עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכל חברי הפורום! אני כבר נואש :'( עשיתי ghost למחשב והוא ממשיך עם אותה בעיה מעצבנת שפשוט גורמת לצאת מהכלים כאשר אני מפעיל את הווינאמפ ב 50% מהמקרים מופיע לי הודעת שגיאה הבאה שהיא נפטרת רק אחרי היתחול של מערכת ההפעלה ולעיתים אחרי כמה איתחולים רק הבעיה נפטרת וכמובן שהיא חוזרת גם. יש לציין גם שבמידה והווינאמפ פועל אחרי הסגירה של התוכנה ופתיחתה מחדש הודעת השגיאה מופיעה ואז אני נאלץ לבצע ריסטארט. http://img251.imageshack.us/my.php?image=untitled8nf.jpg גם בנוסף לכך ב 90 % מהמקרים אין לי בקרה על הקול... http://img131.imageshack.us/my.php?image=untitled9vc.jpg בנוסף לכך יש לי בעיה מעצבנת במיוחד עם קובץ svchost. ב 99% מהמקרים שאני מעלה את המחשב,המחשב זז באיטיות מחר…

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by Fire_Trooper,

יש לי XP Home Edition כרגע אני לא צריך לפרמט אבל בכל זאת אני חייב לדעת לכל מקרה: ממש אין לי מושג איך כי אין שום גישה לדוס, ואין דיסקט איתחול - אז מה עוד נשאר? בקיצור - איך מפרמטים בווינדווס XP ? אני אשמח מאוד להסבר מפורט עד כמה שאפשר, וגם... שמעתי גם מאנשים שהיו להם בעיות עם ההתקנה מהדוס שלא עבדה אוטומטית והם היו צריכים לכתוב כל מיני פקודות בדוס בשביל להתקין כי setup.exe לא עובד - מה הפקודות האלה? (אם ההתקנה לא מתחילה אוטומטית)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

יש לה קובץ exe?אני רוצה לנסות לפתוח אותה שישתמש ביותר מ 3gb ram

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zam,

מאז שהתקנתי את מע' ההפעלה שלי win xp pro לפני חודשיים, מופיעים לי סימני שאלה ????? ????? בחלק מהיישומים וההתקנות שאני מריץ. מה הגורם ואיך אני יכול להתגבר על הבעיה.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  5. לחבר שלי יש Win XP אך כאשר הוא מנסה להכנס למנהל המשימות (בעזרת CTRL+ALT+DEL) רק כרטסת יישומים מופיעה לו, כלומר לא מופיעים לו שאר הכרטסות (תהליכים,שירותים, ביצועים, עבודה ברשת ומשתמשים). איך מסדרים את זה שכל הכרטסות האלו יחזרו לו ?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  6. שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות, פתאום ללא שום נגיעה בו RESTART-ים. מהסתכלות בקובץ ה MINIDUMP שנוצר, בסופו יש את השורה: Probably caused by : sfc.SYS ( sfc+23a8 ) מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by juve12,

המחשב מסרב לעלות . הורדתי שירים מהאינטרנט ואחרי שכיבתי את המחשב הוא מסרב לעלות מבקש עצות מה לעשות תודה מראש על כול עזרה

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by gigi,

שלום..כשאני מפעיל את המחשב שלי שום תכונה שפועלת ברקע אז האקספלורר עובד גבוה מאוד מגיע מעל ל-50 וכשאני לוחץ על סיים תהליך אז זה מעלים לי את שולחן העבודה.. והמחשב שלי לא מתחבר לאינטרנט לבד ואני גם לא מתחבר ישר אז זה עובד גבוה בלי שום סיבה..

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

ראיתי בעיתון של אופיס דיפו כשמקבלים עם קניית ידיעות אחרונות גירסא שנקראת כך: Windows Vista Home Prem Hebrew 1500shekel ויש Windows Vista Home Prem Hebrew UPG שזה עולה 1000 ש"ח כעיקרון מזה UPG?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  10. שלום לכולם: שמתי לב לכך, שכאשר אני מנסה לסנכרן את השעה במחשב שלי עם שרת שעון באינטרנט, לא משנה איזה שרת ברשימה אני בוחר, הוא רושם שהוא איננו מצליח ליצור קשר עם שרת כיוון שהזמן שהוקצה לחיבור חלף. במחשב של אבא שלי, הבעייה הזו לא קורית. מה הגורם לבעייה?

• 14 תגובות
    • 17k צפיות
  11. Started by avi1231231900,

כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה המחשב עושה כאילו הוא עובר למצב שינה אך הוא פתאום פועל וכשאני פותח את המחשב לבדוק מה קרה אני מקרה הודעת שגיאה במסך שחור "windows recovery falied" ונותן לי מספר אפשרויות SAFEMODE start windows normaly וככו' אם אני לוחץ להפעיל את הWINDOWS אז המחשב עולה וכאשר אני רוצה לעשות מצב שינה הוא עושה לי RESTART כאשר אני רוצה לכבות את המחשב הוא עושה לי RESTART . אני לא יודע ממה בעיה זו יכולה להיות בהנחה שהמחשב חדש,תודה לעונים. אני צריך לכבות את המחשב מהכפתור בשביל שזה יפתר.

12. אמא שלי קנה מחשב נייד DELL 6400 עכשיו על המשחב אין כלום. כאני מתקין עליו XP, אני צריך לעשות משהו לפני, להתקין BIOS, דרייברים... דברים מיוחד? שוב... האם יש הבדל בהתקנה WIN על מחשב חדש, מאשר מחשב שהיה מותקן עליו WIN בעבר? ד"א האם המעבד T2130 DOU CORE מספיק לויסטה?(2G זיכרון)

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  13. Started by matan_18,

התקנתי וינדוס אקס פי (פרו) לפניי משהו כמו שנה בערך והכל היה בסדר , עד לפניי כמה ימים המחשב התחיל להיתקע אם אני בנט או משחק הוא נתקע ולפעמים הייתי צריך לעשות לו ריסטארט דרך הכפתור הקטן והמגעיל במארז שבכלל שכחתי שהוא קיים! נכנסתי למאחה הדיסק ובדיקה קצרה הראתה לי שאני צריך לעשות איחוי הדיסק....עשיתי וחשבתי שנפתרו כל הבעיות אבל כאן הייתה הטעות שלי לא רק שהבעייה לא נפתרה זה נהייה יותר חמור ממה שזה היה! :AR15: בדקתי שגיאות על הדיסק וזה לא מצא! אני לא יודע מה לעשות (אני לא רוצה לפרמט) תעזרו לי :'(

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by morans,

היי לכולם! אני מקבלת כל הזמן הודעת שגיאה מוזרה (מצורפת תמונה) מישהו מכיר את זה? ויודע מה לעשות כדי לפתור את זה? אודה לכם על העצות מורן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  15. אני ניסיתי לעדכן את הווינדוס שלי והוא כתב לי שגיאה 80244019 וגם כל פעם שאני מנסה להוריד מהאתר של מיקרוסופט נהיה לי שגיאה בדפדפן !!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  16. אהלן לכולם, אני אמור לקבל עוד יום-יומיים בדואר, דיסק התקנה של WIN7 ישירות ממיקרוסופט - כחלק משדרוג מערכת הפעלה של מחשב נייד (טושיבה) שרכשתי עבור מישהי כמה ימים לפני שה- 7 הושקה. אותה בחורה לא זקוקה ל- 7 (היא מסתדרת עם ויסטה) ולכן חשבתי לקחת לעצמי את העותק החוקי והמקורי הזה שאמור להגיע. השאלה שלי היא האם לא יהיו לי בעיות בהתקנה של הגרסא הזו, מכיוון שהיא לא מיועדת למחשב שלי (שהורכב לבד). ושאלה נוספת: אותה גרסא של 7 היא גרסא באנגלית. ישנה אפשרות לשינוי שפה לעברית בדרך כלשהי? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  17. ביום בהיר אחד, היום, אני מדליק את המחשב, ובמקום מסך הטעינה אני מקבל פשוט מסך שחור. מה שמעניין זה שזה כבר קרה לי השבוע ואז פתרתי את זה עם המערכת תיקון שבדיסק התקנה של הווינדוס. מה שמוזר הוא, שהיום שזה קרה שוב פעם, זה לא עבר, ניסיתי שחזור מערכת, לא עבד, מה שכן עבד זה אבחון הזיכרון, מה שמוזר הוא שהוא לא מצא אף שגיאה והכול עבד פתאום ! מאז לא כיביתי את המחשב כי ניראה לי מאוד שזה ייקרה שוב פעם. מה אתם אומרים ? זה ייקרה שוב פעם ? איפה נעוצה הבעיה ? כמה הערות : אנטי וירוס מעודכן ומריץ סריקה של שבוע. ווינדוס ויסטה 64.

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  18. שלום, בטבלה ב mwsql יש טור המכיל ערכים בעברית. את השורות לטבלה אני מסיף דרך הממשק הטקסטואלי של ווינדוז 10 (command prompt->run as administrator) ואת הערך בעברית אני מקליד בלחיצה על alt shift לקבלת עברית. המילים יוצאות לי בסדר אותיות הפוך. אם ברצוני להקליד "שלום", הערך שיוקלד יהיה: "םולש". את המילה "שלום" לא קשה להקליד בסדר הפוך אך כשמדובר במאמר בן מאות מילים זה בלתי אפשרי. איך הופכים סדר אותיות בעברית? תודה

19. Started by Zeev86,

אהלן. לא הייתה לי התקנה אחרת על הUSB אז שפכתי לשם WIN7 PRO 64BIT (וכי זה היה עם כל העדכונים) למחשב מאוד ישן - Athlon 5000+ 2.4 GHz עם 1 ג'יגה זיכרון. האם מערכת ההפעלה תעבוד רגיל כמו 32 ביט? והאם בכלל זה רעיון טוב להתקין מערכת הפעלה כזאת על מחשב ישן כל כך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by charm,

שלום רציתי לדעת האם אפשר להחליף שפת ממשק מאנגלית לעברית והפוך יש לי מערכת הפעלה XP PRO באנגלית (עם תמיכה בעברית) והייתי רוצה להפוך זאת לממשק עברי לגמרי, אני יודע שיש אפשרות שיופיע שורה ששם יהיה ניתן לסמן רק אני לא יודע מה צריך להתקין כדי שהשורה תופיע בתודה מראש לכל העונים וזה דיי דחוף אז אודה לכולם על תשובות מהירות סילבסטר שמח :-)

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה נוחה לשליטה מרחוק ראיתי את Dameware ואת התוכנה של נורטוון פיסי אניוור הקטע הוא שאני צריך להתחבר להרבה מחשבים זאת אומרת שיש לי נגיד חנות ואני רוצה להשתיל בכל אחד מהמחשבים שאני מסדר את התוכנה וכשיש להם בעיות לסדר להם את זה דרכי (אם ניתן) הקטע הבעייתי הוא שהם צריכים לתת לי איי פי כל פעם יש דרך לעקוף את עניין האיי פי ולזהות את המחשב אחרת? תודה מראש לעוזרים..

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by gal_il50,

האם יש אפשרות שאני מפרמט את המחשב(יש לי WINDOWS XP PRO)לפרמט את כל הכוננים ולא רק את C? ואם כן אז איך אני עושה את זה(לפני שעולה ה-WINDOWS)? אני קודם כל מכניס את הדיסקטים של האיתחול(6 במספר) ומה אח"כ? איזה אפשרויות אני צריך לבחור?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  23. יש לי VISTA 32 + 3GB אני הורדתי את הזיכרון הוורטואלי רק כדי לראות שיש שינוי נפח הזיכרון שהמחשב לוקח נישאר אותו דבר ... בנוסף אני עדיין רואה task manager שלמעשה יש PAGE FILE והוא לא אפס ...האם אני טועה בהבחנה שלי ...

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by assaf990,

בעת הפעלת המחשב אני מריץ את התוכנות האלה: NOD32 EMULE אינטרנט פיירול של SP2 ואז זה לוקח לי בערך 190MB (מנהל ההתקנים>ביצועים>שימוש ב-PF) ושימוש ב-CPU זה אחוזים בודדים לאחר יום יומיים שהמחשב עובד, ואני מריץ בו תוכנות ומחשקים, אני יוצא מהכל, חוזר לשולחן העבודה עם אותם תוכנות הנ"ל אז השימוש ב-CPU נותר נמוך אך הביצועים עולים לי ל-250MB למה? (יש לי 256MB DDR 200MHZ)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Wizard Of Oz,

אז ככה יש לי מחשב מצויין חדש המפרט מופיע במפרט.... אני משתמש ב-XP ולפעמים הוא פשוט נתקע לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד.....אני צריך בזה עזרה דחופה אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעייה אני אשמח ועוד משהו יש דרך לתקן את הXP מבאגים וכל מיני תקלות? ועוד משהו קטנטן....למישהי יש אנטי וירוס שיכול להתמודד עם ה- W32.KLEZ? או כל הW32? אשמח אם תעזרו לי....

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.