עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. עכשיו כונן C התנפח בעוד 400MB. איך אני מסיר את הקובץ שהורד אך לא הושלם? IE6 XP

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  2. מה קורה שבן אדם קונה מחשב חדש עם רישיון לווינדואס אבל בלי דיסק, במקרה שצריך לפרמט ולהתקין מחדש הוא צריך לשלם עוד פעם עבור דיסק/רישיון או מה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Orsolomon,

היי, אני רץ כרגע על ויסטה, היא עושה לי המון! בעיות, יש לי מציחה של XP במחשב גם כן, אך היא די נהרסה, רציתי לדעת איך אני יכול למחוק את הויסטה והXP ולהתקין את הXP מחדש (מדיסק) אמרו לי שזה דרך הBIOS, הBOOT וכד'... איך זה אפשרי למחוק את שניהם, להגיע למצב נקי ולהתקין מערכת חדשה? תודה, אור

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  4. שלום לכולם, יש ברשותי SANSA M240 MP3 PLAYER והXP לא מזהה אותו ובכל פעם שאני מחבר אותו הוא כותב אירעה בעיה בהתקנת החומרה ומסרב לעדכן את החומרה ממנהל ההתקנים. לפי מיטב הבנתי צריך להוריד איזה קובץ שXP יזהה את הMP3 אז אם כן איך ומיאפה?? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by QQQ,

בלפטופ שלי יש XP ובטעות מחקתי את הTHEME ההוא עם הצבעים כחול, ירוק, תכלת אם מישהו יכול בבקשה לעשות לי RAR ולהעלות אותו, או להפנות אותי לאתר שמימנו ניתן להוריד את הTHEME (נמצא בתיקייה system32>resources>themes) אגב, גם יש לי את הדיסק התקנה המקורי אבל לא הצלחתי לחלץ משם את הקבצים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by portance,

יש לי XP עם זיכרון של 1 ג'יגה, רוב הזמן אין לי פרוססים שעובדים ברקע אפילו לא אנטיוירוס רק הפרוססים החיוניים של הוינדוס והאקספלורר והוינאמפ, ככה שהמחשב שלי לא צורך הרבה זיכרון. על כמה כדאי לי לשים את הpage file? או שבכלל כדאי לי לעבוד בלי page file?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by yl111,

מצאתי אתר עם התקנה של ויסטה אולטמט 64 ביט עם חמש לינקים עם פירוט על כול אחד: לינק אחד:המערכת עצמה(ויסטה) לינק שתיים:קראק(יש שני קראקים אומר להוריד את שתיהם) לינק שלוש:מדריך להאצת ויסטה לינק 4:עיברית לויסטה לינק:גרסאת 32 ביט אז אני צריך רק תמערת והקראקים אז איך ליצרוב את זה? לשים תקראקים והויסטה על אותו הדיסק ולהכניס לכונן של המחשב שבו אני מתקין?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by yonatan112233,

אפשר להתקין דיסק של ווינדוס ויסטה מקורי על כמה מחשבים??? אם אני אקח ויסטה מקורי מחבר ויתקין על המחשב שלי זה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  9. אני קונה מחשב עם מעבד Q9300 לוח אם Asus P5Q (P45) זיכרון ראם 2GB דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך HD4850 איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו.... ועוד שאלה.. אם לחבר שלי יש vista ultimate מקורי.. אני יוכל להתקין את המערכת גם על המחשב שלי????

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by zaroor,

שלום לכם מדובר במחשב חדש של HP דגם a6440.is הגיע עם VISTA רוצה להוריד ל XP אבל לא מצאתי דריברים הלוח אם מיוצר ע"י ASUS כניראה במיוחד עבור HP ואין דריברים ה VISTA מגיע בתוך המחשב בהרדיסק ,,,כאן למטה מפרט הלוח אולי משהו יכול להציע משהו Part / Feature Specification / Support Motherboard description Motherboard manufacturer's name: Asus IPIBL-LB HP/Compaq name: Benicia-GL8E CPU/Processor Socket: 775 Supports the following processors: Core 2 Quad Q9xxx with Quad Core technology Core 2 Duo E8xxx Core 2 Quad Q6xx0 with Quad Core technology Core 2 Duo E6x00 Core 2 Duo E4x00 Front-side bus (FSB) 800/1066/1333 MHz Chipset Intel G33 BIOS features Keyboard combinatio…

11. Started by Lanzar,

התקנתי ווינדוס ויסטה בעברית במחשב של מישהו, אין לי את האפשרות להפוך בן עברית לאנגלית, נכנסתי לשפות והוספתי אנגלית, ועדיין לחיצה על ALT+SHIFT לא משנה כלום... עזרה..

12. היי אני עובד עם ויסטה 32 יש שני דברים שפשוט משגעים אותי ואני לא מצליח להבין מה עושים עם זה הדבר הראשון זה שויסטה לא זוכר איך אני מגדיר את החלונות (מה זתומרת כל פעם שאני נכנס לחלון חדש מהמחשב שלי הרשימת קבצים תמיד מוגדרת על Details לא משנה כמה פעמים אני מגדיר את החלונות על LIST או כל דבר אחר שאני יוצא וחוזר ההגדרה שוב על Details אני לא סובל את הצורת תצוגה הזו וויסטה מתעקש להחזיר לי את זה כל פעם הדבר השני הוא שלפעמים שאני סוגר "טאג" באקספלורר נפתחים לי ללא שליטה בלי סוף חלונות של האקספלורר וזה מפסיק רק אחרי שאני משמיד את הפעולה בבקשה אם למישהו יש מושג מה אני עושה עם הבעיות המוזרות האלו תעזרו לי תודה רבה

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום לאחרונה התחילה ביתי בת השנה להתעניין בטכנולוגיה, מדי פעם כאשר אני עובד על המחשב היא זוחלת לה בשקט ולוחצת (לחיצה קצרה) על כפתור הכיבוי של המחשב של המחשב. מיד מערכת הפעלה (windows XP) סוגרת לי את כל האפליקציות ומכבה את המחשב (אין צורך לציין כמה עשן יוצא לי מהאוזניים באותם רגעים... ;D). השאלה שלי היא האם יש אפשרות (וכיצד) לומר למערכת ההפעלה להתעלם מלחיצה קצרה כזו. תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dog_foot,

שלום לכל מי שנכנס. ברשותי מחשב עם כונן HDD אחד והוא מפוצל ל-2. בכונן C מותקן windows 98 ובכונן D מותקן windows XP. ברצוני להפטר מכונן C או יותר נכון להעביר את הXP מכונן D לכונן C ולמחוק את ה 98. חשוב לי שכל המידע ב XP ישאר, להתקין מערכת מחדש כמעט ואינה אפשרית בגלל התוכן החשוב שבו. זהו מחשב ישן שיושב בצד לצורך עבודת תכנות בלבד. עם שפות תוכנות. אשמח לקבל רעיונות כיצד לעשות את זה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. יש לי דיסק קשיח שהתקנתי בו וינדוס וכעת אני לא צריך שיהיה לי עליו וינדוס איך אני יכול להסיר אותו בצורה הטובה ביותר? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  16. זו למעשה אותה בעיה שהתחילה ב XP SP2, מספר ההתחברויות הוגבל אז רציתי לדעת איך להתגבר על זה גם ב ויסטא תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shlominavi,

שלום... איזה מערכת הפעלה יותר כדאי לי להתקין...יש לי בבית אקס פי הום אדישן מקורי... או ויסטה אולטימט 64 ביט...אני כבר לא יודע מה לעשות הכי חשוב לי שיתן לי ביצועים מקסימליים במשחקים...אם אני יתקין אקס פי הוא יכתוב לי רק 3 ג'יגה נכון? זה משמעותי הג'יגה הזה? הנה המפרט : מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤542 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...8000CL5D-4GBPQ כרטיס …

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by WildFire,

אני משתמש בויסטה אולטימט בעברית, ויש לי בעיה מאוד מעצבנת, במשחקים [AC,Crysis וכו'..] הכפתורים מופיעים לי בג'יבריש, נגיד בתחילת Crysis יש Night vision[█] - וזה מה שאני רואה, ריבוע שקוף [לא הצלחתי לעשות אותו כאן], זה ממש מתסכל. יש לזה פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אחרי שאני יוצר קובץ גוסט עם תוכנת, - Norton Ghost 2003 אני לוחץ על יציאה והוא מחזיר אותי לדוס. איך כותבים פקודה לחזרה לוינדוס ?. ממתין לתגובות בתודה מראש. (אקס פי פרו)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם יש ברשותי כונן חיצוני של WD שמתחבר באמצעות usb2. אני רוצה להתקין באמצעותו מערכת הפעלה xp (במקום להתקין מכונן התקליטורים) . יש לי במחשב כבר עותק של windows xp pro sp3 בסיומת ISO ,אני יודע שעלי להעביר אותו לכונן החיצוני השאלה היא באיזו צורה על מנת שהוא יעלה כ bootable

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by pincher77,

שלום, יש לי בעיה בפירמוט מחשב דיי ישן של אחי... אני מכניס את הדיסק של הווינדוס XP SP2 (כמובן שהוא עם בוט) הגדרתי בביוס את הצורב כסידירום (כי הסידירום שלו לא תקין) ושאני עושה ריסט זה אמור לקרוא תדיסק ומשום מה הוא לא קורא.. הוא בכלל רושם לי Searching for CDROM משהו כזה.. וראיתי שהצורב מחובר והכל פיקס ומזוהה שאני מפעיל את המחשב. מישהו יודע מה הבעיה ? אגב, הווינדוס עצמו לא עולה הוא מגיע למסך שחור עם האפשרויות של SAFE MODE וכו' או START WINDOWS NORMALLY ונתקע. אשמח לעזרה, זה דחוף מאוד.[br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 22:26:59 אגב אני חייב לציין שאני בוחר באפשרות SAFE MODE או START WINDOWS NORMALLY זה נתקע לאיזה 10 דקות ואז עושה ריסט במקום שיעלהנורמלי את הווינדוס.. בחיים לא נתק…

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  22. מישהוא מכיר את הידיעה בכתובת הבאה? http://dailyapps.net/2008/08/is-it-game-over-for-windows-vistas-security/#more-1146 אכן נשמע מעניין בהחלט. מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by shainov,

שלום, יש לי בעיה לאחר שהתקנתי XP חדש בגירסת SP3. ההתקן לא מזוהה שלא הצלחתי להתקין נקרה :SM BUS CONTROLLER ואיני מצליח להוריד דרייברים אליו. אשמח ללינק שמפנה אותי להורדה ותיקון של הבעיה הזו ועקב כך פעולה תקינה של הלוח. ברשותי X1950 PRO אם זה שייך לעניין הגרפיקה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  24. Started by liav12,

שלום מזה זמן רב יש לי בעיה מוזרה שכשאני מפעיל את המחשב אז בזמן העלאת המערכת מופיעה שגיאה לפני הצגת הלוגו של WINDOWS מופיעה כיתוב כזה: error BOOT.INI booting from c\windows בערך זה מה שכתוב, אבל המערכת עולה ללא בעיות וללא תקלות או תקיעות שונות, פשוט אין לי מושג למה זה חודש כבר מופיע ככה.. מישהו יודע מה זה או אם יש בעיה עם הוינדוס?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. במחשבי, עם מערכת הפעלה , WIN XP PROלצערי חטפתי וירוס שהיתימר להיות Vista Anti Virus בין היתר השרץ הזה משנה את צבעי הדסקטופ לכחול כהה ומוסיף תמונה של אזהרה. לאחר "טיפול" איתור קובץ השרץ מחיקתו וסריקות באנטי וירוסים נוקה השרץ והמחשב עובד תקין. כולל "ניקוי" התמונה מהדסקטופ והחזרת הצבעים לקדמותם. אולם - חל שינו בטאבים של חלון DISPLAY PROPERTY במצב נורמלי יש בו 5 טאבים: Themes, Desktop, Screen saver, Appirence, Settings לאחר ניקוי הוירוס יש רק 3 טאבים: Themes, Appirence, Settings. איך מתקנים את זה ומחזירים את המצב לקדמותו?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים