עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב, ברצוני לשנות את שם המחיצה עליה מותקנת מערכת ההפעלה מ- E ל- C. כעת C מייצג אצלי Removable device. האם ישנה דרך פשוטה לעשות זאת ללא פירמוט? לחליפין, כיצד ניתן לשנות Path התקנה של תוכנות המותקנות אוטומטית (קרי במקום C:/program files ל- E:/program files?)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nitayc1,

שלום. יש לי אתר שכדי להיכנס אליו צריך שם משתמש וסיסמא ויש גם את החלון האבטחה הזה שצריך לרשום כמה אותיות היום כשפתחתי את האתר החלון אבטחה לא נראה ויש לי את ההודעות הבאות: Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in. Note: You need cookies enabled to log in. 6 failed logins in a row will result in banning your ip! Note2: If you have Firefox and you cannot see the security image below, disable your adsblocker, or you won't be able to login! ניסיתי לאפס את כל ההגדרות של Internet Explorer אבל זה לא עזר, ומה שמוזר שזה פתאום אתמול הכל עבד כמו שצריך והיום בבוקר כלום. אשמח לעזרה תודה 8)

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  3. היי איך אני עושה את זה??

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  4. לוח אם: ASRock 775VM800 דיסק קשיח: WD1200JS -00MHB0 sata1 בעת התקנת המערכת, BIOS לא מוכן לזהות את הדיסק כ- Boot Device. הוא כן מזהה דיסק בשם WD1200JS המחובר ללוח. המצב משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות. אני אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אהלן, כאשר מגיעים למסך בחירת המשתמש, נגיד satlan, הוא טוען את הקבצים, ואז לאחר 3 שניות הוא כאילו יוצא מהמשתמש,חוזר למסך וכך הלאה כל הזמן, כלומר - הווינדוס אף פעם לא עולה. ניסיתי להעלות דרך הSAFE MOD אבל בידיוק אותו הדבר שם, וגם שם ה-ADMINISTRATOR לא עולה אף הוא. מה הבעיה?! בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  6. היי, יש לי נניח מלא תיקיות של מוזיקה ודיסקים עם תמונות וכו', ובמקום שהוא מראה רק חצי מהתמונה(לא מגדיל אותה על כל התיקיה) שהתיקיות ממוזערות(תצוגה->> תמונות ממוזערות), ולהגדיר ידנית כל פעם לתיקיה תיקיה ע''י -->> קליק ימני>, מאפיניים>, התאמה אישית>, בחירת תמונה>, החל, אישור האם יש איזשהי דרך להגדיר בווינדוס כברירת מחדל שכל תיקיה שיש בה כמה תיקיות עם תמונות, נניח דיסקים וכו', יזהה אוטמטי,- אז שיראה את התמונה על כל התיקיה מבלי שאני אצטרך לעשות את זה לאחד אחד ידנית כל פעם ע''י ההתאמה אישית , בחירת תמונה וכו' ? מישהו מכיר? תמונה מצורפת להמחשה... (ניסיתי לסמן כמה תיקיות ביחד, ולעשות בדרך הרגילה של מאפיינים , התאמה אישית, הבחירה של התמונה, אבל הוא …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת, אם אני מחבר התקן חדש למחשב , כמו USB, האם ה - Windows שומר קובץ LOG שיכול להראות לי שחובר התקן חדש? ניסיתי לבדוק ב Event Viewer אבל לא מצאתי שם כלום. כמובן שכשחיברתי את ה - USB , קיבלתי הודעה קופצת למטה שנמצא התקן חדש ואת השם של ההתקן. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ווינדוס ויסטה SP1 התוכנה riva tuner נחסמת ע"יwindows defender או startup manager האם יש אפשרות שהתוכנה לא תיתקע בעת עליה וישר תופעל בלי שאצטרך לאשר אותה?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  9. האם ניתן להתקין ווינדוס באמצעות דיסק און קיא?האם זה כדאי יותר מהיר? והאם זה יותר טוב מדיסק רגיל תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. Started by dorlt,

רציתי לדעת אם יכולה להיווצר בעיה כאשר יש אותו ווינדוס בשני מחשבים שונים, יכולה להיווצר בעיה? או שאפשר פשוט להתקין אותו על שני מחשבים שונים?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  11. שלום לכולם התקנתי היום SP3, והבעיה נמצאה בוודאות שם (אחרי שחזור בעזרת WIN לאיך שהייתה לפני ההתקנה) הבעיה נעלמה . הבעיה היא שבמידה ואני מפעיל את הוינדוס מחדש (או בהדלקה ראשונה), המחשב לא מעפיל את האינטרנט. כדי להפעיל אותו אני צריך להוציא ולהחזיר את הכרטיס האלחוטי והאינטרנט מזוהה. מה עושים?

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  12. שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו vista business 64bit -הצלחתי לעשות כמה מחיצות עם הכלים שבויסטה עצמה אבל הוא תוקע לי את הכונן עם מע' ההפעלה על 236GB בלי יכולת לשנות..מישהו יודע מה לעשות אני רוצה להקטין את כונן : C ל 60GB תודה על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by gargoil,

בוקר טוב לכולכם! הנה תקלה מעניינת שיש לי can't find autochk.exe מה לעשות במקרה הזה????

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  14. Started by Spider76,

שלום, רציתי לדעת אם יש אופציה כזו להרצה של תוכנת החיפוש המובנית של חלונות מפקודה מחלון הדוס של חלונות. (כמו פקודת ה- SHUTDOWN וכו..) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by Kurt,

יש לי ויסטה וXP על אותו מחשב ושאני צריך לבחור מערכת בהפעלה הסמן נמצא כבר על ויסטה נגיד למשל אני מדליק את המחשב והולך הוא מגיע למסך בחירה, עוברות 30 שניות וויסטה נבחר אני רוצה שהסמן יהיה מההתחלה על XP

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by Play,

שלום לכלום בחודש האחרון יש לי בעיה עם התהליך AUTOPDT בXP עם SP3 וזה לוקח ממני את כל הCPU. האם יש אפשרות (חו. מלסגור את התהליך כל פעם) למחוק את התהליך הזה?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by elior021,

בעיה: התחלנו תהליך של התקנת וינדוס XP במקום ויסטה. הייתה בעיה שהוינדוס לא מצליח לזהות את הדיסק קשיח(SATA?? הורדנו דרייבר כדי שהמערכת תצליח לזהות את הדיסק בקשיח, השתמשו בדיסקאון קי, עברנו את כל התהליכים F6, וכשהגענו למצב שבו מופיעה ההודעה לגבי כונני SCSI ושיש ללחוץ S לחצנו והופיעה הודעה כי ווינדוס לא מזהה כונן פלופי במחשב להעתקת דרייברים ממנו. מה עושים?!:\

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  18. נסיתי לאפס את הדפדפן אבל ללא הועיל ההרחבות לא זמינות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dani2k,

שלום , איך אני מבטל את הווינדווס דיפנדר בווינדווס ויסטה ? אם יש אפשרות למחוק אותו לגמרי , עוד יותר טוב תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. ערכתי מלא חיפושים קודם אני חייב לציין וניסתי כמה אפשרויות שזה להעתיק את כל התייקה של התוכנה שעולה כבוט לדיסק און קיי וזה עדיין לא עולה כבוט והגדרתי גם בביוס את כל סוגי ההתקני הUSB שיש ושום דבר לא עלה לי כבוט רציתי לדעת איך עושים זאת כי אני יודע שאפשר ? וגם עוד שאלה עם אפשר להתקין כמה תוכנות שעולות כבוט מהדיסק למשל להתקין גם דיסק התקנה של אקס פי וגם סתם לצורך עניין נורטון גוסט שעולה גם הוא כבוט ועם תיהיה לי אפשרות של בחירה איזה תוכנה אני רוצה שתעלה לי כבוט תודה ..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני רוצה להתקין vista x64 sp1 התוכנית התקנה עולה מהדיסק אוטומטית ומופיע הסרט טעינה של ווינדוס ואז הפס הירוק של וויסטה ואחרי זה פשוט מופיע מסך שחור עם עכבר וזהו. הבנתי שיכול להיות שזה בעיה בביוס או בחומרה אבל אני לא מצאתי בעיה כזאת. amd 3000+ 3gb ram 7800gt nf4 lanparty 160g wd sata לגבי הram ניסיתי להתקין גם עם 2g ram בלבד כי הבנתי שזה יכול לגרום לבעיות כשמתקינים עם מעל ל3g ram אבל זה לא עזר. הכונן שלי נקי, עשיתי פירמוט אחרי שראיתי שההתקנה לא עולה אבל זה גם לא עזר. אם יש לכם רעיון לגבי זה אני אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by asi206,

כבר כמה גירסאות של WINDOWS XP PRO שאני מוריד וכל פעם אותה בעייה. בשלב שבו צריך לאשר את ההסכם של MICROSOFT עם מקש הF8 הוא פשוט לא עובד.... אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי אולי?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  23. אהלן, היום בבוקר אמא שלי גילתה שהמחשב שלה לא מוכן לעלות.. הוא עולה באופן תקין וטוען את WINDOWS, לאחר מכן מציג את תמונת הרקע של שולחן העבודה לכמה שניות, ואז עובר למסך כזה עם סמל של WINDOWS XP (תמונה מצורפת), ושם הוא פשוט נתקע (אפשר להזיז את העכבר, אבל המחשב לא ממשיך את פעולת ההדלקה...) הנייד לא ישן מדי אבל לא חדש, PENTIUM 4 עם 512MB RAM, Compaq presario 2500 מריץ WINDOWS XP HOME.. מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MORHAZAN,

שלום לכולם.. ראיתי שיש כאלו כמו סקינים למדיה פלייר כמו אפקט סוללה,אלכמיה וכול זה יש אפשרות להוריד כול מיני חייזרים שרוקדים וזזים לפי קצת המוזיקה'.. אין לי מושג איך זה ניקרא מישהו מכיר ? תודה ..

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by caeyal,

שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים windows xp sp2 Hebrew.ישנו יישום מסויים שכאשר אני פותח אותו אני מקבל את ההודעה בקובץ המצורף, וכן לא ניתן לראות את תמונת האייקון האמיתית שלו. לעומת זאת,יש לי windows xp sp2 English שכן פותח לי את הקובץ ומאפשר לי לראות את תמונת האייקון המקורית. אני משתמש בזכויות של administrator וכן בתוכנת אנטיוירוס AVG free שאות הניטרלתי לצורך הבדיקה. האם למישהו יש רעיון איך לפתור זאת? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים