עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dj shay 30010,

ניסית להתקין ויסטה ויש לי XP יש בעיה בהתקנה ואני נמצע במצב שאם אני לא לוחת מהר על החצים כדי לזוז אני לא יכול להכנס לוינדוס יש תפרית לפני ה BOOT.ini מישהו יודע איפה זה יושב מה להסיר סידרתי את זה יש 3 קבצים שצריך למחוק GRLDR BOOTMGR BOOTTSECT לא רואים אותם צריך תוכנה צד שלישי כדי לראות אותם ולהוריד להם את קבצי המערכת והקריאה בלבד

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  2. היי, התקנתי אתמול את ה SP1, בדיוק כמו שנכתב באתר של HP ו MS שממומלץ להתקין- כלומר, דרך הWINDOWS UPDATE קודם כל את כל העדכונים הקריטיים שהצטברו בחודשים האחרונים, אח"כ עדכון דרייברים, ורק אז התקנה של SP שעברה חלק לגמרי. מאז המחשב עובד הרבה יותר לאט מקודם: האקספלורר לפעמים משתגע ולא נותן לי לפתוח חלון, אלא נפתח כאילו על כל המסך ולא ניתן ללחוץ על כלום ROME TOTAL WAR מתחיל להאט בטירוף אחרי חצי שעת משחק, וזה גם, אם הוא מואיל בטובו לעלות (קודם הוא עבד סבבה) אחרי שעה של עבודה בויסטה, הכל עובד על קצב של שני פריימים לשניה, תפריטים נתפחים אחרי עשר שניות וכאלה... המחשב הוא PAVILION 6412ej. לוח אם מבוסס 945GM ומעבד T2080. כרטיס מסך של INTEL 950 EXPRESS או משהו.. vista home basic, חשוב…

3. Started by sherlock1212,

לפני שבוע בערך הייתה לי את אותה הבעיה עם וינדוס ויסטה עכשיו עברתי חזרה לXP אבל הבעיה חזרה, זה פשוט לא מאפשר להעלות את הוינדוס, עשיתי חיפוש בפורום פה ל"winload.exe" וראיתי שמישהו הצליח לפתור את זה בעזרת כלי לפתרון בעיה בהפעלה, אבל לא הבנתי בדיוק איך אני עושה את זה,ובנוסף הוא השתמש בוינדוס ויסטה ואני בXP. מישהו יודע אם יש את האפשרות גם בXP?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולכם קיבלתי מידידה מחשב נייד יחסית ישן, אבל מריץ סבבה את הXP קצפ פרטים: DELL LATITUDE CSx מפרט: מעבד: P3 500 E 5x100MHz זיכרון: 256MB(2X128MB) SDRAM 100MHz דיסק קשיח: IBM 30GB כ.קול שרוף (ומנותק, לכן המחשב כשקיבלתי אותו לא עבד כלל עד שניתקתי פיסית את האמקולים+PC SPEAKER מהמתח שלהם ) יציאות: USB1.1X1 VGA, PS/2 2 כניסות PCMCIA עכשיו הבעיה: הXP שמותקן שמה עושה הרבה בעיות, והחלטתי פשוט לפרמט ולהתקין מחדש, אבל הבעיה היא שאין לי סידי נייד, כך שהתקנה מדיסק לא אפשרית למחשב זה מה שכן, יש לי דיסק קשיח נייח במארז חיצוני בחיבור USB, אבל אני לא יודע אם אפשרי בכלל לעשות ממנו בוט יש למישהו עצה/מדריך איך ניתן להתקין מחדש את הXP ללא שימוש של הדיסק ההתקנה של XP? תו…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by artyom,

חבר שלי צריך עזרה, הוא הדליק את המחשב והכל נראה ככה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by Raped,

שלום אני מנסה לפרמט תמחשב נייד שלי והוא נותן לי איזה בעיה כאילו הוא אומר שהדיסק קשוח לא מחובר למחשב והוא מחובר סתכלו http://i26.tinypic.com/2lswhuc.jpg תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  7. ה taskbar כן מופיע יש את ה start,quick lunch וכל אלא אבל אם אני נכנס (למשל) לEXPLORER אז לא רואים כלום.... אני אשמח לעזרה כי זה דיי דחוף... תודה... נ.ב. זה ווינדוס רגיל...[br]פורסם בתאריך: 25.04.2008 בשעה 16:25:50 נפתר! (ע"י taskbarrepairtool)

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  8. רציתי לשאול שאלה מה הם 2 האפשרויות הראשונות שמוקפות באדום בתמונה מה הם עושות ומה על מה לסמן ת'נקודה על הראשון או השני (האפשרות השלישית ברורה זה נגד AA שמתי לב) http://img161.imageshack.us/img161/1732/64240496ub4.png

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  9. שלום לכולם, 2 שאלות לקהל**: יש לי ויסטה הום פרימיום על לפטופ עם 2 ג'יגה זיכרון ומעבד ליבה כפולה 2 גה"צ. (לפטופ של לנובו T61) הלפטופ חדש, אצלי שבוע, ואני יודע לגלוש בלי שיידבקו לי דברים על המחשב ככה שהסיכוי שרכשתי רוגלות ועניינים בשבוע הזה די נמוך. יותר מפעם אחת קרה לי, שפתאום הוויירלס נכבה, ואז אחוזי הCPU קופצים לערכים מטורפים של 60% ולא יורדים. וכמובן שאז כל פעולה על המחשב נעשית בעייתית, ואני לא מצליח להדליק בחזרה את הוויירלס. עד כה זה קרה פעמיים, ופעמיים עשיתי ריסטארט והכל הסתדר, אבל זה לא פיתרון לבעיה (זה לא שהמחשב דלוק וכל היום טוחן עבודה, כולה כמה קבצים באקרובט, פיירפוקס ומסנג'ר). ועוד שאלה על ויסטה - כשאני בא להוריד SP1 לויסטה באתר של מייקרוסופט רשום (בתרגום חופשי) …

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  10. אז ככה אתמול התקנתי ת'משחק קרייסיס ועכשיו פתאום בלי קשר למשחק מתי שאני מדליק ת'מחשב בפעם הראשונה הוא עולה לי אבל מגיע לחשבון משתמש ואז אני צריך ללחוץ עליו ואז זה נכנס לי לוינדוס עצמו ואני לא רוצה את זה!! לפני שהתקנתי זה נכנס לי ישר לוינדוס מה עושים איך מבטלים את זה איזה באסה בריבוע :s05:

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by atomic rooster,

אהלן. לצורך התקנת Oracle Forms נתבקשתי לשנות Path מסוים בLocal Machine. במקום להוסיף לו את הPath החדש בהמשך לPATH הקיים,מחקתי את הPATH הקיים. השאלה שלי היא איך ניתן ךשחזר את הPATH הקודם. תודה מראש.

12. Started by sigma,

http://win.softpedia.com/

13. כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 למטרת Safe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , ולא נמצאת האפשרות הזו . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?

14. Started by amore,

שלום רב מדובר במחשב פנטיום 1.3 גיגה הרץ לוח אם של אסוס ,256 מגה בייט אני מנסה כבר בפעם העשירית להתקין WIN XP על המחשב של גיסי ללא הצלחה ישנם מספר בעיות במהלך ההתקנה כמו : 1.CANNOT COPY A FILE .............. זה קורה ממשך בהתחלה ההתקנה ברגע שהוא מעביר קבצי התקנה התחלתיים ברגע שמופיע תקלה זו אני לוחץ RETRY והוא מצליח להמשיך אבל היו כמה קבצים אשר לא הצליח יש לומר שגם לאחר שהצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה "בהצלחה" כמו כן במשך התקנת תוכנות נלוות ניתקלתי בבעיות קשות בהתקנתם ובסוף גם לא הצלחתי לדוגמא "ERROR CAB, לכן החשד היה שהמערכת לא הותקנה כראוי כעיקרון 1.אני החלפתי את דיסק ההתקנה ולא עזר 2.ביצעתי פירמוט מלא וחלוקה לH.D לא נראה שום בעייה ב-H.D - לא ער 3.ניסתי להתקין גם…

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by Raz20,

יש לי WINDOWS XP Professional sp2 כשאני עושה : התחל----> כיבוי המחשב מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש, במקום להתכבות . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by Php-Styler,

שלום . יש לי בעיה שאני רוצה לגשת למחשב בקבוצה מחשבים זה רושם לי אין לך הרשאה למחשב זה (איך אני מכוון הרשאות ) אין בעיה כולם באותו שם של קבוצה אני לא מבין מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מזה תקופה שניתקלתי בבעיה הזאת. אם אני עושה איזה פעולה על קבצים בתוך תיקיה, אז מערכת ההפעלה משנה לי את התאריךוהשעה של התיקיה לתאריך ושעה של הפעולה שעשיתי. האם יש דרך למנוע את זה? זה לא היה לי לפני כמה חודשים, ופתאום זה השתנה, ולא מצאתי דרך את לעצור את זה. ???

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. אני עובד במתן תמיכה ללקוחות בשטח. במלון שיש בו דומיין יש לי תחנה אחת שהיא בדומיין עם משתמש שהוא מנהל במחשב המקומי ובדומיין הוא "domain user". כך כל התחנות מוגדרות בדומיין הזה. על אותו מחשב יש מדפסת משותפת וגם תיקיה משותפת עם הרשאות "full controll" ל"everyone". בשכנים ברשת אני רואה את שם המחשב ובלחיצה עליו אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה... גם מהשרת כ"administrator" אני לא מורשה להיכנס לשם המחשב הזה... ניסיתי להוציא את התחנה מהדומיין ולהכניס אותה שוב וזה לא עזר. יש לציין שישנם מחשבים אחרים שיש בהם שיתופים ויש לי אפשרות להיכנס אליהם מכל תחנה. כמו כן מהתחנה הבעייתית אני יכול להיכנס לשיתופים של אחרים אך לא להיפך... השרת הוא Server 2003 Standard Edition. לא נראה שהבעיה היא …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שאלה ראשונה היא האם מבחינת יציבות המערכת לקחת את הסיכון ולהשתמש בכזה דבר? שאלה שנייה, אם אין לי חומרה מיוחדת שמותאמת לDX10 (המולטימדיה שלי מסתכמת במה שמובנה על הלוח M2A-VM של אסוס), האם זה בכלל יעזור במשהו.

20. אני רוצה להעתיק את כל התוכן של תיקיה מסוימת למקום אחר אבל ללא קבצי ה-MP3 . אז אני משתמש בפקודה XCOPY עם הסוויץ' EXCLUDE:mp3 דגומא: xcopy c:\moshe c:\copyofmoshe /E /EXCLUDE:.mp3 (ה-E זה סוויץ' כדי להעתיק את כל מה שיש בתיקיה). אבל זה לא עובד לי. אני מקבל את הארור: cant read file:mp3 לא משנה איזה סטרינג אני אשים אחרי ה-exclude הארור יהיה cant read file:X (X כל דבר...) משהו יכול להסביר לי איך להשתמש ב-CMD כדי להעתיק תוכן תייה שלם למקום אחר ללא קבצים מסוימת (דוגמאת mp3 ) ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by meidan,

שלום, Vista לא מפסיק לכתוב לי לדיסק, גם כשלא רץ כלום ברקע. כיביתי את ה- indexer ואת ה- shadow copies, אבל זה לא עזר. ב- resource monitor אני רואה ש- rundll32 כותב בעיקר לשלושה קבצים: D:\$LogFile (NTFS Volume Log) D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat.LOG1 הרעש של הדיסק מחרפן אותי! יש למישהו פתרון? תודה. עריכה: נפתר, זה בכלל היה spyware.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by nightmaretm,

אהלן. רציתי לשאול, אם מישהו השיג את ה-IP שלי, האם הוא יכול להתחבר למחשב שלי ע"י Remote Desktop בלי הרבה בעיה? ואם כן, איך אפשר לזהות ולחסום אותו?

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  23. שלום, יש לי עכבר ג'נרי והגלגלת הפסיקה לעבוד לאחר העדכונים האחרונים. הוא לא משהה את העכבר, למרות שהעכבר עצו עובד...כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר הישן כמתואר בתמונה הוא נכשל... עשיתי system restore והכל חזר לעבוד אבל שכחתי שהעדכונים אוטומטיים ולכן כשהדלקתי מחדש את המחשב הגלגלת שוב לא עובדת... למישהו יש רעיון מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

24. Started by or_azu,

שלום.. יש לי עוד בעיה חדשה.. שאני מריץ סרטים על המחשב (בעיקר כשאני פותח וסוגר הרבה את המדיה פלאייר או מחליף סרטים הרבה) אז המחשב נתקע וצריך לעשות לו ריסטרט מהכפתור.. לפני שהוא נתקע הוא כאילו מפוצץ את הסמל של העכבר למלא פיקסלים ואז הוא מתחיל לתקוע קודם את המדיה פליאר (אבל נתקע גם עם תוכנות אחרות) ואז נתקע לגמרי ולא מגיב.. יש פיתרון לבעיה? למישוה יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by shem86,

מישהו יודע איך?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים