עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קרתה לי היום תקלה מעצבנת מאד שבה כל ההגדרות של ה-USER PROFILE שלי הלכו לאבוד או במקרה הטוב נמצאות היכנשהו ואוכל לשחזר אותן. במהלך BOOT רגיל התקבלו פתאום כל מיני הודעות על בעיות שונות ומשונות והתוצאה הסופית היתה שהמערכת העלתה את את ה-DEFUALT USER PROFILE וכך נעלמו לי כל האייקונים מהדסקטופ וכל התכניות בתפריט START-ALL PROGRAMS וכל שאר ההגדרות הספציפיות לפרופיל שלי הוחלפו לכאלה של אחרי התקנת XP. צריך עצה איך לחזור לפרופיל שלי שמלפני הצרה הנ"ל. בתודה מראש. RM

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, שלשום פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש וכפי שתראו יש לי בעייה רק באתר הזה עם סרגל הכלים של HWZONE, מישהו יודע איך לתקן את זה זה ממש מפריע זה שקוף כזה וממש מפריע לגלישה... תודה לעונים, דודי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

3. היי! יש לי בעייה חדשה שמעולם לא נתקלתי בה בעבר. כשאני מבצע פעולות מסויימות במערכת ההפעלה שלי, מהסוג האלמנטרי ביותר כדוגמת: לחיצה על מקש ימני על כפתור ה-Start, או בלחיצה של מקש ימני על איזשהו קובץ, או סתם לנסות למחוק איזהשהו קובץ, נוצר Delay של בערך 7 שניות בין הלחיצה עד להופעת התפריט או הדיאלוג המתאים. בזמן הזה אי אפשר לעשות דבר, הסמן הופך לשעון חול והמחשב כמו ניתקע, למרות שאם הוא מבצע איזושהי פעולה היא לא נפסקת, אבל השליטה שלי על המחשב אובדת לאותן 7 שניות, שבהן אני צריך לחכות עד להופעת התפריט. המפרט הטכני - מעבד AMD Athelon 1.2 , מערכת הפעלה Windows98 SE. אם צריך עוד פירוט אז אתן אותו. למי שיכול, תעזרו לי בבקשה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by gforce,

שלום, כאשר אני מנסה להעתיק קובץ (על קובץ שקיים כבר) לשרת הקבצים שלי הוא נותן לי הודאת שגיאה כאשר אני מנסה למחוק את אותו קובץ הוא לא נותן לי ואומר שיכול להיות שהוא בשימוש נכון שהקובץ בשימוש אצל אנשים אחרים אך כשאני מעתיק קובץ לשרת אחר (כאשר הקובץ פתוח ע"י משהו) הוא לא נותן לי שגיאה כנראה שזה בהגדרות של השרת או משהו כזה משהו יודע ??? תודה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by omrik10,

לאחר זמן מה שהמחשב עובד אני רואה שכל הזמן יש גישה לדיסק הקשיח בלי שאני עושה כלום באותו זמן. ב performance ניתן לראות שה idle על 95% וגם זיכרון אין שום דבר חריג. המחשב באותו זמן מגיב מאוד מאוד לאט בכל פעולה. לא מזמן ביצעתי defrag. אפשר לדעת איזה תהליך ניגש לדיסק ? מה יכולה להיות הבעייה ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by zoyaniv,

שלום בימים האחרונים מופיעה לי די הרבה השגיאה של מניעת מנת ביצועים, עד ללפני כמה ימים מעולם לא נתקלתי בתקלה הזו. אין לי מושג איזו תוכנה גורמת לשגיאה המלווה גם בשימוש מוגבר במעבד והאטה כללית של המחשב גם אני לא יודע איך אפשר לבדוק את גורם לתקלה. אני אשמח לעזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by אנדי,

שלום לכם ומועדים לשמחה. בתקופה האחרוני אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם, איני יודע מה גורם לה. ראשית אציין שאני עובד עם חלונות XPsp2. מערכת המחשב איתה אני עובד היא בת חצי שנה בערך, והיא מבוססת מעבד אינטל core2duo בסיסי (מחשב לישומי משרד ותקשורת), 2 ג'יגה-ביית זכרון של יצרן מוכר בשוק (667MH), ודיסק בנפח 255 ג'יגה-ביית. לכאורה לא צריכה להיות בעיית חומרה כלשהי, לבטח לא בעיית משאבי מערכת - המחשב הזה נחשב למערכת מאורגנת ומסודרת, בלי הרבה זבל, בלי תוכנות מיותרות או כל מיני קבצים תועים. מערכת ההפעלה זוכה לטיפול תחזוקה תדיר בעזרת תוכנות התחזוקה המובילות את השוק, ובכל זאת... קורה לי מדי פעם שאני מעביר את המחשב למצב שינה (את המחשב הזה, לצערי, לא ניתן להשאיר פועל ברציפות), ואז …

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  8. יש לי בעייה שקוראת לי כל פעם לא בזמן מוגדר או שאני עושה משהו מיוחד פשוט סתם קוראת ואחרי זה אי אפשר להיכנס לאינטרנט או לשמוע מוזיקה וזה מסתדר רק אחרי הפעלה מחדש הנה התמונה של הבעייה(מצטער שזה ככה כל אתר אחר לא עבד לי) http://www.yousendit.com/transfer.php?action=check_download&ufid=7279D7D844FAC709&key=31fec6547b88107d4f3aa53725c72a419e2871e6

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  9. יש לי בעיה במחשב כבר כמה זמן שאני לא הצחלתי לפתור ועכשיו הבעיה הזו בכלל לא עוזבת אותי וממש מרגיזה ומורידה מרמת החוויה והשימוש במחשב. הבעיה היא שכל פעם שאני מדליק ת'מחשב קופצת לי הודעה של אשף החומרה חדשה שזוהתה ואז אני עושה סיום וזה לא עוזב אותי אף פעם! להלן פרינט סקרין של ההודעה- אני לא יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה, אני אשמח לפתרון כי כרגע אני מעלים עין ומשאיר לבעיה לשבת בצד אבל זה עושה לי הרבה בעיות במחשב של אי אפשרות לפתוח תמונות וכאלה שזה מרגיז ובכללי ההודעה הזו תוקעת לי ת'מחשב.. הרבה תודה רבה על העזרה לכל העונים~!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, יש לי HD מלפניי שנתיים 160G שעבד עם p4 שמותקנת עליו מערת הפעלה. כיום ניסיתי לחבר אותו למחשב חדש c2d ובטעות שמתי אותו בsata הראשון והדלקתי את המחשב, ראיתי שהוא לא עולה אז כיביתי אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור הפעלה. חיברתי את הHD של המחשב c2d לSATA הראשון ואת הHD השני לSATA השני ואז הוא מעלה לי אפשרות בחירה של להתחיל רגיל או safe MODE על רקע שחור, ניסיתי לעשות רגיל והוא טען את הוינדוס ולאחר מכן פתח מסך שחור שרואים בוא רק את העכבר. טוב ניסיתי שוב ושוב ושום דבר לא עלה אז ניתקתי את הHD של ה160 וניסיתי להפעיל את המחשב ושוב הוא העלה לי את אותם אפשרויות של הרגיל או SAFE MODE ניסיתי רגיל ושוב רואים כמו מקדום וגם את הSAFE MODE לא עלה, מה עליי לעשות??? אני רק רוצה שהמחשב יעבוד מ…

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  11. אני משתמש בתוכנה autorun.exe כדי להעיף/לצפות בתכונות שעולות לי עם המחשב. למי שיש או מכיר יודע שמפעילים את התוכנה, קיים למעלה Windos logon, שזה התפריט של המשתמשים שנפתח ראשון איך שמפעילים את המחשב. אני חשבתי שאם אני יבטל את אותו אז אני יוכל להכנס בלי המסך פתיחה (המעצבן). למזלי הרע, לא קרה כך. מה שקרה נוצרה בעיה כפולה פי 2 מהבעיה הקודמת, כאשר אני מפעיל את הווינדוס אז ה autorun מבטל את הכניסה והווינדוס משאיר את הכניסה כך שלמעשה אם אני לוחץ על השם משתמש אני נכנס ויוצא תוך מספר מאיות. ובכן מי שמכיר את התוכנה יודע שהקובץ שנשמר הוא קובץ טקסט שנקרא AutoRun.txt ושם נמצאות הפקודות שמבטלות את התוכנות דרך ה CMD ---> msconfig. במילים אחרות אני צריך לפתוח את ה-DOS מבלי להכנס לוו…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by -Chen-,

שלום. כשאני משחק במשחקים כבדים שלוקחים הרבה זכרון, הם מתחילים להיות איטיים טחרי זמן לא קצר. וכשאני יוצא לדסקטופ, אני רואה בבאר אייקון של תמרור צהוב עם סימן קריאה שמודיע שלי שכמות הזיכרון מועטה מידי... המפרט שלי הוא זה: pentium 4 2.8 GHz 1024 DDR radeon 9800 XT רשימת התהליכים שלי: http://img103.imageshack.us/my.php?image=36655648zb.jpg יש לי וירוס או ספייוור? או תוכנות לא שימושיות שלוקחות הרבה זיכרון? תודה. אני רוצה להוסיף שאני משחק במשחקקים כמו Battlefield 2 ו-Doom 3 שלוקחים 700 ומעלה זיכרון, וזה עדיין לא מספיק, ואני סוגר את כל התוכנות לפני שאני משחק.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני משתמש באיכס פי (xp) .. ושאני מעלה את המחשב הוא מתחיל להעלות את המערכת הפעלה ואז הוא מראה לי מסך כחול וכתוב עליו : ברוכים הבאים..ואז זה נעלם ונשאר המסך הכחול וזהו הוא נתקע...ואני צריך לאתחל את המחשב מחדש בשביל שהוא יעלה ..וזה קורה הרבה פעמים כמעט בכל פעם שאני מדליק את המחשב אחריי שהוא היה מכובה! 1.מה הבעייה?? 2.איך אני פותר את זה??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם... בוינדוס XP ידעתי איך לפתור את הבעייה בשנייה פשוט בלוח בקרה ואז עוד משהו שטח איחסון ואז לעשות התחל לכונן משהו כזה... אבל אחרי שחבר שלי חזר ל-XP והביא לי את הויסטה אולטימייט 64 ביט שלו ( אבל באנגלית... ) אני לא יודע איך לפתור את הבעייה הזו.... אם אפשר הסבר מדוייק באנגלית איך אני עושה את זה... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי איך אני מחזיר את המחיצה השנייה ( עם 240 ג'יגה שצריכה להיות... ) אני מאוד יודה לו תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי... נב: חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי תשובה לבעייה...

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  15. לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה בווינדוס אז מחקתי אותו והתקנתי אחד אחר(מדיסק אחר) עכשיו יש לי בעיה בכל מיני תוכנות(כמו מירק או סרבר אקסטרקטור( מי שמכיר)) שבמקום עבריית יש סימני שאלה או ג'יברישבווינדוס הקודם זה לא היה לי בגלל זה אני חושב שהבעיה בווינדוס יש לבעיה פתרון?

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by galsko,

התקנתי win7 באמת אחלה של ווינדוס ממש מרוצה אבל יש לי בעיה אחת הסונאד אצלי לא בסדר אני שומע מאוזניה אחת ואחת לא וניסתי לחבר גם רמקולים וגם מרמקול אחד כן ואחד לא בדקתי בהגדרות של הכרטיס והכל והכל טוב ! גם האיזון אני לא מבין מה הבעיה עם זהעוזר הלוח שלי הוא p35ds3l

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  17. אז ככה פתאום התחיל לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מדפדף באתרים או בתיקיות שאני משחק אם הגלגלת זה עולה ויורד נורא לאט מה זה יכול להיות הבעיה תודה ענקית לעזורים.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by sagiv,

שלום לכולם לפני מספר שבועות התחילה לי בעייה מעצבנת וקצת מציקה אני לא מצליח לעדכן את הכרטיס מסך שלי nvidia ברגע שאני הולך למרכז העידכונים של הכרטיס זו הודעה: אשמח לעזרה בנושא תודה וסוף שבוע נעים

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by AgEnT_OrAnGe,

שלום לכול חברי הקהילה המלומדים! לפני כשבוע ביצעתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה win xp pro אם sp2. מאז המחשב כאילו שוכח את מה שאני עושה עליו אחרי הכיבוי שלו, לדוגמא: אני מכוון רזולוציה של המסך ואחרי הרסטרט הוא מחזיר אותה להגדרות הראשוניות אני מתקין את הדרייבר של כרטיס הקול, אחרי הרסטרט הוא שוב מאבד את הדרייבר וצריך להתקין שוב. הוא מתקין אוטומוטית את הדרייבר של העכבר מחדש אחרי הרסטרט והכי קריטי, אחרי כול הפעלה מחדש, האנטיוירוס נעלם כלא היה. אנא, עזרו לי לפתור את "בעיית הזכרון" המוזרה הזאת! תוודה מראש! מיכאל

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by Evilution,

שלום לכולם! התקנתי ויסטה פרמיום לאחרונה, סה"כ מערכת מעניינת, אולם נתקלתי בבעיה אחת מעצבנת שלא מצאתי לה פתרון: בכל פעם שהמחשב נכנס למצב המתנה או שינה וכו', הוא לא מצליח לצאת ממנו! המחשב עובד אבל המערכת תקועה. למישהו יש רעיון? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. היי אני יודע שזה אולי נשמע מוזר אבל כשאני מפעיל "עומס רציני" על הרשת, כמו נניח פותח הרבה דפים, מעלה הרבה לינקים, עושה כל מיני TWEAKS לרשת ככה שתעלה דברים ברקע וכו'. חלונות VISTA מידי פעם מגמגם. השאלה שלי האם יש איזה שהוא PATCH כמו שהיה לחלונות XP שתקין בעית HALF OPEN CONNECTION בTCP, גם לחלונות VISTA? או משהו דומה לפחות? פשוט נראה כאילו הVISTA "נחנק" כתוצאה מעומס מסויים עליו (משהו שברור לי לא צריך לקרות, במחשב חלש מן המחשב הזה פי כמה וכמה שהרצתי בXP לא הייתה שום בעיה)

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  22. שלום לכולם מאז השדרוג ל10 החלה בעיה שאני לא מוצא לה פתרון כל פעם שאני פותח חלון חדש דרך ה"סייר קבצים" (המחשב שלי \ open with... דרך כל תוכנה וכדומה) החלון של הסייר קבצים נתקע לעשר שניות וכותב "לא מגיב" אם אני אלחץ עם העכבר על החלון, אחרי עשר שניות בערך הוא חוזר לעבודה. זה קורה גם אם אני מנסה לפתוח קובץ דרך תוכנה למשל פוטושופ, ברגע שאני לוחץ open with.... או save as למקום מסוים ואז נפתח החלון של הסייר קבצים שוב נתקע החלון לעשר שניות. מישהו מכיר את התופעה? יש דרך לפתור אותה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. שלום. קניתי מחשב נייח חדש ללא מערכת הפעלה וקניתי גירסאת שידרוג והתקנתי את המערכת הפעלה. בעת ההתקנה ההיתי עם הכרטיס מסך המובנה של המעבד i5 3570k)hd4000 ) השבוע התחדשתי בכרטיס מסך gigabyte gtx660 oc 2gb חיברתי אותו והורדתי מאנוידיה דרווברים הכי עדכנים. המשחקים פועלים טוב אבל הממשק מטרו לא פועל כשורה הכל לחיץ ופועל אבל בתפריט מטרו הראשי ישנם המון חלקים במסך הופכים להיות שחורים וחוזרים לעצמם באקראי (הריבועים המתעדכנים לייב, לא האיקונים) ובנוסף שאר הממשק (נגיד בהגדרות) הושחר באקראיות ולא רואים את כל הפריטים במסך וכאשר עוברים עם העכבר זה ״נפתח״ בקיצור באג רציני כמו כן אין עידכונים בוינדוס אפדייט שלא בוצעו כיבתי את הכרטיס מסך המובנה דרך הביוס וזה לא עוזר , בשום אופציה אשמח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by iquitos,

שלום לכולם, בשבוע שעבר התקנתי את המערכת ההפעלה המהוללת WIN7 בתצורה של 64 ביט ואני ללא ספק מבסוט ממנה עד הגג, מהירה נראית טוב וכו וכו.. רק מה יש בעיה רצינית, אפילו אקוטית: כל פעם שאני נכנס לאתרים שדורשים התקנה של פקדי active x (מכל הסוגים: ווידאו, צ'אטים, ועוד) המערכת מקפיצה לי הודעה שבא היא מבקשת את רשותי להתקין את הפקד הספציפי, אני לוחץ על אישור ואז ההודעה קופצת פעם נוספת עוד פעם אני לוחץ על אישור ואחר כך עוד כמה פעמים של אותה רוטינה בסופו של דבר המערכת לא מתקינה את הפקד ואני לא יכול לצפות בתוכן המבוקש או להיכנס לצ'אט או כל דבר אחר (אתר canyourunit לדוגמא) כדי להתמודד עם הבעיה ניסיתי הכל: שיניתי הגדרות ב internet security- לא עזר, ביטלתי את כל ההגדרות והשארתי את הדפדן…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  25. Started by mulderfox,

יש לי בעיה בXP - הAUTODIAL כבר לא עובד, למרות שהוא מוגדר לעבוד בINTERNET OPTIONS של אקספלורר. (זה לא משנה אם אני מסמן DIAL WHENEVER, או ALWAYS DIAL) למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.