Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחי יש מחשב (לפטופ אם זה משנה) שמותקנת עליו ויסטה32. הוא נתקל בבעיה מאוד מוזרה מספר פעמים ביום: (אני אצוטט אותו) "המחשב פשוט מתחיל לטעון ואז נהיה מסך שחור, התמונה חוזרת ושבו מסך שחור-תמונה-מסך שחור.... אם אני מנסה להזיז את העכבר בזמן שיש תמונה, אז כשהוא מהבהב למסך שחור העכבר חוזר בדיוק לאמצע המסך כך שאני לא יכול להספיק להגיע ללחוץ על משהו. כדי להספיק את זה אני עושה Ctrl-Alt-Del, מופיע המסך של הוויסטה (ואז זה מספיק להבהב), אני מחכה שהמחשב יפסיק לטעון ואז אני עושה CANCEL וזה מסתדר" מותקנים אצלו כל הדרייברים האחרונים של היצרן של המחשב. למישהו יש שמץ של מושג מה לעשות עם זה? נשמח מאוד לעזרה/הצעות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בCONTROL PANEL את הקובץ הבא: WINDOWS XP HOTFIX SP1 זה קשור הוא שזה סתם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זכור לי שבתוך וינדוס יש משהו כזה (או שזה היה באופיס???). בכל מקרה, ישלי XP PRO, היה לי איזה וירוס שבגללו נאלצתי למחוק קובץ או שניים שאני לא מוצא משום מה בCD ההתקנה. יש איזו תוכנה שיכולה למצוא בשבילי איזה קבצים חסרים ולהוציא אותם מהCD? או אולי משהו פנימי בXP?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש בשבוע שעבר עם 3GB בטריפל צ'אנל DDR3, האם כדאי להתקין עליו ויסטה 64 ביט? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר שבוע שPCHARDWARE.CO.IL לא עולה לי , לא יודע למה , אבל לכל שאר האנשים הוא כן עולה , זה נראה לי בעיה באינטרנט שלי איזהשהוא פורט חסום מכוון שגם במחשב של אח שלי אי אפשר להיכנס לאתר הזה! רק אליו... מה קורה כאן?< עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי זכרון 1 גיגה. כדאי לי לבטל את זה? ואם אני יבטל זה יתרום לביצועים או יוריד מהביצועים? ומבטלים ככה? :מקש ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> מתקדם -> ביצועים -> הגדרות -> מתקדם -> שנה -> הגדרת No Paging File לכל הכוננים הקשיחים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מותקן לי במחשב על כונן C ווינדוס על כונן D מותקנות כמה תוכנות והכונן כמעט ריק שאני מוציא את כונן D ווינדוס לא עולה יש הודעה NVIDIA BOOT AGENT מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש לאחרונה, ועכשיו התקנתי את הווינדוס 7. ההתקנה בוצעה על כונן SSD 60GB, שעבר פירמוט. לאחר ההתקנה שמתי לב לנתוני הכונן: בשימוש: 45 פנוי:~13 נכנסתי לתוך הכונן סימנתי את כל התיקיות וקבצים ועשיתי מאפיינים- הגודל המשותף של כולם הוא כ11 גיגה... לאיפה נעלמו ה20 גיגה האחרים ? המערכת שלי: i5 16GB ram Z68-d3h-b3 חשבתי אולי יש קשר ל SMART RESPONSE של ציפסט Z68 אבל אני לא מוצא אותו על המחשב שלי אז לדעתי הוא אפילו לא מותקן (התקנתי את הדיסק של הלוח אם) תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ועדיין יש לי התלבטות קשה מאוד האם כדאי לקנו את Windows Vista Ultimate 64 Bit. הבנתי שכרגע המע' לא מושלמת ועדיין יש איתה בעיות אבל הבנתי שיצא sp1 שתיקן הרבה דברים. את המחשב אני הולך לקנות מ sky pc ושמה לא המליצו על vista Ultimate 64 bit ואמרו לי שעדיף את ה 32 bit, כי אני אצטרך דרייברים מעודכנים ל 64 ביט וגם הרבה דברים לא יעבדו לי בו. לסיכום אני רוצה לשאול אותכם: מה עדיף להתקדם כבר ולעבור ל vista או להישאר עם ה xp? אני מבחינתי כגיימר חושב שעדיף לעבור ל vista בגלל ה DX10. מצורפת תמונה של המפרט שלי למטה. אודה לכם על עזרתכם [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום בבוקר ניסיתי להתקין את ROXIO CD CREATOR2009 על WINDOWS 7 RTM 7600. אחרי שהקלדתי את S\N, קיבלתי הודעה שאין אפשרות להתקין את DOT NET FRAMEWORKS כי העדכון לא מתאים למע' הפעלה. הסתקלתי בתיקיות על הדיסק ובאמת היה שם עדכון רק ל XP וויסטה. אז הורדתי קובץ מאתר של מיקרוסופט של אותו עדכון ל WIN 7, אבל כשאני מתחיל להתקין אותו אז אני מקבל שגיעה שכתוב בה שאני צריך להפעיל א, DOT NET דרך TURN WINDOWS FEATURES ON OR OFF בלוח בקרה. עשיתי את זה, המחשב עושה ריסטרט ואז כותב FAILURE. אותו דבר דרך SAFE MOD. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה כי בלי DOT NET אני לא יכול להתקין תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי אתמול אאוטלוק 2003. וכל פעם שאני מנסה לשלוח או לקבל מיילים. אני נחסם אוטומטית ע"י התוכנה. ומקבל את ההודעה Unable to relay for ואז מופיעה כתובת המייל ששלחתי אליה. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כמה תוכנות שהצלחתי להתקין בעבר על הXP ועכשיו אני לא מצליח... כאשר אני לוחץ על קובץ ההתקנה מופיע לי הודעת השגיאה: מה זה אומר? ויש אפשרות לתקן את זה? בתודה מנור
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כפתור מיותר ומעצבן במקלדת שלחיצה עליו גורמת לוינדוס להתחיל ב-shut down בלי שום אפשרות להתחרט. הבעיה היא שהכפתור הזה נלחץ בטעות יותר מדי פעמים וזה ממש מעצבן. האם יש דרך לבטל אותו בלי לגרום נזק למקלדת, כלומר דרך הגדרות של מערכת ההפעלה? עריכה: איך שסיימתי לכתוב את ההודעה נפתח לי חלון עם הודעות דומות אז בהודעה הבאה ראיתי איך מתקנים את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=196327.0 חבל שהחיפוש הידני באתר לא עובד טוב כמו האוטומאטי...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(הכוונה היא לתפריט שמופיע כשלוחצים מקש ימני על אייקון מסויים) רציתי לדעת איך אפשר לבחור מה יופיע ומה לא. ראיתי שבהתקנה של WinRar יש אפשרות לבחור לגבי הWinRar, אבל לא זכור לי משהו כזה בתוכנות אחרות. אני רוצה להפטר מהGroove Folden Sync, שחזור גרסות קודמות, כלול בספרייה (שלושת אלו דברים של הWindows) ודברים כמו VLC, Adobe Bridge, OneNote. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בסביבת windows xp pro sp2 (+ תמיכה בעברית) ועד לימים האחרונים צפיתי בדפי web באמצעות אקספלורר 6 sp2 (הודעה זו נכתבה תוך שימוש ב'שועל', להלן ההסבר). ביממה האחרונה גיליתי שמסיבה לא ברורה איני יכול להקליד טככס עברי בשדות טכסט (כדוגמת זה שבו רשומה הודעה זו, מנועי חיפוש וכיו"ב) בדפים שנפתחו באקפלורר. כל מקש נותן לי פתאום תו אחר לגמרי מזה שהוא אמור לתת. בדיקה של עורכי טכסט שונים (word, notepad, וכו') הראתה כי הם פועלים כשורה וכך גם שימוש בדפדפנים חליפיים כדוגמת אופרה וה'שועל'. לא נמצא כל שינוי בהגדרות איזור ושפה ובדיקה מקיפה של וירוסים לא העלתה דבר. גם נסיון לשנות הגדרות תצוגה של האקספלורר לא ביטל את התופעה. יש למישהו הסבר לגבי מקור התקלה וכידצ ניתן לתקנה (…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ל WINDOWS VISTA תהיה תמיכה מלאה ב 64BIT? כלומר מעבדי 64BIT יעבדו טוב יותר מה W XP?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שעובד כאן לידי נעל את המחשב שלו והוא לא זוכר את הסיסמה אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לאפס אותה או משהו... העניין הוא שלמחשב אין כונן דיסקים... רק DOK ניסיתי להעלות אובונטו ודרכה לאפס את הסיסמה אבל השם משתמש הוא בעברית אז נתקלתי באין סוף תקלות כי הטרמינל של האובונטו לא תומך בעברית מDOK תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, windows xp לא מצליח לעלות אצלי. לא התקנתי כל תוכנה או דריבר בזמן האחרון. הוא מגיע למסך עם הלוגו של windows וה- progress bar מתחיל להיטען, ואז שוב עושה restart. המצב היחידי שבו מערכת ההפעלה כן עולה זה safe mode without networking. נואש לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחותי פתחה היום אימייל והיה בו את הקישור הזה: http://villaworld.com/pictures/ פתחתי אותו מהמחשב האחר שיש לנו בבית וזה נראה דיי מחשיד. אתם מוזמנים ללחוץ ולראות. תשדלו לא ללחוץ על אישור ולהתקין את מה שנראה כמו וירוס. אחותי התקינה את כל מה שהוא ביקש ממנה ובסיום ההתקנה המחשב הפעיל את עצמו מחדש ומאז נתקע כל פעם שהוא מופעל במסך כחול עם הודעת שגיאה "Stop 0x0000000A". כל הניסיונות שלי להפעלי במצב בטוח או בשאר המצבים שמוצעים שם לא עבדו. ניסיתי להעביר את הדיסק הקשיח של המחשב האחר (זה שאני כותב דרכו עכשיו) למחשב הדפוק, כדי לגבות קבצים חשובים או לבצע סריקת וירוסים. אבל הוא מציג לי הודעת שגיאה "STOP 0x0000007B", כנראה בגלל שהכונן הוא IDE, והוא ישן מדיי למחשב הדפוק. בדקתי באתר של מיקרו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה? משום מה קופצות לי הרבה שגיאות זיכרון שפשוט הורסות לי את המחשב: פעם בכמה זמן המחשב עושה קול ארוך של שגיאה, המסך נמרך בצבע אפור ואז הוא מתרסט הרבה פעמים קופצת השגיאה הזאת : http://imageshack.us/photo/my-images/851/56471000.png/ באינטרנט כשאני באתרים שצורכים Flash אז תמיד התוסף נופל ותוקע את האינטרנט והבעיה הכי גרועה כל פעם שאני מנסה להיכנס לתיקייה במחשב - כולל המחשב שלי כתוב לי "ממשחק מסוג זה לא נתמך"!! ובנוסף אין שמע במחשב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש לחלוטין p-4 עם לוח-אם ATX של ECS, ומותקנת עליו (windows xp pro (upgrade. נתקלתי במספר בעיות שלא מצאתי להן פתרון בשום מקום אחר ואודה מראש לכל מי שיכול לסייע לי: 1) בכל כיבוי של המחשב המערכת מבצעת סגירה רגילה ומודיעה על סיום, אלא שבסוף תהליך הכיבוי המחשב מאתחל עצמו מחדש במקום להכבות. אין לי וירוסים, אין לי סקטורים פגומים ב-HD, ב-bios מצב ה-acpi מסומן כ-enabled, כך שגם אין לי לשונית APM בהגדרות צריכת החשמל. הורדתי דרייבר עדכני מאתר האינטרנט של החברה, אבל גם הוא לא השפיע. מה עוד ניתן לבדוק? 2) כרטיס קול o/b פועל היטב עם הפעלת המחשב - אבל ברגע שאני עובר לגלישת אינטרנט ו/או אחרי גלישה, הוא מפסיק לעבוד, וחוזר לתפקד רק אחרי איתחול מחדש.…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני כרגע עובד עם XP שיושב בכונן C היה לי לא מזמן VISTA שישב על כונן D עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה משם ואת תיקיית ה PROGRAM FILES שלו אבל אני לא מצליח לעשות את זה הוא אומר שהקבצים מוגנים כשאני מנסה למחוק אותם וכמובן שאני מנסה למחוק דרך האקס פי את הויסטה תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שמדליקים את המחשב רצים תוכניות אוטומטי לפעמים הם נמצאים ב START\PROGRAMS\STARTUP ולפעמים הם ברגסטרי אז כאן הבעיה שלי אך אני יודע איפה התוכניות שרצות כל פעם בהתחלת הWINDOWS נמצאות הרגסטרי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-