עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשאני מחבר DOK או מכניס דיסק לכונן אז אמור להופיע כזה חלון ששואל מה אני רוצה לעשות עם זה נגיד אם המחשב מזהה מוסיקה אז הוא שאול עם איזה נגן להפעיל.... אז החלון הזה לא מופיע לי ואני צריך שהוא יופיע

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  2. שלום לכם!!! יש לי בעייה קטנה ... יש לי win xp והמערכת הפעלה קרסה , אני מנסה לעשות boot ל xp ולעשות שיחזור repair, שאני מגיע למסך של הסיסמא שאני צריך להקיש סיסמא , בשביל לתקן את המחשב דרך הדיסק של ה- xp , אני לא יודע מה הסיסמא . אין לי במערכת הפעלה סיסמא שאני נכנס אלייה מעולם לא שמתי. אתם יודעים אולי מה הסיסמא שלי? איף אני אמור לדעת אותה , אם מעולם לא שמתי סיסמא במערכת הפעלה שלי. אני מדבר פה על הכלי ששמו: recovery repair איפה שמתקינים את ה xp במסך הכחול , שלוחצים על r כדי לתקן. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי... בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  3. Started by ellell,

אתמול עודכן המחשב בעידכונים אוטומטיים ממייקרוסופט בקשר אבטחה למחשב, דרש כיבוי כדי שהעיכון יכנס לפועל מאז שאני משתמש בעכבר כד לפתוח קובץ או תיקיה מדבר אתי באנגלית למשל במקום "פתח" כותב "Open" וכו' איך אני מחזיר אותו כפי שהיה בעברית. עריכה. מערכת הפעלה וינדוס איקס פי פרו - אס פי 2

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  4. Started by shai265,

איך אני מחליף סמל לתיקיות כמו במוסיקה שלי , התמונות שלי???

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by klips,

שלום לכולם כנראה נדבק לי המחשב מוירוס למרות האנטי וירוס שיש לי כרגע המחשב מתחבר לי רגיל לוינדוס אך מציג לי מסך שחור הכוונה ללא שולחן עבודה ומאפשר לי רק לפתוח חלונות.... כגון תיקיות ואינטרנט מבקש את עזרתכם במציאת פתרון מכיוון שאיני רוצה לפרמט את המחשב הודה לכם על עזרתכם .....

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by h_yoav,

ההתקנה נתקעת לי כל פעם באמצע עכשיו יש לי רישיון מקורי ורציתי לדעת אם אני יוריד מהאינטרנט ווינדוס וישתמש ברישיון שלי אם לא תהיה בעיה בזה ואני יוכל להפעיל אותו שלא יהיה את ה30 יום

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by 104952,

הכפתור שמחליף בין אנגלית לעברית נעלם לי מסרגל הכלים על הדסקטופ - איך אני יכול להחזיר אותו?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by huhxd,

שלום לכולם, ברצוני להתקין ווינדוס ויסטה אך איני יודע באיזה גרסא להשתמש של ביטים. אני רוצה להתקין את גרסת האולטימייט של ויסטה כאשר אני רואה שישנם כמה גרסאות של ביטים - 32Bit 64Bit ועוד גרסא הנקראת X86. במחשב שלי יש כרגע 2GB זכרון כך שאני רוצה להשתמש ב 32Bit, אך רציתי לשאול בכל זאת מה יקרה אם אני אתקין 64Bit (זה יכול להעמיס על המחשב סתם? או להפך וזה יהיה בדיוק כמו 32 רק עם אופציה לשיפור זכרון) ובכלל מזה x86? מה ההבדל בינו לבין 64 ו 32? והאם ויסטה באמת השתפרה מאז שיצאה? כבר אין בעיות התקנה של דרייברים וכו'? בכל זאת מה אתם מציעים לי לעשות? להשאר עם XP או לעבור לויסטה? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by CrossFire,

שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות שהוינדוס יעלה מיד אחרי שהמחשב פועל ולא אני אצטרח ללחוץ על לחצן הפתיחה לשולחן העבודה.....(Kfir) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by LIgor86,

שלום, התקנתי בהצלחה את חלונות 7 אבל יש לי כרגע בעיה אחת ששמתי לב אליה. הכפתור של ה- FN בלפטופ לא עובד (לדוגמא: קיצור של הגברת הווליום דרך המקלדת). מה אפשר לעשות בנידון???

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  11. רוצה לפרמט אבל בהפעלת המחשב הוא לא נותן לעשות boot מהcd למה?? הוא ישר נכנס לwin... יש דרך אחרת אם אין פיתרון?? מפרמט-xp ל-xp מודה למגיבים....

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by alexrta,

יש לי קובץ מסוג AVI במחשב שפשוט לא מוכן להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו מופיעה לי הודעה האומרת שקהקובץ נמצא בשימוש ע"י תוכנה אחרת אבל שום תוכנה לא עובדת מה לעשות ??? ??? ????!?!?!

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by Loui1410,

שלום אם יש לי ווינדוס XP בגרסה העברית, איך אני יכול לשנות את זה לאנגלית? האם יש דרך לעשאת זאת? או האם אפשר לעשות חשבון חדש באנגלית? תודה.

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by thegame998,

זה הכי קשור לפה אני חושב : התקנתי (יותר נכון אח שלי ) משחק (GTASA) וזה ניתקע בהמצע אז עשיתי ריסט ואני בא להסיר את זה אי אפשר ואי אפשר להתקין זה כותב לי שאני צריך למחוק את זה (יש לי תסמל בהוספה הוסרה) מה אני עושה :s05:

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  15. שלום Windows 11 22H2 לאחר הפעלה מחדש של המחשב המקלדת לא עובדת לי כאשר הוינדוס עולה בביוס עובדת בהתקנה אחרת של וינדוס במחיצה אחרת עובדת מקלדת נוספת ניסיתי ובדיוק אותו הדבר שתיהן מחוברות דרך USB הבעיה היא שעשיתי נעילה אוטומטית ואני צריך ללחוץ alt ctrl del לפני שאני רושם סיסמא - ככה שאפילו אין לי גישה למקלדת וירטואלית אתמול עשיתי שידרוג ל-VMWARE לגירסה 17.0.1 סימנתי את האפשרות Enhanced keyboard driver לא יודע אם זה מקור הבעיה - בכל מקרה דרך התקנה אחרת של וינדוס מחקתי ידני את התקיה של ההתקנה - אך לא עזר ניסיתי להפעיל את הוינדוס במצב בטוח וזה לא עקף לי את alt ctrl del ניסיתי לשנות את ההגדרה הזו דרך וינדוס שמותקן במחיצה אחרת וגם דרך…

16. Started by אנדי,

שלום לכולם, כל מי שעבד בעבר (וגם אלה שעדיין עובדים) תחת מערכת חלונות XP, יודע שניתן לארגן את הסמלים בתיקייה כלשהי באופן 'אישי', כלומר, לגרור סמל ממקומו ולהציבו בכל מקום שנרצה, לדוגמא - באיזור 'ריק' בתיקייה או בין שני סמלים אחרים כלשהם. תכונה זו שימושית במיוחד לצורך מיון קבצים לפי צרכים אישיים. לדוגמא, אם יש לי תיקיית תמונות של ציפורים ואני רוצה למיינם לתיקייות משנה לפי משפחות (לצורך העניין - 'יונים', 'תוכים', 'פסיונים' וכיו"ב), אני יכול לארגן את הסמלים בתיקייה עפ"י המשפחות, ואז להעביר את כל הקבצים ששייכים למשפחה מסויימת בבת אחת לתיקייה שמיועדת לה. משום מה בחלונות 7 איני יכול לבצע זאת (פרט לסמלים בשולחן העבודה). ברגע שאני מנסה להעביר סמל ממקום אחד למקום אחר, הוא מייד חוזר …

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  17. אני מקווה שמי שיצא לו להשתמש בתוכניות דוס בחלונות XP יידע לענות כיצד ניתן להתחיל את CMD לא רק כך שייפתח בחלון מלא אלא שיהיה אפשר להפעיל בו תוכנות דוס בחלון מלא. כברירת מחדל כאשר אני נכנס לדוס בחלון מלא ומפעיל תוכנת דוס כלשהי היא תופשת רק את חציו העליון של המסך. הצלחתי כבר להגיע למצב שבו היא תופשת את כל המסך אבל אני לא יודע כיצד לשחזר זאת באופן קבוע. אשמח לקבל עצה בנושא. תודה.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  18. קניתי מחשב חדש של acer עם ויסטה המותקנת עליו. ברצוני שתהיה לי את האפשרות לתמרן בין שני הוינדווסים בזמן עליית המחשב ותהיה לי בחירה בכל פעם שאדליק את המחשב על פי הצורך. יש ברשותי דיסק של ווינדוס xp ורציתי לדעת כיצד עושים זאת. האם צריך לעשות בוט עם הדיסק בסידירום או פשוט להתקין בזמן שהמחשב כבר עלה? תודה מראש.

19. שלום. יש לי צפצופים מהמארז כאשר אני לוחץ על מקשי המקלדת מספר פעמים. למישהו יש מושג איך מבטלים את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  20. Started by elior021,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא סליחה. אני רוצה לדעת איך עושים עדכון חומרה במחשב.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by hz707,

האם יש למישהו הפנייה או מאמר שמסביר איך עובדים עם חלונות7 ו64 ביט. ושיקולים בעד ונגד ? האם כל התוכנות חייבות להיות 64 ביט גם כן ?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  22. בעיה 1: אני משתמש ב-WINDOWS XP SERVICE PACK 2... ולפני כמה ימים שמתי לב שה-LANGUAGE BAR נעלם לי... יש דרך להחזיר אותו? בעיה 2: יסגירת המחשב יש לי כזה סיים משימה של תהליך שנקראExplore.EXE וזה די מפריע... זאת אומרת אם אתה לא לוחץ END NOW המחשב לא ייסגר... יש למישהו פיתרון גם לזה? תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by r1v,

שלום! אני מעוניין לפרמט כונן קשיח של 80GB (יש רק כונן פיזי אחד במחשב) וכרגע הוא כבר מחולק לשתי מחיצות : אחת של 20GB ואחת של 60GB. מסיבה שהיא אני מעוניין לפרמט רק את המחיצה של ה-20GB, ושאלותי הן כדלהלן: 1. האם יקרה משהו למחיצה השניה (כיוון שהן בעצם על אותו כונן פיזי) ? 2. האם המחיצות יישארו כמו שהן ? 3. איך עושים זאת בדיוק? אני מתקין מדיסק של וינדואוז מקורי, דרך BOOT. תודה, אני צריך תשובה באופן הזריז ביותר.

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  24. שלום, הגעתי למסכנה שלמחשב של אחותי עדיף לחזור לxp הישנה והנוחה (יחסית לווינדוס) במקום ה7 המגעילה שאין לה שום יתרון לפי דעתי. אבל אחותי אומרת שהיא מסכימה רק אם יהיה עיצוב של וויסטה או 7... ניסיתי 2 תוכנות כאלה של עיצוב על מכונה ווירטואלית, ומה אני יאמר, זה בכלל לא נראה כמו המקור, וזה עשה בעיות שונות ומשונות כבר על ההתחלה. אני אשמח אם מישהו יספר לי על עיצוב 7/vista שהוא השתמש בו והוא מרוצה. לא סתם למצוא לי קישור בגוגל כי זה גם אני יודע. אני מעדיף עיצוב שמצריך שינוי של ה uxthame.dll הזה ואייקונים בנפרד ותוכנה נפרדת לtaskbar המעוצב, מאשר תוכנה אחת שעושה כאילו הכל בשבילי ועל הדרך דוחפת עוד מליון דברים שאין לי צורך בהם.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  25. Started by stingeR-,

כבר שבוע שPCHARDWARE.CO.IL לא עולה לי , לא יודע למה , אבל לכל שאר האנשים הוא כן עולה , זה נראה לי בעיה באינטרנט שלי איזהשהוא פורט חסום מכוון שגם במחשב של אח שלי אי אפשר להיכנס לאתר הזה! רק אליו... מה קורה כאן?< עזרה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.