Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 התקנות ווינדוס כל אחת על דיסק פיזי אחר כל התקנה רואה את ההקנה השניה (שתיהם XP דרך אגב...) הכל טוב ויפה... אני מעוניין להעתיק תקיה מסוימת מהוינדוס הראשון לשולחן עבודה של הווינדוס השני אבל הקטע הוא שאני לא רוצה שזה יהיה חד פעמי אני מעוניין שכל פעם שאני ישנה את התוכן של התקיה הזאת, העותק בהתקנה שהניה של הווינדוס גם ישתנה (בהתקנה של הווינדוס השני אני לא משתמש הרבה אז לא מפריע לי שהדיסק הפיזי השני יכתוב כל פעם שהראשון כותב) כמו סוג של RAID 1 אבל רק עם תקיה מסוימת במקום כל הכונן או מחיצה שלמה מישהו יודע איך אני יכול לעשות (אם בכלל) דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן, ולכן ההשוואות של ויסטה 64 מול 32 לא רלוונטיות בשבילי כי יש לי רק 1GB של זכרון .. השאלה היא איזה גירסה תהיה עדיפה על המחשב שבמפרט לצרכים הבאים: 1. תכנות VISUAL STUDIO 2. משחקים
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תוכנה שעושה גיבוי ושיחזור למחשב היא עובדת שמים דיסק בכונן לוחצים ריסט למחשב וזה עולה (הונדוס לא עולה ) אני מנסא לעשות את זה במחשב של אחי אני סם תדיסק והוינדוס עולה כרגיל איך אני יכול לתקן את זה :'( תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
המחשב כל הזמן מתריע לי שכונן C מלא אבל הוא בכלל לא! יש לי 100 ג' בכונן C ולפי הבדיקה שלי יש רק אולי 10-15 ג'יגה של חומר. האם זה וירוס? מה אפשר לעשות במצב כזה? עשיתי DISK CLEANUP אבל זה לא עוזר... מצורפים 2 קבצים, האחד שאני מסמנת את כל התכולה של כונן C, והשני זאת הבדיקה הרגילה של ווינדוס. (ואני בת!!!) תודה לכל העוזרים! מורן[br]פורסם בתאריך: 13.08.2008 בשעה 12:30:28 וגם שכחתי להגיד שעשיתי סריקה לוירוסים וספאם....הכונן כל הזמן מראה גדלים שונים של מקום פנוי... מה זה??? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בתכלס ביטלתי כבר את הדבר הזה דרך הלוח בקרה , אבל כל הזמן יש לי מין התראה קטנה כזאת בצד שקופצת ליד השעון שואמרת שהבקרת חשבון משתמשים מנותק זה משגע אותי אפשר לבטל את זה איכשהו ?! זאת הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב עכשיו קיצר הווינדוס היה מותקן על C מן הסתם פירמטתי את C לפני הפירמוט גיביתי את כל הדברים ל-D היה ב-D רק תקייה אחת בשם גיבוי שום תקייה או קובץ אחר פירמטתי את C הכל עובד טוב והכל פתאום אני רואה שכל הקבצים והקבצים של הווינדוס וגם Program Files וה-WINDOWS משל הערכת הפעלה לפני הפירמוט עברו ל-D ! וכל הקבצים שגיביתי כאילו מהתקיות האלה שהם היו ב-C לפני הפירמוט לא נמצאים שם
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בWindows 2000 אם רושמים בRun או בCMD Ping -a "Ip Address" -t, המחשב מבצע פינג לכתובת IP הנ"ל ומראה גם את שם המחשב. בXP, זה לא עובד, כלומר לא רשום בCMD את שם המחשב. יש איזושהי פקודה אחרת שדרכה זה יכול לעבוד בXP? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, הבעיה: אני עובד הרבה עם ה-WORD ובזמן כתיבת מסמך WORD אני לא יכול לשנות שפה בעזרת צירוף המקשים במקלדת ALT + SHIFT. שמתי לב שגם ב- NOTEPAD או WORDPAD ישנה אותה בעיה. מה שכן, ב- Start-RUN אני יכול לעשות החלפה בזמן הקלדה כנ"ל לגבי תוכנות אחרות (ECXEL, IE7 ...... ) הפעולות שעשיתי: בדקתי באזור שפות שאכן קימות מקלדות בעברית ואנגלית החלפתי אפילו מקלדת אבל לא עזר. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לנקודה אחרת אך לא עזר. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש רק את ה- WORD אך לא עזר. ניסיתי להסיר את כל חבילת האופיס ולהתקין מחדש אך לא עזר. עשיתי Windows Update אך לא עזר. עשיתי REPAIR לכל ה- WINDOWS עם דיסק התקנה …
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הי, התקנתי XP SP3 ואחריו במחיצה אחרת Vista Ultimate. כשאני ב XP,כל פעם שאני מנסה לפתוח או לבדוק קובץ בתיקייה במחיצה נייטרלית (תיקיית קבצי התקנה למשל) אני מקבל הודעת שגיאה Explorer-application error, עם שגיאת זכרון...memory reference )7XoX000 והחלון נסגר. שמתי לב שזה קורה בעיקר , אם לא רק, בקבצים שיצרתי או הורדתי בויסטה, ושאני מנסה לגשת אליהם ב XP. אפילו להעתיק את הקובץ למקום אחר הוא לא נותן לי... מה עושים (חוץ מלפרמט?) תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
*כותרת* למה צריך תיקיה של 32 ותיקיה של 64 בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בסיום עידכון [64 ביט,הום פרימיום] מופיעה שגיעה 80070246 מצאתי את זה בקושי רב באתר מיקרוסופט : http://support.microsoft.com/kb/942968#top למישהו יש המלצה מה לעשות?לא נראה לי תקין בכלל....
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התקנתי WIN XP PRO + SP2 הוא באנגלית, התקנתי חבילת עברית הכל טוב ויפה רק יש בעיה נגיד במקום שיהיה "המחשב שלי" רשום MY COMPUTER וכו' נגיד אני רוצה לעשות העתק-הדבק אז במקום זה רשום עדיין באנגלית... מה לא הגדרתי נכון? כי רובו בעברית, לא כולו
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם ויינדוז חוקיים. קניתי זה עתה שני מחשבים חדשים שיחליפו את הישנים. האם אני יכול להשתמש באותם מערכות הפעלה חוקיות שקניתי ממש לא מזמן על המחשבים החדשים במקום הישנים?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שאני מכניס את הדיסק של ה-XP שאני מאתחל את המחשב אז הוא טוען לי את הדיסק נכנס למסך הכחול והכל ואיך שזה מסיים לסרוק את כל החומרה הוא נותן לי איזו שגיאה משהו על ההרדיסק וי שלי רק אפשרות לצאת מההתקנה... ושהמחשב נטען רגיל הויסטה עולה רגיל מה הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי משו במחשב ואיכשהו הגעתי למצב שנכנסתי לתיקיית מערכת של חלונות SYSTEM32 ומהתיקייה הזו גזרתי קובץ הנקרא SHELL32.DLL והעברתי אותו לשולחן עבודה על מנת לבדוק משהו עכשיו,כאשר אני בא ליפתוח את המחשב הכל עובד כמו שצריך עד שהוא מגיע למסך של הכנסת סיסמא ושם הוא אומר לי שהקובץ חסר,התקנה חוזרת יכולה ליפתור את זה ואז הוא עושה לי ריסט חשבתי שאולי אוכל ליפתור את הבעיה בכך שאני אכניס את הדיסק של חלונות ואנסה ךעשות תיקון וכדומה בכדי להחזיר את הקובץ למקומו כאשר הכנסתי את הדיסק ורציתי לבצע BOOT המחשב אומר לי שהBOOT לא תקין וניסיתי כבר עם שני דיסקים והוא אומר אותו הדבר רציתי לדעת מה אוכל לעשות בשביל ליפתור את הבעיה? יש מערכת הפעלה XP PRO ויש לי רק חשבון משתמש אחד והוא האדמ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שאתם מכירים בדיסקים SATA ניתן להגביר את ביצועיי המחשב ע"י סימון האפשרות הזאת במנהל ההתקנים, מאפיינים על ההארדיסק ומדיניות (רק בויסטה). הבנתי שהפעולה הזאת גורמת לאבדן מידע בהפסקת חשמל, קודם כיביתי את המחשב דרך הכפתור ולא דרך הווינדוס, ושהפעלתי את המחשב מחדש הווינדוס רשם לי שחסר קובץ למערכת (במסך כחול) ולכן ווינדוס לא יעלה, עשיתי תיקון מחשב ע"י הדיסק של ויסטה והמחשב חזר לפעולה... זה קשור לזה שסימנתי את זה? מומלץ להשאיר את "אפשר ביצועים מתקדמים" מסומן כל הזמן? או שבכל הפסקת חשמל כל קבצעי המערכת שהיו בCACHE של ההארדיסק ימחקו ותמיד יהיו חסרים קבצים במערכת?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף שפת כתיבה עברית על ווינדוס XP PRO בצרפתית,ניסתי להתקין את ה MUI בעברית אבל זה לא נותן לי זה אומר שאפשר רק על ממשק אנגלית, יש אולי למישהו פיתרון? תודה רבה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס ויסטה אחריי שאני מדליק את המחשב אני משתמש בו קצת ואז הוא נתקע ולא יכול לעשות כלום חוץ מלהזיזי את העכבר וניסיתי הכל! מה אני עושה בששביל לפתור תא הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הורדתי איזה theme לויסטה אבל המדיה פלייר לא תואם בצבע בכלל, האם יש אפשרות לשלוט בצבעים שלו, או יותר טוב, לעשות אותו שקוף?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הסתכלתי קצת בדיונים של ויסטה ואקס פי והצליחו מאוד לבלבל אותי, אז אם מישהו יכול לעשות לי סדר ופשוט להגיד לי איזה מערכת כדאי להתקין (64 ביט או 32 ביט, אקס פי או ויסטה)? יש לי: e6300, 2GB RAM אני פשוט רוצה שהמחשב ירוץ מהר בלי בעיות (אני לא גיימר רציני!)
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קורה לי מידי פעם שאחרי ריסט הרזולוציה שלי יורדת מ-1680X1050 למשהו קטן יותר או שהיא נשארת כמו שהייתה אבל המסך כאילו זז הצידה מעט ואז יש לי בצד אחד פס שחור ריק. אני עם כרטיס חדש של ATI עם הדרייברים האחרונים ואחרי שאני מחזיר את זה בעזרת ה-CCC זה תמיד חוזר לאחר ריסט.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
התקנתי למישהו XP ומסתבר שמדיה פלייר לא הותקן בכלל זה יותקן בעידכונים? אפשר להביא אותו בנפרד? ניסיתי להוסיף אותו דרך הקונטרוך פאנל אבל הוא לא מופיע
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי אנשים קודם כל אני יודע שמה שאני ירשום אולי קצת לא מתאים אבל אני נואש כבר קניתי משחק גינרלס אורגינלי אתם יודעים הישן לא ריד אלרט 3 או כל השטיות חבילה מהחברה והכל כמו שצריך אני מתקין והכל בסדר ואז שאני מנסה להיכנס הוא מתחיל לטעון ואז נעלם כאילו לא עשה כלום ועשיתי כבר פורמט וניסיתי הכל לא יודע מה ההבעיה אמרו לי שיש מצב שבגלל שיש לי ati 4870 אז זה לא תומך או משו בקשה עם מישהו יכול לעזור או רמז או משו אני יודה לו מאוד! יש לציין שהווינדוס הוא xp sp3 (חבל גם על ה 100 שקל ששילמתי על הגירנלס והגינרלז זירו )
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה במחשב שאומר שקובץ כלשהו פגום או חסר - C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe כדי לתקן אותו הבנתי שאני צריך להכנס למסוף שיחזור . נכנסתי למסוף שחזור ולהפתעתי נדהמתי לראות שעלי להזין סיסמא של Administrator כדי שאוכל לתקן את הבעיה. הבעיה כרגע היא שאין לי גישה למסוף השיחזור כי הוא מבקש סיסמא.. מה עושים כדי לפתור את הבעיה ? ? ?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-