עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by niva401,

בזמן האחרון כשאני מבצע ניתוק של משתמש מסוג מנהל מערכת , ורוצה להכנס כמשתמש מוגבל- סמן העכבר אינו מופיע ב'הקלד את סיסמא', ונדרש לבצע הפעלה מחדש. איך ניתן לתקן בעיה זו?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. Started by shabis,

מחשב AMD 5200 ,לוח M2N-X אסוס ,דיסק קשיח SATA ,וכונן DVD SATA. BOOT כפול XP וויסטה ב XP הכל עובד נפלא אבל בויסטה אין זיהוי של הכונן ואם יש זיהוי כונן אין זיהוי דיסק המצב הוא כזה: XP וכונן SATA עובד ויסטה כונן IDE עובד ויסטה כונן SATA לא עובד האם הבעייה בכונן , בלוח אם או בויסטה תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by IlanF,

הוא עולה כרגיל, רואים את הפס טעינה של XP, ואז יש מסך שחור. ניסיתי להעלות את ההתקנה של XP, להכנס לריפייר קונסול, אבל גם לשם הוא לא נכנס. הוא נתקע בטעינה שלה (נתקע על examining 39206 MB disk 0 at id 1 on bus 0 on atapi...) סייף מוד גם נתקע בטעינה... ניסיתי לטעון איזה דיסק עם WIN PE שיש לי (לא יודע בדיוק מה זה, זה דיסק עם כל מיני תוכנות דיאגנוסטיקה שונות, אנטיוירוסים וכל שאר השיט...), אבל גם הוא נתקע בעלייה. הבעיה מוכרת למישהו?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום. המחשב שלי מריץ Win XP, המחשב חדש והותקן לפני כשבוע. במחשב שלי 2 דיסקים קשיחים. הדיסק הקשיח העיקרי מחולק לשני כוננים לוגים - C שמריץ מערכת הפעלה ו D. הדיסק המשני מכיל כונן לוגי אחד (E). כשרק התקנתי את המחשב, הכוננים היו מסודרים אחרת - לכונן D היה שם אחר והדיסק המשני היה מורכב ממספר כוננים לוגיים, שאיחדתי אותם לכונן אחד. את כל השינויים האלה עשיתי באמצעות ה Disk Management tool של Windows XP. עכשיו, יש מספר תוכנות שלא מצליחות לטפל בהרבה מאוד קבצים במחשב שלי. לדוגמה - ב - Irfanview אני לא יכול לשנות שם לקבצים בכונן D ולחלק מהקבצים בכונן E. לדוגמה - ב Burn4free אני לא מצליח להוסיף לפרוייקט צריבה קבצים מסויימים מכונן D. מה שמוזר, זה שלא מצאתי קשר חד משמעי בין הבעיות לכונ…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by viper_sb,

שלום ! איך אני יוכל להוריד את הSP3 כקבוץ EXE על מנת שאני יוכל לבדוק אותו בסביבת TEST לפני שאני מתקין אותו ?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by rotman,

שלום , מזה חודש , כל הזמן מופיע לי ב task bar הצלמית שאומרת שיש עדכונים חדשים ל WIN. העדכון שמופיע שם זה : Security update for SQL server 2005 Service Pack 2 כל פעם שאני מנסה להתקין את העדכון הוא נתקע באמצע ומבקש נתיב של איזשהו קובץ מסוים ואז ההתקנה מתבטלת והצלמית של העדכונים ממשיכה להופיע. כיצד אני יכול להעיף את העדכון הזה שיפסיק להציק לי או לחלופין להתקין את העדכון הזה ממקום אחר? תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shanal,

שלום לכולם, אני חדש בפורום זה, וזו ההשתתפות הראשונה שלי בו. יש לי שאלה לעניין windows xp: לאחרונה קניתי ממישהו רשיון ל- windows xp חוקי. ידעתי כי מדובר ב- windows xp באנגלית ללא תמיכה בעברית, אך חשבתי לעצמי שבטח ניתן להוסיף את השפה העברית. והסתבר שזה לא נכון. כאשר נכנסים להגדרת השפה, שם מופיעות השפות שניתן להוסיף למערכת (שפת כתיבה במקלדת), לא מוצאים שם עברית בכלל. יוצא שאני לא יכול להקליד עברית במחשב שלי. לעומת זאת יש בוודאי תמיכה בעברית לצורך האינטרנט. האם למישהו יש רעיון איך ניתן להוסיף את השפה העברית למערכת, כך שיהיה אפשר אחר כך להוסיפה לשפות ההקלדה? ??? תודה רבה מראש.

8. ניתן לבצע שחזור קבצים לאחר שחזור מחשב הרסני במערכת הפעלה XP ?

9. Started by Googleness,

אני מנסה לעזור למישהו בתקלה עם המחשב כאשר בשורה התחתונה מדובר בכך שהCPU שלו נמצא בשימוש של 84% ומעלה בלי הספקה ביוזר הרגיל שלו וביוזרים אחרים על אותו מחשב אין בעיה כזאת והכל חלק. מבדיקה שלי ולהערכתי התקלה נובעת מהתקנה כושלת של Vista inspirat מסוג Bricopack או משהו כזה. הבעיה היא שאין קובץ הסרה, אין בהוספה/הסרה של תוכניות כניסה של ההתקנה וגם אי אפשר לבטל את ההתקנה של זה. התיקייה נמצאת בתוך תיקיית הWindows בל אני מנוע מלבצע מחיקה מכוערת שעלולה לגרום לקריסת המחשב כאשר הוא ינסה לטעון את קבצי הTHEME. האם יש דרך להסיר את המטרד הזה בביטחה? יש קובץ הסרה? תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. שלום אני דיי חדש כאן!אני מקווה שזה המקום הנכון! אז לפני כמה ימים נעלמו לי הלשוניות של החלונות הפתוחים!אני לא יכול ליראות איזה חלונות יש לי(רק ב ALT+TAB)! הינה תמונה שתסביר קצת ניסיתי את מה שיש בלינקיה של הבעיות בקיבצי REG אבל כל מה שניסיתי לא עזר :'( אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי!ולפחות לנסות להסביר לי מה הבעיה! תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by barzanger,

אני מנסה להתקין את הוויסטה כמו כל פעם ולא עולה לי המסך של ה BOOT FROM CD אחרי ריסטרט המחשב עולב שוב השאלה מה אני צריך לעשות להגדיר בביוס משו אשמח להדרכה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  12. הכוונה היא האם יש גירסה מסויימת של WIN שאפשר להתקין על כמה מחשבים?? ( הWIN מקורי!!) יכול להיות שWIN בגירסת הOEM יכולה להיות מותקנת בכמה מחשבים בו זמנית..?? ואם לא האם ידוע לכם על גירסה שניתן להתקין בו זמנית במ'ס מחשבים??

13. שלום, כרגע ברשותי גרסת win xp לא חוקית. יש לי איפשהו גרסת win98 חוקית ואפשרות לקניית win xp upgrade במחיר זול מאוד. שאלותי הן: 1. האם ניתן לפרמט את המחשב הנוכחי באמצעות דיסק התקנת win xp upgrade? 2. האם אני חייב למצוא את דיסק ההתקנה של win 98? (א. אני לא ממש זוכר איפה הוא, ב. אני לא רוצה שההתקנה תתבסס על גרסה ישנה) 3. מה הדברים החריגים שצריך לעשות ע"מ שזה יעבוד? בתודה רפי

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by דני זוקו,

שמעתי מה שהוא רע אל זה.

15. הסמלים באיקונים של כול האתרים בשולחן העבודה שלי נעלמו, ובימקום יש בכולם את הסמל של INTERNET EXPLORER גם שאני גורר את הכתובת אתר עם הסמל לשולחן העבודה הסמל לא עובר איתו אך אני מחזיר את הסמלים לאיקונים של האתרים בשוחן העבודה ?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  16. גם כשאני מאשר זה לא עוזר...מה הקטע? (אני משתמש ADMINISTOR)

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. שלום לכולם. ביצעתי לפני מספר דקות ריסטרט למחשב, ומאז הוא אינו עולה יותר. בזמן העלייה המסך הכניסה לwin לאחר מספר שניות אני מקבל bsod, והמחשב מבצע ריסטרט. ניסיתי גם לעלות בsafe mode, אך ממש בזמן שהווינדוז עולה אני מקסל bsod והמחשב מרסט. יש דרך כלשהי להציל את מצב? אפילו למספר דקות רק על מנת להציל כמה קבצים. והאם בכלל הבעיה בwin? או שאולי בעיית חומרה? \\\\\ עדכון; עכשיו מופיע לי שגיאה שהקובץ הבא או חסר או פגום Windows\system32\config\system מה עושים? אני מנסנ להיכנס לrecovery דרך הדיסק של הwin, אך ברגע בכניסה אני מקבל bsod. Help תודה מראש

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by liav12,

אהלן, כשאני מפעיל את המחשב מחדש כבר זמן מה (חצי שנה בערך) מופיעה לי תכתובת על המסך שניה לפני שזה מגיע למסך של ווינדוס, בו רשום "boot.ini Failure, booting from...." מתכוון שהוא עושה בוט ממקום אחר, ואז הווינדוס עולה ללא בעיות. המחשב עובד קצת מוזר בזמן האחרון ורציתי לדעת האם ההודעה הנ"ל פוגעת בביצועים, או של הווינדוס או של המחשב עצמו? לדוגמא נעלם לי המסך של BOOT.INI כשאני עושה MSCONFIG, צירפתי תמונה לכך. כרגע אני לא יכול לבטל את אחד המעבדים בשביל משחקים ישנים (POP וכדומה בשביל אחי הקטן). ממתין לתשובה, תודה! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מתכוון שהוא על ALWAYS ON TOP הוא שחור כזה אני רוצה שהוא ישתלב עם הרקע של הדקסטופ יש אפשרות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by אמנון,

כאשר אני מעלה את הWIN במחשב שלי.אני מגיע לאיקון חשבון משתמש שלי, אני צריך ללחוץ אליו ואז להכנס לשולחן העבודה. אך מבטלים זאת כדי לעלות ישר לשולחן העבודה? בעבר היה לי את אותו הבעיה, וזכור לי לא במדויק שכתבתי בהפעלה משהו כמו CONTROLUSER2 תזכירו לי בבקשה את הכתובת המדויקת שאני צריך לכתוב בהפעלה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by --Shadow--,

כרגע אני עם XP SP2 והכל פיקס. ראיתי שיצא העדכון הזה חיפוש בפורום לא העלה דבר...לכן אני שואל האם מומלץ להתקין את חבילת השדרוג הזאת או שזה מיותר \ יוצר בעיות ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by niva401,

האם upgrade של מ"ה עם אותה גירסא, יגרום לשיפור בביצועי המחשב? במטרה לחסוך התקנה מחדש של כל התוכנות הקיימות במחשב

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. Started by quepasa,

יש לי מחשב עם 4 גיגה זכרון לפי מה שהבנתי אני צריך מערכת הפעלה של 64 ביט אבל שמעתי שיש ממש בעייה למצוא דרייברים או בכלל להעיל תוכנות ותכניות שהם יחסית בסיסיות לשימוש יום יומי במחשב אז: 1) האם זה נכון 2)האם אני ירגיש את ההבדל בין מה שאני מפיק היום מהזכרון למה שאני אפיק עם 60 ביט 3 מה עדים ויסטה או XP בתצורה הזו?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  24. אני משתמש בחלונות 98 עברית. יש לי USB זיכרון נייד(דיסק-און-קין), כשאני מחבר אותו למחשב בחלונות XP מזהה אותו לבד. למטה בסרגל ליד שעון יש סמל חץ ירוק זה אומר חיבור של USB זיכרון נייד שלי. ואח"כ מנתק אותו קודם כל אני לוחץ בחץ ירוק בעכבר קליק ימיני ובוחר "ניתוק מצב בטוח..."(לא זוכר מילים משהו כזה,מבינים?) לאחר מכן חיבור USB זיכרון נייד מנותק ואומר לי הודעה שאפשר לנתק את USB זיכרון נייד.ואז מוציא USB שלי. למה אני מתכוון אמרו לי שאם אני מוציא מיד USB זה לא טוב זה יכול לקלקל את USB זיכרון נייד ויאבד לי כל החומר שלי. אמרו לעשות בחץ ירוק "ניתוק מצב בטוח" ואז מוצאים את USB שלי בצורה נכונה בטוחה... מבינים? עכשיו בחלונות 98 עברית . קצת שונה מחלונות XP. בחלונות 98 שמזהה USB זי…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  25. אהלן איך אני מוסיף קיצורי דרך למקום הזה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים