Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
1) הדסקטופ כל הזמן קופא, ז"א המחשב ממשיך לעבוד והכל עובד אבל לא ניתן ללחוץ על שום אייקון בשולחן עבודה 2) האקספלורר כל הזמן נתקע או נסגר בגלל שגיא 3) הBSPLAYER נסגר גם הוא כאשר מריצים את הסרט האם אפשר לעשות UNINSTALL ל RC1? האם מישהו נתקל בתופעות דומות?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש את אותם CODEC WIN2000 SP4 בשניהם אני מנסה להריץ דרך BSPLAYER ב-XP עולה. WIN2000PRO לא. פיתרון?
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי. יכול להיות שאני עושה את הבלתי יאומן, ואני קונה WINDOWS. בלינק הבא, http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1 אפשר לקנות HOME PREMIUM ב 119$, ועם הדולר של היום, זה מחיר מפתה. השאלה, למה זה כ"כ זול. כי דרך WINDOWS MARKETPLACE http://www.windowsmarketplace.com/details.aspx?view=info&itemid=6008007&WT.mc_id=0107_58# הגרסה הזו עולה 260$. האם מיקרוסופט ויתרו לי על 140$ רק בגלל שאימתתי את הויינדוס ויצא שהוא לא חוקי? והאם אני מקבל את הקופסה הרגילה (המג…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי ריסט היום.. ופתאום החשב עולה והכל ג'ירביש כזה וסימנים (חוץ מהאינטרנט) חיפשתי בכל האנטי וירוסים.. ספיורים.. תוכנות שמתקנות טעויות ומה לא .. http://img139.imageshack.us/img139/3863/gfhfgwj4.png מה לעשות? =[
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כונן 120GB ויש לי עליו המון דברים חשובים, כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא עושה ריסטרים כאלה כל הזמן. בעקרון יש עליו ווינדוס אבל אני לא יודע למה הוא לא נפתח. REPAIR יעזור? זה לא יפרמט לי וימחק לי את כל הכונן? מה לעשות??? תודה רבה רבה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה בפורום המתאים מתי פעם אחרונה הייתם על Win98? חחח... אני זקוק לעזרה רק בדבר אחד: עכשיו, אני צריך לפרמט רק את C בלבד. את D אני רוצה לשמור. אם אני מבין נכון, PRI DOS זה בעצם המחיצה של C שעליה Win98 מותקנת, ואילו EXT DOS היא המחיצה של D. העזרה בעצם היא בפירמוט עצמו, כשאני בוחר איזו מחיצה אני מעוניין לפרמט, ואני בוחר ב- 1, זה אומר שזה יפרמט רק את C ויאפשר לי להתקין מחדש את Win98? או שמא אני זקוק למחוק את שתי המחיצות, כלאמר פירמוט כללי של כל הדיסק הקשיח ורק אז זה יאפשר התקנה? אני פשוט צריך לדעת ב- 100% שכשאני מפרמט את C, זה רק את C. ואם זה יאפשר לי להתקין את Win98 גם כשאין צורך בפירמוט כללי של הדיסק הקשיח. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זה אתה פירמטתי את המחשב התקנתי וינדוס XP SP2 התקנתי את כל הדרייברים חוץ מethernet controller יש לי 2 הארדיסקים 1 של 80 ג'יגה והשני שלי 250 גיגה חילקתי הרדיסק אחד שיהיה C 20 גיגה D 60 גיגה I 250 גיגה הוינדוס מזהה לי רק את C הוא לא מזהה לי את D ו I מה זה ethernet controller פעם קודמת לא התקנתי אותו ביכלל ובכל זאת זה זיהה לי את כל הפורטישנים!!!! מה אלי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי XP באנגלית עים MUI בעיברית האים אני יכול להתקין את הVISTA עליו? והאים אפשר לעשות התקנה נקייה של ה-VISTA מבלי לשדרג?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי 2 כוננים...C וD... הC הוא פנימי...והD הוא חיצוני בSATA.... תקיית הסרטים הייתה מוגדרת בD...ואז הייתי צריך להוציא את הכונן... כשחזרתי...לא היה לי תקיית סרטים (במסמכים שלי..)... את כל הסרטים יש לי אבל פשוט אין תקיה שהיא מוגדרת כתקיית הסרטים.... אפשר עזרה..?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לאחרונה חיברתי למחשב שלי כרטיס VIA VT6421 , זה מן כרטיס הרחבה לSATA. בכל אופן התקנתי לזה את הגרסה האחרונה של הדריוורים. אחרי זה המחשב זיהה את הכרטיס כאחת אחר(3249) אז מחקתי חלק מחבילת הדריוורים, עשיתי ריסט ומאז המחשב עושה לי מסך כחול בטעינת הוינדוס... ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: -normal mode -safe mode -last know cfg -put in the xp cd and go to recovery mode and disable 3 boot files(3 names with via in them) -put in the xp cd and go to recovery mode and type bootfix -delete the via folder from programs file and every thing with via releated on the same hard drive אני עכשיו חיברתי את ההרד דיסק הזה למחשב אחר דרך אותו כרטיס VT6421 אז אני מסוגל לבדוק/למחוק קבצים אבל כל מה ש…
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
בפורום תוכנה אף אחד לא ידע לענות לי אז אני מעלה את הבעיה גם פה. אחותי זרה מהמזרח עם דיסק און קי מלא וירוסים והעבירה אותם למחשב החדש שלי. האנטי וירוס כביכול "ריפא" את הקבצים הנגועים ועכשיו כשמריצים סריקה לא מגלים כלום (AVG) כרגע הויסטה (ULTIMATE) מתחילה לעלות ואז מופיע מסך שחור.. בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב , אחרי המסך של ABIT הוא מראה לי עמוד שבו כתוב את סוג המעבד שלי,תדרים,זכרונות וכו. האפשריות שלי הם ללחוץ F1 בשביל להתעלם,או DEL בשביל SETUP. העמוד הזה נפתח c מכיןן שהוא אומר בשורה התחתונה ש : Cpu is unworkable or has been changed,please recheck CPU SoftMenu. לאחר המקרה הזה,אני לוחץ על F1 והמחשב עולה,הבעייה היא שאני מרגיש ירידה חזקה מאוד בביצועים. לדוגמא אם אני משחק TF2 ויש לי 100 FPS ומעלה בכל מקום,פתאום יורד לי ל40 או 30. המפרט : 8800 gt 2GB ram 800MHZ cl4 q6600 .abit motherboard עוד בעייה היא כאשר אני משחק משחק כלשהו , לאחר כמה זמן המסך והסאונד קופאים(הקול האחרון חוזר על עצמו). אם אני לא עושה מיזעור כמה שיותר מהר המחשב נ…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהווינדוס נדפק בו ולא עולה, אז אני מתכוון להתקין אותו מחדש (XP). האם איזשהם קבצים ימחקו (חוץ מקבצי המערכת כמובן)? האם תיקיית My Documents תימחק?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ראשית אציין שקראתי את הFAQ. אני עובד כרגע על מחשב עם ויסטה, ומעוניין להתקין את XP במקום. בעתיד אולי ארצה לחזור לויסטה, ותהיתי האם אוכל להשתמש בנקודת שחזור מערכת גם אם אני מפרמט את הכונן שויסטה יושבת בו. יש במחשב כונן אחד פיזי, אבל שתי מחיצות. באחת יושבת ויסטה, ובשניה (שהגיעה עם המחשב ונקראת RECOVERY) יושבים מן הסתם קבצי השיחזור. אם אני מפרמט את הכונן שויסטה יושבת עליו, האם אוכל בעזרת כונן השיחזור להחזיר את ויסטה לחיים במקום XP מתי שארצה? מקווה שהייתי מספיק ברור. תודה.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת כמה ויסטה לוקחת לאחר התקנה לכלל הגרסאות HOME BASIC HOME PREMIUM BUISNESS ULTIMATE
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם יש למצלמה הזו דריבר לוינדוס 64 BIT ? גירסאת ה- crystal תודה !
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לציין תופעה שקורה לי כבר כמה פעמים במספר מחשבים שונים - אחרי פירמוט והתקנה נקיה המחשב (מחשב רגיל עם נתונים סבירם P4 ) אפילו אחרי ההתקנה ובמיוחד כמה שבועות אחרי המחשב ממש נהיפך איטי להחריד. התוכנות היחידות שאני יכול לחשוב שהם אולי אחראיות לעיניין: אנטי וירוס - AVG8 אניטי ספייוור - COUNTER SPY מותר לציין שכל הבדיקות של תוכנות ההגנה המעודכנות לא גילו דבר. מה יכול להיות הגורם לבעיה?מישהו יודע? תודה ביי TANGUSH
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתת לי פה קישור להורדה של תוכנה שתוכל להסיר לי את הוירוס הנ"ל ?? רמת הסיכון שלו הכי גבוהה, מדורגת באתרים ברמה 7 (זה מקסימום ) ואני לא מצליח להסיר אותו .
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב שלי היה בתיקון, והטכנאי התקין לי עוד ווינדווס. כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה שואל אותי לאיזה מהם אני רוצה להיכנס. איך אני מוחק אחד מהם?? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
i have installed windows xp media center that has no languages other than english. i tried many ways to put hebrew, but gurnisht. how can i add hebrew?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום שלום. נתקלתי בבעיה מציקה מאוד, משום מה בויסטה 64 אין לי את ההרחבות בקליק ימני (EXTRACT TO של ווינראר לדוגמא) בחלונות אקספלורר. בדקתי הגדרות בווינראר עצמו וזה בסדר, ובכלל אני לא מאמין שזו בעיה של התוכנה עצמה מכיוון שאין הרחבות של שום תוכנה שמותקנת אצלי (7ZIP ועוד ועוד..) מישהו יודע איך מסדרים את זה? משהו ברג'יסטרי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי ויסטה ומאז אני מנסה להתקין דריבר לכרטיס מסך שלי (9600GT), אבל כל פעם שאני מתקין צריך לעשות ריסטרט, ואיך שהמחשב עולה המחשב רק מציג צג שחור (ואני יודע שהוא עובד כי אני שומע את הצליל של העליה של הוינדוס), והדרך היחידה שלי לראות משהו היא או להיכנס במצב בטוח או לעשות שיחזור מערכת ללפני ההתקנה ניסיתי להוריד מהאתר שלהם דריבר ולהשתמש בדיסק שקיבלתי עם הכרטיס וכלום לא עובד למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני עושה backtrace משורת ה CMD או בכלל אני מכיר את TRACERT על כל מרכיביו אבל לא יודע איך להוציא backtrace בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אני מריץ xp עם sp3 ולאחר התקנת ה sp3 ה rdp שלי ממאן לעבוד. ניסיונות להתקין מחדש עלו בתוהו כי המכונה צועקת עלי שיש לה קלינט חדש יותר הסרה אין לי מושג מהיכן??? \מחפש דרך לתקן או להתקין מחדש. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
נשמע מסובך בנושא.. אני אסביר פה הכל יש לי 2 מסכים זהים אבל אני מפעיל אותם ברזולוציות שונות אחד מהשני. מההפרשי רזולוציות נוצר מצב שהעכבר לא יכול לזוז חלק בין מסך למסך. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש אפשרות תיקון למערכת לינוקס אבל לוינדווס לא מצאתי למישהו יש הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-