדש. בעליה לויסטה קיבלתי הודעה חלון שאומר על כרטיס קול כתוב: בכותרת: פתח קובץ - אזהרת אבטחה למטה כתוב : לא הייתה אפשרות לאמת את זהותו של המפרסם, האם אתה בטוח שברצונך להפעיל תוכנה זו? והיה שם שורה כתובת תייקיה קובץ של כרטיס…

• 3 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים