עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם, בניתי מחשב חדש. התקנתי XP SP2 חוקי עם רשיון שיש לי . שהתחלתי לעדכן הוא הראה לי שיש עדכון לSP3 עדכנתי הכל עבר חלק . עכשיו שניסיתי לבדוק שיש עדכונים נוספים גילתי שיש עוד 15 עדכונים חלקם של XP, של IE 7 ושל OFFICE 2007 (שגם הוא עם רשיון). התקנתי ידני SP1 לOFFICE 2007 וכמות העדכונים ירדה ל 13. מפה אני לא יודע מה לעשות המחשב לא מוכן לעדכן את העדכונים שהוא הוריד . לא מעדכן ממערכת ההפעלה וגם לא מכיבוי ועדכון . אני אשמח לעזרה. המחשב חדש רק שלשום הותקן אני ממש לא רוצה לפרמט שוב . בתודה מראש למגיבים .

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by shimonsky,

מישהו יודע כמה מקום מומלץ לשים במחיצת C עם ויסטה?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by zaroor,

שלום לכם ראיתי לא מזמן איזה מדריך כאן בעיברית של יצירת דיסק התקנת WINDOW XP שי בו את כל ההגדרות שרושמים אותם מראש עם SP2 ואז ההתקנה רצה לבד הכוונה להכין דיסק CD לא מצאתי את הכתבה האם מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BeN-T,

שלום ברשותי Xp professional באנגלית מקורי.רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני הופך אותו לעברית?! והאם זה יעשה לי בעיות?? (אם יש דבר כזה ואינו עושה בעיות בווינדוס אני מאוד ישמח ללינק.) בתודה. בן.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by asilbob,

אני מתקקין לחבר תמחשב עכשיו יש לו ווינדוס מקורי ללא חבילת שירות עכשיו בהתקנה אחרי שהמסך עושה פירמוט אז רשום שהוא מפרמט ואז מתקין ואז שהוא בא לעלות תמסך הכחול הזה נריאה לי אחרי המסך הזה http://213.8.106.62/windows/win/images/FormatXP_012.png אז אני מקבל מסך כחול עם שגיאה ואין למחשב עצמו SATA אז מה יוכלה להיות בדיוק הבעיה ?

6. אוקיי. אחרי יותר משנה ללא פרמוט, פירמטתי היום את המחשב. התקנתי את הXP, הכל הלך חלק, המערכת עלתה כמה פעמים חלק אחרי ריסט. הכנסתי את דיסק ההתקנה שהגיע עם לוח האם (שהשתמשתי בו בעבר פעם אחת בלבד, כשקניתי את המחשב), התקנתי את מה שצריך, ואחרי הריסט אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להעלות את הווינדואוז משום שדרייבר pci שאמור להיות בתקיית הXP חסר או פגום. (ההודעה עולה עוד בממשק דוס, לפני שמסך הוואלקם עולה, אחרי שעוברים את האפשרות להכנס לביוס). הוא ממליץ לבצע repair של המערכת. ניסיתי, הוא נקתע איפשהו בהתקנת devices. פירמטתי שוב, הורדתי את הדרייבר של הlan (שמובנה בלוח אם) מהאתר של ג'יגהבייט במחשב אחר, והתקנתי אותו. אני לא יודע מה לעשות כרגע - האם להתקין את שאר הדרייברים מהאתר שלהם? מה…

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  7. היי לא יודע למה אבל בראוטר כשהיה מחובר למחשב הקודם לא הייתה בעיה (יש לי מודם ראוטר של בזק, מהסוג שגם אלחוטי) וכרגע שאני בחלונות VISTA עושה בעיות וחוסם לי פורטים מישהו יודע מה הבעיה ומה אני יכול לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by Kfir2,

יש לי מעבד AMD Athlon 64 3200+ ושמעתי שיש בעיות עם ה-SP3 ומחשבים עם מעבד AMD. האם כבר סידרו את הבעיה הזאת? והאם כדאי לי לשדרג ל-SP3, או שהוא עדיין מלא בבאגים?

9. Started by Lahad,

אהלן, לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש - מחשב מדהים! מפרט : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX Thermalright Ultra 120 Xtreme Gigabyte GA-X48-DS4 Thermaltake Armor Plus Black + Window 2 Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Evercool Red Scorpion 140mm (With 120mm Adapter) 1200RPM <22dba Corsair 750TX 60A @ 12V OCZ 4GB DDR2-1066 DualKit (2x1GB) HeatPipes Reaper CL5-5-5-15 Western Digital 500Gb 16MB AAKS WD 300GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor BFG Nvidia GTX280 1GB DDR3 HDMI OCX Retail Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail מעבד עבר OC והוא נמצא על 3.2 כרגע, המחשב פשוט מדהים מכל המובנים. אבל יש בעיה קטנה אחת , מין סוג של "איבוד אייקונים…

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by badtoyboy,

קניתי היופם כ.מסך תומך DX10, והשאלה שלי - האם עדיף להתקין VISTA בשביל ה DX10 (יש לי 2GB RAM, ATHLON X2 4000+ SEAGATE 7200.11) או להתקין את הפאטצ שמאפשר להשתמש ב DX 10 ב WINDOWS XP ? תודה מראש~!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by IlanF,

אז כמו שהכותרת אומרת, ויסטה יוצא לי מסטנדביי כשאני מזיז את העכבר. אני רוצה לבטל את ה"אפשרות" הזאת.. אני רוצה שיצא מסטנדביי רק כשאני לוחץ על המקלדת.. איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by orninyo,

איך שולטים על מה שיופיע בתפריט הזה? משום מה נעלמה לי האפשרות ליצירת קובץ טקסט חדש.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  13. לפעממים מופיע לי הדבר הבא: http://www.siz.co.il/my.php?i=ymjztmmvnneh.jpg ואז האינטרנט מתנתק ואי אפשר להתחבר חייב לעשות ריסט

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by shapiro.guy,

קניתי מחשב חדש ובחנות המוכר אמר שויסטה 32 ביט ינצל רק כ- 60% ממעבד 4 ליבות (הוא המליץ לי לקחת 2 ליבות, וזאת הייתה הסיבה שלו)... הוא צודק? אז חשבתי לקנות 64 ביט, אבל הוא אמר שהרבה משחקים לא יעבדו על 64 (sims 2, למשל)... זה נכון?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by harel156,

נתקלתי בבעית שחזור מערכת מופיעה לי הודעה שחזור מערכת נמצאת בשמוש ע"י תוכנית אחרת נסיתי במצב בטוח ועוד אפשרויות ולא ניתן ועוד בעיה צירוף המקשים CTRL?ALT?DEL עולה תוכנה לסגירת תוכניות שנתקעות כעת זה לא עולה אם יש מי שיכול לעזור תודה מראש

16. שאלה :בגוף הנושא...

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  17. נתקלתי בתקלה מסובכת שבה ה-XP נתקע בוולקאם סקריין (מתחבר רואים חצי שניה את שולחן העבודה וחוזר לוולקם סקריין) סייף מוד לא עובד ותיקון ההתקנה דרך דיסק WINXP לא זמין (כתוצאה מגרסאות שונות בין הדיסק התקנה לדיסק שיש ברשותי כעת) במצב כזה אני משתמש ב-BOOT CD שנקרא ERD COMMNDOR ומשם עושה שיחזור מערכת לנק' מסוימת הבעיה עכשיו היא שמחקתי את נק' השיחזור דרך ההגדרות של "ניקוי דיסק" ואין לי נק' שיחזור לחזור אליהם לכן, אשמח לדעת האם יש דרך שאני אצליח לשחזר את קבצי השיחזור שמחקתי (לפני שהתקלה הופיעה) מההגדרות של "ניקוי דיסק" ??? איפה קבצים אלו ממוקמים?? ומה הסיומות שלהם? זה הדבר היחיד שאני חושב שיכול להצליח אבל אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by oded6188,

כל יום קופץ לי החלון הזה של העידכונים ושואל אותי האם ברצוני להתקין את העדכונים שהורדו... אני בוחר ב: Express installation... ואחרי כמה שניות אני מקבל את זה: The followong updates were not installed: Security Update for Outlook Express for Windows XP (KB951066) Cumulative Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB953838) Update for Windows XP (KB952287) Update for Windows XP (KB951072) Windows Malicious Software Removal Tool - August 2008 (KB890830) Security Update for Windows XP (KB950974) Cumulative Security Update for ActiveX Killbits for Windows XP (KB953839) Security Update for Windows XP (KB946648) Security Update for Windows XP (KB952954) זה אפילו לא…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  19. יש לי בעיה במחשב השני כל פעם שהווינדוס (XP) עולה הוא מבקש דיסק מערכת (תקלת אתחול, בבקשה הכנס דיסק מערכת) אחרי שאני מכבה ומדליק זה בדרך כלל מסתדר התקלה חוזרת על עצמה בכל הפעלה בנוסף לכל המחשב איטי מאוד (לא יודע עם זה קשור) ואני חייב לציין שכל זאת לאחר פירמוט

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by tzr84,

שלום לכולם, המפרט שלי בצד... אני עובד היום עם ויסטה אולטימייט 32BIT SP1. חשבתי לעבור ל64BIT אבל אחרי שקראתי את האשכול בנעוץ אני מתלבט ולא מצליח להחליט... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by gargoil,

בוקר טוב לכולם! ברשותי מחשב p4 2.8Ghz 1Gb Ram מריץ xp sp2 בתוך רשת אירגונית. הבעיה היא שכאשר אני מדפיס המדפסות נתקעות גם בהדפסת רשת וגם בהדפסה מקומית. בבדיקה מעמיקה התברר ש ה spooler service נסגר כל פעם שנוגעים במדפסת. חיברתי מדפסת בכבל למכונה ועדיין אותה הבעייה. net start spooler מניע את השירות אבל כל נסיו הדפסה גורם לכך שהשירות נסגר. כמו כן אם זה מוסיף לא ניתן להתחבר למכונה ב rdp או ב remote assintense ב event viewer יש event 3019 של mrxsmb לפי מיקרוסופט אפשר להתעלם ממנו. מחפש כיוון לפיתרון

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by BeN-T,

אחרי שהחלטתי ללכת על ווינדוס xp יש לי כמה שאלות. יש לי 4 גיגה זכרון והבנתי שאני ינצל 3 -3.5 מהזכרון.והבנתי שיש איזה דרך או דרך עדכון או בביוס שזה יזהה את ה-4 גיגה.?! האם זה נכון?ואם יש קישור לזה אני יודה מאוד. או-האם יש דרך לעלות את ה-32 ביט ל-64 ביט ? וראיתי באינטרנט שהווינדוס xp 32 bit לא יתאים לי לכרטיס מסך -HD4870 האם זה נכון או סתם שטות? המפרט: Q6600 EP45DS3 HD4870 4 GB תודה לעוזרים והמשך יום טוב. בן.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  23. שלום, היום בבוקר הפעלתי את המחשב שלי והכל עבד כרגיל. לאחר מכן עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא מסרב לעבור את מסך הטעינה (המסך השחור עם הסמל של ווינדוס ופס הטעינה הכחול) - הפס רץ ורץ ואז פשוט נעצר. יש לציין כי אני כן מצליח להעלות את המחשב ב-Safe Mode, אך לא במצב רגיל. ב-Safe Mode ביצעתי סריקת וירוסים (0) ורוגלות (5) - לא עזר. לא התקנתי שום דבר חדש ולא שיניתי שום הגדרה, הדבר היחיד שאולי היה יכול לעשות משהו זו העובדה שהדיסק של STALKER היה בכונן בעת הריסט, אך הוצאתי אותו וניסיתי שוב ללא הצלחה. מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by BeN-T,

אני קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה מערכת להתיקן: xp פרופשיונל 32 ביט או ויסטה פרימיום 32 ביט. נתוני המחשב שלי הם: q6600 ep45ds3 4 gb זכרון . מה אתם ממליצים? למחשב של משחקים.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  25. אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה השאלה היא אם תוכנות שבעבר השתמשתי במערכת ההפעלה של אקס פי יעבדו גם על ויסטה, אני מתכוון לתוכנות שונות ולו דווקא למפורסמות ביותר השאלה האם ויסטה תתמוך בתוכנות האלו תוכנות חדשות וישנות שווינדוס אקס פי מפעיל? בתודה אלירן בנימין

• 1 תגובה
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים