Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי כוכב כחול עם הודעה האומרת לי שמערכת ההפעלה שלי לא חוקית, כיצד ניתן לטפל בבעיה זאת?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי בפיירפוקס ישנה אפשרות לקבוע מה הדפדפן יעשה אוטומטית כשאני לוחץ על לינק של קובץ מסוג מסויים (לדוגמא wmv tif וכו) האם יש אפשרות לעשות משהו כזה ב IE? תודה!
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בתמונה...היה לי קודם (אין לי מושג למה ולאן זה נעלם) לשונית גם של SECURITIY ככה שיכלתי לנעול תקיה מסויימת א.איך אני מחזיר את זה ? ב. בזמנו עשיתי מן אפשרות ב WINDOWS שע"י מקש ה WINDOWS+L המחשב היה ננעל ...איך אפשר להחזיר את זה ? תודה ! ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
Windows 2000, בכמה ימים האחרונים המחשב קורס, בלי הודעת שגיאה, בלי כלום - פשוט בום, וזה נדלק מחדש... נראה לי שזה קורא כשאני באקספלורר... מה האפשרויות לפיתרון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, האם מישהו פה יודע? במידה וזהו GUI בלבד, כיצד ניתן להשיגו?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה... לפני איזה שבוע באיזה בוקר פשוט נעלמו כל האייקונים ליד איפה שנמצא השעון וזה ממש מעצבן כי זה אומר שצריך לסגור כל תוכנה מהטסק מנג'ר ואני בכלל לא יודע מה פתוח ומה פועל חיפשתי בגוגל וזה מצא כמה תשובות עם כל מיני קבצים לרג'יסטרי שצריך להוריד אבל זה לא פתר לי אולי אתם יכולים לנסות בבקשה תודה לע העזרה!
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, הורדתי תוכנה, בדקתי ב virustotal.com והוזהרתי שהתוכנה נגועה. ניסיתי למחוק אך המחיקה לא צלחה. נכנסתי לתיקיות המשנה ומחקתי קובץ אחר קובץ עד שהגעתי ל 2 הקבצים הללו: IDMNetMon64.dll IDMShellExt64.dll כאשר אני מנסה למחוק אני מקבל הודעה בזו הלשון: "the action can't be completed because the file is opened in windows explorer" 2 הקבצים ממוקמים בתיקית downloads לשם הורדתי את התוכנה הנגועה. זה וירוס? רוגלה? מישהו שמע? איזה אנטיוירוס מוריד את זה ? אני משתמש ב windows defender וב os windows10. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל המפרט שלי:הנתונים מCPU-Z Gigabayte GA-8I945PLGE-RH Pentium 4 630 prescot 3.0 DDR2 1024(512X2) Dual 268Mhz HD Western Digi 160GB Sata2 ספק ג'נרי 400 WAT Geforce 6600GT 256 Pci EX GIGAbyte(שמתי לב הוא מתחמם נורא לאחרונה) אני מפרמט לרוב את המחשב שלי (כל חודש-חודשיים) וגם מחשבים של חברים ושמתי לב שכל פירמוט יש שינוי בביצועים או בתגובה של המחשב לפירמוט. אני יסביר-זה הפירמוט האחרון שעשיתי רציתי לשמוע תגובה אם עשיתי הכל נכון ולפי הסדר המתאים: 1-התקנתי את WIN XP PRO CORP דרך ה BOOT SYS (עם המסכים הכחולים...).פירמטתי פירמוט מלא ל C ל NTFS (גודל דיסק 126GB) האם עשיתי נכון בחילוק?...או אולי כדאי לשיהיה רק C? או שיהיה קטן יותר? או שיהיו יותר מרק D? כ…
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה קטנה. יש לי 2 מסכים: אחד בעל רזולוציה 1080x1920 ומסך נוסף 720x1360 אני עובד ב-extended mode, כיוון שהרזולוציות שונות ו-Clone משבש את התצוגה במסך של ה-720. הדבר לא נוח: 1. במסך ה-extended אין taskbar. 2. כל תוכנה שאני מפעיל מהמסך ה-extended מופיעה במסך הראשי, אלא אם כן אני מזיז אותה חזרה ואז היא "זוכרת", אחרי שאני חוזר למסך הראשי בלבד, התוכנה שוב "שוכחת". בעיקרון האידיאל בשבילי שיהיה משהו בסגנון Clone, או לפחות שיהיה taskbar, ושתוכנות ידעו להשאר במסך ממנו הדלקתי אותם. לדוגמה: MPC-HC יודע להשאר באותו המסך כשמדליקים אותו. תודה. כדי שיהיה ברור למה אני צריך את זה: המסך שהוא full HD זה מסך 22" שאני עובד איתו. ומסך HD-Ready זו טלויזיה תלויה בחדר, ככה שאני בערב מ…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כל תיקיה שאני פותח מסודרת באופן שונה.... אתם יודעים שאפשר לשנות בכפתור של ה-VIWES אני רוצה שכולם יפתחו ב-LIST... אה ועוד דבר איך מחזירים את הסל מחזור לשולחן העבודה???!!!
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי משומה מופיעים כאילו שני חשבונות במיקרוסופט אווטלוק, 1. "Personal folders" 2. Outlook today והדבר מבלבל אותו (מה לעשות, זה אבא) ומפריע לו לעבוד בצורה תקינה. אבא שלי משתמש ב"personal folders" ולמעשה אין לו צורך ב-Outlook today, ולכן הוא רוצה להיפטר מ"Outlook today". איך עושים זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, התקנתי WinMatrix XP v2.11 והתוכנה ביטלה לי את שקיפות האייקונים בשולחן עבודה, הסרתי אותה אך עדיין אין שקיפות מאחורי האייקונים... איך אני מחזיר את השקיפות?
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מאיזושהי סיבה ווידוס 7 לא עולה, רק במצב safe mode. החלון שבו צריך להכניס סיסמה(כדי להיכנס למשתמש) עולה - אבל שאני מכניס סיסמה, המסך עובר למסך "welcome" ונשאר תקוע שם. המחשב עצמו לא תקוע מכיוון שליד ה"welcome" יש מין עיגול כזה שממשיך להסתובב אבל כלום לא קורה. אותו דבר בדיוק קורה כאשר אני מכניס סיסמא לא נכונה(בד"כ שאתה מכניס סיסמה לא נכונה אתה עובר לדף שרושם לך שהסיסמה לא נכונה). במצב safe mode המחשב עולה כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהנפח הפנוי של הכוננים משתנה כל הזמן (ווינדוס 7). לדוגמא היום פיניתי מקום בכונן d (אני תמיד מוחק מחיקה מלאה, shift+del), היה לו נפח פנוי של 7GB, כונן C היה עמוס לכאורה והיה איזה ג'יגה פנוי. כיביתי את המחשב, ואחרי כמה שעות כשהדלקתי אותו הנפח הפנוי "התחלק" בין c לd, עכשיו יש לי כ4gb פנויים בכל אחד מהם. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה כאשר אני הולך לניהול > מציג הארועים > מערכת . . ברשימת המידע מופיעה לי השגיאה DumaNT?? : The following boot-start or system-start driver(s) failed to load אין לי שמץ של מושג מה זה.. :s05: תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 בעברית. הבעיה אצלי היא כשאני רוצה לחתוך תמונה מסויימת, החיתוך מתבצע הפוך לגמרי ולא לפי איך שסימנתי. למשל אם אני חותך את הצד הימני של התמונה, זה יציג לי לבסוף חלק מהצד הימני של התמונה. בעבר זה עבד בסדר גמור, וכנראה שהיה איזשהו עידכון שגם שינה את עיצוב העריכה של התמונות וגם דפק את העניין הזה. זה קורה גם לכם? האם ניתן לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, נדפק לי הוינדוס - הוא נהפך לרזולוציה 600*800 (אין אפשרות אחרת) ול-4 צבעים. זה וירוס? ואם כן איך מורידים אותו?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מה זה בעצם? למה זה משמש וכיצד זה עובד?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי... אני משתמש במע' הפעלה: Win XP Pro, עם חיבור אינטרנט בכבלים (מהירות 1.5mg). איך אני עושה כך שהחיבור לאינטרנט יופעל אוטומטית, מבלי לבצע דבר, ברגע שה-windows נפתח? אשמח לתשובה בהקדם... סופ"ש עים לכולם... ניב.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום איך מבטלים הודעה בעיה בחשבון מיקרוסופט ? (מצורף תמונה הודעה) ובאמת גם שלא יקרה לי חסימה סיסמה בחלונות 10 פרו שפה עברית. יש לי סיסמה PIN קבועה. אני לא צריך שום דבר שינויי סיסמה. רוצה להישאר קבוע סיסמה שלי שקיים. בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
32 ביט זה 4 ג'יגה. מה הסיבה שווינדוס 32 ביט לא מסוגל לזהות 4 ג'יגה אלא רק 3 בערך? לכאורה 32 ביט היו צריכים להספיק בדיוק ל-4 ג'יגה...
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של IBM שהיה מותקן עליו בעבר ווינדוס 98 SE. עכשיו,הווינדוס הזה דפוק ואי אפשר להשתמש בו. (העכבר שם לא מופיע,חסרים קבצים,וכו') עכשיו,עשיתי לאותו ההרד דיסק פורמט מלא. של שתי הכוננים. עכשיו,אני רוצה להתקין עליו 98 מחדש. אחרי ההתקנה,כשהוא מתכונן להפעלת הווינדוס מחדש,אני רואה שפתאום יש לו את ה "עיצוב" של הווינדוס הקודם! כאילו,אותו גופן דפוק שהתקנתי פעם,עם אותם הצבעים. (ואין עכבר..) וזה עוד אחרי שעשיתי פורמט! עזרה בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כרגע יצאה גירסת הבטה מספר 4000 של הוינדוס הזה וכנראה אולי סופית! מבחינה ויזואלית הוא בדיוק כמו אקס.פי אבל רק מעכשיו יהיה שימוש במערכת קבצים של sqlpd משהו כזה האם שווה לעבור אליה? האם לכל המורידים הלא חוקיים למיניהם שווה להסתבך עם זה? כי בטוח הם עשו שזה שולח פרטים על המחשב ישירות מבלי שנידע! כי כל הקטע הזה של הדירוג מחשב וכל זה!
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי, יש לי תיקיה winsxs ששוקלת כעשר ג'יגה. הבנתי שתיקיה זו מיועדת לאחסון קבצים זמניים של עדכוני מערכת ההפעלה. ידוע לי גם שעל מנת למחוק את הנתונים שבתיקיה הזאת, עלי לגשת ל-Disk cleanup ולעשות את זה משם. הבעיה שלי, שב-Disk cleanup אין לי את האופציה לרוקן את התיקיה winsxs. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להתקין רשת בין 2 מחשבים כאשר באחד יש אקספי ובאחד ויסטה. להגדיר רשת באקספי זה הכי פשוט בעולם ואין בעייה. הבעייה מתחילה כשאני רוצה להגדיר את הרשת בויסטה האפשרות שאני מזהה שם הם רק רשת אלחוטית וסוגי רשת אחרים מאשר רשת ביתית. אודה למי שיוכל לתת שלבים מסודרים כיצד מגדירים רשת בין אקספי לויסטה (רשת ביתית חוטית)
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-