Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כותרת. אם מישהו יודע איך אז בבקשה שיכתוב זה מאד חשוב.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אח"צ טובים, קיבלתי אתמול מחשב נייד שהגיע עם וידוס ויסטה HOME PREMIUM. רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את מסך הפתיחה שבו בוחרים את המשתמש? אני המשתמש היחיד הקיים במחשב ונימאס כל פעם להכניס סיסמה או לעשות טביעת אצבע.. אשמח לדעת איך לעשות את זה כי אני לא מוצא משום מה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום שוב אני הפעלתי אצלי את המערכת של הווינדוס ארו אבל אני לא יודע איך להפעיל את החלונות הזזים שאפשר לראות כל אחד (זה משהו עם SHIFT). האם מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה בקשר לויסטה. התקנתי לפני כחודש במקביל ל- xp כדי לבחון האם היא שווה משהו. סה"כ נראה בסדר, אבל מה שעיצבן אותי, חלק גדול מה- control panel בנוי כאילו לילדים. לדוגמא ה- Personalization או Network and Sharing Center. כל הקינפוגים המעניינים מתחבאים שם מתחת לתפריט ה- "יפה" השאלה שלי, האם אפשר להחזיר את המצב לכמו שהיה ב- xp או שככה נצטרך לחיות?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בקרוב אני משדרג מחשב ורציתי לדעת אם אני צריך להתקין את הדרייברים של ה SATA בהתקנה של ה WINDOWS? עם ה F6 וכל זה... כי אין לי כונן דיסקטים ואין לי כוח לעשות את ה slipstreaming של הדרייברים. אז זה משנה אם אני מתקין WINDOWS כשה- SATA במצב IDE בביוס, ואז להתקין את הדרייברים אחרי שהתקנתי הכל וזה רץ?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם שני הרדיסקים. אחד עם הרדיסק 160GB בחיבור SATA שממנו אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה - ויסטה. שני עם הרדיסק 200GB בחיבור IDE שעליו יאוחסנו בעיקר קבצי מדיה. האם יש הצדקה כלשהי לחלק את כונן ה-SATA למחיצות (partitions) ? פעם ההמלצה הייתה לעשות זאת תמיד בכוננים גדולים. אבל היום, עם ויסטה ו-SATA יש בזה בכלל צורך ?
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
איך אני אמור לעדכן את המערכת? העידכונים האוטומטיים מעדכנים הכול או שרק עידכונים קריטיים?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אני מתכוון לפרמט את המחשב..ולהתקין את WINDOWS XP SP3 PRO. הבעיה היא,שיש לי קבצים של בערך 30 גיגה אולי אפילו 50..(ביחד) ואין לי איך לגבות אותם,הם קבצים חשובים. איך אני אמור לגבות?אגב,ההארד דיסק שלי דיי קטן,יש לי 120GB. לכן אני לא יודע מה אני צריך לעשות.. תודה רבה לכולם.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתה יודעים כמו שעושים לכל תוכנה/משחק שמתקינים.. אני כבר כמה שנים איתו בלי פירמוט והוא מתחיל לעשות בעיות, אני לא מתכוון לפרמט ככה שעיניין אותי הקטע הזה.
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הורדתי את SP3 בעיברית מהלינק של מייקרוסופוט http://download.windowsupdate.com/msdownlo...4B5C696E423.exe בקיצר התקתנית הכול טוב ויפה אחריי שהמחשב עלה מחדש הוא עלה באיטיות מאוד המסך של ברוך הבא לווינדוס לקח לו הרבה זמן להופיע מה שבדרך כלל לא היה ועוד משהו מוזר תייקית prefetch נעלמה לי לאחר ההתקנה בדרך היא מופיעה בתוך ווינודס הלכתי חיפשתי ולא מצאתי אותה מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיות הללו? תודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה כללית ביותר על הSP3, כל פעם אני שומע שיוצא SP חדש לויסטה ולxp ואני אף פעם לא יודע ביוק מזה טוב, אז שאלתי היא כזאת , מה זה בדיוק service pack ?! ולמה אני צריך לעבור ל Windows XP SP3 ? מה מוסיף הSP3 על SP2 שיש לי ?! תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כשאני מקליק רגיל על איקון מסויים במחשב הוא מקפיץ לי את המאפיינים של אותו איקון.. למה ?< איך אני יכול לסדר את זה שזה יעבוד רגיל ? ? ?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כול פעם שעושים הפעלה מחדש למחשב המחשב מפסיק את הסאונד ועושה ריסטרט אחרי בחירת היוזר. הקובץ הבעיתי הוא Winlogon, יש דרך לסדר את זה בלי לפרמט? ד"א במצב בטוח הווינדוס עולה מצויין. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום כולם אני ניסיתי להתקין במחשבי את הSP3 אך זה אמר לי למחוק את העדכון הזה אבל אני לא מצליח למצוא אותו בהוספה והסרה. גם ניסיתי לראות אם כתוב במיקרוסופט אבל גם שם לא כתוב איך. האם יש דרך ידנית בה אוכל למחוק את העדכון הזה?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי במחשב אוסף של שירים, שאני אוסף כבר הרבה זמן, משום מה יש הרבה קבצים שמוגדרים כ Hidden, והמחשב לא נותן לי אופציה להוציא אותם מהמצב הזה.(מצורפת תמונה.) במחשב אין בעיה להפעיל את הקבצים, אבל הנגן MP3 שלי מתעלם מהם.. האם יש איזה פיטרון לבעיה? אולי איזה תוכנה שיודעת לשנות את זה..? תודה, און. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה שמציקה לי מאוד מכוון שאני עובד עם המחשב, עובד מהבית. אני עובד עם אקספלורר 7. ולעיתים קרובות כשאני עובד עם הדפדפן אם זה עם 2\3\4 חלונות, קופצת לי ההודעה של סגירת האקספלורר (זה שיש סגירה ודווח שגיאות). אין לי מושג למה זה עושה את זה.. יש לי 2 גיגה זכרון, מעבד E6550. מישהו יודע כיצד לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש ויסטה למחשב HTPC שלי. אני מבין שיש שתי גירסאות מתאימות (ULTIMATE ו- PRIMIUM). ההבדל במחיר משמעותי ביותר. האם יש הבדל ביציבות של המערכות? השימוש במחשב הוא לצרכי HTPC בלבד.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מישהו יודע האם קובץ בשם a0001775.exe יושב תחת ספרייה System Volume Information זהו וירוס? איך מנטרלים אותו. האנטיוירוס שלי (Mcafee) נתקע בסקירה בכל פעם שהוא מדיע אליו
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היתה לי הפסקת חשמל ואחריה כשהדלקתי את המחשב אני רואה שהאייקונים בשורת המשימות ליד השעון ניהיו גדולים יותר. זה כולל גם את האייקונים בחלונות (האייקון שבצד שמאל למעלה בשורה הכחולה של התוכנה). וגם זה הגדיל את השורות בALL PROGRAMS בתפריט התחל. זה כבר כמה זמן אצלי ככה וכבר הספקתי די להתרגל לזה, אבל זה לא נחמד שהאייקונים נראים מכוער (איכות נמוכה יותר) ותפריט כל התוכניות תופס לך 2/3 מהמסך... מישהו מכיר את התופעה? איך אני מתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי וינדוס XP sp2 ולפני כמה ימים הופיעה בעיה משום מקום שמשגעת אותי. אותה בעיה גורמת שהחלונות לא מופעים כשלוחצים עליהם בשורת ההתחל, אלא סתם מהבהבים בשורה וצריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שיעשו טובה ויעלו וגם כאשר הם עולים, אז הם לא עולים בתור החלון המרכזי (הבחור יענו) אלא בתור האפור תמונה להמחשה: אין לי מושג איך אפשר לסדר את זה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הורדתי power date recovery ולאחר שהורדתי וניסיתי לשחזר (ללא הצלחה) האקספלואר שלי לא עובד! בנוסף גם משחקי רשת כמו WOW 9 dragons גם לא עובדים .... פתחתי את האקספלואר whitout add ons וזה עדיין נסגר לי..... מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, יש וינדוס כזה ? או שיש רק את ה Windows xp sp2 64 bit אני רוצה את הSP3 יש כזה ?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכול חברי הקהילה המלומדים! לפני כשבוע ביצעתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה win xp pro אם sp2. מאז המחשב כאילו שוכח את מה שאני עושה עליו אחרי הכיבוי שלו, לדוגמא: אני מכוון רזולוציה של המסך ואחרי הרסטרט הוא מחזיר אותה להגדרות הראשוניות אני מתקין את הדרייבר של כרטיס הקול, אחרי הרסטרט הוא שוב מאבד את הדרייבר וצריך להתקין שוב. הוא מתקין אוטומוטית את הדרייבר של העכבר מחדש אחרי הרסטרט והכי קריטי, אחרי כול הפעלה מחדש, האנטיוירוס נעלם כלא היה. אנא, עזרו לי לפתור את "בעיית הזכרון" המוזרה הזאת! תוודה מראש! מיכאל
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לכונן d או לנגנים מופיעה לי ההודעה הזאת בבקשה איך אני יכול לפתור אותה. וכל פעם שאני לוחץ על אחד הכפתורים המחשב נתקע
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחשב PC עם WIN XP PRO SP2. המחשב הזה במקום עבודתי הינו מחשב פרויקט מה שאומר שעל המחשב עבדו מספר אנשים כאשר כל אחד נכנס עם שם משתמש והססמה שלו כאשר היוזר \ ססמה אינם בהכרח כניסה לרשת האירגונית אלא רק למחשב עצמו . חלק מהאנשים כבר אינם, עזבו \ הועזבו וכו. ישנו חומר שלא ניתן לגשת אליו אלא אם ניכנסים למחשב LOG IN עם השם משתמש והססמה של אותם אנשים. מה עושים אם יש את השם משתמש אבל אין את הססמה ? יש דרך לעקוף את זה ולקבל גישה מלאה לחלוטין לכל ספרייה וכו ? כאשר אני נכנס (אני מחובר עם היוזר והססמה שלי) ל DOCUMENT AND SETINGS אני רואה את כל הספריות חשבונות של המשתמשים האחרים אבל איני יכול להיכנס לאף אחת מהן. האם כשאני אכנס כאדמיניסטרטור (שגם לזה אין לי את הססמה ) אני אוכל לגשת…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-