Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה להתקין ויסטה 64 SP1, אך ללא הצלחה (יש לי 4GB זכרון).. אני עובר את כל התפריטים, עד שאני מגיע לתפריט המחיצות, כאשר אני מנסה להתקין את ויסטה (מחקת את המחיצה, פרמטתי והכל כמה פעמים), אז אני נתקל בהודעה הזאת: windows is unable to find system volume that meets its criteria for installation. הכונן הוא: WD 250GB YS וניסתי להתקין אותו עם מחיצה אחת בודדת (של כל ה250 ג'יגה). מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
הכונן שלי מפוצל ל-C ו-D כרגע מותקן עליו ויסטה 32 ביט ואני רוצה להתקין XP. יש אפשרות בכלל לעשות דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP על מחשב חדש, והיו קצת בעיות עם העברית אבל התקנתי עברית והכל בסדר, הבעיה היא שכל פעם קופצות בעיות מציקות בקשר לעברית שאין לי מושג איך פותרים. המחשב יכול לכתוב ולפענח עברית (Notpad, אינטרנט וכו') אבל לא מסוגל להריץ התקנות מסויימות מתיקיות שיש להן שם בעברית (הוא כותב איזשהי error על הקובץ התקנה שממוקם ב c:\downloads\????\a לדוגמא) ועכשיו הדבר הכי מציק זה שחיברתי את האייפוד (ואני משתמש בAnapod Explorer והתוכנה הפכה לי את כל השמות שירים בעברית והפלייליסטים לג'יבריש.. מה עושים? יש איך לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , פירמטתי את המחשב , בהתחלה לא היה עברית.. התקנתי עברית , הכל טוב ויפה, ועכשיו העברית הפוככה. בתיקיות וכאלה .. מה לעשות ? אה וגם ה icq מופיע בסימני שאלללה ! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי תקייה שכשאני פותח אותה לוקח שנה עד שהיא נפתחת...אין בה משו מיוחד רק קבצי מוזיקה תקיות אחרות נפתחות כרגיל...גם תקיות יותר גדולות מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לפתור את זה?...זה התחיל היום זה לא היה ככה ולא הוספתי/מחקתי כלום מהתקיה ניסיתי להפעיל תמחשב מחדש ולא עבר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כשאני לוחץ על התחל/חיפוש, המחשב נתקע לכמה שניות ולא פותח את החלון החיפוש - מה הסיבה. מה עושים.?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הורדתי יישום מהאינטרנט וכנראה שהיה בו וירוס שהאנטי וירוס לא תפס בזמן ומעכשיו כל פעם שאני פותח תיקיה כל שהיא במחשב יש לי פתאום רק את הרקע של המסך ואחרי כמה שניות חוזר לי המסך רק בלי התיקיות. לפעמים זה גם מוחק את היישום explorer.exe מהTask manager ואני צריך לפתוח אותו ידנית. האנטי וירוס שלי לא עלה על הוירוס. למישהו יש אולי פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא זוכר מה עשיתי ואיך זה קרה, אבל עכשיו הסמלים בתפריט התחל נראים כמו בתמונה ואין לי מושג איך לסדר את זה. אני אשמח לקבל קצת עזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה.. בד"כ ולפי כל ההדרכות , נכנסים ללוח בקרה -> הספה או הסרה -> הוספת רכיבי WINDOWS ושם מתקינים את ה IIS. לי אין את ה IIS ברשימה ואני לא יודע למה. יש לי SP2.. ו WINDOWS XP.. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה..
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שמתי לב שבמנהל המשימות שלי ב windows xp מופיע התהליך svchost.exe 4 פעמים. האם זה דבר חשוד? או תהליך מיותר שאפשר לסגור אותו דרך ה services? הנה תמונה של התהליכים שלי במנהל המשימות: לפני שראיתי שהופיעו 4 התהליכים, ה commit charge שלי היה על בערך 270. מה עושים? האם יש לי תההלכים אחרים שחשודים או שאפשר לסגור אותם בגלל שהם מיותרים שמאיטים את מערכת ההפעלה? תודה רבה, אשמח לתשובה מקיפה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
משיטוט בפורום ראיתי מה שכבר עשיתי שזה שילוב דרייברים ל DELL VOSTRO 1510 בעזרת תוכנת NLITE שאלה: האם דרייברים אלו טובים לכל מחשב שצריך אותם או כל מקרה לגופו? ראיתי גם שיש אפשרות להתקין אותם בעליה של דיסק ההתקנה ( F6) מתוך DOK האם נכון או שאפשרי רק מפלופי כמו שאני יודע??
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ASUS EEE את התקנת הוינדוס ביצעתי בעזרת דיסק און קיי בעזרת המדריך הבאה: http://www.eeeguides.com/2007/11/installing-windows-xp-from-usb-thumb.html לאחר ההתקנה שמתי לב שכול הקבצים על הכונן הקשיח(כולל הנסתרים) תופסים אצלי 1.29G אבל בפועל כאשר אני מסמן את הכונן ובודק את המקום הפנוי כתוב לי שהנפח שתפוס הצלי הינו 2.86G ךאלר שהרצתי את התוכנה TREESIZE גיליתי שמה שתופס אצלי 1.5 גיגה זה [files]. לאחר שהרצתי את התוכנה במחשב השני שלי שלעיו מותקנת ויסטה גיליתי שגם שם יש לי קטגוריה של [files] רק ששם היא תופסת 4 מגה מה שנירא לי מאוד לא הגיוני. כמו כן יש לי רק פארטישן אחד בדקתי בעזרת פארטישן מג'ייק אני רוצה להבין מה ה [files] הללו אומרים ואיך ניתן להיפטר מהם אם בכלל? תודה מר…
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי נייד עם דיסק 80GB המכיל 26GB חומר אבל מקום פנוי אני רואה רק 13GB בדקתי בעזרת ה windirstat ואכן הדיסק מכיל רק 26GB של חומר בדקתי spywares ולא מצאתי כלום,בצעתי בדיקה עם ה ccleaner וגם לא הצלחתי לפנות יותר מידי מקום. ממה יכולה ליוצר הבעיה ואיך ניתן לסדר זאת?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תיקיה במחשב שלא נפתחת.. אני פותחת את כונן c ואת התיקיה של הdoucment זה לא פותח וזה רושם לי שאין גישה ושהתיקיה חסומה.. לבעיה הזו יש פיתרון לפי מה שהבנתי נתנו לי את הקישור הזה http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1059763591 אבל הכל באנגלית ואני לא מבינה כלום. מישהו יודע מה עושים?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי שתי שאלות: 1. לפעמים שאני סוגר חלון של סייר ע"י לחיצה על כפתור ימני בשורת המשימות על חלון פתוח, ולוחץ לסגור, הוא רק משמיע צפצוף (שהוא לא יכול לסגור) ולא סוגר את החלון למרות שאני לא רואה שום סיבה לכך. לאחר מכן אני סוגר את החלון ע"י לחיצה על X. משהו נתקל בבעיה כזו? או משהו יודע מה לעשות בנידון? 2. לפעמים אחד המקשים לא נלחץ. כשאני רושם הרבה, או אחרי הרבה לחיצות אני פתאם מגלה שאות אחת חסרה, מקש מסויים לא פעל שלחצתי עליו. המקש הוא אקראי, כל פעם מקש אחר. (בשורה וחצי האחרונות זה קרה 3 פעמים ['נ', ורווח ו ENTER]). אני משתמש ב XP SP2, IE7. חשוב לציין שבגרסה של החלונות אני משתמש כבר כשנה, ועוד ב 2 מחשבים וזה לא קורה. זה קרה כמה שבועות אחרי שהתקנתי את האקספלורר 7…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
hello i have jsut bought a new pc i have win xp 64bit how i can install hebrew i can read the hebrew but i can write ...
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
מלפני יומיים, כל פעם שאני מפעיל את המחשב ה-Explorer מדי פעם ולא ניתן להשתמש במחשב. כשה-explorer לא קורס וכן ניתן להשתמש במחשב, אני יכול להפעיל רק תוכנות שלא קשורות לווינדוס, (לדוגמא פיירפוקס), כל תוכנה שקשורה לווינדוס כגון Outlook או windows messenger קורסת באופן מיידי אחרי שהיא מודיעה על שגיאה. ניסיתי לעשות שיחוזרי מערכת, אבל העניין חוזר על עצמו. מה יכולה להיות הבעיה ומה אתם ממליצים לעשות? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי לי ב מחשב נייד מסוג ASUS EEE PC קניתי אותו עם לינוקס כי ככה הוא עולה פחות ולי יש מערכת הפעלה מסוג XP עדיין בנילון. מכיוון שהמחשב מגיע בלי כונן דיסקים את התקנת הוינשוס ניתן לעשות או עם כונן חיצוני או בעזרת דיסק און קיי. אני הלכתי על אופציית דיסק און קיי. ונעזרתי במדריך הנ"ל(אם זה רלוונטי) http://www.eeeguides.com/2007/11/installing-windows-xp-from-usb-thumb.html לאחר שסיימתי את ההתקנה שעברה חלק. תנקלתי בבעיה מעיקה. (בשלב הזה הדיסק און קיי כבר לא מחובר למחשב). כול פעם שאני מבצע איתחול של המחשב לפניי שהוא נכנס לוינדוס אני נתקל בחלון הבאה: Please select the operating system to start Microsoft Windows XP Professional USB Repair NOT to start Microsoft Wi…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי מחשב, הכל למעט HARDDISC, לכן הייתי צריך לעשות repair , למערכת ההפעלה (צ'יפסט שונה וכו) לאחר שהורדתי מחדש את כל העידכונים יש לי עדיין מספר בעיות 1. בעיה אחת בעברית - מופיעה כ ג'יבריש, לאו דווקא בווינודס אלא גם בחלק מהאופיס 2. בעיה ב רג'יסטרי, חלק מהתוכנות שהיו במקום כלשהוא עדיין שם רק שהוא לא מזהה אותם, אין בעיה ממש אלא רק עניין של נוחות, אם כי אולי יש דרך לתקן את כל הרג'יסטרי. 3. סתם לדעת האם יש משהו שכדאי לעשות לאחר תהלילך כזה ע"מ שמערכת ההפעלה והמחשב יעבדו בצורה הטובה ביותר. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי חבריה, כפי הכותרת: מחשב עולה לדף "safe mode "ומאתחל מחדש.לא נטען בכל הפרמטרים המופיעים בדף השחור הנ"ל שיש בו את העלאה במצב בטוח. המחשב מגיע לדף הנ"ל חושב עד 30 ושוב מאתחל, מה הבעיה ומה הפתרון? מחשה ,אינטל dq965gf דיסקים sata מערכת הפעלה ווינ אקספי הום תודה אחרי כ20 ניסיונותה המחשב עלה,מוזר לא כן? אני עושה איתחול ושוב חוזרת הבעיה יש מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן קניתי שני מסכים, ושניהם מחוברים עכשיו למחשב שלי (דרך כרטיס מסך אחד עם 2 יציאות). הכל עובד טוב ויפה - רק בעיה אחת. איך עושים שבכל מסך יהיה WALLPAPER אחר? מה שאני שם במסך אחד הוא שם גם בשני..
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
טוב, ישלי מחשב שיש בו אקספי הום אדישן (בעע), קיצר ניסיתי להתקין ויסטה (ישלו מפרט שמחזיק ויסטה), ושבאתי לעשות את האפשרות של השדרוג הוא אמר שאיני יכול כי השפה במחשב היא עברית והשפה של הויסטה היא אנגלית (למרות שיש לי MUI בעברית על דיסק לויסטה), ניסיתי לעשות את האפשרות השנייה ולהתקין את הווינדוס על התיקיה שיש בה את הווינדוס עכשיו. באמצע ההתקנה, הוא נתקע ושם את השגיאה הבאה: מישו יכול בבקשה להסביר לי מה היא אומרת , ומה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אז הרגע נכנסתי למאפיינים של המחשב שלי לבדוק משהו, ופתאום ראיתי את זה:
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בוקר טוב, השתמשתי אתמול בתוכנת regrun5 כדי להיפטר מתולעת עקשנית במחשב ובין היתר התוכנה הציעה למחוק כל מיני תהליכים ותיקיות שבדיעבד היו נחוצים. כעת אין תולעת אבל איתה נעלמה כל השורה שמציגה את החלונות, הפעלה מהירה, כפתור "התחל" ולמעשה כל הדסקטופ מופיע ריק לחלוטין (אפילו האייקונים שבו נעלמו). ניסיתי לחזור לגיבוי של הפרופיל הקודם ולא היה שינוי. התהליכים עצמם תקינים לפי מה שנראה במנהל המשימות וגם ניתן לפתוח דרכו יישומים חדשים. אודה מאוד לעזרה...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וינדוס פשוט חסם לי הכל מ-SYSTEM PROPERTISE עד MEDIA CENTER. אני יודע שזה נשמע כמו בעיות של פרוץ או אחרים אבל לא! יש לי עותק חוקי לגמריי שרכשתי דרך משרד החינוך! אני מאוד מקווה שזה לא וירוס.................. בבקשה עזרה!! תודה ממש גדולה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-