Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, בטעות מחקתי את סל המחזור משולחן העבודה. איך אני יוצר סל מחזור חדש על שולחן העבודה ? תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 רמקולים קדמיים ו2 אחוריים, אני לא מוצא איך להגדיר בויסטה שהרמקולים האחוריים ישכפלו את הסאונד של הקדמיים? (ישמיעו בדיוק כמוהם) . (שליטה על הסאונד באמצעות הויסטה או באמצעות realtek hd audio manager) אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכם. אז ככה קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשיים לערך. ובאתי להתקין עליו win xp home מקורי כמובן, כשאני מעלה את הדיסק של ה- xp ב- boot , ואז אני לוחץ לו f6 אוו f2 לא זוכר בידיוק, אז הוא מבקש שאני ישים דיסקט של ה- sata בשביל לזהות אותו (הכוונה היא לארד דיסק שלי). הבעייה היא שאין לי בכלל כונן פלופי . מה עושים במצב כזה , איך אני יכול בכל זאת להתקין את המערכת הפעלה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן. פתאום אני לא מצליח לפתוח סרטים , וכשאני פותח את הtask manager אני רואה שהוא אחראי לזה. מישהו נתקל בתופעה ויכול לעזור ? תודה מראש! :s05:
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ויסטה 64 ביט, מישהו יודע אם יש צורך בשינוי הגדרות בביוס לפני ההתקנה? יש ברשותי לוח של ג'יגהבייט. תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
איבדתי את המדבקה שעליה הסריאל למערכת ההפעלה XP (HOME EDITION), יש משהו שאפשר לעשות, לשחזר או משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, לפני הכל אני רוצה לציין שקראתי את הסטיקי לגבי 32 או 64 אבל לא מצאתי שמה תשובה ברורה לכן השאלה שלי היא ככה: יש לי מחשב עם המעבד E8400 ו2 ג'יגה זיכרון מיועד בעיקר למשחקים בשורה התחתונה איזו מערכת הפעלה כדאי שאני יקנה?? xp 32 bit vista 32 bit vista 64 bit ?? מבחינת כסף זה לא משנה לי כל עוד המערכת תתאים לי. בלאגן עם המעבר הזה ל 64 ביט, כאב ראש רציני.... תודה רבה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בויסטה יש אפשרות לשים קיצור של המדיה פלייר בTASKBAR. האם יש אפשרות דומה גם לWINAMP? ואם כן אז איך עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך gadget שיכול להציג לי מצלמת רשת שנמצאת במקום כלשהו ושהתמונה מתעדכנת אחת לדקה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
בעיה שהתחילה אצלי בשבועיים האחרונים זה שאחרי זמן מסויים שאני גולש באינטרנט או עובד עם המחשב (בד"כ זה אחרי יום+-) הווינדוס סוגר את עצמו מבחינת התחברות לכל מקם אני לא יכול להתחבר לשום מקום, לשום פורט, לא משנה איזו תוכנה ואני גם לא יכול להתחבר לעצמי אבל מה שכן אם אני מחובר כבר למקום מסויים (ICQ/MIRC) אני עדיין מסוגל להעביר נתונים אבל אם אני מתנתק אני לא יכול להתחבר מחדש למשל בMIRC הסיבה שאני מקבל היא שאני מנסה להתיחבר היא: "permission denied" הבעיה היא רק במחשב פה כי המחשב בסלון שמחובר דרך המחשב הזה לרשת עובד בלי בעיה בזמן שהבעיה קוראת אצלי. ניסיתי לסגור תוכנות כולל אנטי וירוס (קספרסקי) ושום דבר לא עוזר המחשב כאילו חסום להתחברות. ניסיתי לעדכן את הווינדוס גם אבל עדיין למישהו…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
בעיה של חברה 1. לא מצליחה לפתוח את "my computer", מקבלת כותרת של "not responding". 2. בסימון קבצים וניסיון לשלוח אותם באימייל דרך ה- outlook (סימון הקובץ- מקש ימני- send to- mail recipient) גם לא מצליחה לפתוח ומקבלת כותרת של "not responding". למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
-
מעניין אותי לדעת, האם גרסת החלונות של ויסטה בגרסת האולטימיט כוללת גם את ה32 ביט וגם את ה64 ביט בחבילה אחת? (כלומר בזמן ההתקנה יש אפשרות לבחור בין 32 לבין 64)
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל ואני מעוניין לעשות עדכון ל bios אבל, כשנכנסתי לאתר של אינטל ראיתי 124(!!!) עדכונים ללוח אם שיש לי. האם מספיק להתקין את החדש ביותר או שחייב את כולם? זה עלול לקחת שעות..... תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום חברה, קודם כל נראה אחלה פורום אז כל הכבוד לכם. אשמח אם תעזרו לי לתקן את הבעיה במחשב שלי בהקדם. להל"ן הבעיה: אני פותח את המחשב ומקבל את המסך הבא: כל אפשרות שאני בוחר מעבירה לחלון שגיאה הכחול עם המספרים, (אני לא מספיק אפילו לקרוא מה כתוב) ומיד אחר כך המחשב מתחיל מהתחלה. ניסיתי להתקין מערכת xp נוספת על הדיסק הקשיח, אך שאני מגיע לחלון האפשרויות יש לפניי 2 אפשרויות: פירמוט מהיר פירמוט רגיל ולא מופיעה האופציה להתקין בלי לעשות שינויים. אין סיכוי שאני מפרמט את ההארדיסק הזה, יש יותר מידי דברים חשובים בו. אודה לכל התותחים שיעזרו לי בהקדם, תודה רבה דור
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
Windows server 2008 vs vista sp1 טוב הרבה נכתב על וויסטה אבל לאחרונה יצאה גרסה חדשה ל ws, שיטוט קליל בגוגל, נכתב רק שבחים על WS08 (ה core דומה ל vista sp1) אני לא ארחיב במילים כרגע רק אתן חומר למחשבה, אציין שכל ה"גרפיקה" של וויסטה יש גם ב ws רק צריך לסמן והתקין מה שהופך את WS למאוד מודולרי. לינקים? www.win2008workstation.com http://exo-blog.blogspot.com/2008_03_01_archive.html http://blogs.msdn.com/vijaysk/archive/2008/02/11/using-windows-server-2008-as-a-super-desktop-os.aspx אז אם משהוא לוקח על עצמו לערוך בדיקה...תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
האם מומלץ להתקין ויסטה 64 ביט ? אני לפני התקנת המחשב מחדש וחשבתי לנסות מה אתם אומרים? המחשב הוא מחשב חזק ככה שאני לא מודאג מהביצועים אני חושש רק לגבי משחקים ותוכנות למיניהם תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
כשאני פותח את ה MSN, אחרי ה Login הוא עולה בסדר, ואז אני מקבל הודעה שחבר שלי שלח לי כשהייתי Offline ואז הוא נתקע... מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם SATA HD ואני לא מצליח להתקין אותו... קראתי שאני צריך להתקין דרייברים ל-SATA והשאלה שלי היא האם יש GENERIC DRIVERS ל-SATA?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לפתוח סיסמא במחשב נייד שיש לו סיסמת כניסה (הקוד עובד ע"י טביעת אצבע). (מי שהיה בעל המחשב נפטר, ואני מנסה לעזור לפתוח את המחשב) תודה רבה לכולם!!!
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
משום מה כשאני מנסה להפעיל את קובץ ההתקנה לא קורא כלום... חשבתי שהקובץ פגום אבל במחשב הישן שלי עם WIN XP רגיל אותו הקובץ עובד מצויין. יכול להיות שמקאפי 9 לא עובד עם 64 bit? שאלה שניה, לאחר התקנת משחק GTA SAN ANDREAS הוא היה מופעל לי בדאבל קליק על הסמל בשולחן עבודה. עכשיו זה לא פועל, אני חייב ללחוץ קליק ימני ואז run as... ורק ככה המשחק עולה. למה זה כך?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה התקנתי עכשיו את Windows Vista ultimate 64 Bit ואם אני מוציא את הדיסק מהכונן הוא נותן לי שגיה של : BootMGR IS MISSING PRESS CTRL ALT DEL TO REBOOT אני משתמש בשני הארדיסקים W.D. 320 SATA II 16 MB BUFFER W.D. 250 SATS II 16 MB BUFFER ובהגדרות מערכת הוא מראה כאילו הארדי שהוא השני שלי 250 GB מותקנים עליו חלק מקבצי המערכת ... קבלו תמונה למה אני מתכוון : [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 8.4k צפיות
-