Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
התקנתי Windows Vista Ultimate 64bit מוטמע SP1 על מחשב חדש ומפורמט, וגם את כל העדכונים שיצאו מאז SP1, ונתקלתי ב 3 בעיות, יתכן וקשורות אחת לשניה (קונפליקט PS2 עם IRQ שמוביל לריסטרטים ?) : 1. המקלדת (מיקרוסופט שחורה רגילה מחוברת ב PS2) לא תמיד עובדת. לעיתים המקלדת לא עובדת כלל, ורק לאחר ריסטרט היא חוזרת לעבוד, לעיתים המקלדת עובדת ללא שום בעיה, ולעיתים המקלדת עובדת, וממש תוך כדי עבודה היא מפסיקה לעבוד, ואני לא יכול להמשיך להקליד. חשוב לציין שהמקלדת תקינה ועובדת ללא שום בעיה במחשב אחר. ניתן להמשיך לעבוד במחשב, ללא מקלדת, רק עם העכבר, ובד"כ לאחר ריסטרט אחד או שניים היא חוזרת לעבוד. 2. המחשב עושה ריסטרטים לא ברורים מידי פעם. הורדתי את הסימון של ביצוע ריסטרט כאשר יש שגיאה, אך עדי…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כשויסטה נכנסת למצב שינההאם תוכניות שפועלות ברקע עדיין ממשיכות לעבוד? (מדבר ספציפית על תוכניות הורדה כמו טורנטים למיניהם, אימיול ותוכנות שעובדות הרבה מאוד זמן כמו איחוי דיסק וסריקת וירוסים). בנוסף בעיה קטנה-כשאני צופה בסרטים ותוכניות בדפדפן המחשב לא מזהה את זה ככפעולה שרצה ונכנס באמצע לשומר מסך... יש דרך לפתור את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי בא כרגע משדרות(ב"ש) כדי לסדר איזו בעייה במחשב- הבנות שלו שיחקו לו במחשב, ושמו לו ססמא. הם לא יודעים את הססמא. גם כשנכנסים במצב בטוח, המחשב מבקש ססמא. יש דרך כלשהי להסיר את הססמא? אם אתם יכולים תעזרו, זה די דחוף.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שבת שלום , אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ומלבד החומר שגיביתי , יש לי רשומות של השלמה אוטומטית בשדות חיפוש שאני רוצה לשמור ולהעביר למחשב לאחר הפירמוט . כמו כן , את שמות המשתמש והסיסמה שאני נכנס באתרים שונים כמו פורומים (מלבד בנק כמובן) . איך מבצעים ? יש תיקיית ווינדוס שצריך לגבות ? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש שקניתי לפני יומיים עם וינדוס ויסטה 64 ביט. יש בוינדוס באג - כל פעם שאני מכניס את המחשב למצב סליפ (או שהוא מכניס את עצמו לבד אחרי שעה) במקום להיכנס לסליפ המחשב מתרסק ועושה BOOT מחדש, במקום לעלות בחזרה עם המצב שהוא היה בו, ובזמן העלייה הוא מציג את המסך שבו הוא אומר שהוינדוס נפל והוא שואל אותי אם לעלות במצב נורמאלי או במצב SAFE MODE, ולאחר סיום העלייה הוא אומר "Windows has recovered from an unexpected shutdown." יש לבעייה הזו איזשהו פתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס ויסטה על מחשב בפעם הראשונה והוא לא מזהה את ההארדיסק במהך ההתקנה ( XP מזהה ללא בעיה ) הלוח הוא GA-P31-DS3L צי'פסט P31 - ICH7 קישור לאתר הלוח http://www.gigabyte-usa.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2569 לא מצאתי שם אף דרייבר המיועד לזיהוי RAID או משהו כזה ב BIOS גם ניסיתי לשחק בהגדרות ה SATA אותו דבר , ניסיתי AUTO ו ENHANCED ו COMBINED ללא שום תועלת ! איך אני יכול להשיג דרייבר לזיהוי ההארדיסק ??
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, לאחר ההתקנה של ויסטה על מחיצת 32 ג'יגה, נשאר לי בהתחלה כ10 ג'יגה פנויים. בלי שאני אמחק או אתקין שום דבר באותה מחיצה, המקום הריק התחיל להצטמצם ל8...6..ג'יגה. לאחר מכן זה גדל ל7 ג'יגה..ואז שוב התחיל לרדת כרגע אני על 3 ומשהו ג'יגה פנויים. ממה זה נובע ואיך אפשר להגדיל את המקום הפנוי? תודה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
עוד מעט אני קונה מחשב למישחקים ורציתי לדעת איזה ויסטה כדאי?BASIC?ULTIMATE?או כל שאר הדגמים שלהם? אגב יהיה לי 2 ג'יגה זיכרון אז כניראה יספיק לי 32 BIT? (יש לי היום יום הולדת ;D ) תודה...
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני משתמש ב WINDOWS XP פעם אחרונה שעשיתי הפעלה מחדש למחשב, המסך כניסה מתחיל עם בעיות תצוגה, מעין פסים ירוקים ומנוקדים כאלה. אם אני בוחר את היוזר שלי להכנס למחשב הוא פשוט נתקע ועושה ריסט לעצמו. אם אני מעלה SAFE MODE הכל עובד פיקס ניסיתי לעשות SYSTEM RESTORE לא שינה כלום יש למישהו מושג???
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
א. שונא ויסטה. ב. יש לי בעיה בכל פעם שאני מעיין בתיקיות של קבצי וידאו חדשים שווינדוס מנסה ליצור להם THUMBNAILS אני מקבל את השגיאה הנ"ל ואז האקספלורר נסגר ומתחיל את עצמו מחדש. קודם לכן הייתה לי בעיה של COM SURROGATE שנפתרה לאחר שהסרתי קודקים והתקנתי את VISTA CODECS PACK אבל עכשיו אני מקבל את השגיאה הארורה הזו ואני מתחרפן כבר. ג. יש אופציה לבטל THUMBNAILS עבור סרטים בלבד מבלי לפגוע בקבצי תמונות? עוד פרטים: שימו לב שהבעיה היא בקובץ NTDLL.DLL Faulting application Explorer.EXE, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x47918e5d, faulting module ntdll.dll, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x4791a7a6, exception code 0xc0000005, fault offset 0x00043387, process id 0x7ec, application…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
השבוע החלפתי R דיסק והתקנתי ויסטה ואני לא מרוצה . שרציתי לחזור לXP ניסתי לעשות בוט לדיסק והוא לא עולה (אומר שקובץ מסויים חסר) ניסתי לעשות התקנה מהוינדוס עצמו והוא מעלה את הדיסק ,מעלה את החלון של "מה ברצונך לעשות "אבל האפשרות של התקן את הוינדוס היא לא ניתנת ללחיצה . ניסתי את זה עם כמה דיסקים ובאץ אחד מהם זה לא עובד, (בדקתי במחשב אחר וזה כן מאפשר את הלחיצה .) מה אפשר לעשות כדי להתקין את הXP ?
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על my computer ->properties הוא מזהה 4. כשאני לוחץ run ->dxdiag הוא מזהה 3. המערכת היא Vista 64 bit תודה.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, פרמטתי את המחשב וחילקתי למחיצות ושמתי לב שסך הכל יש לי 130GB במקום 160GB... איפה ה-30GB שלי?!, איך אני מחזיר אותם? תודה וערב טוב.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקנתי XP לאחר שהסרתי את Vista. כמובן שלא היתי יכול להתקין את הXP לפני שביטלתי את הגדרות הדיסק הקשיח מSATA ל IDE בביוס. לאחר ההתקנה שהכל הלך חלק ... ניסתי להחזיר את ההגדרות לקדמותם שהדיסק הקשיח ל יעבוד על שיטת הIDE אלא שיעבוד על שיטת ה SATA. עשיתי ריסט והופיע לי מסך כחול ..... ושהחזרתי שוב את ההגדרות הקודמות חIDE הווינדוס כן פעל . איך אני יכול לבצע שאני יוכל להפעיל את Windows XP תחת הגדרות ביוס של Sata? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה 64 ביט אולטימט, ואני לא מצליח להתקין את ה UMI כדי ששפת הממשק אצלי תהיה בעברית. הורדתי את כל סוגי ה UMI שמצאתי חלק לא עובדים, וחלק נראים כאילו יעבדו אבל בסוף בשלב שרשום עברית בחלון של ההתקנה ואני מסמן את העברית לחצן ה NEXT מוחשך ואני לא יכול ללחוץ עליו. ההודעה שרשומה היא "The lenguage can't be selected because the language pack version is incompatible with this version of windows" אני כבר משתגע ולא יודע מה לעשות. אני גם לא יודע האם מותר "לדבר" על ה UMI כך שבמידה וזה אסור על פי חוקי הפורום אני מתנצל מראש. אשמח לקבל פיתרונות למצב שלי מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי win xp sp3 והוא עשה לי כמה עידכוני מערכת קטנים. בלי ידעתי, הוא התקין לי את התוכנה Windows Search. והיא תופסת לי זיכרון בתהליך הנקרא- searchindexer.exe. אני רוצה להסיר את הכלי הזא, ולכן נגשתי להוספה או הסרה של תוכניות ופשוט לחצתי על התוכנה בכדי למחוק אותה. איך שאני בא למחוק, יש לי הודעת אזהרה שרשום שם את כל התוכנות שהתקנתי אחרי שהתקנתי את Windows Search, ומצויין שם שאם אני יסיר את Windows Search, אז כל התוכנות שהתקנתי אחרי Windows Search עלולות לא לעבוד בצורה תקינה. מה אני אמור לעשות בכדי למחוק את הכלי המטופש הזא? ואם אי אפשר, אז לפחות אפשר לעצור את הproces שלו לתמיד? איך? תודה
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם מותקן אצלי VISTA ULTIMATE, התחילה בעיה לפני יומיים שההארדיסק פשוט לא נח לרגע, כמובן שהביצועים של המחשב עלובים בהתאם, הרצתי SPYBOT והוא מצא ותיקן שגיאות, הרצתי שוב ולא נמצאו עוד שגיאות, נכנסתי ל MSCONFIG וביטלתי כל מה שעולה ב STARTUP, והבעיה ממשיכה... ה CPU נמצא רוב הזמן על 2%, ויש המון זכרון פנוי (3GB) הבעיה היא רק ההארדיסק שעובד שעות נוספות... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש. ברק.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי דיסק חיצוני, ופתאום יום אחד אני רואה שהרבה מאוד מקום נעלם לי... עשיתי ניקוי דיסק וראיתי ש"דחיסת קבצים ישנים" תפסו לי יותר מ-70GB...!!!!!!! למה דחיסת הקבצים עוזרת, והאם זה לא יהרוס כלום אם אני יבטל את האפשרות של הדחיסה מהדיסק חיצוני שלי???
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברים שלום, מישהו יודע איך "מקפיצים" את מסך הלוג-אין של חלונות (שמציג את הסיסמה להתחברות) אם 5 דקות המחשב לא היה בשימוש???
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי 32 מותקן , יש איזה דרך לשנות את זה ל64 ? תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאתר כלשהו ובדרך כלל יש security image כדי להכנס בנוסף לשם המשתמש והסיסמא. משום מה הוא לא מציג לי את security image ולכן אינני יכול להכנס . האזהרה פה למטה בתודה מראש אורן. Not logged in! Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in. Note: You need cookies enabled to log in. 6 failed logins in a row will result in banning your ip! Note2: If you have Firefox and you cannot see the security image below, disable your adsblocker, or you won't be able to login
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, לידידה שלי יש מחשב עם לוח אם של FOXCONN דגם: 945P7AD-8EKRS2H. בפינה הימנית התחתונה של הלוח ישנו לד קטן אדום שדולק גם כאשר המחשב לא עובד ורק מחובר לחשמל. אחרי הפוסט והכל פשוט המסך נהיה שחור ולא מופיע המסך שבו מתבצעת טעינת הווינדוס והמחשב לא עולה. מישהו יכול לעזור לי בנושא?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ב"ה עכשיו אני רוצה לדעת מה כדי לי להתקין ויסטה או להישאר עם XP ?? תודה =]
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
זאת בעיה חוזרת ונשנית בכונן החיצוני שלי. הוא מחובר בממשק FIREWIRE 800, ומדי כמה זמן אחרי שהוא נכנס למצב סטנדביי, הוא פשוט קופא. הדרך היחידה להחזיר אותו לחיים היא לנתק אותו פיזית מהחשמל ומה FW. זה הכונן עצמו או משהו שלא הגדרתי כמו שצריך במערכת ההפעלה?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-